2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim böbrek büyüklüğü çıktı harici herşey normal merak ediyorum erkek bebek annelerinde yaşayan varmı
Bence kafana takma. Erkek bebeklerde görüldüğü be zamanla duzeldigini duydum
Ben ay saymiyorum ikinci sezeryan olacağı için doktor 38 haftada alırız diyo aynı tam üç kaldi öyle diyorum herkese
Benimde tarihi belli 38+4 de alacak. 19.10.19 da

da bizi zorlayan sıcaklar. Günde bı defa duş almak yetmiyor

ben dün 3 kere duş aldım ve gece klima oldugu icin salonda ara ara klima acıp uyudum. sıcaklara dayanamaz oldum.

r hata yapıp tatil aldık benim 35

35 hafta cok ileri hafta hem riskli hemde sanırım sizin icin hic bir sey anlayamacagınız haftalar acaba daha erkene almaya calısanız hem doktor da onaylmaz belki. vakit varken bence tarih icin değişiklik mi düşünseniz.

Ben spor salonuna gidip her gün 40-45 dk yürüyorum sonra 15-20 dk kadar da bisiklete biniyorum. Eğer enerjim varsa da bi a yoga egzersizi ve stretching hareketleri ile bedeni esnetip eve gidip uzanıyorum

bende hafta sonları belgradda 6 km yürümeye calısıyorum hafta ici de bir iki sefer 45 dk falan yürüyorum ama artık zor olmaya basladı

bende cumartesi yaptırdım seker yüklemesi daha kan idrar vs de verdim bol miktarda bakteri ve lökosit göründü diyor o gün doktorun asistanı ile bozustuk doktoru değiştirecegim artk ona gitmeyecegim sonucuda gösteremedim haftaya bi doktor bulacagım kısmetse kendime bu hafta isten izin almam imkansız umarım sorun olmaz

Bu arada kızlar ilişki icin bu haftalarda libido yüksek olur diyorlar ama bende sanırım negatif. Zor bela 3 4 haftada 1 gibi oluyor sonrasında cok canım yanıyor acaba bu enfeksiyon ile kaynaklı bi durum olabilir mi?

Ben bunu doğurayim üç sene sonra bir tane daha yapacağım canimm çocukları çok seviyorum isim de çok ama onlar beni mutlu ediyorlar

Bu arada kızlar ilişki icin bu haftalarda libido yüksek olur diyorlar ama bende sanırım negatif. Zor bela 3 4 haftada 1 gibi oluyor sonrasında cok canım yanıyor acaba bu enfeksiyon ile kaynaklı bi durum olabilir mi?
benim de aynı ya libido hiç yüksek değil enfeksiyonla alakalı oldugunu sanmıyorum. henüz doktorum bana dönüş yapmadı ama bol su içmek bakteriyi daha hızlı atmak için gerekli. ben bikaç gündür dikkat etmedim az su içtim sanırım o yüzden oldu.

Anladım canım bana fazla geldi ilk defa gördüm bu ürünü ondan galiba

Valla oğlumla 3ten beri dışardayız oynuyoruz hemde hergün bu böyle ekstra günlük 1 saat yürüyüşüm var.

Ben bunu doğurayim üç sene sonra bir tane daha yapacağım canimm çocukları çok seviyorum isim de çok ama onlar beni mutlu ediyorlar
Suankinin cinsiyeti ne? Valla bu zamanda çok sayıda çocuk bana hic mantıklı gelmiyor. Ben 2 çocuğuma iyi bir gelecek sağlayabilecek miyim? Bunun endişesindeyim. Çocuk yapmakta birşey yok 10 tane doğurursun.

Suankinin cinsiyeti ne? Valla bu zamanda çok sayıda çocuk bana hic mantıklı gelmiyor. Ben 2 çocuğuma iyi bir gelecek sağlayabilecek miyim? Bunun endişesindeyim. Çocuk yapmakta birşey yok 10 tane doğurursun.
Çok şükür şükürler olsun çocuklarım sözünden hiç çıkmıyorlar gelecekleri riziklari rabbim verir düzgün terbiyeli olsunlarda canım önemli olan o

Geçmiş olsun, idrarda bakteri bende de çıktığı için doktor monurol ve purinol verdi, purinol e devam ediyorum hala.

Bana veren olmadi hic vitamin faln ;

Bana vitamin veren olmadi :)

Canım doktora bir sorsan mı acaba? 12. Haftada folik asiti bırakıp folik de içeren vitaminlere başlatıyor doktorlar. Bebek sendeki vitamini çektiği için sende kalmıyor. Belki bugün sorun değil ama ileride bebeğinin senden alacağı vitamin İçin yetersiz kalmasın.

Canım çok geçmiş olsun, hamile olarak baya yorucu program yapmışsınız, dinlen biraz. Rabbim korumuş

Canım doktor şeker yüklemesi yaptı mı? Fazla meyve şeker yükseltir, bebeğin kıpırdasın derken şekerin kıpırdamasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…