2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar ya baska bir baslikta bu dogum izninden bahsedilmis.Ben hic anlamiyorum.Size sorayim dedim.Bilgilendirirseniz sevinirim.Simdi 9 -13 eylul arasi benim 33. Haftam olucak nasipse,saglikla hersey yolunda giderse ve o hafta okullar aciliyor.Ben o hafta ve sonraki hafta icin beser gun rapor alabilir miyim ?

Benim doktor açlık yokluğa göre yükleme yapcaz dedi sizinkiler direk yükleme mi yaptı kızlar? Bide 26-28 arası görüşelim dedi
Banada 25te gel demişti canım aç karnına gel demişti birde. tokluk dediği bahsettikleri şekerli su sanırım ama emin değilim tabi arayıp soracağım bende

Şeker için 24.hafta da gidicem bende.
Yyükleme yaparız dedi doktorum önce şekere bakarız falan demedi
Ama zaten yapılsın ya bne çikolata falan çok yiyorum bu haftalarda

Banada 25te gel demişti canım aç karnına gel demişti birde. tokluk dediği bahsettikleri şekerli su sanırım ama emin değilim tabi arayıp soracağım bende
Aç gel dedi önce aç kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun 1 saat sonra bide o şekilde veriyorsun. Yani ilk gebelikte öyle yaptı. Sonra gerek yok dedi yüklemeye

Kızlar buarada ben bebişime sadece a101den küvet takımını aldım daha başka hiç alışverişe başlamadım nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum mağazaları girip bunların hepsi lazım diyip çıkıyorum resmen okadar eksiği birarada görünce gözüm mü korkuyor yoksa en iyisini almalıyım hevesiyle daha iyisini bulurum diyemi almıyorum bende anlamadım ama bana bi yol gösterin nereden başlamalıyım ve listeniz var mı benimle de paylaşabileceğiniz zaman geçtikçe panik oluyorum daha hiçbirşey almadığm için

Hastane çıkışı zıbınlar ile başka ufak ufak..
Emzik biberon bi daha ki gittiğinde alırsın
Sonra şampuan bebek bezine geç
Ay daha nevresim bile var

Hastane çıkışı zıbınlar ile başka ufak ufak..
Emzik biberon bi daha ki gittiğinde alırsın
Sonra şampuan bebek bezine geç
Ay daha nevresim bile var
Hastane çıkışına bi karar verebilsem zaten neler alacağım ya çok güzel şeyler var canım geç mi kaldım diye panik olmaya başladım en iyisi olsun derken bulduğuma razı gelecek duruma gelmeyeyim de

Ben pek liste tutamam açıkçası gerilirim öyle işlerden Ama isterseniz e-bebek vb. mağazalardan yenidoğan için body, zıbın bakabilirsiniz, %100 pamuk sanırım, fiyatları da uygun. Yine H&M de de pamuklu kıyafetler çok (concious serisi galiba), orası da indirimdeydi. Bez, biberon, emzik ben de daha almadım. Puset ve yatağı almıştım geçen hafta onlar geldi. Bir de şifonyer almıştım, giysilerin yıkanıp ütülenmesi falan hep duruyor tabi daha.

Aynı ben

Listem bu ama daha eksikler var maalesef .
Nevresim takımı ve baby nest eklıcem aklaıma geldikçe eklıyorum

Haftaya oazartesi ufak tefekleri bitiricem inşllah ozaman liste tamamlanınca atarım yine

Yıkanıp ütülenmesi için erken değil mi canım ya dolabın içinde bile olsa tozlanır gibi geliyor bana tabi daha hiçbirşey almayan biri olarak ben çok yavaş da olabilirim alacağımız anne yanı yatağına karar vermiştik biz de şuan sadece o konuda içim rahat diğerlerinide netleştirsek çok rahatlycam

Teşekkür ederim canım peki sence babynest kesin alınmalı mı ya ben almayayım diyordum ama daha mı rahat olur ki alsam

Tabi canım erken daha aynen, aldığım gibi poşetiyle çekmeceye depoladım, vaktimiz de olmuyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…