2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar instagramda su yeni model kundaklara denk geldiniz mi ? Benim cok hosuma gitti.Kundak kullanimi hakkinda bilgisi olan tecrubeli anneler var mi ?
Soyle birsey gordugum.Baya kullaniliyormus.En azindan elleriyle kendini uyandirmaz,korkutmaz vs diye dusundum.Denemekte fayda olur mu bilemedim
Ben kundaklamadım. Benim kızım imkansiz kollari bagli bir şekilde yatmazdı. Her bebeğinde yatacagini sanmiyorum. Kollari serbest yatmak istiyorlar.

İlkinde yatarak gecirdim ona rağmen zordu bunda hareketliyim karnım küçük olmasina rağmen zorlaniyorum havalar çok ısındı ya aslında bizi zorlayan sıcaklar. Günde bı defa duş almak yetmiyor

Daha bunun temmuzu agustosu var Ne yapacagiz bilemiyorum. Klima bile yetmiyor bazen. Bir de ben daha buyuk esyalara islere hic baslamadim temmuzda baslayacagim. Allah yardimcimiz olsun.

İlkinde yatarak gecirdim ona rağmen zordu bunda hareketliyim karnım küçük olmasina rağmen zorlaniyorum havalar çok ısındı ya aslında bizi zorlayan sıcaklar. Günde bı defa duş almak yetmiyor
Sabah ayrı akşam ayrı alıyorum arada duş
Bu sebe sıcaktan nefret ettim

Daha bunun temmuzu agustosu var Ne yapacagiz bilemiyorum. Klima bile yetmiyor bazen. Bir de ben daha buyuk esyalara islere hic baslamadim temmuzda baslayacagim. Allah yardimcimiz olsun.
Benim zaten ilk oğlumdan bütün giysiler vardı yepyeni birkaç parça yine aldım . Ama o giysileri yıkayıp utuleyip dolaba yerleştirme işi o kadar büyüyor ki gözümde aslında bı başlasam bı günlük iş ama bebek telsizinden süt pompasına kadar oğlumdan kaldı hepsi . Çocuk odasini hazirladik Allah'tan büyük oğluma üç yaş doğum gününde bazasini almıştık. Şimdi ikinci bebisin erkek olduğunu öğrenince odanın dekorunu tamamladik perde halı boya . Sadece giysileri yıkama hazırlama işi kaldı. Şükürler olsun böyle güzel dert veren Rabbime

Benim ilk gebeligim de aynı aylara denk geldi Eylül 12 de doğum yapmıştım. İkinci bebeğimiz için doktor sezeryan olacağı için Eylül sonu diyor . Sıcaklar bunaltiyor ama Eylül ayı doğum için çok güzel bı ay aslında ne çok sıcak ne çok soğuk. Şu sıcakta dogsaydi bebisler isilik falan olurdu heralde.

Şu an 68 kiloyummmm ama kas oranı yüksek Hamile kaldım bacak kasları hala duruyor karnım da çok çıkmadığı için o 8 kilo nereye aldım bilmiyorum kalınlaşan bacak bel belli ediyor daha çok kendini.

Bende de var o durum, oğlumun bebeklik kıyafetlerini çıkarıp bakmam lazım, eksikleri belirlemem lazım ama daha çok var diye umursamıyorum galiba. Şimdi yıkayıp yerleştirsem bile toz olur galiba

Ne guzel senin esyalar tamam. Benim oda, besik, bebek arabasi, ana kucagi vs buyuk esyalar hep duruyor. Su ana kadar tekstil urunleri aldim hep. Ama temmuz ayinda insallah %80 eksikleri bitirmeyi istiyorum. Yikayip utuleme kismi su an en minnos kismi gibi geliyor ben ki utu yapmam da sevmem de ama onun esyalarini kimseye birakmam

Şu an 68 kiloyummmm ama kas oranı yüksek Hamile kaldım bacak kasları hala duruyor karnım da çok çıkmadığı için o 8 kilo nereye aldım bilmiyorum kalınlaşan bacak bel belli ediyor daha çok kendini.
Aaa evet senin kastan canım
Sporcu olunca böyle bi durum oluyor
Ben 61 kiloyum 55le hamile kalmıştım
6 kilo almışım hiç 69lara çıkmamıştım
Tabii ki bu hafta önce ki kilo belki almışımdır yine

Ilk bebekler diyeyim.Gerci ikiz olup karni cikmayan arkadas vardi.Sipsivri bisey cikti.Gerci boyum da cok uzun benim ama sanirim ic karnim yok benim.Ondan boyle.
Ayy ikiz ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde 2. Ama karnım pek yok 6 aydan sonra zaten bariz cıkıyor. Aman büyük olması sıkıntı ya zaten son ay yeterince şişecek
Ben büyük olmasına özeniyorum valla ne yalan söyliyim ilk hevesten sanırım

normalde yaza aşık ve sıcağı seven ben bu sene isyan ediyorum biran önce bitsin diye
Günaydın kızlar. Ya geçen gün uykudan bahsediyordunuz. Bende sizlere katıldım sanırım yanlışlıkla kafamı bir yere yaslamayım anında uyuyorum. birde dikiş yerlerim ağrımasa iyiyim galiba.
2. trimester bitmek üzere artık zor kısma geçeceğiz sanırım başa dönüyoruz yani

normalde yaza aşık ve sıcağı seven ben bu sene isyan ediyorum biran önce bitsin diye

2. trimester bitmek üzere artık zor kısma geçeceğiz sanırım başa dönüyoruz yani
Üçüncü aşama gelmeden ben de bu haftayı tatille kapatıcam inşallah, sonrası fil ayaklar şiş suratlar galiba

Yoruluyorum orası kesin üç çocuk iş derken rutin her zamanki işler bı sağa bı sola toplanıp duruyor canımı yakıyor hareketli baya bı doktora söyleyeyim geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…