- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Evet zaten o yüzden kraft tercih ettik canım park yataklardan en güzeli. Yatak da aldık canım, baya araştırdık. Kraft yataş pamuk yatak aldıkEvet o model de güzel, kraftlar diğer park yataklar gibi değil, güzel duruyor. İçine yatak aldın mı canım? Ben ona karar veremedim.
Ben de bilmediğim için Dr ne derse onu yaptım. 1 hamilelikte de 20den sonra oldugum ıcın hıc aklıma öncesi de gelmedi. Öğrenmiş oldumBende ilk dozu 18 . haftalarda oldum . ,2 doz için arandım cuma gunu olurum buyuk ıhtımall ..
Doktorunuzun çok katı bır şekilde olmaz demış ama çoğu doktor 16 dan sonra izin verıyor ..
Yok canım kişiye göre de değişiyordur doktorum ne derse ona uyuyorum kafama göre bana aşı yapın demedim sonuçta kendileri çağırdıben daha önce hiç olmadığım için doktor zamanı gelince hemen vurdu ama erken diye birşey yok yani zaten ankisiyetem var hamiş olunca ilaç da kullanamıyorum paniklettirdin boşuna
Aynen canım araştırdım bende az önce ilk doz 4ncü ay içinde yapılmalıymış zaten sonrası da olabilirmiş yani ilk 3 aydan sonra istediğin zaman yapılabiliyor benim anladığım ama erken değilmiş aşı kartıma da baktım 4ncü ayda olmuşum bende rahatladım okuyunca bir an korktum ya doktorun kapısına dayanırdım valla Allah tan internetten araştırma şansımız var
Senin de kız bebekti sanırım dimi canım isim sorduğun bi topic görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, o tanıdığımızın aldığı tüllü falan bişeydi baya prenses yatağı gibiydi ama basit de durmuyordu öyle diğer park yataklar gibi değildi öğrendiğimde yazarım canım sanada bizim şuan önceliğimiz bebek arabası onu bi netleştirsek ozaman yatağa falan bakmaya başlayacağız tam anlamıyla
Benim park yatağa karar verme sebebim beşiği hiç kullanamadığını söyleyenler falan çok oldu canım yani zaten ilk 6 ay benim yanımda olacak sonra hemen odasına geçirebilir miyim bilmiyorum zaten beşikler de çok uzun vadeli kullanılmadığı için boşa masraf olduğuna inandırdılar ensonunda beniYani doktorlar daha iyi biliyor.
Hepsi başka zaman gibi gözükse de Ay olarak aynı çıkıyor ❤
Evet canım kız
Yâni süslü bi kız olacağı için park yatak içime sinmedi dedim beşikli oda yaparız
Bakıyoruz mobilya bakalım neye karar vericrz
Kızlar ben de park yatak sipariş ettim bugün. Gittigidiyorda kraft north indirime girmiş, ordan istedik bakalım nasıl bir şey gelecek. Bebeğin odasını boşalttık ama tam takım bir oda yapmayacağım şimdilik. Dolap alacağım sadece.
Bizimki de bugüne kadar hiç yüzünü göstermemişti detaylıda bile.. en son kontrolde kocaman kocaman güldü baya şaşırdık çok güzel bi andı, o güldü ben ağladım tabiYaaaa evet normalde çok hareketli değil kıpır kıpırdı bacak uzunluğuna bakacak doktor: bi dur bakalım bebiş diyoama kolu hep yüzündeydi küsmüş gibi. Ultrasonda hep böyle bebekler
Ben yataklara internetten baktım, yorumlarda kraftın pamuk yatağına kokuyor falan diye yazanlar olmuş, var mı öyle bir sıkıntı? Bir de orta bölmeyi çıkarıp aşağı yatmaya başlayınca o yatak kalınlığı iyi mi? Yoksa yeniden kalın yatak almaya gerek var mı?Evet zaten o yüzden kraft tercih ettik canım park yataklardan en güzeli. Yatak da aldık canım, baya araştırdık. Kraft yataş pamuk yatak aldık
Tamam canım fotosunu çeker atarım size de.s
Ben de kaliteli bir park yatak istiyorum. Uzayan bebek yataklarının sonradan uzatınca görüntüsü pek hoş olmuyor deniliyor. 2-3 yaşına kadar park yatak, sonra çocuk yatağı istiyorum. Normal bebek yatağı almayacağım o yüzden. Dolap e şifonyer sadece
Eve gelsin park yatağın beğenirsen bize de söyle :) ❤
Koku falan hiç yok canım gayet normal. Orta bölmeyi çıkarıp yatağı denemedim hiç ama ince gelebilir canım. Çünkü park yatak için olan yatakların hepsi ince, zaten ilk 6 ay biraz sert ve ince yatakta yatmaları öneriliyo. Ama şimdiden kalın yatak alırsan park beşiğe orta bölmeyi 2-3 ay ancak kullanırsın çünkü yükselir çok, sonra çocuk hareketlendikçe sıkıntı olur. İnce yatak gerekiyo bence şu an. Orta bölme çıktıktan sonra duruma göre biraz daha yatak da alınabilir bu da iş görebilirBen yataklara internetten baktım, yorumlarda kraftın pamuk yatağına kokuyor falan diye yazanlar olmuş, var mı öyle bir sıkıntı? Bir de orta bölmeyi çıkarıp aşağı yatmaya başlayınca o yatak kalınlığı iyi mi? Yoksa yeniden kalın yatak almaya gerek var mı?
Evet canım alabilirsin ama kadın doğumdan değil başka rahatsızlıktan alman gerekiyorKizlar ya baska bir baslikta bu dogum izninden bahsedilmis.Ben hic anlamiyorum.Size sorayim dedim.Bilgilendirirseniz sevinirim.Simdi 9 -13 eylul arasi benim 33. Haftam olucak nasipse,saglikla hersey yolunda giderse ve o hafta okullar aciliyor.Ben o hafta ve sonraki hafta icin beser gun rapor alabilir miyim ?
Teşekkürler canım ben de krafttan alayım o zaman. Bir şeyler araştırmaktan artık kafam döndüKoku falan hiç yok canım gayet normal. Orta bölmeyi çıkarıp yatağı denemedim hiç ama ince gelebilir canım. Çünkü park yatak için olan yatakların hepsi ince, zaten ilk 6 ay biraz sert ve ince yatakta yatmaları öneriliyo. Ama şimdiden kalın yatak alırsan park beşiğe orta bölmeyi 2-3 ay ancak kullanırsın çünkü yükselir çok, sonra çocuk hareketlendikçe sıkıntı olur. İnce yatak gerekiyo bence şu an. Orta bölme çıktıktan sonra duruma göre biraz daha yatak da alınabilir bu da iş görebilir
Canım bende bi hastane çıkışı aldım başakada bişeyi yok kızımın nerden başlıcam ne alıcam bilmiyorum bilinçsizce alışveriş yapmak istemiyorum araşıtırıyorum öyle şuan kendi çapımda para olunca son ayda herşey alınıyor sıkma canını hiçKızlar buarada ben bebişime sadece a101den küvet takımını aldım daha başka hiç alışverişe başlamadım nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum mağazaları girip bunların hepsi lazım diyip çıkıyorum resmenokadar eksiği birarada görünce gözüm mü korkuyor yoksa en iyisini almalıyım hevesiyle daha iyisini bulurum diyemi almıyorum bende anlamadım ama bana bi yol gösterin nereden başlamalıyım ve listeniz var mı benimle de paylaşabileceğiniz zaman geçtikçe panik oluyorum daha hiçbirşey almadığm için
Valla canım iki tarafında ilk torun olduğu için çok hevesliler onlar da birşeyler alır mutlaka belki benim fazla birşey almama bile gerek kalmaz ama yinede alınacakların birazını da olsa alayım hazır olsun diyorum küçük parçalar bir çırpıda alınabilir dediğin gibi ama haklısınCanım bende bi hastane çıkışı aldım başakada bişeyi yok kızımın nerden başlıcam ne alıcam bilmiyorum bilinçsizce alışveriş yapmak istemiyorum araşıtırıyorum öyle şuan kendi çapımda para olunca son ayda herşey alınıyor sıkma canını hiç
Canım benim doktorumda 20 haftadan sonra dedi hatta bebek hareketlerini tam hissedincede vurulabilirsin dediİçime kurt düşürdün şimdi internetten de baktım ilk 12 haftadan sonra olunmalı 12 haftadan önce olunmaz yazıyor canm ya senin doktorlar yanlış biliyor yada sen yanlış hatırlıyorsun 20 değil 12 yani
Evet öyle kesinlikle 32 haftada çalışabilir raporu alın ve en fazla 5 hafta devredebiliyosunuz kızlar daha sonra çalışamaz raporu alıp analık izninizi başlatın :) ben işin içindeyim bu arada :)2 ay önceki dr kontrolümde öğretmenin biri dr kapısında stem ediyordu yazmıştım hatta burayada .32. haftasında çalışabilir devam etsin yazısı almadığı için 37. haftasına kadar boşuna çalışmış .
32. haftada çalışılacaksa çalışabilir izne çıkacaksa izin yazısı mutlaka alınmalı .her halükarda rapor alınacak kızlar atlamayın. 31+6 ya kadar .alışıp 32. haftada devam yada tamam raporu alınmalı .devam raporu alınmadan çalışırsanız sonrasına izinler devredilmiyor .sgk izni başlatıyor .
hepsinin hep iyi haberlerini alalım inşallah.
gözün aydın .
32 de çalışır raporu aldım... Ama aile hekiminden beş beş rapor alabılır miyim... 37 de doğum iznine cıktım... 38 de dogurdum diyelim.. 32 den 37 e kadar dogum öncesi 5 haftayı aktarıyorum. Dogum sonrası da erken dogurdum dıye artı 2 haftayı da öyle mi ekleyeceğim... Toplamda dogum öncesi 5, dogum sonrası 2 hafta mı aktaracağım yani doğru mu anlamışım... Aslınca çalısan anneler 2 yıl işe gitmemeli bebeklerini 2 yaş dolana kadar buyutmeli ve maaşlarını almalılar. 1. Ve 2. De hep dogum iznim yaza denk geldıgı ıcın hiç gün hesabı yapmamıştımEvet öyle kesinlikle 32 haftada çalışabilir raporu alın ve en fazla 5 hafta devredebiliyosunuz kızlar daha sonra çalışamaz raporu alıp analık izninizi başlatın :) ben işin içindeyim bu arada :)
32 de çalışır raporu aldım... Ama aile hekiminden beş beş rapor alabılır miyim... 37 de doğum iznine cıktım... 38 de dogurdum diyelim.. 32 den 37 e kadar dogum öncesi 5 haftayı aktarıyorum. Dogum sonrası da erken dogurdum dıye artı 2 haftayı da öyle mi ekleyeceğim... Toplamda dogum öncesi 5, dogum sonrası 2 hafta mı aktaracağım yani doğru mu anlamışım... Aslınca çalısan anneler 2 yıl işe gitmemeli bebeklerini 2 yaş dolana kadar buyutmeli ve maaşlarını almalılar. 1. Ve 2. De hep dogum iznim yaza denk geldıgı ıcın hiç gün hesabı yapmamıştım
Tetenoz 2. Doz olalı 10 gün oldu hala ağrıyor bu kadar uzun süre ağrı yaşayan oldu mu
Benim dr da açlık tokluga göre bakicaz dedi.Benim doktor açlık yokluğa göre yükleme yapcaz dedi sizinkiler direk yükleme mi yaptı kızlar? Bide 26-28 arası görüşelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?