2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

biraz teferruatlı bakıyorum sanırım gözüm kesmedi kendi yapabilmemi bakalım arayısım devam

Odasına kıyafet dolabı koyamadık sırf bu nedenden ötürü. Bu sene artık odasına taşıyıp duvara sabitlemeyi düşünüyoruz. Cidden çok tehlikeli oluyorlar

kızlar bende bu ara kapı süsü odada dagıtılacak vs gibi seyler icin bakınıp duruyorum ama bi türlü net kafamda oturmadı bir iki model begendim epey pahalı sizlerden bakıp netleştiren var mı?
Ben magnet yaptırmayacağım herkes atıyor. Sadece ıkı tarafın akrabalarını hesaplayıp az sayıda bundan yaptiracagim ama 50 den az sipariş almıyor. 50 taneyi ne yapayım.. Yasını de mavi istemiyorum mavı pembe renkler hoş gelmiyor yasınde sedeflı olacak. Baska da birsey yaptırmayacağım yeter

Eklentiler

• Screenshot_20190603-233135.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20190611-153457.webp
    30 KB · Görüntüleme: 56
Yakın arkadaşıma ben bunu yaptım. Kendime yaparmiyim bilmiyorum ama benden 12 gun sonra kardesimin eşi doğum yapacak belki ona yaparim. Erkek olanını

Muayeneden ciktik.Simdilik hersey yolunda cok sukur altta ezilen yavrum 490 gram tam gununde gidiyor 22+4.Ustteki 590 gram. O da 23+1. Ustteki yine pozlar verdi ama alttakinin kalp atisini dinledigimize,ölcüm yaptigimiza sukrettik.Insallah hep boyle devam eder.Aradaki fark cok artmaz insallah.Biraz onu kafama takiyorum.

Sen çok marifetliymişsin canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Ben de kendim keçeden yapmayı düşünüyorum. Keçeden fil ve balonlar yapıp adını yazabilirim, şimdilik fikrim bu zor gelmezse
Teşekkür ederim. Güzel olur seni cok yormaz hem. Yaparsan resmini at olur mu
emily07

Ellerine saglik .Ne kadar guzel olmuslar
Tesekkur ederim ❤
Çok güzel olmuş eline sağlık canım
Teşekkür ederim canım

Cnm sallaniyormu
Titresimn disinda

kızlar bende bu ara kapı süsü odada dagıtılacak vs gibi seyler icin bakınıp duruyorum ama bi türlü net kafamda oturmadı bir iki model begendim epey pahalı sizlerden bakıp netleştiren var mı?

Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???

Eklentiler

• D1375D22-8C0E-43FB-B1FE-88AE7FFB16AA.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 54
  • D67B6A6E-CD29-4D7F-8851-BEC0E79C5412.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 64
Teşekkür ederim. Güzel olur seni cok yormaz hem. Yaparsan resmini at olur mu

Tesekkur ederim ❤

Teşekkür ederim canım
Yaptığımda atarım zaten canım. Artık ağustos gibi falan öyle şeylere yöneliyim diyorum bakalım

Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
Makrome ipli olan daha güzel bence canım. Hatırlayamadım bebeğin kız mıydı erkek miydi. Kıza ikisi de güzel olur ama erkeğe çiçekli şeyleri pek yakıştıramıyorum

Bana ikincisi güzel geldi:) ben de bunun gibi bişey yapacağım inşallahEki Görüntüle 2282872

Yaaaa bunlar da çok tatlı geçen gün hastanede odalara baktım suit ve standart oda farkını görmek istedim. Yatan hasta katına çıkınca her yer kapı süsü balonlar hoşgeldin bebeğimler... ayyyyy dedim çok heyecanlı ya İnşallah sağlıkla bizler de o mutluluğu yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…