- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen aynı şekildeyiz canım Rabbim nasip ederse öyle yaparız artık ne yapalım şimdilik idare edilecek bir de sizin 2 tane eşyalarda öyleBizim de ev 2+1.Az esyam var benimde.
Bize yeter diyerek giristik,olursa 1 bebe yeterli dedik ama supriz oldu iste.Biz de aynen birkac seneye ev kredisi elimizi biraz rahatlatinca daha buyuk bir eve cikmayi dusunuyoruz nasipse.
Bunları da gördüm beğendim canım ama direk çocuk çıkmak için falan uğraşır kullanışlı olmaz diye vazgeçtim onun yerine ufak banyomu kapatıp dolap yaptıracağımBöyle çekmeceli olup daha yüksek olanları da var canım baya baktım. Hem büyüdükçe kullanabilir. Ben 190 lık alacağım büyüdüğünde de kullanabilir o yüzden. Kaldı ki montessori yataklar demonteymiş. Büyüdüğünde üst bölümü çıkarabilirsin. Ben öyle yapacağım.
Canım aynısını ben dün yaşadım, aşırı hareketliydi ve tekmeleri canımı acıttı. Doktora uğradım bir aksilik var mı hızlıca baksın diye, bir sıkıntı yok. "Biz hareketten endişe etmeyiz, hareket etmesi iyidir" dedi, bilgin olsun.Dun sabahtan beri bebek durmadi hic. Tekmeleyip duruyor. Gece de uyuyamadim. Bayagi da pat pat vuruyor derdi mi var anlayamadim? Kahve tatli falan da tuketmedim. Sadece meyve yedim gun icerisinde.
Hayırlısıyla inşallah :)Aynen aynı şekildeyiz canım Rabbim nasip ederse öyle yaparız artık ne yapalım şimdilik idare edilecek bir de sizin 2 tane eşyalarda öyle
Bunları da gördüm beğendim canım ama direk çocuk çıkmak için falan uğraşır kullanışlı olmaz diye vazgeçtim onun yerine ufak banyomu kapatıp dolap yaptıracağımBalkonumu da cam kapatıp bebeğin arabasını, masa sandalye setimizi, yürüteç, mama sandalyesini falan oraya koyacağım artık kullandıkça alacağız öyle düşündüm Rabbim nasip ederse Büyüyünce çıkarılabilir aynen o konuda haklısın kurulumu falan çok basit bir şey
kızlar bebişler pozisyonu nasıl benim hep yan duruyor
benimki hep yanlara doğru vurduğu için anlayabiliyorumHiç anlamıyorum nerde ne yapıyor
r hep doğumu düşünüyorum nasıl olcak oglum kimde kalicak hastanede yanımızda olmalimi odayı suslersek kıskanır mi .
Kızlar bebeklerinizin hareketleri gün içinde nasıl. Ben gün içinde iş yaparken zaten hareket pek olmuyor da otursam da uzansam da gün içinde çok sakin bebeğim. Geceleri hareketli. Bir hafta öncesine kadar gündüz de aşırı hareketliydi. Sizin bebecikleriniz nasıl
Şeker yüklemesi test sonuçlarım şimdi çıktı internetten baktım nasıl değerler anlayan var m ? Nasıl olması gerekiyormuş. ????
26 haftada 8kg alan varmı rekor bende mikorkuyorum
Ben 9 kilo almışım sanırım ya da 8doktor kontrolümüz dündü, makarna pilav beyaz ekmek çok fazla meyve dondurma ve şekerli şeyler yemeyeceksin dedi. Son 3 ayda maksimum 4-5 kilo daha almam lazımmış. Zaten bebek olacak 2,5-3 kilo nasıl kilo almayacağız acaba
Kızlar iş yerinde çok yoğunum gelemedim kaç gündürDetaylımız çok şükür güzel geçti ve doktordan inanılmaz memnun kaldım İnşallah herkes iyidir geçmişten gelmeye çalışıyorum
Bende memnun kalmayanlardanım. Ayağa kalkmaya başladığı an oğlum kalkıp eğiliyordu aşağıya doğru. Derinliği olmadığı içinde büyük tehlike arz ediyordu. Üst kısmını yere indirip öyle kullandım bir süre
Çok değişiyor canımkızlar bebişler pozisyonu nasıl benim hep yan duruyor
Ah ah tek oyuncak çıksa neler neler çıkıyor hatta yatak odasindan alip mutfak cekmecesine,mutfak çekmecesinden alip baska bir odada baska çekmecelere tasiyor. Surekli yer değişiyor esyalarValla çıkabilir yanibenim mutfak dolabından, çekmecelerinden çıktığı oluyordu
kızlar bende bu ara kapı süsü odada dagıtılacak vs gibi seyler icin bakınıp duruyorum ama bi türlü net kafamda oturmadı bir iki model begendim epey pahalı sizlerden bakıp netleştiren var mı?
Park yatağımız bu canım. Kraft calipso 2Canım normal bebek yatağı istemiyorum ben evimde. Mobtesorri yatağı kullanabilecek yala kadar sağlam park yatak lazım bana 1-2 yıl :) sonra parkı bırakıp montessori yatağa geçireceğim inşallah direk
Park olarak hangi markayı aldın cnm
Park yatağı almak zorundayım zaten evde yerinde durmuyor çocuklar büyüdükçe park olmadan WC ye bile gidilmiyormuş :). Normal bebek yatağı anlamsız geliyor bana mobtessori istediğim için.
1 park yatak alacağım zaten. Bebek yatağı da alırsam 2 yıl sonra montessoriye geçerken 2 yıl İçin yatağa boş yere para vermiş olacağım. Asıl amacım montessori ama bebekken olmuyor o da
Ben hayırlısıyla 7. Ayı bir geçeyim,öncesinde bir şey almıyorum henüz. 4 kapaklı bebik odası dolabı ve şifonyer alacağım park yatak ile. Senin yolladığın grili olanı beğeniyorum ben de ondan alacağım inşallah.
Ama 6. Aydan sonra bebeği kendi odasına almak istiyorum. Odada dolap ve şifonyer olacak zaten. Montessoriyi de şimdiden alırsam park yatak odaya sığmayabilir, ölçmem lazım. Benim ev küçük. Sığmazsa iki yatağı birden alamam. 2-3 yaşına gelince alabilirim ancak montessori yatak odasında olmayacağı İçin. Bebek odasında yatak dışı dolap ve şifonyer olacak bu durumda ilk başta
Park yatağımız bu canım. Kraft calipso 2
Evet canım 70×120, boyutu çok iyi derinliği de çok güzel. Ben de çok beğenerek aldım. Kraftın park beşikleri genel olarak güzel diğee park beşiklere göreCok begendim bunu.Nasipse bundan almaya karar verdim ben de.70×120 miydi degil mi bu canim?
Evet canım 70×120, boyutu çok iyi derinliği de çok güzel. Ben de çok beğenerek aldım. Kraftın park beşikleri genel olarak güzel diğee park beşiklere göre
Okumaktan yoğunsam bir de gün bitiyor dün pek yazamadan çıktımbende bunları düşünüyorum bu sebeple suit odası olan hastane arıyorum normal olursa 1 gece idare ederiz ama sezeryan olursa 2.gün kardeşim sizinle kalıyor bende kalıcam der diye düşündüğüm için. Doktor önemli - normal dogumu desteklemesi de önemli - odası büyük olması önemli - hijyen önemli bu sebeple benimde kafamda deli sorular
benim ponçik geceleri cok hareketli kaçta kalksam hareketli gün icinde de maşallah iyi
ama simdi gece uyanık ya dogunca da öyle olur mu diye korkuyorum
50 gramlık seker yüklemesi için 1 saat sonrası 140 a kadar normal sanırım
benim aclık 79
1 saat sonrası 89 cıktı
24+6 6,5 olmustum ama sonra 1,5 kg kadar verdim
bende simdi onu düşünüyorum 6 ay icin 6 kg almısım gibi son aylarda da ayda 1,5 kg alsam 4,5 -5 derken 10 11 kg ya biter insallah
ay bende öyle yapıyorum bütün gün önce gecmisi oku falan :) okumasam birseyler kacırmısım gibi geliyor
bence büyüyen beşiklerde en büyük sorun derinlik arkadasımın oglu beşikten sarkıp düştü ve 1 yaşında iken beyin kanaması geçirdi cok zor süreçti bende sırf onda duyup gördügüm icin korkup baby teach beşik aldım siddetle tavsiye ederim
Teşekkür ederiz canım, hepimizin bebişleri güle güle kullansın inşallahBoyutu da iyi. Rengi de cok hosuma gitti.Gule gule kullansin minisin insallah
Ve o yere dökülen arabalara basıp kolumu çatlatıp alçıda gezdıgım günler de var. Ikı erkek cocuk annesı olarak en nefret ettıgım şey oyuncak kücük arabalar... Fırlatıp atasım geliyor... Cocuklara salona oyuncak gelmeyeceğini öğretmek 1 yılımı aldı. Odalarına karışmıyorum gün boyunca istedikleri gıbı dagıtıyorlar uykudan önce müzik acıp toplatıyorum... Ha tabı erkek cocuk odalarında herseyı sabitlemeyı unutmayın buyuyunce... Gerci benimkiler acayıp yaramaz ve her yere maymun gıbı tırmanıyorlar...seminere göturıyorum müdür bana 11 olmadan hoca hanım sen eve gidebilirsin diyor..Bizim çocuk odasında basacak yer yok mesalakoca koca oyuncaklar. Ve sürekli yere dökülen arabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?