2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar hastane çıkışını hangi markalardan aldınız?
Ben instagramdan bakıyorum canım özellikle foto çekimi için olanı öyle değişik bir model alırım diyorum birde 10lu takım alırım 6lılardan da 1 tane alsam yeter zaten çok almayın diyorlar hastane çıkışı marka olarak da hepsi zaten pamuklu olduğu için çok önemli değildir heralde markası

Hastane çıkışına bi karar verebilsem zaten neler alacağım ya çok güzel şeyler var canım geç mi kaldım diye panik olmaya başladım en iyisi olsun derken bulduğuma razı gelecek duruma gelmeyeyim de
Yani acele etsen artık iyi olacak..
Hamişlik hali ne olacak belli değil en azından hastane çıkışı bezi zıbını olsun..
Önlük ağız mendili çorap şapka bunlar da var
En çok ağız mendili ve önlük mühim geliyor bnaa.. Bol olsun istiyorum çünk0 kusması ilk 3 ay çok oluyor hatta bazı bebelerde 6 aya kadar sürüyor oturunca duruyor reflüsü
Sende bi liste çıkar kendine kuzum çizmeye başla üstünü

Buradan sonra tıkanıyorum ama işte neyden kaçar tane almalıyım diye off hem en eğlenceli yanı hemde en zor yanıymış bu alışveriş

Aynen canım havalar da iyice ısındı ama alınacakları bi hazır etsem inan geceleri de daha rahat uyuyacağım aklıma geldikçe gerçekten geriliyorum en azından dediğin gibi acil lazım olacaklar hazır olsa ayy yine gerildim

Bende böyleydım Eşimide darlıyodum nasıl olcak nasıl olcak dıye
Birgun e bebeğe gittik 15-20 parça aldık

Şidmi durgunlaştım .
iç gtmek istemıyorum özellıkle sıcak oldugu için

Aama haleltmem lazım . Özellikle odasını :/

Benim kafamda odasında obu alsak
Herşeyi yerli yerinde olacak gibi geliyor
Ama temmuz gibi alıcaz galiba onu..
Odayı boyamaya başlıcaz bu haftalar..
Kokusu çıksın güzelce havalar güzelken
Ay gerilme canım olucak hepsi allahın izniyle

Sorma canım birde benim eşime sorsan birde başında et kalmadı yoğun çalışıyor hiç vakti yok onla çıkabildiğimiz zamanlar bebek arabası bakmaktan başka şeylere fırsat kalmıyor zaten kıyafet konusunda ben tek başıma çıkıp halletmem gerekecek o yüzden belki yanımda biri olsa bukadar panik olmazdım tek olunca kararsızlık da çok yaşıyorum

Reactions: H E
Benım eşim alışverıs yaparken sınırlenıyor
O yüzden ablamı ayarlaıdm annem İzmirde olduugu için .
Senın öyle bır imkanın yok mu ?
anne abla kuzen teyze falan ?
Bilen bırını olması çok ıyı

Internetten alma sansin varsa kiyafetlerin cogunu o sekilde al bence cok rahat edersin.

Ben bebek odası almayı düşünmüyorum canım dolap şifonyer alacağım sadece birde park yatak yeterli 3 yaşına kadar falan diyorum zaten ilk 6 ay anne yanı yatakta yatıracağım beşiğe herkes çok gereksiz sonra atsan atılmıyor kaldırsan yer kaplıyor diyorlar 3yaşından sonra da çocuk odası alırım diye düşündüm sanada fikir olsun canım tabi ilk çocuk olunca hevesi de başka oluyor ama ben fazla eşya sevmediğim için böyle çözüm buldum ufak tefekler kafamda büyüdü benim de tam tersi birde bebek arabası inşallah hallolur canım birşekilde

Bende park yatak istiyordum ama hiç estetik gelmedi.
Sevemedim ya tiplerini. Vazgeçtik montessori de kullanışlı gelmedi. Yorumları okuyunca büyüyen beşik bakmayoruz şimdi.

Kardeşimin de öyle şimid normal yatapa çevirdi 4 yaşında kızı gayet rahat yatıyor

Yok canım hepsi uzaktalar birde bu yaz ablamın düğünü var oyüzden gelemiyorlar düğünden sonra annem gelecek ama o da baya geç oluyor işte ozamana kadar çoğunu almış olurum annem de oradan alacakmış birşeyler kayınvalidem de alır heralde ama onların aldığı değil ben kendim de beğenip almak istiyorum yani tekim burda canım eşim gelirse ancak öyle arkadaşlarımın da hepsinin kendi telaşı var kimsem yok yani burda anlayacağın olsa çok daha kolay olurdu tabi
Internetten alma sansin varsa kiyafetlerin cogunu o sekilde al bence cok rahat edersin.
O da mantıklı canım ama hepside öyle alınmaz işte

ay canım yaa aklıan takılan bıley olursa burda sor bılgımzı oldugunca yardımcı oluruz.
E bebekte zıbınlarda ındırım var onlarla işe başlaybılırsın :)
İnternet satısıda var nasıl hoşuna gıderse 5 al 4 öde %100 pamuk çok guzeller ..
Onlar kısa kollu bırda uzun kollu falan alırsın.
Yenıdoğan ürünlerde çok abartma .
mesela ben 5 yenı doğan kısa aldım . 5te uzun kollu alrım.
Geri kalnını 3 aylık falan alıyorum .
Hastane setlerınden de 10 ludan 1 tane 5 lilerden 3-4 tane al .
Onlar 1 ay süre zarfnda işine yarar buyuk ıhtımalle.

Bende öyke düşünüyordum ama bir tanıdığımızda gördüm çok hoştu yani sıradan park yataklar gibi basit durmuyordu onu görünce fikrim değişti benim de canım büyüyen beşikte de herkes okadar rahat edemiyormuş dünyanın parasını verip çocuk içinde rahat edemezse diye hiç riske girmeyeyim diyorum ben, dediğin gibi montessori de mantıklı ama okadar kullanışlı değil

Sağol canım zaten oyüzden en ufak şeyde hemen buraya gelip danışıyorum hepiniz iyiki varsınız Allah razı olsun ben de öyle başlayayım ozaman zaten hastane çıkışı ben 1 10lu 1 5li falan alsam yeter diyorum görümcem de 1 takım almış annem de alır fazlasına gerek yok ondan bak bu bile bana yol gösterici oldu canım sağol valla öğleden sonra yine bi çıkıp dolaşayım ben mağazaları en iyisi

Ben de yatak odama uyumlu renkte park yatak sipariş ettim. Oda konusunda da senin gibi düşünüyorum. Biraz da bebek doğunca mizacına göre oda yapacağım. Kimi bebekler hiç odasında uyumayı sevmiyormuş ya da bir şekilde sallanmaya alışırsa ikea beşikler falan olmuyormuş, ihtiyaca göre o an mantıklı olan neyse öyle alalım dedik eşimle.

her gıttıgınde 1 şey al bı gun emzık bır gun bıberon . Bir gun zıbın :)
İnAN bir süre sonra zevklı gelıyo

Ben odayı falanda begendım gıbı . Oda netleşince rahatlıcam . Büyük parça arabası var o konuda kararsızım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…