Benim doktor açlık yokluğa göre yükleme yapcaz dedi sizinkiler direk yükleme mi yaptı kızlar? Bide 26-28 arası görüşelim dediBenim kadın doğum doktoru 50 mg lık yaptırdı canım. Doktor dan doktora değişiyor demekki
Benim de öyle canım, değerlere bakıp ona göre karar verecek sanırım, iyi çıkarsa sorun görmezse gerek görmeyebilir galiba.Benim doktor açlık yokluğa göre yükleme yapcaz dedi sizinkiler direk yükleme mi yaptı kızlar? Bide 26-28 arası görüşelim dedi
Banada 25te gel demişti canım aç karnına gel demişti birde. tokluk dediği bahsettikleri şekerli su sanırım ama emin değilim tabi arayıp soracağım bendeBenim doktor açlık yokluğa göre yükleme yapcaz dedi sizinkiler direk yükleme mi yaptı kızlar? Bide 26-28 arası görüşelim dedi
İlk gebelikte de öyle yapmıştı normal çıkınca gerek yok demiştiBenim de öyle canım, değerlere bakıp ona göre karar verecek sanırım, iyi çıkarsa sorun görmezse gerek görmeyebilir galiba.
Aç gel dedi önce aç kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun 1 saat sonra bide o şekilde veriyorsun. Yani ilk gebelikte öyle yaptı. Sonra gerek yok dedi yüklemeyeBanada 25te gel demişti canım aç karnına gel demişti birde. tokluk dediği bahsettikleri şekerli su sanırım ama emin değilim tabi arayıp soracağım bende
Hastane çıkışı zıbınlar ile başka ufak ufak..Kızlar buarada ben bebişime sadece a101den küvet takımını aldım daha başka hiç alışverişe başlamadım nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum mağazaları girip bunların hepsi lazım diyip çıkıyorum resmenokadar eksiği birarada görünce gözüm mü korkuyor yoksa en iyisini almalıyım hevesiyle daha iyisini bulurum diyemi almıyorum bende anlamadım ama bana bi yol gösterin nereden başlamalıyım ve listeniz var mı benimle de paylaşabileceğiniz zaman geçtikçe panik oluyorum daha hiçbirşey almadığm için
Anladım canım pzaman benim kesin ömceden aramam lazım daha ne yapılacağından emin değilimAç gel dedi önce aç kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun 1 saat sonra bide o şekilde veriyorsun. Yani ilk gebelikte öyle yaptı. Sonra gerek yok dedi yüklemeye
Benim direkt yükleme yapıldı canım. 24. Haftada ayrıntılıya gidince tekrar gitmeyim diye yapıldı benimBenim doktor açlık yokluğa göre yükleme yapcaz dedi sizinkiler direk yükleme mi yaptı kızlar? Bide 26-28 arası görüşelim dedi
Hastane çıkışına bi karar verebilsem zaten neler alacağımHastane çıkışı zıbınlar ile başka ufak ufak..
Emzik biberon bi daha ki gittiğinde alırsın
Sonra şampuan bebek bezine geç
Ay daha nevresim bile var
Ben pek liste tutamam açıkçası gerilirim öyle işlerdenKızlar buarada ben bebişime sadece a101den küvet takımını aldım daha başka hiç alışverişe başlamadım nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum mağazaları girip bunların hepsi lazım diyip çıkıyorum resmenokadar eksiği birarada görünce gözüm mü korkuyor yoksa en iyisini almalıyım hevesiyle daha iyisini bulurum diyemi almıyorum bende anlamadım ama bana bi yol gösterin nereden başlamalıyım ve listeniz var mı benimle de paylaşabileceğiniz zaman geçtikçe panik oluyorum daha hiçbirşey almadığm için
Aynı benKızlar buarada ben bebişime sadece a101den küvet takımını aldım daha başka hiç alışverişe başlamadım nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum mağazaları girip bunların hepsi lazım diyip çıkıyorum resmenokadar eksiği birarada görünce gözüm mü korkuyor yoksa en iyisini almalıyım hevesiyle daha iyisini bulurum diyemi almıyorum bende anlamadım ama bana bi yol gösterin nereden başlamalıyım ve listeniz var mı benimle de paylaşabileceğiniz zaman geçtikçe panik oluyorum daha hiçbirşey almadığm için
Listem bu ama daha eksikler var maalesef .Kızlar buarada ben bebişime sadece a101den küvet takımını aldım daha başka hiç alışverişe başlamadım nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum mağazaları girip bunların hepsi lazım diyip çıkıyorum resmenokadar eksiği birarada görünce gözüm mü korkuyor yoksa en iyisini almalıyım hevesiyle daha iyisini bulurum diyemi almıyorum bende anlamadım ama bana bi yol gösterin nereden başlamalıyım ve listeniz var mı benimle de paylaşabileceğiniz zaman geçtikçe panik oluyorum daha hiçbirşey almadığm için
Yıkanıp ütülenmesi için erken değil mi canım ya dolabın içinde bile olsa tozlanır gibi geliyor bana tabi daha hiçbirşey almayan biri olarak ben çok yavaş da olabilirimBen pek liste tutamam açıkçası gerilirim öyle işlerdenAma isterseniz e-bebek vb. mağazalardan yenidoğan için body, zıbın bakabilirsiniz, %100 pamuk sanırım, fiyatları da uygun. Yine H&M de de pamuklu kıyafetler çok (concious serisi galiba), orası da indirimdeydi. Bez, biberon, emzik ben de daha almadım. Puset ve yatağı almıştım geçen hafta onlar geldi. Bir de şifonyer almıştım, giysilerin yıkanıp ütülenmesi falan hep duruyor tabi daha.
Teşekkür ederim canım peki sence babynest kesin alınmalı mı ya ben almayayım diyordum ama daha mı rahat olur ki alsamListem bu ama daha eksikler var maalesef .
Nevresim takımı ve baby nest eklıcem aklaıma geldikçe eklıyorum ☺
Haftaya oazartesi ufak tefekleri bitiricem inşllah ozaman liste tamamlanınca atarım yine Eki Görüntüle 2282075
Tabi canım erken daha aynen, aldığım gibi poşetiyle çekmeceye depoladım, vaktimiz de olmuyo kiYıkanıp ütülenmesi için erken değil mi canım ya dolabın içinde bile olsa tozlanır gibi geliyor bana tabi daha hiçbirşey almayan biri olarak ben çok yavaş da olabilirimalacağımız anne yanı yatağına karar vermiştik biz de şuan sadece o konuda içim rahat diğerlerinide netleştirsek çok rahatlycam
ya bende karasızım herkes al dıyorTeşekkür ederim canım peki sence babynest kesin alınmalı mı ya ben almayayım diyordum ama daha mı rahat olur ki alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?