2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet o model de güzel, kraftlar diğer park yataklar gibi değil, güzel duruyor. İçine yatak aldın mı canım? Ben ona karar veremedim.
Evet zaten o yüzden kraft tercih ettik canım park yataklardan en güzeli. Yatak da aldık canım, baya araştırdık. Kraft yataş pamuk yatak aldık

Bende ilk dozu 18 . haftalarda oldum . ,2 doz için arandım cuma gunu olurum buyuk ıhtımall ..
Doktorunuzun çok katı bır şekilde olmaz demış ama çoğu doktor 16 dan sonra izin verıyor ..
Ben de bilmediğim için Dr ne derse onu yaptım. 1 hamilelikte de 20den sonra oldugum ıcın hıc aklıma öncesi de gelmedi. Öğrenmiş oldum

Reactions: H E

Yani doktorlar daha iyi biliyor.
Hepsi başka zaman gibi gözükse de Ay olarak aynı çıkıyor

Evet canım kız
Yâni süslü bi kız olacağı için park yatak içime sinmedi dedim beşikli oda yaparız
Bakıyoruz mobilya bakalım neye karar vericrz

Benim park yatağa karar verme sebebim beşiği hiç kullanamadığını söyleyenler falan çok oldu canım yani zaten ilk 6 ay benim yanımda olacak sonra hemen odasına geçirebilir miyim bilmiyorum zaten beşikler de çok uzun vadeli kullanılmadığı için boşa masraf olduğuna inandırdılar ensonunda beni masrafı haricinde birde kaldıracak yer bulamıyorsun depoyu kaplıyor boşuna falan da dediler iyice vazgeçtim biraz büyüyünce çocuk odasını prenses odası yapmaya karar verdim bende canım biraz erteleyeceğiz yani odasını ondan ama tercih meselesi tabi

s

Ben de kaliteli bir park yatak istiyorum. Uzayan bebek yataklarının sonradan uzatınca görüntüsü pek hoş olmuyor deniliyor. 2-3 yaşına kadar park yatak, sonra çocuk yatağı istiyorum. Normal bebek yatağı almayacağım o yüzden. Dolap e şifonyer sadece

Eve gelsin park yatağın beğenirsen bize de söyle :)

Yaaaa evet normalde çok hareketli değil kıpır kıpırdı bacak uzunluğuna bakacak doktor: bi dur bakalım bebiş diyo ama kolu hep yüzündeydi küsmüş gibi. Ultrasonda hep böyle bebekler
Bizimki de bugüne kadar hiç yüzünü göstermemişti detaylıda bile.. en son kontrolde kocaman kocaman güldü baya şaşırdık çok güzel bi andı, o güldü ben ağladım tabiyarın sizinki de gülsün sana inşallah:)

Evet zaten o yüzden kraft tercih ettik canım park yataklardan en güzeli. Yatak da aldık canım, baya araştırdık. Kraft yataş pamuk yatak aldık
Ben yataklara internetten baktım, yorumlarda kraftın pamuk yatağına kokuyor falan diye yazanlar olmuş, var mı öyle bir sıkıntı? Bir de orta bölmeyi çıkarıp aşağı yatmaya başlayınca o yatak kalınlığı iyi mi? Yoksa yeniden kalın yatak almaya gerek var mı?

Tamam canım fotosunu çeker atarım size de.

Koku falan hiç yok canım gayet normal. Orta bölmeyi çıkarıp yatağı denemedim hiç ama ince gelebilir canım. Çünkü park yatak için olan yatakların hepsi ince, zaten ilk 6 ay biraz sert ve ince yatakta yatmaları öneriliyo. Ama şimdiden kalın yatak alırsan park beşiğe orta bölmeyi 2-3 ay ancak kullanırsın çünkü yükselir çok, sonra çocuk hareketlendikçe sıkıntı olur. İnce yatak gerekiyo bence şu an. Orta bölme çıktıktan sonra duruma göre biraz daha yatak da alınabilir bu da iş görebilir

Evet canım alabilirsin ama kadın doğumdan değil başka rahatsızlıktan alman gerekiyor

Teşekkürler canım ben de krafttan alayım o zaman. Bir şeyler araştırmaktan artık kafam döndü
Bebek arabasına da gebeliğin başından bu yana karar veremedim. Yeni gündemim de süt sağma makinesi.

Canım bende bi hastane çıkışı aldım başakada bişeyi yok kızımın nerden başlıcam ne alıcam bilmiyorum bilinçsizce alışveriş yapmak istemiyorum araşıtırıyorum öyle şuan kendi çapımda para olunca son ayda herşey alınıyor sıkma canını hiç

Valla canım iki tarafında ilk torun olduğu için çok hevesliler onlar da birşeyler alır mutlaka belki benim fazla birşey almama bile gerek kalmaz ama yinede alınacakların birazını da olsa alayım hazır olsun diyorum küçük parçalar bir çırpıda alınabilir dediğin gibi ama haklısın

Canım benim doktorumda 20 haftadan sonra dedi hatta bebek hareketlerini tam hissedincede vurulabilirsin dedi

Evet öyle kesinlikle 32 haftada çalışabilir raporu alın ve en fazla 5 hafta devredebiliyosunuz kızlar daha sonra çalışamaz raporu alıp analık izninizi başlatın :) ben işin içindeyim bu arada :)

Evet öyle kesinlikle 32 haftada çalışabilir raporu alın ve en fazla 5 hafta devredebiliyosunuz kızlar daha sonra çalışamaz raporu alıp analık izninizi başlatın :) ben işin içindeyim bu arada :)
32 de çalışır raporu aldım... Ama aile hekiminden beş beş rapor alabılır miyim... 37 de doğum iznine cıktım... 38 de dogurdum diyelim.. 32 den 37 e kadar dogum öncesi 5 haftayı aktarıyorum. Dogum sonrası da erken dogurdum dıye artı 2 haftayı da öyle mi ekleyeceğim... Toplamda dogum öncesi 5, dogum sonrası 2 hafta mı aktaracağım yani doğru mu anlamışım... Aslınca çalısan anneler 2 yıl işe gitmemeli bebeklerini 2 yaş dolana kadar buyutmeli ve maaşlarını almalılar. 1. Ve 2. De hep dogum iznim yaza denk geldıgı ıcın hiç gün hesabı yapmamıştım

O beserli raporun bir kisitlamasi var sanirim.Okuldaki arkadaslar oyle soylemisti gibi hatirliyorum.Ayni hekimden alinamaz da olabilir.Tam bilmiyorum ama oyle bir muhabbet gecmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…