Bence kafana takma. Erkek bebeklerde görüldüğü be zamanla duzeldigini duydumBenim böbrek büyüklüğü çıktı harici herşey normal merak ediyorum erkek bebek annelerinde yaşayan varmı
Benimde tarihi belli 38+4 de alacak. 19.10.19 daBen ay saymiyorum ikinci sezeryan olacağı için doktor 38 haftada alırız diyo aynı tam üç kaldi öyle diyorum herkese
da bizi zorlayan sıcaklar. Günde bı defa duş almak yetmiyor
r hata yapıp tatil aldık benim 35
Ben spor salonuna gidip her gün 40-45 dk yürüyorum sonra 15-20 dk kadar da bisiklete biniyorum. Eğer enerjim varsa da bi a yoga egzersizi ve stretching hareketleri ile bedeni esnetip eve gidip uzanıyorum
kızlar selam :) ben bugün şeker yükleme yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı. idrar tahlilimde ph yüksek ve bakteri çıkmış sadece. henüz doktorumla görüşmedim ama sanırım idrar yolu enfeksiyonum var :/ ben hiç bişey hissetmiyorum yanma vs ama. bol su içmeye başladım hemen atmak için. başka napabilirim?doktor ilaç verebiliyor mu böyle bir durumda
Ben bunu doğurayim üç sene sonra bir tane daha yapacağım canimm çocukları çok seviyorum isim de çok ama onlar beni mutlu ediyorlarValla detayli cektirdigimde 5 bucuk aylık dedi ama.arkadasin verdigi listeye gore 5 aylik.
Dördüncüye mi hamilesin. Masallah helal olsun valla. Ben ikinciyi nasıl büyütecem diye kara kara düşünüyorum. Şimdiden pert oldum. Hiçbirşeye yetisemiyorum. Sağlıkla bu bebegimide kucagima alayım bebek olayi bizde bitti. Rabbim bunlara sağlıklı uzun ömürler versin.
benim de aynı ya libido hiç yüksek değilBu arada kızlar ilişki icin bu haftalarda libido yüksek olur diyorlar ama bende sanırım negatif. Zor bela 3 4 haftada 1 gibi oluyor sonrasında cok canım yanıyor acaba bu enfeksiyon ile kaynaklı bi durum olabilir mi?
Ben bunu doğurayim üç sene sonra bir tane daha yapacağım canimm çocukları çok seviyorum isim de çok ama onlar beni mutlu ediyorlar
Parça alıp diktirsek mi ne yapsakBenim instagramda gordugum 140 lira.En ucuzu sanirim o
Anladım canım bana fazla geldi ilk defa gördüm bu ürünü ondan galibaEvet canim organik urunler boyle fiyatlari maalesef. Ben bir de indirimsiz 207 tl ye almisim
Ama hep boyle fiyatlar bu da woombie kundak alternatifi:
Otuz canimYas kac acaba
Bence kafana takma. Erkek bebeklerde görüldüğü be zamanla duzeldigini duydum
İnşallah düzelir daha yeni öğrendim kafama takılıyor ama unutmaya çalışacam
kız aramızda 1 yaş var benim daha ilk olacakOtuz canim
Valla oğlumla 3ten beri dışardayız oynuyoruz hemde hergün bu böyleilk zamanlar günde 2 saat civarı yürüyordum sonra 1.5 saate düştü sonra 1 saate şimdi 45 dk zorluyor beni ayaklarım şişiyor valla helal olsun sanahatta bazen totomu kaldırmaya bile halim olmuyor zorluyorum kendimi
Suankinin cinsiyeti ne? Valla bu zamanda çok sayıda çocuk bana hic mantıklı gelmiyor. Ben 2 çocuğuma iyi bir gelecek sağlayabilecek miyim? Bunun endişesindeyim. Çocuk yapmakta birşey yok 10 tane doğurursun.Ben bunu doğurayim üç sene sonra bir tane daha yapacağım canimm çocukları çok seviyorum isim de çok ama onlar beni mutlu ediyorlar
Çok şükür şükürler olsun çocuklarım sözünden hiç çıkmıyorlar gelecekleri riziklari rabbim verir düzgün terbiyeli olsunlarda canım önemli olan oSuankinin cinsiyeti ne? Valla bu zamanda çok sayıda çocuk bana hic mantıklı gelmiyor. Ben 2 çocuğuma iyi bir gelecek sağlayabilecek miyim? Bunun endişesindeyim. Çocuk yapmakta birşey yok 10 tane doğurursun.
Geçmiş olsun, idrarda bakteri bende de çıktığı için doktor monurol ve purinol verdi, purinol e devam ediyorum hala.kızlar selam :) ben bugün şeker yükleme yaptırdım çok şükür sıkıntı çıkmadı. idrar tahlilimde ph yüksek ve bakteri çıkmış sadece. henüz doktorumla görüşmedim ama sanırım idrar yolu enfeksiyonum var :/ ben hiç bişey hissetmiyorum yanma vs ama. bol su içmeye başladım hemen atmak için. başka napabilirim?doktor ilaç verebiliyor mu böyle bir durumda
20 haftalik 4.5 ay oluyorKaç aylık diyorlar 22 haftalık diyorum asla ikna olmuyorkar zatenilla kaç aylık oluyor diyorlar
Bana veren olmadi hic vitamin faln ;
Bana vitamin veren olmadi :)
Merhaba arkadaşlar,
20 gündür falan giremiyorum bayram tatilinde uzun bir yolculuk yaptık 8-10 şehir gezdik yorucuydu sonrasında işyerinde eğitim vardı o bitti derken ailecek zehirlendik hastaneler falan yavaş yavaş kendime gelmeye başladım.
Ben zehirlenme sebebiyle salı günü doktora gittim doktor 500 gram hamileliklerde hayati sınırdır tebrik ederim bunu geçtik. 500 gram altı doğan bebekleri yaşatmak icin uğraşılmaz düşük gibi kabul edilir ama üstü için müdahale edilir dedi. Ben toplamda 6 kg gibi aldım. 23+4 hafta diye gittigim gün bebek 24+2 idi boyu 30,2 cm kg 661 gramdı.
Sizlerde durum nasıl? Kaç kilo aldınız bebişler kaç gram olmuş?
2 kg almıs oluyorsun 5 ayda 2 kg güzel bence. Bana meyveyi cok yiyorsun sanırım ondan kg aldın dedi doktor.
Ambalajlı ürün pek tüketmiyorum pilav makarnam da tadımlık kadar 1 2 yemek kaşığını geçmez. Ekmek de yemiyorum.
ama meyve güzel yiyyorum özellikle kiraz sonrası kızcem hic durmuyor cok hoşuma gidiyor bolca yiyorum :)
Ölcüm makineye göre yada bebeği o anki durumuna göre de değişebilir. takılmamak lazım zaten 27 28 den sonra bebeişler atağa gecicek cok hızlı büyüyecek
20 haftalik 4.5 ay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?