2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de kraft calipso 2 aldım canım 1 hafta önce

Ben odasını bebek odası olarak yapmycam az önce de demiştim park yatak alıp odasını sonradan yaparım herkes gereksiz diyor canım ama bebek arabası herkesin ortak sorunu sanırım ya aradığım bütün özellikleri birarada barındıran yok olanında teşhirini bulamıyorum ondan güvenemiyorum en sonunda şansımıza diyip alacağız sanırım birşey

Duvar kağıdı yaptırmak için bugün bir çok yere gittik KEYAP MODOKO taraflarına hem çok pahalı hem de çok kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız odanın duvarlarını ??

benim girişim komple duvar kağıdı diğer tüm odalardada en az 1 duvarda var .
kızımın odasındada pembe puantiyeli vardı bu hafta onu söktüm 10 yıl olmuştu birkaç yerinde yırtık vardı , yenisini yaptıracağız .
hatta bu sefer eşim ben yaparım o kadar çok izledim ki diyor .
hepsinide Özenkagıttan aldık .kalıtesi çok iyi kağıt gibi değil kumaş gibi kalın .eline alınca anlıyorsun .bizim ustada çok beğenmişti hele salona taş desen aldığımda yenge yanlışın var bunu 200 tl ye vermezler demişti :) aynısını yine rash markaydı başka yerden 1000 küsüre sormuştuk .
belki işine yarar .sökmeside o kadar kolaymış ki biz bi söktük altı tertemiz duruyor boya kalkması falan katiyen olmadı .

kızlar hastane çıkışını hangi markalardan aldınız?
e-bebekten %100 pamuklu aldık 2 takım birde isimli tulum yaptıracağım inşallah .

Biz eşimle ne zaman ebebek e filan uğrasak eşim doğruca bebek arabalarına gidiyor. Bende daha listemi hazırlamadığım için boş boş dolanıyorum. Eşimle bir türlü orta noktayı bulamadık bebek arabası konusunda :)) Onun beğendikleri çok pahalı geldi bana. Birde annemler bebek arabasını biz alıcaz diyince fiyatı abartmak istemiyorum. Herhalde araba işini bitirince tam alışverişi yapabilicez :)) Gerçi annemin parça parça aldıklarını da kendisinden almam lazım :)

Hangi modeldi o park yatak canım

Seker yuklemesi icin saglik ocagi aile hekimim biz yapiyoruz ama 50lik yapiyoruz,kadin dogum doktorlari 75lik istiyorlar genelde dedi.75lik disarda yapiliyormus.
Benim doktorumda 75 lik yaptir dedi. En sağlıklısı oymuş. 50 lik yapip yuksek cikanlardan birde 100 lik yaptiriyorlarmis. Bazen dogru sonuc çıkmadığı icin.
Ben internetten takip ediyorum. Ne indirimdeyse onu aliyorum. Siraya koymadim

Kimle konussam bebek arabasi isine hemen girisme diyor.Zaten kış bebegi olacaklar nerdeyse.Oncelikle diger buyuk parcalarini al zaten bebek toparlanana kadar sadece puset kullacaksin diyor.Ne kadar dogru bilemiyorum.O yizden bebek arabasi isini ben oteledim dogumdan sonraki 4 -5 ay.

24 - 28 haftalar arasında şeker yüklemesi yapılabiliyor sağlık ocakları yapıyor. Ben haftaya yaptiracagim. Aç gelmemi ve gelirken eczaneden 0.75 lik şeker yüklemesi için ılacı almamı söyledi aile hekimi... Bende hala mide bulantısı ve kusma oldugu ıcın gelirken limon getirin içine sıkarsın dedi.. Açlık seker kanı alındıktan sonra kahvaltı yapmam gerektıgı ve ondan 1 saat sonra da tokluk kanı alacagımı söyledi.. Sağlık ocagında ben her ay tam Kan baktırıyorum ayrıca idrar tesstı de yaptırıyorum. Sağlık ocakları tetanoz asısı da yapıyor. Dün ilk dozumu oldum bundan 1 ay sonra 2. Doz olacak... Aile hekimleri bu noktada cok ıyı. Haturlatıyorlar brn tetanoz unuttum hemşire arayıp haber verdi.. Takıbe gıtmeyi umuyorum arayıp haber verıyor

Kesinlikle dogru kış bebegı zaten ben sizin yerinizde olsam 3 ya da 4 ay sonra direk acıkıp yatak olan bastonlardan alırım. Benım 1.bahar bebegı 2. Yaz bebegı oldugu ıcın mecburum bebek arabasına... Ama ilk bebegı kıs bebegı olsa asla bebek arabası almazdım direk baston alırdım

Ya süpersin aynı şey benım aklıma takılıyordu.. Öğretmen olmayan memur arkadaslar 32 den sonra 5 şeklinde rapor alamasın diyorlar. Onlara dırek 32 den sonra dogum izni baslatılıtormus.. Ben 1.bahar 2. Yaz bebegı oldugu ıcın hep 32 de dogum ıznıne ayrıldım.. Ben de şimdi 37 de ayrılmak gerıye kalanı dogum sonuna eklemek istiyorum... Sanki eski okulda mıllet 5 seklinde aile hekimi den rapor alıp 37 de dogum ıznıne cıkıyordu... Bir de tutki ben 37 de ızne ayrıldım 38 e dogurdum... Erken 2 hafta da dogum sonuna aktarılıyor mu

Hangi modeldi o park yatak canım
Markasını söylemişti canım ama unuttum alacağımız zaman tekrar soracağım burada da yazarım
Ben tetanozu baya erken oldum canım 2 doz da bitti benim şeker yüklemeyi de doktorumu arayıp teyit edeceğim ona göre sağlık ocağında yaptırırım bende

Canım daha 23 haftalık hamilesin nasıl 2.doz oldun. Bana aile hekimi ve Kendı drum 20 haftadan önce ilk doz vurulmaz demişti tabi ben de her zaman ki gıbı unuttum... Hemşire arayıpda haber verdi ilk doz için gelin dedi. Daha dün oldum...

fikir olsun diye söylüyorum 700 tl olan bebek arabasına atıyor 400 diyip üzerine 300 ü siz ekleyin , bazen ailelerin gönlü kalmasın diye ben benzer şeyler yapıyorum .

memur rapor kısmını bilmem ama artık erken doğumda yanan haftalar doğum sonrasına aktarılıyor .ben 10 sene önce doğum yaptığımda 3 haftam yanmış, doğum sonrası kısmına geçmiştim .ondan 2 sene sonra galiba yasa değişti .öncesi sonrası toplam 16 haftan var 6 hafta öncesi kullanılabildi ise 10 hafta sonrasına devrediliyor .
bence erken doğum yapan annelre için haklı bir yasa değişikliği olmuş .

Hemşire çağırdığında gittim oldum canım kaç haftaydım hatırlamıyorum ama öyle olsaydı çağırmazdı doktorumun da haberi vardı öyle olsa söylerdi daha yaptırma diye 20 haftadan önce de vurulabiliyormuş ama belli bir zamandan sonra vurulmadığını biliyorum bende geç kalınmamalı sadece

Pek rapor isleriyle isim olmadigi icin hic bilgim yok.Nasil,ne zaman alinir vs? Ama baska bir baslikta cevap verildi.32 de izne ayrilmamiz gerekiyormus ve calisabilir iznir vermesi gerekiyormus doktorumuzun.Benim zaten 32 tatile denk geliyor.Somestr e 1 hafta kala bitiyor.O yuzden en azindan 1 hafta alsam dedim somestr sonrasi baslayabilirdim ama anlayamadim tam.

Aynen.Oyle yapmaya karar verdik cunku nasipse 2 bebeyle kışın ortasında napicaz,nereye cikicaz.Bastonlu ikiz araba modeli var.Aklimda o model var zaten.Ocak-subat gibi alsam,en azindan yer problemi de olmaz.

İçime kurt düşürdün şimdi internetten de baktım ilk 12 haftadan sonra olunmalı 12 haftadan önce olunmaz yazıyor canm ya senin doktorlar yanlış biliyor yada sen yanlış hatırlıyorsun 20 değil 12 yani

Çok teşekkürler bakıyorum hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…