2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bana kalsa bende yanımda yatırırım ama. Uyuyamaz galiba orada

Bu aralar hep doğumu düşünüyorum nasıl olcak oglum kimde kalicak hastanede yanımızda olmalimi odayı suslersek kıskanır mi .
Valla o dusunce benide sardı. Kızım çok küçük. Doğum zamani tam 2 yasinda olacak. Bensiz kalmaz babasiyla. Annem yanımda kalacak. Izin verirlerse oda kalsin diyorum. Bir yanda da cocuk hastane de ne yapacak sıkılıp hastaneyi ayağa kaldırır mı? Valla ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana da doktor 38 hafta dolunca 21 ila 25 Eylül arası alırız dedi bakalim hayırlısı sağlıkla gelsin miniklerimiz
Amin insallah.
Evet bu konuda haklısın. Ben 40 ni zor bekledim. 40 çıktı hafta sonu avm ye gittik çoğu zaman. Avm de kapalı otoparka iniyorduk. Şükür hic hasta olmadi.
Bir degil iki olunca bir.gozum korkuyor.Zaten bir miktar erken dogarlar diye.Aklima dedigin durum da gelmiyor degil.Yaz bebekleri olsaydi hic dusunmez alirdim.Gezdiriyor olurdum.Bieaz daha dusuneyim ben bu durumu dedigin gibi.
Dusun bencede ben 40 imi zor bekledim. Cok bunalıyorsun. Eninde sonunda cikiyorsun. Araba rahatlik.

Canım evhamlanma lütfen, birçok arkadaşı da sağlık ocağı 17-18 gibi haftalarda çağırdı ve oldular, neden tutmasın zaten, biraz da iş yoğunluğuna göre planlıyorlar bence, hiç takılma.
Ben 18 de yaptırdım. Bişey olacak olsa yaparlar mı Allah aşkına ya hiç boşuna endişe etme.hatta beni 16 da cagırdı ben gidemedim
Sağolun kızlar aynen bende doktoruma güvenme taraftarıyım sağlık ocağındaki erken vursa kadın doğum uzmanı da yanılmıyordur heralde vardır bir bildikleri hayırlısı olsun

Rica ederiim zor işler valla hep araştırmak gerekiyo :) bebek arabasını da çok araştırdık ve aldık biz ama göğüs pompası konusunda ben de hala araştırıyorum
Bebek arabasını hangi marka aldınız canım daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum ama bizde durmadan onu araştırıyoruz bulamadık daha tam kafamıza yatan bir model

Sağlıkla gelsin prebsesler ya..
Mühim olan o
Odası yatağı olucak inşallah

Bebek arabasını hangi marka aldınız canım daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum ama bizde durmadan onu araştırıyoruz bulamadık daha tam kafamıza yatan bir model
Bebek arabamız joie litetrax 2 canım. Çok araştırıp bunda karar kıldık. Travel sistem ama puset çıkınca arabası baston araba tarzında. O yüzden tercih ettik zaten

Günaydın canım
Ben sadece şampuanını alıcam canım
Diğer şamşuanların göz yaktığını kimyasal içerdiğini okuduğum için sadece ona güveniyorum.
Bir de hipp varmış iyi onun fiyatı da aynı gibi mustela ile

Bu aralar hep doğumu düşünüyorum nasıl olcak oglum kimde kalicak hastanede yanımızda olmalimi odayı suslersek kıskanır mi .
benimki 10 yaşında 1 ay kadar önce kontrol sonrası odalara bakmaya çıktık .aa anne iyi bak yatak genişmiş anneannemle sığarız biz diyor .onun planı yanımda kalmak .gitmiycem kalıcam derse kalsın canı sıkılınca babası oralarda olacak zaten onunla çıkar gider gelir artık .yok sıkıldım dersede gece babası ile gider evde kalır .
küçük çoçukta sıkıntı sıkıldımda otur hastahane burası sustan anlamaz o sıkıntı olur .

Bende de var o. Bana birşey olursa ne yapar. Benden hiç ayrı kalmadı, bensiz uyuyacak mı. İki gün kalınıyordu birde hastanede değişmediyse eğer.

sezeryanda 2 gün kalınıyor halen .su akar yolunu bulur hiç birşey yapamadınız hastahane özelse yanınızda kalır.gerekiyorsa babasıda kalsın gece huysuzlanırsa diye .o kadar işede yarasınlar artık .

kızımda hep dalin -jonshons kullandım .bundada şampuanı ve bebe yağını janshons aldım .pişik kremi desitini .zaten 1-2 yıkama -kullanma sonrası bebek alerjik mi anlaşılıyor o zamanda sebamed bile değil dermatolijik ürünlere yönleniyorsun .o yüzden peşin peşin hassas cilt için olanı almıycam .ihtiyaç halinde heryer ezcane market yada bugün sipariş ver yarın sende online imkan var .

Bebek arabamız joie litetrax 2 canım. Çok araştırıp bunda karar kıldık. Travel sistem ama puset çıkınca arabası baston araba tarzında. O yüzden tercih ettik zaten
Ona biz de bakmıştık canım çok güzel güle güle kullanın ama şasesi biraz fazla sallanıyor gibi geldi ondan emin olamadık travel sistemlerden sonra baktığımız için mi öyle geldi bilemedim ki sanki bebek biraz biraz büyüyünce kırılıvercek gibi geldi yoksa o tarz almak en mantıklı diyor herkes

Aksine bize çok dayanıklı geldi canım. Yani diğer bastonlar mesela çok dayanıksız, onları bile 3 yaşına kadar kullabiliyomuş çocuklar. Bunu rahat rahat kullanır. Travel sistemlerin hantal ve kullanışsız olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu çok içimize sindi canım

Ben losyon kullandim dogumundan itibaren. Hatta haken kullaniyorum. Ben nivea kullaniyorum. Cildi nemsiz kalinca yüzü isilik gibi oluyor
Sebamed yenidoğan da Güzel. Kızımda kullandım.
Ben sezaryan oldum. 1 gece kaldim canim

Aynen canım pişik kremi başka marka beğendim sudokrem de iyi diyorlar ama paket almak istemiyorum

Icerigi arastirilinca sudodan ziyade desitin kullanin dıyor instagramda muhendisinoglu.Bir de kuzenim 2 cpcugunda da desitin mavi kullandigi icin ben de onu kullanayim dedim.Incele bak istersen altlara dogru incelenmis urunler karsilastirilmali yani canim.

Ben losyon kullandim dogumundan itibaren. Hatta haken kullaniyorum. Ben nivea kullaniyorum. Cildi nemsiz kalinca yüzü isilik gibi oluyor

Bir arastirayim bakalim canim kışın daha nemsiz kalacak ciltleri.Uygun bir losyon gerekirse kullanirim bende.

Aaaa tamam kuzumm bakayım ona sebamed içeriğine de

Bakayım kuzum içeriğine onun da
Benim kardeşim de minik kızında onu kullandı memnundu o yüzden aklımda o kaldı sudo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…