2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canım sen ilk bebeğini yanında hiç yatırmadın mı, direkt odasında mı yattı? Ben üşenmekten değil de, odası yatak odama uzak olacak sanki sesini duyamayacakmışım gibi hissediyorum. O yüzden birkaç ay yanımda yatırırım diye düşünmüştüm.

İlk 6 ay yanında yatar sonra odaya geçirilmeli diyorlar.
Benımde temennım bu yönde .
İnşallah o süreci sorunsuz atlatırız .
Mesela ilk yeğenimde ablam aynen bu deidğim gibi yaptı .
Yeğenim rahatca odasına alıştı .
Ama 2. Ablam bunu yapamadı. 1 yaşından sonra odasını ayırınca evde kıyametler koptu.
Şuan 3 yaşında hala ablamlar yatıyo

Bende bundan düşünüyorum canım kraft çok iyi diyolar herkes çok memnun,içine nevresim bulabildin mi? Diktiricekmisin?
Nevresim ve yatak henüz bakmadım, başta yorgan falan kullanmayacağız ya sadece çarşaf alırım belki english homedan. Müslinleri diktirmeyi düşünüyordum, o işe girişirsem diktiredebilirim. Yatağı da ince pamuk yatak düşünüyorum.

Anladim canim. Insallah gpnlune gore olur❤
Ben icindeki yatağı değiştim. Yayli yatagi kaldirip visko yatak aldim. Ici derinleştiği icin asagi sarkamadi.
Yatirmazmiyim tabiki yatti. Koynumda bile yaptırdığım oldu. Ama 9-10 aylikken odasina bırakmaya basladim. Yaşına girdiğinde odasında tek başına yattı.

Benim yeğenim 9 yaşında hala annesi ile koyun koyuna yatıyor. Odasinda yatmıyor. Anne babaya bağlı. Nasil alistirirsan oyle gidiyor.

Kızlar büyüyen beşiklerde yatağın altını temizlemek zor olmuyor mu? Benim gördüğüm genelde yere yakın modeldeler. Odası da full eşya ile dolu olunca çek sil vs zor, ağır dediler bana. Ben de tıkış tıkış eşya sevmediğim için park yatak aldım. Çocuğun odası sonradan oyuncakla, mini masa sandalye ile bir çok aykırı renk ve çizgifilm karakterine dönüşeceği için mobilya takım halinde istemedim. İkeadan dolap alıp sonra bir şeyler lazım oldukça ordan devam ederim.

Ben tamamen aynı fikirdeyim. Sonrasında çocuğa uygun montessori tarz bi odası olsun istediğim için mobilya bebek odası almadım. İleride montessori yatak alırız ama onu da yerden bi karış yüksek alıcam ya da yaptırıcam. Sonra onun boyuna göre küçük masa, sandalye, boyuna göre kitaplık derken zaten oda dolacak

Aynen ben de sendenim
Ben bayıldım genelde bir çok ünlüde de gördüm kullanışlı gibi geldi çocuk direk kendi girip yatıyor çıkıyor kendi tarzını odasını hissediyor gibi geldi Sadece ona uygun dolap çok ufak kalıyor odam da büyük değil o yüzden uzun dolaplardan alacağım mecburen nasipse inşallah

Çocuğa uygun dolap yapamayacağım ben de cnm. Ama arkadasım hem yatağı böyle aşrı hem de odasında kapı arkasına montunu aşacağı bir askı yaptı. Dışarı çıkarken ufaklık kapı arkasından montunu kendi alıyordu :)

3 yaşına kadar sağlam uzun ömürlü bir park yatak sonra ise montesorri yatak alayım diyorum.

Aynı fikirdeyiz bu konuda :) ben 2 yaşında falan yapmak istiyorum odasını

Aynı fikirdeyiz bu konuda :) ben 2 yaşında falan yapmak istiyorum odasını

Yataktan tekbaşına yatıp kalkacak gibi ne zaman olursa artık :) genelde 3 yaşında diyorlar
Şimdilik dolap şifonyer ve yatak yerine park yatak. Zaten başka yerim yok odam küçük

kaliteli bir yatak istiyorsan mutlaka oglumun yatagını tavsiye ederim.
Baby teach
cocugunuz 3 yasına bile gelse besikten düsme ihtimali olmaz ve park yataklar gibi görünmüyor asla.
Ben oglumda kullandım 2 sene aktif olarak şimdi kızımda kullanacagım sadece üstündeki cibinligini tülcüde pembe yaptıracagım.

günaydın kızlar dün tahlil vermiştim bugün sonuçlarda eritrosit 0-3 olması gerekirken 6 çıkmış nette çok fazla bilgi kirliliği var böbrek yetmezliği kanser erken doğum riski gibi bir sürü şey yazıyor bilgisi olan var mı ?

Yataktan tekbaşına yatıp kalkacak gibi ne zaman olursa artık :) genelde 3 yaşında diyorlar
Şimdilik dolap şifonyer ve yatak yerine park yatak. Zaten başka yerim yok odam küçük
Ben de park yatak aldım canım. Bi de gardrop yaptırdık. Artık nasipse 2 sene sonra ona uygun bi oda yapılır

Internete bakmasen.Hersey bobrek yetmezligi.Enfeksiyon olmus ki degerin de o kadar yuksek degil.Gecmis olsun cok.Ben 5 lik antibiyotik bitirdim yine.Ihmal etme yeter canim.

Bol su ic bir de .

Günaydın ,

26 haftada 8kg alan varmı rekor bende mi korkuyorum
yok canım rekor sende değil 10 kg ile bende
al bendende o kadar geçen hafta iyiydim bu hafta bi fenalardayım hiçbirşey yapasım yok 10 dk ortalık topluyorum uzanıyorum kızım tepemde avm gidelim park gidelim onu yapalım bunu yapalım .üstelik benimki hafta içi yaz okulunada gidiyor ama enerji patlaması var akşam 7 den sonra ve haftasonu sürekli gezme paşınde , benimde elim kolum kalkmıyor hasta gibiyim ama değilim .içinden çıkamadım .

Canım montessori neden kullanışlı değil bende öyle yapmak istiyorum odasını da beşiğinde geçene kadar yatar sonra direk onu kullanır gibi geldi nasipse
yere yeritişik olduğu için havaalmadığı için uygun değilmiş yerden 5-10 cm yükseklik ile kullanılması öneriliyor .
bende onu anlamıyorum bazalı olanada korkuluk yaptır aynı şey değilmi .benimki 3 yaşından öncede kendi yatağına giripo çıkıyordu zaten .hee gece yatmıyordu o ayrı .

kraftın park beşikleri sayesinde park beşik basit kalitesiz duruyor düşüncem çürüdü zaten .bendeki de kraft safari daha eski modeli ama son derece sağlam ve kaliteli duruyor .seninki de çok şık bence .sağlıkla kullansın inşallah .

bencede kullanışsız değil ama imkan varsa 80 cm en yerine 90 cm en olmalı .yatağı büyüttüğünüz zaman yanında yatmak 80 cm de zor oluyor 10 cm de 10 cm dir .yoksa gayet kullanışlı .altındaki bazasıda yazlık kışlık ayrımında birsürü eşyasını toparlıyor .

Bende bundan düşünüyorum canım kraft çok iyi diyolar herkes çok memnun,içine nevresim bulabildin mi? Diktiricekmisin?

bizim park beşiğe lcw den %100 pamuklu nevresim takımı aldım tam oldu .2 tane nevresim takımı yeter zaten .yorganı funny baby nın yorganı kızımda almıştık ölçüleri tam .
Dun sabahtan beri bebek durmadi hic. Tekmeleyip duruyor. Gece de uyuyamadim. Bayagi da pat pat vuruyor derdi mi var anlayamadim? Kahve tatli falan da tuketmedim. Sadece meyve yedim gun icerisinde.

keyif onların keyfi ne derdi olacak .anasına kur yapıyordur :)

İdrarda eritrosit benim bildiğim idrarda kan görülmesi canım. Böyle şeyler çoğunlukla da idrar yolu enfeksiyonundan, idrarda zorlanmadan dolayı oluyo. Yani idrar yolu enfeksiyonun vardır ve biraz ilerlemiştir canım. Ama tabi en doğru bilgiyi doktorun verir sakın ihmal etme

Internete bakmasen.Hersey bobrek yetmezligi.Enfeksiyon olmus ki degerin de o kadar yuksek degil.Gecmis olsun cok.Ben 5 lik antibiyotik bitirdim yine.Ihmal etme yeter canim.

Bol su ic bir de .
aynen canım suyu arttırayım ben evet
bugün gideceğim doktora umarım ilaçsız bir şekilde atlatabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…