2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen canım diğer bastonlara göre daha sağlam olduğundan şüphem yok zaten biz başka baston bakmadık araştırdığım buydu direkt buna baktık travellerden sonra baktık ama demekki ondan aklımız karıştı travel bende istemiyorum zaten birdaha bakalım biz en iyisi o modele, teşekkürler canım

Şeker yüklemesi test sonuçlarım şimdi çıktı internetten baktım nasıl değerler anlayan var m ? Nasıl olması gerekiyormuş. ????

Baby2 go almıştım kızıma 7 sene önce 3 yaşına kadar çok rahat kullanıp kaldırdım. Rabbim nasip ederse inşallah oğlum da da kullanıcam yıkayıp kaldırmıştım sapasağlam hala maşallah.yeni doğan da sebamed öneririm kızım da da çok memnun kalmıştım hala kullaniyorum sampuanini

Rica ederim kuzum

Bu sıcaklardan daralıyorum, nefes alamıyorum.. Fazla kilo almadım ama karnım kocaman sankı 9 aylık gibiyim. 2 cocuk dogurdum doguma boyle koca karınla gitmedim. Nefesim kesiliyor. Eve bır supurge tutayım dedım tutmaz olaydım.. 2 cocuk evde yedir ıcır banyo yaptır halım kalmıyor... Hemen yaz okulu bulmam lazım yoksa ben hastanelik olacagim bu sıcaklarda

26 haftada 8kg alan varmı rekor bende mi korkuyorum

Ben 9 kilo almışım sanırım ya da 8 doktor kontrolümüz dündü, makarna pilav beyaz ekmek çok fazla meyve dondurma ve şekerli şeyler yemeyeceksin dedi. Son 3 ayda maksimum 4-5 kilo daha almam lazımmış. Zaten bebek olacak 2,5-3 kilo nasıl kilo almayacağız acaba

Canım montessori neden kullanışlı değil bende öyle yapmak istiyorum odasını da beşiğinde geçene kadar yatar sonra direk onu kullanır gibi geldi nasipse

Kızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.

Eklentiler

• 20190626_175416.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 103
  • 20190626_175344.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 83
Canım özür dilerim ben kötü anlamda niye yaptırdın demek istemedim doktorun aile hekimin onayı sonrasında yapmışsın bunda sıkıntı yok zaten ben farklı uygulamalar olabiliyo anlamında öyle yazdım k.bakma düşüncesizlik ettim

Canım benimde 2 gündür hareket etmiyodu şüphelendim hatta arkadaşım karpuz yiyip sola yatmamı söyledi şimdi yaptım tekmeleye başladı bi dönem durgun olabiliyolarmış

Canım doktorun dediği şeyleri kesince merak etme gereksiz kilo alımı direk duruyor. 18. Haftamda toplamda 1,5 kg aldım bugüne kadar o tarz şeyleri tüketmediğm için kaldı ki 70 el hamile kaldım zayıf değilim

Brnim ilk bebeğim olmasına rağmen sıcaklar çok zorladı beni. Çok şükür hamilelik rahat geçiyo ama şu 10 gündür sıcaklar beni mahvetti. Senin işin çok daha zor canım Allah yardımcın olsun. En iyisini düşünmüşsün yaz okuluna ver hem enerjilerini atarlar hem sen biraz rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…