2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bu arada biz kaç aylık hamileyiz yüklediğim uygulama bana 7. aydasınız diyor
Valla detayli cektirdigimde 5 bucuk aylık dedi ama.arkadasin verdigi listeye gore 5 aylik.
Yoruluyorum orası kesin üç çocuk iş derken rutin her zamanki işler bı sağa bı sola toplanıp duruyor canımı yakıyor hareketli baya bı doktora söyleyeyim geçer inşallah
Dördüncüye mi hamilesin. Masallah helal olsun valla. Ben ikinciyi nasıl büyütecem diye kara kara düşünüyorum. Şimdiden pert oldum. Hiçbirşeye yetisemiyorum. Sağlıkla bu bebegimide kucagima alayım bebek olayi bizde bitti. Rabbim bunlara sağlıklı uzun ömürler versin.

o aylarda hiç almadım ama düşüşler başladığı anda almaya başladım 4 kg almışım son 2 kg mı da 3 hafta da aldım ben uygulamadan bakıyorum saat olarak ne kadar yürüdüm diye
Bende hiç yürümedim canım sadece bu son 3 haftadır düzenli yürüyorum şuan 5 kilo aldım ama artık arttırmam lazım hem havalar sıcak hem de kendimi yorgun hissediyorum sanırım artıramayacağım

Ayyyy biz bir hata yapıp tatil aldık benim 35. Haftama denk geliyor ne yaparım nasıl tatil olur bilemedimz
Eğer çok şişmez ve ağırlaşmazsan bence sıkıntı olmaz canım şarkıcı berkayın karısı hiç yerinde durmuyo 35 haftalıkken alaçatıya gidip geldiler storylerden gördüm uçakla gidiceksenizde bi doktor raporuna bakar

Benim de büyük dediler bu gün sizin durum ne oldu acaba

Benim böbrek büyüklüğü çıktı harici herşey normal merak ediyorum erkek bebek annelerinde yaşayan varmı
Benum bevebgımfe böbrek 5 mm cıktı.. Kendı druma sordum normal erkek bebekte olur dedi.. Sonra risklı gebe uzmanına gıttım. O da ölçttü. Böbrek buyuk degıl dedi.. Burada perınatalog takibine girmene falan da gerek yok dedi... Benım erken dollenme oldugu ııcn bebek buyuk ve o yuzden bu ölçuler normal dedi

Benimde 5 aylık şuan o listeye göre ama uygulama da 6 aylık diyor

Benim böbrek büyüklüğü çıktı harici herşey normal merak ediyorum erkek bebek annelerinde yaşayan varmı
Evet oğluma hamileyken hem bende hem oğlumda böbrek büyümesi saptanmıştı. Doktorum doğumdan sonra geçer büyük ihtimalle ama doğduktan sonra çocuk doktoruna söyleyin demişti. Doğum ile birlikte geçti şükür. Sık görülen birşeymiş

Ama benim erken döllenme falan yok teki 5 mm diğeri 7 mm çıktı

İnşallah lütfen dua edin geçsin başka dertte vermesin Rabbim olanıda alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…