- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Güle güle iyi günlerde kullanın canım. Kraftın park beşikleri gayet güzel bence. Biz de calipso 2 aldık işte, her şeyi gayet güzel. Dediğin gibi titreşimli, ninnili, gece lambalı dönencesi var ve kendin de müzik dinletebiliyosun. Daha kullanamıyoruz ama şu an için ben çok memnun kaldımKızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
Benimde büyüyen beşik. Çok memnunum. Bu zamana kadar kızım yatti. Eni 80cm boyu 130cm cuma gunu anneme gidecem. 1 ay annemde kalacağım. Dönüşte yatağı açacam bundan sonra acik hali ile yatak. Eni 80cm boyu 180cm oluyor. Neden rahat etmesin ben anlamiyorum. Tek kisilik baza kadarBende park yatak istiyordum ama hiç estetik gelmedi.
Sevemedim ya tiplerini. Vazgeçtik montessori de kullanışlı gelmedi. Yorumları okuyunca büyüyen beşik bakmayoruz şimdi.
Kardeşimin de öyle şimid normal yatapa çevirdi 4 yaşında kızı gayet rahat yatıyor
Sağlıkla kullanınKızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
Yok canım estağfurullah hiç kötü hissetme lütfen sorun yokCanım özür dilerim ben kötü anlamda niye yaptırdın demek istemedim doktorun aile hekimin onayı sonrasında yapmışsın bunda sıkıntı yok zaten ben farklı uygulamalar olabiliyo anlamında öyle yazdım k.bakma düşüncesizlik ettim
❤❤Yok canım estağfurullah hiç kötü hissetme lütfen sorun yok
Canım çok güzelmiş güle güle kullan bende hem oda yapacağım hem park yatak alacağım sanırım odasını montesori düşünüyorum bakalım daha karar vermedim şuan :)Kızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
Gule gule kullan canm nerden aldin fiyati ne kadar bende ondan dusunuyorumdaKızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
Ben Varim26 haftada 8kg alan varmı rekor bende mikorkuyorum
Merhaba canım, gittigidiyorda indirimdeydi 800 liraya aldım. Normalde 1000 civarı. Bugün baktım kampanya bitmiş.Canım çok güzelmiş güle güle kullan bende hem oda yapacağım hem park yatak alacağım sanırım odasını montesori düşünüyorum bakalım daha karar vermedim şuan :)
Fiyatı nasıl ve nerden aldın
Teşekkür ederim, arkadaşa yazmıştım bir üst mesajda.Gule gule kullan canm nerden aldin fiyati ne kadar bende ondan dusunuyorumda
Ay şöyle yorumları özledimBenimde büyüyen beşik. Çok memnunum. Bu zamana kadar kızım yatti. Eni 80cm boyu 130cm cuma gunu anneme gidecem. 1 ay annemde kalacağım. Dönüşte yatağı açacam bundan sonra acik hali ile yatak. Eni 80cm boyu 180cm oluyor. Neden rahat etmesin ben anlamiyorum. Tek kisilik baza kadar
Canım ya çeker misin bana açılmamış ve açıldıktan sonra ki haliniBenimde büyüyen beşik. Çok memnunum. Bu zamana kadar kızım yatti. Eni 80cm boyu 130cm cuma gunu anneme gidecem. 1 ay annemde kalacağım. Dönüşte yatağı açacam bundan sonra acik hali ile yatak. Eni 80cm boyu 180cm oluyor. Neden rahat etmesin ben anlamiyorum. Tek kisilik baza kadar
Canim bu takimin aynısı. Belis mobilya nova modeli. Açık halini 1 ay sonra açınca yollayim. Açık halinin tanitim videosunun linkini veriyorum. Oradan fikir edinmis olursun.Canım ya çeker misin bana açılmamış ve açıldıktan sonra ki halini
Bende ondan istiyorum çilek bebek odası çok güzel özelikle büyüyen beşikleri bğyyünxs genç yatağı oluyor
Bence memnun olmamak değil de daha sonra farklı tarz bi şekilde odayı döşemek istemektir canım. Benim 2 komşumun da çocukları 2 yaş civarında, ikisi de hiç önermediler bana, çünkü çocukları hiç yatmamış onda ve şimdi de ikisi de montessori tarzı yatak aldılar daha rahat kullanıyo çocuklar diye. Ben açıkçası hep böyle yorumlardan hareketle ve montessori yapmayı düşündüğüm için büyüyen beşik hiç istemedim ondan park beşik aldım. Yoksa o beşikler de büyütülünce normal bi baza gibi oluyodur herhaldeAy şöyle yorumları özledimbenım ablamda aynen böyle yaptı çok memnunlar memnun olmayanları anlayamıyorum
Memnun kalmayanlarin genelde kendi hataları. Emzirdikleri için yataktan çıkıp girmeye yada odadan çıkıp geri yatağa donmeye usendikleri icin yanlarinda yatırıyor ve odalarini gec ayırıyorlar. Ee bebekler tamamen buna alışıyor. Sonra bebek büyüyor koyuyorlar beşiğe ee yatmadı. Yatmaz tabi,alıştığını ister. Hic kullanmadik hic memnun degiliz diyorlar. Sen basta nasil alıştırırsan öyle devam ediyor. Bu tamamen anneye ve yetiştirmeye bağlı bence. Acilinca evet baza buyuklugunde oluyor ama baza kadar yuksek degil. Rahatlikla cocuk inip çıkabiliyor. Ayak ve baş kısmında başlık var. Goruntu guzel.Bence memnun olmamak değil de daha sonra farklı tarz bi şekilde odayı döşemek istemektir canım. Benim 2 komşumun da çocukları 2 yaş civarında, ikisi de hiç önermediler bana, çünkü çocukları hiç yatmamış onda ve şimdi de ikisi de montessori tarzı yatak aldılar daha rahat kullanıyo çocuklar diye. Ben açıkçası hep böyle yorumlardan hareketle ve montessori yapmayı düşündüğüm için büyüyen beşik hiç istemedim ondan park beşik aldım. Yoksa o beşikler de büyütülünce normal bi baza gibi oluyodur herhalde
Aynen kuzum benımde iki ablam böyle kullandı .Bence memnun olmamak değil de daha sonra farklı tarz bi şekilde odayı döşemek istemektir canım. Benim 2 komşumun da çocukları 2 yaş civarında, ikisi de hiç önermediler bana, çünkü çocukları hiç yatmamış onda ve şimdi de ikisi de montessori tarzı yatak aldılar daha rahat kullanıyo çocuklar diye. Ben açıkçası hep böyle yorumlardan hareketle ve montessori yapmayı düşündüğüm için büyüyen beşik hiç istemedim ondan park beşik aldım. Yoksa o beşikler de büyütülünce normal bi baza gibi oluyodur herhalde
O konuda haklısın canım. Malesef çocukları odasına çok geç ayırıyolar çocuk bilinçlenmiş oluyo ve yalnız yatmak istemiyo.Memnun kalmayanlarin genelde kendi hataları. Emzirdikleri için yataktan çıkıp girmeye yada odadan çıkıp geri yatağa donmeye usendikleri icin yanlarinda yatırıyor ve odalarini gec ayırıyorlar. Ee bebekler tamamen buna alışıyor. Sonra bebek büyüyor koyuyorlar beşiğe ee yatmadı. Yatmaz tabi,alıştığını ister. Hic kullanmadik hic memnun degiliz diyorlar. Sen basta nasil alıştırırsan öyle devam ediyor. Bu tamamen anneye ve yetiştirmeye bağlı bence. Acilinca evet baza buyuklugunde oluyor ama baza kadar yuksek degil. Rahatlikla cocuk inip çıkabiliyor. Ayak ve baş kısmında başlık var. Goruntu guzel.
Aynen canım biraz tercih meselesi. Yoksa kullanım büyüklük açısından falan pek farkları olmazAynen kuzum benımde iki ablam böyle kullandı .
Onlar memnun şuan baza şeklinde kullanıyo ..
ama tabi değişik bir oda isteyenler öylede yapabılırler kuzum
Bende bundan düşünüyorum canım kraft çok iyi diyolar herkes çok memnun,içine nevresim bulabildin mi? Diktiricekmisin?Kızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
Bende memnun kalmayanlardanım. Ayağa kalkmaya başladığı an oğlum kalkıp eğiliyordu aşağıya doğru. Derinliği olmadığı içinde büyük tehlike arz ediyordu. Üst kısmını yere indirip öyle kullandım bir süreMemnun kalmayanlarin genelde kendi hataları. Emzirdikleri için yataktan çıkıp girmeye yada odadan çıkıp geri yatağa donmeye usendikleri icin yanlarinda yatırıyor ve odalarini gec ayırıyorlar. Ee bebekler tamamen buna alışıyor. Sonra bebek büyüyor koyuyorlar beşiğe ee yatmadı. Yatmaz tabi,alıştığını ister. Hic kullanmadik hic memnun degiliz diyorlar. Sen basta nasil alıştırırsan öyle devam ediyor. Bu tamamen anneye ve yetiştirmeye bağlı bence. Acilinca evet baza buyuklugunde oluyor ama baza kadar yuksek degil. Rahatlikla cocuk inip çıkabiliyor. Ayak ve baş kısmında başlık var. Goruntu guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?