- 20 Şubat 2019
- 250
- 606
- 53
Ben duvar kağıdı falan düşünmüyorum canım yatağını dolabını koyduktan sonra çok boş gelirse ozaman düşünürüm ama boşa masraf gibi geliyor banaDuvar kağıdı yaptırmak için bugün bir çok yere gittik KEYAP MODOKO taraflarına hem çok pahalı hem de çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız odanın duvarlarını ??
Şeker yüklemesiŞeker yükleme testi yaptıranlar veya yaptıracak olanlara bir sorum vardoktora ensonki gittiğimde hemşire 25.ci haftada gelmemi şeker yükleme testini yapacağımızı söyledi ben özel bir hastaneye gidiyorum tahliller çok pahalı normalde sağlık ocağında yaptırdığım tahlilleri de kabul ediyor şimdi sorum şu ki şeker yükleme testini sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz ve başka ne gibi tahliller yapılması gerekiyor 25nci haftalarda, bana bunu söylediğinde acelem vardı ayaküstü söyledi bende soramadım sonradan aklıma geldi oyüzden bilenler yardım lütfen ona göre doktorumu arayıp sağlık ocağında yaptırma konusunda danışacağım
Evet sağlık ocaklari yapıyor. Yanliz icecegini eczaneden sen aliyorsun. Benim doktorumda saglik ocagina yaptir dediŞeker yükleme testi yaptıranlar veya yaptıracak olanlara bir sorum vardoktora ensonki gittiğimde hemşire 25.ci haftada gelmemi şeker yükleme testini yapacağımızı söyledi ben özel bir hastaneye gidiyorum tahliller çok pahalı normalde sağlık ocağında yaptırdığım tahlilleri de kabul ediyor şimdi sorum şu ki şeker yükleme testini sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz ve başka ne gibi tahliller yapılması gerekiyor 25nci haftalarda, bana bunu söylediğinde acelem vardı ayaküstü söyledi bende soramadım sonradan aklıma geldi oyüzden bilenler yardım lütfen ona göre doktorumu arayıp sağlık ocağında yaptırma konusunda danışacağım
Duvar kağıdı yaptırmak için bugün bir çok yere gittik KEYAP MODOKO taraflarına hem çok pahalı hem de çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız odanın duvarlarını ??
Evet canım20 haftalik 4.5 ay oluyor
Şeker yüklemesi
Tam idrar
Tam kan
Bildiklerim bunlar cnm
Çok teşekkür ederim kızlar valla yine sağlık ocağında yaptırmamı kabul ederse büyük bir masraftan kurtulmuş olacağım inşallah kabul eder çok sevindim sağlık ocağında da yapılabildiğineEvet sağlık ocaklari yapıyor. Yanliz icecegini eczaneden sen aliyorsun. Benim doktorumda saglik ocagina yaptir dedi
Bende sağlık ocağında yaptırılmıştır eczaneden içeceğin şekeri alıp yaptiriyonÇok teşekkür ederim kızlar valla yine sağlık ocağında yaptırmamı kabul ederse büyük bir masraftan kurtulmuş olacağım inşallah kabul eder çok sevindim sağlık ocağında da yapılabildiğine
Şeker yüklemesini bilmiyorum cnm ama tam kan ve tam idrar sağlık ocağında olması lazımÇok teşekkür ederim kızlar valla yine sağlık ocağında yaptırmamı kabul ederse büyük bir masraftan kurtulmuş olacağım inşallah kabul eder çok sevindim sağlık ocağında da yapılabildiğine
Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Sağlık ocağını bir arayıp sor istersen, her sağlık ocağının yaptığı tahliller aynı olmuyor galiba.Şeker yükleme testi yaptıranlar veya yaptıracak olanlara bir sorum vardoktora ensonki gittiğimde hemşire 25.ci haftada gelmemi şeker yükleme testini yapacağımızı söyledi ben özel bir hastaneye gidiyorum tahliller çok pahalı normalde sağlık ocağında yaptırdığım tahlilleri de kabul ediyor şimdi sorum şu ki şeker yükleme testini sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz ve başka ne gibi tahliller yapılması gerekiyor 25nci haftalarda, bana bunu söylediğinde acelem vardı ayaküstü söyledi bende soramadım sonradan aklıma geldi oyüzden bilenler yardım lütfen ona göre doktorumu arayıp sağlık ocağında yaptırma konusunda danışacağım
Duvar kağıdına internetten bakabilirsin. Daha uyguna geliyor. Biz internetten seçip yaptırmıştık. Yapıştıran usta fiyatını öğrenince çok şaşırmıştı aynı markayı iki katı fiyatına sattıklarını söylemişti.Duvar kağıdı yaptırmak için bugün bir çok yere gittik KEYAP MODOKO taraflarına hem çok pahalı hem de çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız odanın duvarlarını ??
Bana ilaç vermedi ya. Bol su iç hergün duş al dedi ki zaten hergün 3 kez duştayım hava çok sıcak diye:) sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun, idrarda bakteri bende de çıktığı için doktor monurol ve purinol verdi, purinol e devam ediyorum hala.
Ben jack n rose seçtim canım. Rulo halinde aldık.Eşim de yapıştırdı duvara. Bi yere uygulatmaya kalkarsan yüksek fiyat çıkarırlar.Duvar kağıdı yaptırmak için bugün bir çok yere gittik KEYAP MODOKO taraflarına hem çok pahalı hem de çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız odanın duvarlarını ??
Anladım canım sağol yarın bi soracağım hem aile hekimime hemde kadın doğum doktoruma. Çok teşekkürlerBen devlet hastanesinde yaptırdım. Sağlık ocağını bir arayıp sor istersen, her sağlık ocağının yaptığı tahliller aynı olmuyor galiba.
O gün benim idrar tahlilide yaptılar. Birde kan değerlerine bakıldı
Ben duvar kağıdı düşünmüyorum .Duvar kağıdı yaptırmak için bugün bir çok yere gittik KEYAP MODOKO taraflarına hem çok pahalı hem de çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız odanın duvarlarını ??
m doktor şeker yüklemesi yaptı mı? Fazla meyve şeker yükseltir, bebeğin kıpırdasın derken şekerin kıpırdamasın sonra
Şeker yükleme testi yaptıranlar veya yaptıracak olanlara bir sorum vardoktora ensonki gittiğimde hemşire 25.ci haftada gelmemi şeker yükleme testini yapacağımızı söyledi ben özel bir hastaneye gidiyorum tahliller çok pahalı normalde sağlık ocağında yaptırdığım tahlilleri de kabul ediyor şimdi sorum şu ki şeker yükleme testini sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz ve başka ne gibi tahliller yapılması gerekiyor 25nci haftalarda, bana bunu söylediğinde acelem vardı ayaküstü söyledi bende soramadım sonradan aklıma geldi oyüzden bilenler yardım lütfen ona göre doktorumu arayıp sağlık ocağında yaptırma konusunda danışacağım
Benim kadın doğum doktoru 50 mg lık yaptırdı canım. Doktor dan doktora değişiyor demekkiSeker yuklemesi icin saglik ocagi aile hekimim biz yapiyoruz ama 50lik yapiyoruz,kadin dogum doktorlari 75lik istiyorlar genelde dedi.75lik disarda yapiliyormus.
Benim kadın doğum doktoru 50 mg lık yaptırdı canım. Doktor dan doktora değişiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?