- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Park yatak nedense gözüme güzel gelmiyor canım sanırım yatağa birleştirilebilecek demir aşağı inebilen en azından sallanan bir beşik istiyorum sallanmasa da olur belki de sallamaya alıştırmazsam daha iyi nasipseÇocuğa uygun dolap yapamayacağım ben de cnm. Ama arkadasım hem yatağı böyle aşrı hem de odasında kapı arkasına montunu aşacağı bir askı yaptı. Dışarı çıkarken ufaklık kapı arkasından montunu kendi alıyordu :)
3 yaşına kadar sağlam uzun ömürlü bir park yatak sonra ise montesorri yatak alayım diyorum.
Yerden bir tık yüksek olan modeller var canım öyle de düşünülebilir onunla da kendi girip çıkabilir ama nedense direk yerle birleşik daha güzel kullanışlı geliyor gözüme bak benim favorim böyle bir model ama bir tık düşünülürse alttaki de olabilirGünaydın ,
yok canım rekor sende değil 10 kg ile bende
al bendende o kadar geçen hafta iyiydim bu hafta bi fenalardayım hiçbirşey yapasım yok 10 dk ortalık topluyorum uzanıyorum kızım tepemde avm gidelim park gidelim onu yapalım bunu yapalım .üstelik benimki hafta içi yaz okulunada gidiyor ama enerji patlaması var akşam 7 den sonra ve haftasonu sürekli gezme paşınde , benimde elim kolum kalkmıyor hasta gibiyim ama değilim .içinden çıkamadım .
yere yeritişik olduğu için havaalmadığı için uygun değilmiş yerden 5-10 cm yükseklik ile kullanılması öneriliyor .
bende onu anlamıyorum bazalı olanada korkuluk yaptır aynı şey değilmi .benimki 3 yaşından öncede kendi yatağına giripo çıkıyordu zaten .hee gece yatmıyordu o ayrı .
kraftın park beşikleri sayesinde park beşik basit kalitesiz duruyor düşüncem çürüdü zaten .bendeki de kraft safari daha eski modeli ama son derece sağlam ve kaliteli duruyor .seninki de çok şık bence .sağlıkla kullansın inşallah .
bencede kullanışsız değil ama imkan varsa 80 cm en yerine 90 cm en olmalı .yatağı büyüttüğünüz zaman yanında yatmak 80 cm de zor oluyor 10 cm de 10 cm dir .yoksa gayet kullanışlı .altındaki bazasıda yazlık kışlık ayrımında birsürü eşyasını toparlıyor .
bizim park beşiğe lcw den %100 pamuklu nevresim takımı aldım tam oldu .2 tane nevresim takımı yeter zaten .yorganı funny baby nın yorganı kızımda almıştık ölçüleri tam .
keyif onların keyfi ne derdi olacak .anasına kur yapıyordur :)
Benimki nin altı çekmeceli.çek ecenin içiniKızlar büyüyen beşiklerde yatağın altını temizlemek zor olmuyor mu? Benim gördüğüm genelde yere yakın modeldeler. Odası da full eşya ile dolu olunca çek sil vs zor, ağır dediler bana. Ben de tıkış tıkış eşya sevmediğim için park yatak aldım. Çocuğun odası sonradan oyuncakla, mini masa sandalye ile bir çok aykırı renk ve çizgifilm karakterine dönüşeceği için mobilya takım halinde istemedim. İkeadan dolap alıp sonra bir şeyler lazım oldukça ordan devam ederim.
Meyve enerji veriyorDun sabahtan beri bebek durmadi hic. Tekmeleyip duruyor. Gece de uyuyamadim. Bayagi da pat pat vuruyor derdi mi var anlayamadim? Kahve tatli falan da tuketmedim. Sadece meyve yedim gun icerisinde.
Bazen çok hareketli bazen durgun oluyor minnaklar canım merak etme keyfi yerindedirDun sabahtan beri bebek durmadi hic. Tekmeleyip duruyor. Gece de uyuyamadim. Bayagi da pat pat vuruyor derdi mi var anlayamadim? Kahve tatli falan da tuketmedim. Sadece meyve yedim gun icerisinde.
3 yaş mı?Yataktan tekbaşına yatıp kalkacak gibi ne zaman olursa artık :) genelde 3 yaşında diyorlar
Şimdilik dolap şifonyer ve yatak yerine park yatak. Zaten başka yerim yok odam küçük
kaliteli bir yatak istiyorsan mutlaka oglumun yatagını tavsiye ederim.
Baby teach
cocugunuz 3 yasına bile gelse besikten düsme ihtimali olmaz ve park yataklar gibi görünmüyor asla.
Ben oglumda kullandım 2 sene aktif olarak şimdi kızımda kullanacagım sadece üstündeki cibinligini tülcüde pembe yaptıracagım.
Ben de park yatak aldım canım. Bi de gardrop yaptırdık. Artık nasipse 2 sene sonra ona uygun bi oda yapılır
Park yatak nedense gözüme güzel gelmiyor canım sanırım yatağa birleştirilebilecek demir aşağı inebilen en azından sallanan bir beşik istiyorum sallanmasa da olur belki de sallamaya alıştırmazsam daha iyi nasipseMontessoriyi şimdiden yaptırmayacak mısın ben odasını inşallah şimdiden kuracağım
Yerden bir tık yüksek olan modeller var canım öyle de düşünülebilir onunla da kendi girip çıkabilir ama nedense direk yerle birleşik daha güzel kullanışlı geliyor gözüme bak benim favorim böyle bir model ama bir tık düşünülürse alttaki de olabilir
Eki Görüntüle 2282633
Eki Görüntüle 2282634
3 yaş mı?benim kızım 20 aylık benim yatagima inip çıkıyor. Bir yere gittigimde mecbur yer yatagi yapiyorum düşmesin diye. Arada kontrole gittigim de kızımı yerde degil kanepe de uyur buluyorum. 2 Yaşına gelmeden cok rahat kendi yatagina iner çıkar. 3 yaş çok gec
O konuda da haklısın aslında bende düşünüyorum ama sığmayacaktır yatağını odasına alırsam çünkü çok ufak odamızCanım normal bebek yatağı istemiyorum ben evimde. Mobtesorri yatağı kullanabilecek yala kadar sağlam park yatak lazım bana 1-2 yıl :) sonra parkı bırakıp montessori yatağa geçireceğim inşallah direk
Park olarak hangi markayı aldın cnm
Park yatağı almak zorundayım zaten evde yerinde durmuyor çocuklar büyüdükçe park olmadan WC ye bile gidilmiyormuş :). Normal bebek yatağı anlamsız geliyor bana mobtessori istediğim için.
1 park yatak alacağım zaten. Bebek yatağı da alırsam 2 yıl sonra montessoriye geçerken 2 yıl İçin yatağa boş yere para vermiş olacağım. Asıl amacım montessori ama bebekken olmuyor o da
Ben hayırlısıyla 7. Ayı bir geçeyim,öncesinde bir şey almıyorum henüz. 4 kapaklı bebik odası dolabı ve şifonyer alacağım park yatak ile. Senin yolladığın grili olanı beğeniyorum ben de ondan alacağım inşallah.
Ama 6. Aydan sonra bebeği kendi odasına almak istiyorum. Odada dolap ve şifonyer olacak zaten. Montessoriyi de şimdiden alırsam park yatak odaya sığmayabilir, ölçmem lazım. Benim ev küçük. Sığmazsa iki yatağı birden alamam. 2-3 yaşına gelince alabilirim ancak park yatak odasında olmayacağı İçin. Bebek odasında yatak dışı dolap ve şifonyer olacak bu durumda ilk başta
Hangi şehir dersiniz bilmiyorum ama yerle birleşikte de kış mevsiminde soğuk geliyor. Yerden biraz yükseklik her zaman iyidirPark yatak nedense gözüme güzel gelmiyor canım sanırım yatağa birleştirilebilecek demir aşağı inebilen en azından sallanan bir beşik istiyorum sallanmasa da olur belki de sallamaya alıştırmazsam daha iyi nasipseMontessoriyi şimdiden yaptırmayacak mısın ben odasını inşallah şimdiden kuracağım
Yerden bir tık yüksek olan modeller var canım öyle de düşünülebilir onunla da kendi girip çıkabilir ama nedense direk yerle birleşik daha güzel kullanışlı geliyor gözüme bak benim favorim böyle bir model ama bir tık düşünülürse alttaki de olabilir
Eki Görüntüle 2282633
Eki Görüntüle 2282634
Yerle birleşik 2 sebepten istemiyorum; 1) Altında çekmece oluyor odam zaten küçük depolama alanı sağlar 2) büyüdükçe çocuklaştıkça yatak çok yerde kalabilir. Bir tık yüksek olması ilerki yaşları İçin de iyi ❤O konuda da haklısın aslında bende düşünüyorum ama sığmayacaktır yatağını odasına alırsam çünkü çok ufak odamızPierre cardinin modeli değil mi çok güzel geliyor bana da ama nedense ilk attığım yerle birleşik daha kullanışlı gibi tabi ölçüsünü küçültmem gerek odama sığmaz
O konuda da haklısın aslında bende düşünüyorum ama sığmayacaktır yatağını odasına alırsam çünkü çok ufak odamızPierre cardinin modeli değil mi çok güzel geliyor bana da ama nedense ilk attığım yerle birleşik daha kullanışlı gibi tabi ölçüsünü küçültmem gerek odama sığmaz
Sonra “oyuncakların salon istilası” sinemalardaOnu diyecektim tam.Odalari buyuk m2 olanlar icin bu montesorri yatak ve oda takimlari ideal ve cok şık ama oda benimki gibi kucukse cok bogar diye dusunuyorum odayi cunku baya buyuk.Bakmayin instamomlar zengin,salon kadar cocuk odalari var.Olcup bicmek lazim her cm 'yi.Zibilyon tane oyuncak olacak daha onu da hesap etmek lazim.Yoksa odada donecek yer kalmiyor.
Bizim çocuk odasında basacak yer yok mesalaOnu diyecektim tam.Odalari buyuk m2 olanlar icin bu montesorri yatak ve oda takimlari ideal ve cok şık ama oda benimki gibi kucukse cok bogar diye dusunuyorum odayi cunku baya buyuk.Bakmayin instamomlar zengin,salon kadar cocuk odalari var.Olcup bicmek lazim her cm 'yi.Zibilyon tane oyuncak olacak daha onu da hesap etmek lazim.Yoksa odada donecek yer kalmiyor.
Güle güle kullanın canım gayet şıkmışKızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
Canım bizim ev merkezi sistem alttan ısıtmalı aşırı sıcak oluyor maşallah kışın yazında durulamıyor evde zaten ara kat bir de düşün evimize kışın misafir geldiğinde fenalık geçiriyorHangi şehir dersiniz bilmiyorum ama yerle birleşikte de kış mevsiminde soğuk geliyor. Yerden biraz yükseklik her zaman iyidir
Altında çekmece mi varYerle birleşik 2 sebepten istemiyorum; 1) Altında çekmece oluyor odam zaten küçük depolama alanı sağlar 2) büyüdükçe çocuklaştıkça yatak çok yerde kalabilir. Bir tık yüksek olması ilerki yaşları İçin de iyi ❤
Sonra “oyuncakların salon istilası” sinemalarda
Kalmayacak zaten bir yatak bir de karşısında dolap oda full doldu oyuncaklar için artık salona taşınırızOnu diyecektim tam.Odalari buyuk m2 olanlar icin bu montesorri yatak ve oda takimlari ideal ve cok şık ama oda benimki gibi kucukse cok bogar diye dusunuyorum odayi cunku baya buyuk.Bakmayin instamomlar zengin,salon kadar cocuk odalari var.Olcup bicmek lazim her cm 'yi.Zibilyon tane oyuncak olacak daha onu da hesap etmek lazim.Yoksa odada donecek yer kalmiyor.
Bizimde öyle uzunlamasına Allahtan çok eşya doldurmadım yerli yerinde eşyalarım çocuk için köşe yapmaya pek yerde yok gibiAynennBizim salon dikdortgen .Uzunlamasina.Bir koseyi zaten mini kreş yapmayi dusunuyoruz.Çitle de cevirsek takilsinlar oynasinlar iste
Bizim çocuk odasında basacak yer yok mesalakoca koca oyuncaklar. Ve sürekli yere dökülen arabalar
Valla çıkabilir yaniBuzdolabindan oyuncak cikiyomusbizim bir de ×2.Neler olabilecegini dusunmek istemiyorum
Bizimde öyle uzunlamasına Allahtan çok eşya doldurmadım yerli yerinde eşyalarım çocuk için köşe yapmaya pek yerde yok gibiİleride büyük ev düşünüyoruz nasipse
Güle güle kullanın canım gayet şıkmış
Canım bizim ev merkezi sistem alttan ısıtmalı aşırı sıcak oluyor maşallah kışın yazında durulamıyor evde zaten ara kat bir de düşün evimize kışın misafir geldiğinde fenalık geçiriyorBir tık yüksek olması bir yandan dediğin gibi güzel olabilir yakından görmem gerek
Altında çekmece mi varEbatı büyük gelirse gözüme bende diğerini alacağım zaten canım çünkü cidden yer sıkıntı bizde de Yakından göreceğim canım büyüdükçe belki istemeyebilir ama kaç yaşına kadar kullanırlar oda muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?