2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen benim ki de ondan erken gelecek
İlk doğuma giderken sezeryan olacağı belliydi. Yaşlı bir komşuya karşılaştık, doğuma gidiyorum dedim. Böyle güle oynaya doğuma mı gidilirmiş diyor bana
Bu aralar hep doğumu düşünüyorum nasıl olcak oglum kimde kalicak hastanede yanımızda olmalimi odayı suslersek kıskanır mi .

Bence benim şahit olduğum durum şu, doğumdan sonraki süreçte anne zaten bunalmış oluyor, lohusa psikolojisi falan filan derken dışarıya illa ki çıkılıyor çok sık olmasa da, en azından bi avm bile gidilir. Arabasız ne yapacaksınız bence doğumdan sonraya ertelemeyin araba işini

Canım benim doktorumda 20 haftadan sonra dedi hatta bebek hareketlerini tam hissedincede vurulabilirsin dedi
Boşuna evhamlandırmayın beni canım ya internette de 12 haftadan sonra yazıyor ankisiyetem var krizim tutarsa çözümü de yok kafama takmayayım uzatmayalım bu konuyu yoksa geçmek bilmez Allah korusun oldu bitti tuttuysa tuttu tutmadıysa Allah kerim hem aile hekimim hem kadın doğum doktorum onayladı sonuçta sorun yok yani

Teşekkürler canım ben de krafttan alayım o zaman. Bir şeyler araştırmaktan artık kafam döndü
Bebek arabasına da gebeliğin başından bu yana karar veremedim. Yeni gündemim de süt sağma makinesi.
Rica ederiim zor işler valla hep araştırmak gerekiyo :) bebek arabasını da çok araştırdık ve aldık biz ama göğüs pompası konusunda ben de hala araştırıyorum

Ben gebeliğimi öğrenmeden iki gün önce bir kaza sonucu tetanoz aşısı olmak zorunda kaldım. Gebe olduğuma hiç ihtimal vermediğim için dr test yaptırmadım. 2 gün sonra gebe olduğumu öğrendim.4 haftalık. Yani 4 haftalıkken aşı olmuş oldum baya kafama taktım ama kaç doktora sorduysam bir şey olmaz dediler. O yüzden 22inci haftaydı sanırım tek doz aşı oldum ikincisi gerek görmedi sağlık ocağı. Kafanıza hiç takmayın

Canım evhamlanma lütfen, birçok arkadaşı da sağlık ocağı 17-18 gibi haftalarda çağırdı ve oldular, neden tutmasın zaten, biraz da iş yoğunluğuna göre planlıyorlar bence, hiç takılma.

Bebeğim kendine sorun edicek bi şey yok. Bu aşı 16.haftadan itibaren bi çok kişiye yapılabilir diye söyleniyo. Ben de 17.haftamda yaptırdım. 2.dozu da 10 gün önce falan oldum. Normal yani stres yapma. Belli net bi zamanı yok zaten bu aşının, herkese farklı bi şey söyleniyo

Bizim de genelde sakin canım, ya da çok hafif hareketlerini ben de her zaman hissetmiyor olabilirim

Benimki çok hareketli canım hiç durmuyo ama hareket halindeyken ben de çok net hissedemiyorum. Oturunca yatınca daha net hissediliyo. Bi de benim de akşamları, geceleri ve sabahları çok aktif oluyo. Öğle civarı biraz daha az hissediyorum uyuyo sanırım o aralar

Ben 18 de yaptırdım. Bişey olacak olsa yaparlar mı Allah aşkına ya hiç boşuna endişe etme.hatta beni 16 da cagırdı ben gidemedim

Bu aralar hep doğumu düşünüyorum nasıl olcak oglum kimde kalicak hastanede yanımızda olmalimi odayı suslersek kıskanır mi .
Bende de var o. Bana birşey olursa ne yapar. Benden hiç ayrı kalmadı, bensiz uyuyacak mı. İki gün kalınıyordu birde hastanede değişmediyse eğer.

Bende de var o. Bana birşey olursa ne yapar. Benden hiç ayrı kalmadı, bensiz uyuyacak mı. İki gün kalınıyordu birde hastanede değişmediyse eğer.
Kaç yasindaydi senin büyük olan. Bizimki tam dört yaşında olcak eşimle bizim evde kalırsa kolay olur diyorum en iyi babası bakar bence hastanede annem kalır ama bakalim. Bizde hiç ayrı kalmadik. Rabbim ayırmasın .

Doğum zamanı 4 buçuk yaşında olacak tam. Benimde yanımda annem kalır. Oğlumda kv de de babasıyla kalır diye düşünüyorum. Bakalım beni bıraktı kardeşimle kaldı gibi bir psikolojiye girmez umarım.

Hafiften kıskanma da başladı gibi. Karnımı seviyor gibi yapıp sürekli sıkıştırıyor ve bunaltıyor

Gayet hareketli aksamlari daha hareketli olabiliyor. Dun cok hareketsizdi ya da ben fark etmedim cok. Gece tam uyumaya gecis aninda bir tekme yedim yerimden zipladim :))

Gece hareketliler bizimkilerde.Sabah,oglen sakinler.Bazen hic hissetmiyorum toplanmalari disinda.Arada titreme gibi oluyor ama geceleri heralde vukuat var dövüşüyorlar diyorum.Gerci gun gun de degisiyor.Mesela 2 gun once tum gun cok az hissettim.Endiselendim hatta.Duz yattim hemen.Bir iki hareket hissedince rahatladim.Dedigim gibi hissetmek istiyorsan bir sure düz yatmayi dene.Hemen belli eder kucuk bir pıt ta olsa kendini.

Bende aynı planı yaptık babaanne ve babasıyla bizim evde kalsın büyük oğlum en azından kendi yatağında huzurlu uyur. Aslında iki kişilik oda tutsak eşim ben bebek büyük oğlum hep beraber kalsak hastanede en rahat öyle olurdu benm için ama bu fikrimi söylesem herkes güler heralde bı gün ayri kalmaktan neolcak diye

Bir degil iki olunca bir.gozum korkuyor.Zaten bir miktar erken dogarlar diye.Aklima dedigin durum da gelmiyor degil.Yaz bebekleri olsaydi hic dusunmez alirdim.Gezdiriyor olurdum.Bieaz daha dusuneyim ben bu durumu dedigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…