Memnun kalmayanlarin genelde kendi hataları. Emzirdikleri için yataktan çıkıp girmeye yada odadan çıkıp geri yatağa donmeye usendikleri icin yanlarinda yatırıyor ve odalarini gec ayırıyorlar. Ee bebekler tamamen buna alışıyor. Sonra bebek büyüyor koyuyorlar beşiğe ee yatmadı. Yatmaz tabi,alıştığını ister. Hic kullanmadik hic memnun degiliz diyorlar. Sen basta nasil alıştırırsan öyle devam ediyor. Bu tamamen anneye ve yetiştirmeye bağlı bence. Acilinca evet baza buyuklugunde oluyor ama baza kadar yuksek degil. Rahatlikla cocuk inip çıkabiliyor. Ayak ve baş kısmında başlık var. Goruntu guzel.
İlk 6 ay yanında yatar sonra odaya geçirilmeli diyorlar.Canım sen ilk bebeğini yanında hiç yatırmadın mı, direkt odasında mı yattı? Ben üşenmekten değil de, odası yatak odama uzak olacak sanki sesini duyamayacakmışım gibi hissediyorum. O yüzden birkaç ay yanımda yatırırım diye düşünmüştüm.
Nevresim ve yatak henüz bakmadım, başta yorgan falan kullanmayacağız ya sadece çarşaf alırım belki english homedan. Müslinleri diktirmeyi düşünüyordum, o işe girişirsem diktiredebilirim. Yatağı da ince pamuk yatak düşünüyorum.Bende bundan düşünüyorum canım kraft çok iyi diyolar herkes çok memnun,içine nevresim bulabildin mi? Diktiricekmisin?
Anladim canim. Insallah gpnlune gore olur❤O konuda haklısın canım. Malesef çocukları odasına çok geç ayırıyolar çocuk bilinçlenmiş oluyo ve yalnız yatmak istemiyo.
Büyüyen beşikte bi sıkıntı görmüyorum ben, açılınca normal boyutlarda oluyo zaten. Ben sadece 1.5-2 yaşında montessori tarzı oda yapmak istediğim için almak istemedim hiç
Ben icindeki yatağı değiştim. Yayli yatagi kaldirip visko yatak aldim. Ici derinleştiği icin asagi sarkamadi.Bende memnun kalmayanlardanım. Ayağa kalkmaya başladığı an oğlum kalkıp eğiliyordu aşağıya doğru. Derinliği olmadığı içinde büyük tehlike arz ediyordu. Üst kısmını yere indirip öyle kullandım bir süre
Yatirmazmiyim tabiki yatti. Koynumda bile yaptırdığım oldu. Ama 9-10 aylikken odasina bırakmaya basladim. Yaşına girdiğinde odasında tek başına yattı.Canım sen ilk bebeğini yanında hiç yatırmadın mı, direkt odasında mı yattı? Ben üşenmekten değil de, odası yatak odama uzak olacak sanki sesini duyamayacakmışım gibi hissediyorum. O yüzden birkaç ay yanımda yatırırım diye düşünmüştüm.
Benim yeğenim 9 yaşında hala annesi ile koyun koyuna yatıyor. Odasinda yatmıyor. Anne babaya bağlı. Nasil alistirirsan oyle gidiyor.İlk 6 ay yanında yatar sonra odaya geçirilmeli diyorlar.
Benımde temennım bu yönde .
İnşallah o süreci sorunsuz atlatırız .
Mesela ilk yeğenimde ablam aynen bu deidğim gibi yaptı .
Yeğenim rahatca odasına alıştı .
Ama 2. Ablam bunu yapamadı. 1 yaşından sonra odasını ayırınca evde kıyametler koptu.
Şuan 3 yaşında hala ablamlar yatıyo
Ben tamamen aynı fikirdeyim. Sonrasında çocuğa uygun montessori tarz bi odası olsun istediğim için mobilya bebek odası almadım. İleride montessori yatak alırız ama onu da yerden bi karış yüksek alıcam ya da yaptırıcam. Sonra onun boyuna göre küçük masa, sandalye, boyuna göre kitaplık derken zaten oda dolacakKızlar büyüyen beşiklerde yatağın altını temizlemek zor olmuyor mu? Benim gördüğüm genelde yere yakın modeldeler. Odası da full eşya ile dolu olunca çek sil vs zor, ağır dediler bana. Ben de tıkış tıkış eşya sevmediğim için park yatak aldım. Çocuğun odası sonradan oyuncakla, mini masa sandalye ile bir çok aykırı renk ve çizgifilm karakterine dönüşeceği için mobilya takım halinde istemedim. İkeadan dolap alıp sonra bir şeyler lazım oldukça ordan devam ederim.
Ben bayıldım genelde bir çok ünlüde de gördüm kullanışlı gibi geldi çocuk direk kendi girip yatıyor çıkıyor kendi tarzını odasını hissediyor gibi geldiAynen ben de sendenim
Çocuğa uygun dolap yapamayacağım ben de cnm. Ama arkadasım hem yatağı böyle aşrı hem de odasında kapı arkasına montunu aşacağı bir askı yaptı. Dışarı çıkarken ufaklık kapı arkasından montunu kendi alıyordu :)Ben bayıldım genelde bir çok ünlüde de gördüm kullanışlı gibi geldi çocuk direk kendi girip yatıyor çıkıyor kendi tarzını odasını hissediyor gibi geldiSadece ona uygun dolap çok ufak kalıyor odam da büyük değil o yüzden uzun dolaplardan alacağım mecburen nasipse inşallah
Çok teşekkür ederim canımCanim bu takimin aynısı. Belis mobilya nova modeli. Açık halini 1 ay sonra açınca yollayim. Açık halinin tanitim videosunun linkini veriyorum. Oradan fikir edinmis olursun.
Eki Görüntüle 2282587
Aynı fikirdeyiz bu konuda :) ben 2 yaşında falan yapmak istiyorum odasınıÇocuğa uygun dolap yapamayacağım ben de cnm. Ama arkadasım hem yatağı böyle aşrı hem de odasında kapı arkasına montunu aşacağı bir askı yaptı. Dışarı çıkarken ufaklık kapı arkasından montunu kendi alıyordu :)
3 yaşına kadar sağlam uzun ömürlü bir park yatak sonra ise montesorri yatak alayım diyorum.
Aynı fikirdeyiz bu konuda :) ben 2 yaşında falan yapmak istiyorum odasını
s
Ben de kaliteli bir park yatak istiyorum. Uzayan bebek yataklarının sonradan uzatınca görüntüsü pek hoş olmuyor deniliyor. 2-3 yaşına kadar park yatak, sonra çocuk yatağı istiyorum. Normal bebek yatağı almayacağım o yüzden. Dolap e şifonyer sadece
Eve gelsin park yatağın beğenirsen bize de söyle :) ❤
Ben de park yatak aldım canım. Bi de gardrop yaptırdık. Artık nasipse 2 sene sonra ona uygun bi oda yapılırYataktan tekbaşına yatıp kalkacak gibi ne zaman olursa artık :) genelde 3 yaşında diyorlar
Şimdilik dolap şifonyer ve yatak yerine park yatak. Zaten başka yerim yok odam küçük
günaydın kızlar dün tahlil vermiştim bugün sonuçlarda eritrosit 0-3 olması gerekirken 6 çıkmış nette çok fazla bilgi kirliliği var böbrek yetmezliği kanser erken doğum riski gibi bir sürü şey yazıyorbilgisi olan var mı ?
yok canım rekor sende değil 10 kg ile bende26 haftada 8kg alan varmı rekor bende mikorkuyorum
al bendende o kadar geçen hafta iyiydim bu hafta bi fenalardayım hiçbirşey yapasım yok 10 dk ortalık topluyorum uzanıyorum kızım tepemde avm gidelim park gidelim onu yapalım bunu yapalım .üstelik benimki hafta içi yaz okulunada gidiyor ama enerji patlaması var akşam 7 den sonra ve haftasonu sürekli gezme paşınde , benimde elim kolum kalkmıyor hasta gibiyim ama değilim .içinden çıkamadım .Bu sıcaklardan daralıyorum, nefes alamıyorum.. Fazla kilo almadım ama karnım kocaman sankı 9 aylık gibiyim. 2 cocuk dogurdum doguma boyle koca karınla gitmedim. Nefesim kesiliyor. Eve bır supurge tutayım dedım tutmaz olaydım.. 2 cocuk evde yedir ıcır banyo yaptır halım kalmıyor... Hemen yaz okulu bulmam lazım yoksa ben hastanelik olacagim bu sıcaklarda
yere yeritişik olduğu için havaalmadığı için uygun değilmiş yerden 5-10 cm yükseklik ile kullanılması öneriliyor .Canım montessori neden kullanışlı değil bende öyle yapmak istiyorum odasını da beşiğinde geçene kadar yatar sonra direk onu kullanır gibi geldi nasipse
Kızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
Benimde büyüyen beşik. Çok memnunum. Bu zamana kadar kızım yatti. Eni 80cm boyu 130cm cuma gunu anneme gidecem. 1 ay annemde kalacağım. Dönüşte yatağı açacam bundan sonra acik hali ile yatak. Eni 80cm boyu 180cm oluyor. Neden rahat etmesin ben anlamiyorum. Tek kisilik baza kadar
Bende bundan düşünüyorum canım kraft çok iyi diyolar herkes çok memnun,içine nevresim bulabildin mi? Diktiricekmisin?
Dun sabahtan beri bebek durmadi hic. Tekmeleyip duruyor. Gece de uyuyamadim. Bayagi da pat pat vuruyor derdi mi var anlayamadim? Kahve tatli falan da tuketmedim. Sadece meyve yedim gun icerisinde.
İdrarda eritrosit benim bildiğim idrarda kan görülmesi canım. Böyle şeyler çoğunlukla da idrar yolu enfeksiyonundan, idrarda zorlanmadan dolayı oluyo. Yani idrar yolu enfeksiyonun vardır ve biraz ilerlemiştir canım. Ama tabi en doğru bilgiyi doktorun verir sakın ihmal etmegünaydın kızlar dün tahlil vermiştim bugün sonuçlarda eritrosit 0-3 olması gerekirken 6 çıkmış nette çok fazla bilgi kirliliği var böbrek yetmezliği kanser erken doğum riski gibi bir sürü şey yazıyorbilgisi olan var mı ?
aynen canım suyu arttırayım ben evetInternete bakmasen.Hersey bobrek yetmezligi.Enfeksiyon olmus ki degerin de o kadar yuksek degil.Gecmis olsun cok.Ben 5 lik antibiyotik bitirdim yine.Ihmal etme yeter canim.
Bol su ic bir de .
bugün gideceğim doktora umarım ilaçsız bir şekilde atlatabilirimİdrarda eritrosit benim bildiğim idrarda kan görülmesi canım. Böyle şeyler çoğunlukla da idrar yolu enfeksiyonundan, idrarda zorlanmadan dolayı oluyo. Yani idrar yolu enfeksiyonun vardır ve biraz ilerlemiştir canım. Ama tabi en doğru bilgiyi doktorun verir sakın ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?