4mm çıktı 5mm sınırmış canımÖlçüsü kaç çıktı peki
Peki çok teşekkür ederim sağolun inşallah düzelirBenim de hamilelikte 7mm veya 8 mmçıkmıştı öyle hatırlıyorum. Normal kaygı yapmayın. Doğumdan sonra çocuk doktoruna söyleyin sadece
Kız sende gene birşey yok bende 5 e 7 mm çıktı ikiside büyük4mm çıktı 5mm sınırmış canımbi de tek böbrek olduğu için sıkıntı yok dedi
Seninle çok benzer yaşadıklarımız...Hey masallah.Şunlarin ceyregini yapsam tık giderim benBenim vajinaya baski var.Sanki bisey olucakmis gibi oluyorum.Nefes nefese yurumemi soylemiyorum bile.Markete gidip 15-20 dk dolanmak benim icin yeterli bir spor etkinligi
Aynen ben de daha da agirlasmadan bir tatile gidiyorum sonra bebek islerine devam
Tatil güzel gelir ya, iyi düşün iyi olsun:)Ayyyy biz bir hata yapıp tatil aldık benim 35. Haftama denk geliyorne yaparım nasıl tatil olur bilemedimz
Kız sende gene birşey yok bende 5 e 7 mm çıktı ikiside büyük
Bakalım inşallahZaten önemli değil dedi perinatolog.
Ama düzeliyormuş doğumdan sonra öyle diyorlar
Bebek arabası özellikle çok incelemek gerekiyor vakit alıyor . Allah kolaylık versin cnm.Ne guzel senin esyalar tamam. Benim oda, besik, bebek arabasi, ana kucagi vs buyuk esyalar hep duruyor. Su ana kadar tekstil urunleri aldim hep. Ama temmuz ayinda insallah %80 eksikleri bitirmeyi istiyorum. Yikayip utuleme kismi su an en minnos kismi gibi geliyor ben ki utu yapmam da sevmem de ama onun esyalarini kimseye birakmam☺
Ben ay saymiyorum ikinci sezeryan olacağı için doktor 38 haftada alırız diyo aynı tam üç kaldi öyle diyorum herkesebu arada biz kaç aylık hamileyiz yüklediğim uygulama bana 7. aydasınız diyor
Seninle çok benzer yaşadıklarımız...
Bende öyleyim, vajinaya baskı ve yarım saat ve üzeri yürüyüşlerde kasık ağrılarım oluyor.
Doktor da zaten 28.haftaya dek istirahat önerdi bana...
Her hamilelik kendine özel, bende daha hareketli bir hamilelik süreci geçirmek isterdim elbette
Ama yeterki oğlum sağlıklı olsun, erken gelmeye kalkışmasın diye çokta üzmüyorum kendimi...
sıcak havalar mahvediyor hepimiziBende hiç yürümedim canım sadece bu son 3 haftadır düzenli yürüyorum şuan 5 kilo aldım ama artık arttırmam lazım hem havalar sıcak hem de kendimi yorgun hissediyorum sanırım artıramayacağım
çok şükür canımBoşver canini sıkma. Onemli olan sonuç. Şükürler olsun oda iyi
hangisine inanacağımı şaşırdım artıkBenimde 5 aylık şuan o listeye göre ama uygulama da 6 aylık diyor
sıcak havalar mahvediyor hepimizi
çok şükür canım
hangisine inanacağımı şaşırdım artıkhafta söylesen anlamayan çok oluyor ay diyince böyle saçma bişe çıkıyor
Kaç aylık diyorlar 22 haftalık diyorum asla ikna olmuyorkar zatenilla kaç aylık oluyor diyorlar
Benim mi hesapladın canımSoyle bir hesap yaptim ben oyle soyluyorum artik.Muhtemelen ocak sonu-subat basi hamile kaldik..Gebelik takviminde de 31 ekim yaziyor.Yani hazirani gectik sayarsak.Dolu dolu 4 ay kaldi.5in icindesin.Dort ay kaldi nasipse dogumun.
Benim mi hesapladın canım
Ya onu desem yine kaç aylık ama derler
5 aylık diyorum bende
Sağlıklı olsun da minnoşlar sağlıkla doğsunlar inşallahAynen canim.Zaten seninle aramizda 4 gun mu 5 gun mu ne var.Senin takvimden gidiyorum bende okuyorumGerci benim eylul sonu bile gelebilir minnoşlar da ben hep 5. Ayin icindeyim diyorum.Hee tamam diyolar
Aynen benim ki de ondan erken gelecekBen ay saymiyorum ikinci sezeryan olacağı için doktor 38 haftada alırız diyo aynı tam üç kaldi öyle diyorum herkese
Kızlar isimlere karar verdiniz mi kız ismi tavsiyeleriniz var mı biz hala karar veremedik babası beğenmiyor bulduklarımı sizce azra ismi nasıl benim çok hoşuma gidiyor ama eşim çok sıcak bakmıyor sizin var mı hoşunuza giden tavsiye edebileceğiniz kulağa hoş gelen sık kullanılmayan isimler
Kızlar kaç kilo aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?