2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hey masallah.Şunlarin ceyregini yapsam tık giderim ben Benim vajinaya baski var.Sanki bisey olucakmis gibi oluyorum.Nefes nefese yurumemi soylemiyorum bile.Markete gidip 15-20 dk dolanmak benim icin yeterli bir spor etkinligi
Seninle çok benzer yaşadıklarımız...
Bende öyleyim, vajinaya baskı ve yarım saat ve üzeri yürüyüşlerde kasık ağrılarım oluyor.
Doktor da zaten 28.haftaya dek istirahat önerdi bana...
Her hamilelik kendine özel, bende daha hareketli bir hamilelik süreci geçirmek isterdim elbette
Ama yeterki oğlum sağlıklı olsun, erken gelmeye kalkışmasın diye çokta üzmüyorum kendimi...

Bebek arabası özellikle çok incelemek gerekiyor vakit alıyor . Allah kolaylık versin cnm.

Sen dinlenmene bak canim.Riskli durumda da ayakta durmaya hic gerek yok.Dinlen 28 e kadar ki riskli haftalar bunlar.30 dan sonrasi yine daha gozumde buyumuyor.30 a kadar daha risk.Bana da zaten tek gebelik ne yasiyorsa sen iki katini yasiyorsun diyor.Ben her yuruyusten sonra gelip kontrol ediyorum kanama vs bisey var mi diye endiseden.O yuzden dinlenelim,yatalim bol bol .Saglikla dursun bebeklerimiz icimizde insallah baska bisey istemiyorum

Bende hiç yürümedim canım sadece bu son 3 haftadır düzenli yürüyorum şuan 5 kilo aldım ama artık arttırmam lazım hem havalar sıcak hem de kendimi yorgun hissediyorum sanırım artıramayacağım
sıcak havalar mahvediyor hepimizi
Boşver canini sıkma. Onemli olan sonuç. Şükürler olsun oda iyi
çok şükür canım
Benimde 5 aylık şuan o listeye göre ama uygulama da 6 aylık diyor
hangisine inanacağımı şaşırdım artık hafta söylesen anlamayan çok oluyor ay diyince böyle saçma bişe çıkıyor

sıcak havalar mahvediyor hepimizi

çok şükür canım

hangisine inanacağımı şaşırdım artık hafta söylesen anlamayan çok oluyor ay diyince böyle saçma bişe çıkıyor

Kaç aylık diyorlar 22 haftalık diyorum asla ikna olmuyorkar zaten illa kaç aylık oluyor diyorlar

Bizde atlattık detaylıyı. Herşey iyi sadece bebeğin karın çevresi 2 buçuk hafta ileride. meyve hamur işi ve şeker tüketme dedi. Ki ben asla tatlı yemem meyve yemekten olurmuş. Tamda iştahımın açıldığı zaman. İnşallah tutabilirim kendimi

Kaç aylık diyorlar 22 haftalık diyorum asla ikna olmuyorkar zaten illa kaç aylık oluyor diyorlar

Soyle bir hesap yaptim ben oyle soyluyorum artik.Muhtemelen ocak sonu-subat basi hamile kaldik..Gebelik takviminde de 31 ekim yaziyor.Yani hazirani gectik sayarsak.Dolu dolu 4 ay kaldi.5in icindesin.Dort ay kaldi nasipse dogumun.

Soyle bir hesap yaptim ben oyle soyluyorum artik.Muhtemelen ocak sonu-subat basi hamile kaldik..Gebelik takviminde de 31 ekim yaziyor.Yani hazirani gectik sayarsak.Dolu dolu 4 ay kaldi.5in icindesin.Dort ay kaldi nasipse dogumun.
Benim mi hesapladın canım
Ya onu desem yine kaç aylık ama derler
5 aylık diyorum bende

Aynen canim.Zaten seninle aramizda 4 gun mu 5 gun mu ne var.Senin takvimden gidiyorum bende okuyorumGerci benim eylul sonu bile gelebilir minnoşlar da ben hep 5. Ayin icindeyim diyorum.Hee tamam diyolar
Sağlıklı olsun da minnoşlar sağlıkla doğsunlar inşallah
İkiz olunca hiç belli olmuyor günü saati
İnşallah vaktinde doğarlar

kızlar selam :) ben bugün şeker yükleme yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı. idrar tahlilimde ph yüksek ve bakteri çıkmış sadece. henüz doktorumla görüşmedim ama sanırım idrar yolu enfeksiyonum var :/ ben hiç bişey hissetmiyorum yanma vs ama. bol su içmeye başladım hemen atmak için. başka napabilirim? doktor ilaç verebiliyor mu böyle bir durumda

Ben ay saymiyorum ikinci sezeryan olacağı için doktor 38 haftada alırız diyo aynı tam üç kaldi öyle diyorum herkese
Aynen benim ki de ondan erken gelecek
İlk doğuma giderken sezeryan olacağı belliydi. Yaşlı bir komşuya karşılaştık, doğuma gidiyorum dedim. Böyle güle oynaya doğuma mı gidilirmiş diyor bana

elif nas olacak kızımızın ismi
alina - arya - cansel - ikra gibi isimler geçti ama oglumun da ısrarı ile bu sekilde karar verdik
eltimin kızı azra yoksa bende isterdim kayra oglumun adı azra uyumlu geliyor bana cünkü

Kızlar umarım ikinizinde ultrason yanıltmasıdır ilerleyen haftalarda düzelmiş olur da doguma kadar stresli geçmez insallah
bol bol dua edecegim.

Kızlar kaç kilo aldiniz

6 kg ydu hatta sanırım 6,5 ama 1 haftadır fazla depresifim 1,3 falan kg vermişim.
Hormonlar beni hakimiyeti altına aldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…