Kizlar instagramda su yeni model kundaklara denk geldiniz mi ? Benim cok hosuma gitti.Kundak kullanimi hakkinda bilgisi olan tecrubeli anneler var mi ?
Ben kundaklamadım. Benim kızım imkansiz kollari bagli bir şekilde yatmazdı. Her bebeğinde yatacagini sanmiyorum. Kollari serbest yatmak istiyorlar.Soyle birsey gordugum.Baya kullaniliyormus.En azindan elleriyle kendini uyandirmaz,korkutmaz vs diye dusundum.Denemekte fayda olur mu bilemedim
İlkinde yatarak gecirdim ona rağmen zordu bunda hareketliyim karnım küçük olmasina rağmen zorlaniyorum havalar çok ısındı ya aslında bizi zorlayan sıcaklar. Günde bı defa duş almak yetmiyor
Sabah ayrı akşam ayrı alıyorum arada duşİlkinde yatarak gecirdim ona rağmen zordu bunda hareketliyim karnım küçük olmasina rağmen zorlaniyorum havalar çok ısındı ya aslında bizi zorlayan sıcaklar. Günde bı defa duş almak yetmiyor
Benim zaten ilk oğlumdan bütün giysiler vardı yepyeni birkaç parça yine aldım . Ama o giysileri yıkayıp utuleyip dolaba yerleştirme işi o kadar büyüyor ki gözümde aslında bı başlasam bı günlük iş amaDaha bunun temmuzu agustosu varNe yapacagiz bilemiyorum. Klima bile yetmiyor bazen. Bir de ben daha buyuk esyalara islere hic baslamadim temmuzda baslayacagim. Allah yardimcimiz olsun.
Benim ilk gebeligim de aynı aylara denk geldi Eylül 12 de doğum yapmıştım. İkinci bebeğimiz için doktor sezeryan olacağı için Eylül sonu diyor . Sıcaklar bunaltiyor ama Eylül ayı doğum için çok güzel bı ay aslında ne çok sıcak ne çok soğuk. Şu sıcakta dogsaydi bebisler isilik falan olurdu heralde.Sabah ayrı akşam ayrı alıyorum arada duş
Bu sebe sıcaktan nefret ettim
Boyumuz aynıkilon kaç şuan peki
Beni görende 5 aylık hamile demiyor çünkü çok zayıftım. 6 kilo aldım normal oldum herhalde
Detaylı usg sırasında beklerlerken bi hamişle sohbet ettik diyo ki 2li tarama için mi geldin sendeyooo detaylı dedim kça haftalıksın ki diye şaşırdı karnım var çok değil bi de bol giyince 5 aylık olmuyor
Bende de var o durum, oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkarıp bakmam lazım, eksikleri belirlemem lazım ama daha çok var diye umursamıyorum galiba. Şimdi yıkayıp yerleştirsem bile toz olur galibaBenim zaten ilk oğlumdan bütün giysiler vardı yepyeni birkaç parça yine aldım . Ama o giysileri yıkayıp utuleyip dolaba yerleştirme işi o kadar büyüyor ki gözümde aslında bı başlasam bı günlük iş amabebek telsizinden süt pompasına kadar oğlumdan kaldı hepsi . Çocuk odasini hazirladik Allah'tan büyük oğluma üç yaş doğum gününde bazasini almıştık. Şimdi ikinci bebisin erkek olduğunu öğrenince odanın dekorunu tamamladik perde halı boya . Sadece giysileri yıkama hazırlama işi kaldı. Şükürler olsun böyle güzel dert veren Rabbime
Benim zaten ilk oğlumdan bütün giysiler vardı yepyeni birkaç parça yine aldım . Ama o giysileri yıkayıp utuleyip dolaba yerleştirme işi o kadar büyüyor ki gözümde aslında bı başlasam bı günlük iş amabebek telsizinden süt pompasına kadar oğlumdan kaldı hepsi . Çocuk odasini hazirladik Allah'tan büyük oğluma üç yaş doğum gününde bazasini almıştık. Şimdi ikinci bebisin erkek olduğunu öğrenince odanın dekorunu tamamladik perde halı boya . Sadece giysileri yıkama hazırlama işi kaldı. Şükürler olsun böyle güzel dert veren Rabbime
Aaa evet senin kastan canımŞu an 68 kiloyummmmama kas oranı yüksek Hamile kaldım bacak kasları hala duruyor karnım da çok çıkmadığı için o 8 kilo nereye aldım bilmiyorum kalınlaşan bacak bel belli ediyor daha çok kendini.
Ayy ikiz ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahIlk bebekler diyeyim.Gerci ikiz olup karni cikmayan arkadas vardi.Sipsivri bisey cikti.Gerci boyum da cok uzun benim ama sanirim ic karnim yok benim.Ondan boyle.
Ben büyük olmasına özeniyorum valla ne yalan söyliyim ilk hevesten sanırımBenimde 2. Ama karnım pek yok 6 aydan sonra zaten bariz cıkıyor. Aman büyük olması sıkıntı ya zaten son ay yeterince şişecek
normalde yaza aşık ve sıcağı seven ben bu sene isyan ediyorum biran önce bitsin diyeSabah ayrı akşam ayrı alıyorum arada duş
Bu sebe sıcaktan nefret ettim
2. trimester bitmek üzere artık zor kısma geçeceğiz sanırım başa dönüyoruz yaniGünaydın kızlar. Ya geçen gün uykudan bahsediyordunuz. Bende sizlere katıldım sanırımyanlışlıkla kafamı bir yere yaslamayım anında uyuyorum. birde dikiş yerlerim ağrımasa iyiyim galiba.
Üçüncü aşama gelmeden ben de bu haftayı tatille kapatıcam inşallah, sonrası fil ayaklar şiş suratlar galibanormalde yaza aşık ve sıcağı seven ben bu sene isyan ediyorum biran önce bitsin diye
2. trimester bitmek üzere artık zor kısma geçeceğiz sanırım başa dönüyoruz yani
keyifli tatillerÜçüncü aşama gelmeden ben de bu haftayı tatille kapatıcam inşallah, sonrası fil ayaklar şiş suratlar galiba
Kizlar iki gündür bende kasılmalar oluyor ya sancı ağrı veriyor ne yapcam bilmiyorum ne olacak böyle
doktoruna danış bence bu haftalarda yalancı kasılmalar başlayabiliyormuş vucut doğuma hazırlığa başlıyormuş kasılmalardan mutlaka doktorunuza bildirin diyordu makaledeKizlar iki gündür bende kasılmalar oluyor ya sancı ağrı veriyor ne yapcam bilmiyorum ne olacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?