Bu aralar hep doğumu düşünüyorum nasıl olcak oglum kimde kalicak hastanede yanımızda olmalimi odayı suslersek kıskanır mi .Aynen benim ki de ondan erken gelecek
İlk doğuma giderken sezeryan olacağı belliydi. Yaşlı bir komşuya karşılaştık, doğuma gidiyorum dedim. Böyle güle oynaya doğuma mı gidilirmiş diyor bana
Bana da doktor 38 hafta dolunca 21 ila 25 Eylül arası alırız dedi bakalim hayırlısı sağlıkla gelsin miniklerimizBence kafana takma. Erkek bebeklerde görüldüğü be zamanla duzeldigini duydum
Benimde tarihi belli 38+4 de alacak. 19.10.19 da
Benim de hiç ağrı olmadı canım özellikle ikincideCok ilginc ya benim gram agri olmadı.Yanlis aşı mı yapıldı acaba valla kuskuya dustum simdi.
Bence benim şahit olduğum durum şu, doğumdan sonraki süreçte anne zaten bunalmış oluyor, lohusa psikolojisi falan filan derken dışarıya illa ki çıkılıyor çok sık olmasa da, en azından bi avm bile gidilir. Arabasız ne yapacaksınız bence doğumdan sonraya ertelemeyin araba işiniKimle konussam bebek arabasi isine hemen girisme diyor.Zaten kış bebegi olacaklar nerdeyse.Oncelikle diger buyuk parcalarini al zaten bebek toparlanana kadar sadece puset kullacaksin diyor.Ne kadar dogru bilemiyorum.O yizden bebek arabasi isini ben oteledim dogumdan sonraki 4 -5 ay.
Boşuna evhamlandırmayın beni canım ya internette de 12 haftadan sonra yazıyor ankisiyetem var krizim tutarsa çözümü de yok kafama takmayayım uzatmayalım bu konuyu yoksa geçmek bilmez Allah korusun oldu bitti tuttuysa tuttu tutmadıysa Allah kerim hem aile hekimim hem kadın doğum doktorum onayladı sonuçta sorun yok yaniCanım benim doktorumda 20 haftadan sonra dedi hatta bebek hareketlerini tam hissedincede vurulabilirsin dedi
Rica ederiim zor işler valla hep araştırmak gerekiyo :) bebek arabasını da çok araştırdık ve aldık biz ama göğüs pompası konusunda ben de hala araştırıyorumTeşekkürler canım ben de krafttan alayım o zaman. Bir şeyler araştırmaktan artık kafam döndü
Bebek arabasına da gebeliğin başından bu yana karar veremedim. Yeni gündemim de süt sağma makinesi.
Ben gebeliğimi öğrenmeden iki gün önce bir kaza sonucu tetanoz aşısı olmak zorunda kaldım. Gebe olduğuma hiç ihtimal vermediğim için dr test yaptırmadım. 2 gün sonra gebe olduğumu öğrendim.4 haftalık. Yani 4 haftalıkken aşı olmuş oldum baya kafama taktım ama kaç doktora sorduysam bir şey olmaz dediler. O yüzden 22inci haftaydı sanırım tek doz aşı oldum ikincisi gerek görmedi sağlık ocağı. Kafanıza hiç takmayınBoşuna evhamlandırmayın beni canım ya internette de 12 haftadan sonra yazıyor ankisiyetem var krizim tutarsa çözümü de yok kafama takmayayım uzatmayalım bu konuyu yoksa geçmek bilmez Allah korusun oldu bitti tuttuysa tuttu tutmadıysa Allah kerim hem aile hekimim hem kadın doğum doktorum onayladı sonuçta sorun yok yani
Canım evhamlanma lütfen, birçok arkadaşı da sağlık ocağı 17-18 gibi haftalarda çağırdı ve oldular, neden tutmasın zaten, biraz da iş yoğunluğuna göre planlıyorlar bence, hiç takılma.Boşuna evhamlandırmayın beni canım ya internette de 12 haftadan sonra yazıyor ankisiyetem var krizim tutarsa çözümü de yok kafama takmayayım uzatmayalım bu konuyu yoksa geçmek bilmez Allah korusun oldu bitti tuttuysa tuttu tutmadıysa Allah kerim hem aile hekimim hem kadın doğum doktorum onayladı sonuçta sorun yok yani
Bebeğim kendine sorun edicek bi şey yok. Bu aşı 16.haftadan itibaren bi çok kişiye yapılabilir diye söyleniyo. Ben de 17.haftamda yaptırdım. 2.dozu da 10 gün önce falan oldum. Normal yani stres yapma. Belli net bi zamanı yok zaten bu aşının, herkese farklı bi şey söyleniyoBoşuna evhamlandırmayın beni canım ya internette de 12 haftadan sonra yazıyor ankisiyetem var krizim tutarsa çözümü de yok kafama takmayayım uzatmayalım bu konuyu yoksa geçmek bilmez Allah korusun oldu bitti tuttuysa tuttu tutmadıysa Allah kerim hem aile hekimim hem kadın doğum doktorum onayladı sonuçta sorun yok yani
Bizim de genelde sakin canım, ya da çok hafif hareketlerini ben de her zaman hissetmiyor olabilirimKızlar bebeklerinizin hareketleri gün içinde nasıl. Ben gün içinde iş yaparken zaten hareket pek olmuyor da otursam da uzansam da gün içinde çok sakin bebeğim. Geceleri hareketli. Bir hafta öncesine kadar gündüz de aşırı hareketliydi. Sizin bebecikleriniz nasıl
Benimki çok hareketli canım hiç durmuyo ama hareket halindeyken ben de çok net hissedemiyorum. Oturunca yatınca daha net hissediliyo. Bi de benim de akşamları, geceleri ve sabahları çok aktif oluyo. Öğle civarı biraz daha az hissediyorum uyuyo sanırım o aralarKızlar bebeklerinizin hareketleri gün içinde nasıl. Ben gün içinde iş yaparken zaten hareket pek olmuyor da otursam da uzansam da gün içinde çok sakin bebeğim. Geceleri hareketli. Bir hafta öncesine kadar gündüz de aşırı hareketliydi. Sizin bebecikleriniz nasıl
Ben 18 de yaptırdım. Bişey olacak olsa yaparlar mı Allah aşkına ya hiç boşuna endişe etme.hatta beni 16 da cagırdı ben gidemedimBoşuna evhamlandırmayın beni canım ya internette de 12 haftadan sonra yazıyor ankisiyetem var krizim tutarsa çözümü de yok kafama takmayayım uzatmayalım bu konuyu yoksa geçmek bilmez Allah korusun oldu bitti tuttuysa tuttu tutmadıysa Allah kerim hem aile hekimim hem kadın doğum doktorum onayladı sonuçta sorun yok yani
Bende de var o. Bana birşey olursa ne yapar. Benden hiç ayrı kalmadı, bensiz uyuyacak mı. İki gün kalınıyordu birde hastanede değişmediyse eğer.Bu aralar hep doğumu düşünüyorum nasıl olcak oglum kimde kalicak hastanede yanımızda olmalimi odayı suslersek kıskanır mi .
Kaç yasindaydi senin büyük olan. Bizimki tam dört yaşında olcak eşimle bizim evde kalırsa kolay olur diyorum en iyi babası bakar bence hastanede annem kalır ama bakalim. Bizde hiç ayrı kalmadik. Rabbim ayırmasın .Bende de var o. Bana birşey olursa ne yapar. Benden hiç ayrı kalmadı, bensiz uyuyacak mı. İki gün kalınıyordu birde hastanede değişmediyse eğer.
Doğum zamanı 4 buçuk yaşında olacak tam. Benimde yanımda annem kalır. Oğlumda kv de de babasıyla kalır diye düşünüyorum. Bakalım beni bıraktı kardeşimle kaldı gibi bir psikolojiye girmez umarım.Kaç yasindaydi senin büyük olan. Bizimki tam dört yaşında olcak eşimle bizim evde kalırsa kolay olur diyorum en iyi babası bakar bence hastanede annem kalır ama bakalim. Bizde hiç ayrı kalmadik. Rabbim ayırmasın .
Kızlar bebeklerinizin hareketleri gün içinde nasıl. Ben gün içinde iş yaparken zaten hareket pek olmuyor da otursam da uzansam da gün içinde çok sakin bebeğim. Geceleri hareketli. Bir hafta öncesine kadar gündüz de aşırı hareketliydi. Sizin bebecikleriniz nasıl
Kızlar bebeklerinizin hareketleri gün içinde nasıl. Ben gün içinde iş yaparken zaten hareket pek olmuyor da otursam da uzansam da gün içinde çok sakin bebeğim. Geceleri hareketli. Bir hafta öncesine kadar gündüz de aşırı hareketliydi. Sizin bebecikleriniz nasıl
Bende aynı planı yaptık babaanne ve babasıyla bizim evde kalsın büyük oğlum en azından kendi yatağında huzurlu uyur. Aslında iki kişilik oda tutsak eşim ben bebek büyük oğlum hep beraber kalsak hastanedeDoğum zamanı 4 buçuk yaşında olacak tam. Benimde yanımda annem kalır. Oğlumda kv de de babasıyla kalır diye düşünüyorum. Bakalım beni bıraktı kardeşimle kaldı gibi bir psikolojiye girmez umarım.
Hafiften kıskanma da başladı gibi. Karnımı seviyor gibi yapıp sürekli sıkıştırıyor ve bunaltıyor
Bence benim şahit olduğum durum şu, doğumdan sonraki süreçte anne zaten bunalmış oluyor, lohusa psikolojisi falan filan derken dışarıya illa ki çıkılıyor çok sık olmasa da, en azından bi avm bile gidilir. Arabasız ne yapacaksınız bence doğumdan sonraya ertelemeyin araba işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?