- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ben de kraft calipso 2 aldım canım 1 hafta önceKızlar ben de park yatak sipariş ettim bugün. Gittigidiyorda kraft north indirime girmiş, ordan istedik bakalım nasıl bir şey gelecek. Bebeğin odasını boşalttık ama tam takım bir oda yapmayacağım şimdilik. Dolap alacağım sadece.
Ben odasını bebek odası olarak yapmycam az önce de demiştim park yatak alıp odasını sonradan yaparım herkes gereksiz diyor canım ama bebek arabası herkesin ortak sorunu sanırım ya aradığım bütün özellikleri birarada barındıran yok olanında teşhirini bulamıyorum ondan güvenemiyorum en sonunda şansımıza diyip alacağız sanırım birşeyher gıttıgınde 1 şey al bı gun emzık bır gun bıberon . Bir gun zıbın :)
İnAN bir süre sonra zevklı gelıyo
Ben odayı falanda begendım gıbı . Oda netleşince rahatlıcam . Büyük parça arabası var o konuda kararsızım:/
Duvar kağıdı yaptırmak için bugün bir çok yere gittik KEYAP MODOKO taraflarına hem çok pahalı hem de çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız odanın duvarlarını ??
e-bebekten %100 pamuklu aldık 2 takım birde isimli tulum yaptıracağım inşallah .kızlar hastane çıkışını hangi markalardan aldınız?
Hangi modeldi o park yatak canımBende öyke düşünüyordum ama bir tanıdığımızda gördüm çok hoştu yani sıradan park yataklar gibi basit durmuyordu onu görünce fikrim değişti benim de canım büyüyen beşikte de herkes okadar rahat edemiyormuş dünyanın parasını verip çocuk içinde rahat edemezse diye hiç riske girmeyeyim diyorum ben, dediğin gibi montessori de mantıklı ama okadar kullanışlı değil
Evet o model de güzel, kraftlar diğer park yataklar gibi değil, güzel duruyor. İçine yatak aldın mı canım? Ben ona karar veremedim.Ben de kraft calipso 2 aldım canım 1 hafta önce
Benim doktorumda 75 lik yaptir dedi. En sağlıklısı oymuş. 50 lik yapip yuksek cikanlardan birde 100 lik yaptiriyorlarmis. Bazen dogru sonuc çıkmadığı icin.Seker yuklemesi icin saglik ocagi aile hekimim biz yapiyoruz ama 50lik yapiyoruz,kadin dogum doktorlari 75lik istiyorlar genelde dedi.75lik disarda yapiliyormus.
Ben internetten takip ediyorum. Ne indirimdeyse onu aliyorum. Siraya koymadimKızlar buarada ben bebişime sadece a101den küvet takımını aldım daha başka hiç alışverişe başlamadım nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum mağazaları girip bunların hepsi lazım diyip çıkıyorum resmenokadar eksiği birarada görünce gözüm mü korkuyor yoksa en iyisini almalıyım hevesiyle daha iyisini bulurum diyemi almıyorum bende anlamadım ama bana bi yol gösterin nereden başlamalıyım ve listeniz var mı benimle de paylaşabileceğiniz zaman geçtikçe panik oluyorum daha hiçbirşey almadığm için
24 - 28 haftalar arasında şeker yüklemesi yapılabiliyor sağlık ocakları yapıyor. Ben haftaya yaptiracagim. Aç gelmemi ve gelirken eczaneden 0.75 lik şeker yüklemesi için ılacı almamı söyledi aile hekimi... Bende hala mide bulantısı ve kusma oldugu ıcın gelirken limon getirin içine sıkarsın dedi.. Açlık seker kanı alındıktan sonra kahvaltı yapmam gerektıgı ve ondan 1 saat sonra da tokluk kanı alacagımı söyledi.. Sağlık ocagında ben her ay tam Kan baktırıyorum ayrıca idrar tesstı de yaptırıyorum. Sağlık ocakları tetanoz asısı da yapıyor. Dün ilk dozumu oldum bundan 1 ay sonra 2. Doz olacak... Aile hekimleri bu noktada cok ıyı. Haturlatıyorlar brn tetanoz unuttum hemşire arayıp haber verdi.. Takıbe gıtmeyi umuyorum arayıp haber verıyorŞeker yükleme testi yaptıranlar veya yaptıracak olanlara bir sorum vardoktora ensonki gittiğimde hemşire 25.ci haftada gelmemi şeker yükleme testini yapacağımızı söyledi ben özel bir hastaneye gidiyorum tahliller çok pahalı normalde sağlık ocağında yaptırdığım tahlilleri de kabul ediyor şimdi sorum şu ki şeker yükleme testini sağlık ocağında yaptırabiliyor muyuz ve başka ne gibi tahliller yapılması gerekiyor 25nci haftalarda, bana bunu söylediğinde acelem vardı ayaküstü söyledi bende soramadım sonradan aklıma geldi oyüzden bilenler yardım lütfen ona göre doktorumu arayıp sağlık ocağında yaptırma konusunda danışacağım
Kesinlikle dogru kış bebegı zaten ben sizin yerinizde olsam 3 ya da 4 ay sonra direk acıkıp yatak olan bastonlardan alırım. Benım 1.bahar bebegı 2. Yaz bebegı oldugu ıcın mecburum bebek arabasına... Ama ilk bebegı kıs bebegı olsa asla bebek arabası almazdım direk baston alırdımKimle konussam bebek arabasi isine hemen girisme diyor.Zaten kış bebegi olacaklar nerdeyse.Oncelikle diger buyuk parcalarini al zaten bebek toparlanana kadar sadece puset kullacaksin diyor.Ne kadar dogru bilemiyorum.O yizden bebek arabasi isini ben oteledim dogumdan sonraki 4 -5 ay.
Benım saglık ocagı 75 lik getır Bız 75 lik de yapıyoruz dedi. Kadın dogumcular hep 75 lik istiyor dedı..Seker yuklemesi icin saglik ocagi aile hekimim biz yapiyoruz ama 50lik yapiyoruz,kadin dogum doktorlari 75lik istiyorlar genelde dedi.75lik disarda yapiliyormus.
Ya süpersin aynı şey benım aklıma takılıyordu.. Öğretmen olmayan memur arkadaslar 32 den sonra 5 şeklinde rapor alamasın diyorlar. Onlara dırek 32 den sonra dogum izni baslatılıtormus.. Ben 1.bahar 2. Yaz bebegı oldugu ıcın hep 32 de dogum ıznıne ayrıldım.. Ben de şimdi 37 de ayrılmak gerıye kalanı dogum sonuna eklemek istiyorum... Sanki eski okulda mıllet 5 seklinde aile hekimi den rapor alıp 37 de dogum ıznıne cıkıyordu... Bir de tutki ben 37 de ızne ayrıldım 38 e dogurdum... Erken 2 hafta da dogum sonuna aktarılıyor muKizlar ya baska bir baslikta bu dogum izninden bahsedilmis.Ben hic anlamiyorum.Size sorayim dedim.Bilgilendirirseniz sevinirim.Simdi 9 -13 eylul arasi benim 33. Haftam olucak nasipse,saglikla hersey yolunda giderse ve o hafta okullar aciliyor.Ben o hafta ve sonraki hafta icin beser gun rapor alabilir miyim ?
Markasını söylemişti canım ama unuttum alacağımız zaman tekrar soracağım burada da yazarımHangi modeldi o park yatak canım
Ben tetanozu baya erken oldum canım 2 doz da bitti benim şeker yüklemeyi de doktorumu arayıp teyit edeceğim ona göre sağlık ocağında yaptırırım bende24 - 28 haftalar arasında şeker yüklemesi yapılabiliyor sağlık ocakları yapıyor. Ben haftaya yaptiracagim. Aç gelmemi ve gelirken eczaneden 0.75 lik şeker yüklemesi için ılacı almamı söyledi aile hekimi... Bende hala mide bulantısı ve kusma oldugu ıcın gelirken limon getirin içine sıkarsın dedi.. Açlık seker kanı alındıktan sonra kahvaltı yapmam gerektıgı ve ondan 1 saat sonra da tokluk kanı alacagımı söyledi.. Sağlık ocagında ben her ay tam Kan baktırıyorum ayrıca idrar tesstı de yaptırıyorum. Sağlık ocakları tetanoz asısı da yapıyor. Dün ilk dozumu oldum bundan 1 ay sonra 2. Doz olacak... Aile hekimleri bu noktada cok ıyı. Haturlatıyorlar brn tetanoz unuttum hemşire arayıp haber verdi.. Takıbe gıtmeyi umuyorum arayıp haber verıyor
Canım daha 23 haftalık hamilesin nasıl 2.doz oldun. Bana aile hekimi ve Kendı drum 20 haftadan önce ilk doz vurulmaz demişti tabi ben de her zaman ki gıbı unuttum... Hemşire arayıpda haber verdi ilk doz için gelin dedi. Daha dün oldum...Markasını söylemişti canım ama unuttum alacağımız zaman tekrar soracağım burada da yazarım
Ben tetanozu baya erken oldum canım 2 doz da bitti benim şeker yüklemeyi de doktorumu arayıp teyit edeceğim ona göre sağlık ocağında yaptırırım bende
fikir olsun diye söylüyorum 700 tl olan bebek arabasına atıyor 400 diyip üzerine 300 ü siz ekleyin , bazen ailelerin gönlü kalmasın diye ben benzer şeyler yapıyorum .Biz eşimle ne zaman ebebek e filan uğrasak eşim doğruca bebek arabalarına gidiyor. Bende daha listemi hazırlamadığım için boş boş dolanıyorum. Eşimle bir türlü orta noktayı bulamadık bebek arabası konusunda :)) Onun beğendikleri çok pahalı geldi bana. Birde annemler bebek arabasını biz alıcaz diyince fiyatı abartmak istemiyorum. Herhalde araba işini bitirince tam alışverişi yapabilicez :)) Gerçi annemin parça parça aldıklarını da kendisinden almam lazım :)
Ya süpersin aynı şey benım aklıma takılıyordu.. Öğretmen olmayan memur arkadaslar 32 den sonra 5 şeklinde rapor alamasın diyorlar. Onlara dırek 32 den sonra dogum izni baslatılıtormus.. Ben 1.bahar 2. Yaz bebegı oldugu ıcın hep 32 de dogum ıznıne ayrıldım.. Ben de şimdi 37 de ayrılmak gerıye kalanı dogum sonuna eklemek istiyorum... Sanki eski okulda mıllet 5 seklinde aile hekimi den rapor alıp 37 de dogum ıznıne cıkıyordu... Bir de tutki ben 37 de ızne ayrıldım 38 e dogurdum... Erken 2 hafta da dogum sonuna aktarılıyor mu
Hemşire çağırdığında gittim oldum canım kaç haftaydım hatırlamıyorum ama öyle olsaydı çağırmazdı doktorumun da haberi vardı öyle olsa söylerdi daha yaptırma diye 20 haftadan önce de vurulabiliyormuş ama belli bir zamandan sonra vurulmadığını biliyorum bende geç kalınmamalı sadeceCanım daha 23 haftalık hamilesin nasıl 2.doz oldun. Bana aile hekimi ve Kendı drum 20 haftadan önce ilk doz vurulmaz demişti tabi ben de her zaman ki gıbı unuttum... Hemşire arayıpda haber verdi ilk doz için gelin dedi. Daha dün oldum...
Ya süpersin aynı şey benım aklıma takılıyordu.. Öğretmen olmayan memur arkadaslar 32 den sonra 5 şeklinde rapor alamasın diyorlar. Onlara dırek 32 den sonra dogum izni baslatılıtormus.. Ben 1.bahar 2. Yaz bebegı oldugu ıcın hep 32 de dogum ıznıne ayrıldım.. Ben de şimdi 37 de ayrılmak gerıye kalanı dogum sonuna eklemek istiyorum... Sanki eski okulda mıllet 5 seklinde aile hekimi den rapor alıp 37 de dogum ıznıne cıkıyordu... Bir de tutki ben 37 de ızne ayrıldım 38 e dogurdum... Erken 2 hafta da dogum sonuna aktarılıyor mu
Kesinlikle dogru kış bebegı zaten ben sizin yerinizde olsam 3 ya da 4 ay sonra direk acıkıp yatak olan bastonlardan alırım. Benım 1.bahar bebegı 2. Yaz bebegı oldugu ıcın mecburum bebek arabasına... Ama ilk bebegı kıs bebegı olsa asla bebek arabası almazdım direk baston alırdım
İçime kurt düşürdün şimdi internetten de baktım ilk 12 haftadan sonra olunmalı 12 haftadan önce olunmaz yazıyor canm ya senin doktorlar yanlış biliyor yada sen yanlış hatırlıyorsun 20 değil 12 yaniCanım daha 23 haftalık hamilesin nasıl 2.doz oldun. Bana aile hekimi ve Kendı drum 20 haftadan önce ilk doz vurulmaz demişti tabi ben de her zaman ki gıbı unuttum... Hemşire arayıpda haber verdi ilk doz için gelin dedi. Daha dün oldum...
benim girişim komple duvar kağıdı diğer tüm odalardada en az 1 duvarda var .
kızımın odasındada pembe puantiyeli vardı bu hafta onu söktüm 10 yıl olmuştu birkaç yerinde yırtık vardı , yenisini yaptıracağız .
hatta bu sefer eşim ben yaparım o kadar çok izledim ki diyor .
hepsinide Özenkagıttan aldık .kalıtesi çok iyi kağıt gibi değil kumaş gibi kalın .eline alınca anlıyorsun .bizim ustada çok beğenmişti hele salona taş desen aldığımda yenge yanlışın var bunu 200 tl ye vermezler demişti :) aynısını yine rash markaydı başka yerden 1000 küsüre sormuştuk .
belki işine yarar .sökmeside o kadar kolaymış ki biz bi söktük altı tertemiz duruyor boya kalkması falan katiyen olmadı .
Özen Duvar Kağıtları - 3 Boyutlu Duvar Kağıtları
Kişiye özel tasarımlar ile istenilen ölçülerde duvar kağıtları Özen Duvar Kağıtları'nda.www.ozenduvarkagidi.com.tr
e-bebekten %100 pamuklu aldık 2 takım birde isimli tulum yaptıracağım inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?