Kapi susunu kendin yapabilirsin.Hep kuzenimden ornek veriyorum ama yakin zamanli iki kizi oldugu icin.Ikisinde de kendimiz yaptik.Modeli begenip instada falan,carsidan malzemeleri alip kendimiz yaptik.3 te bir fiyatina geliyor.Hem kendin ozenerek yapiyosun
Yatak da çok tatlı :)Park yatağımız bu canım. Kraft calipso 2
Odasına kıyafet dolabı koyamadık sırf bu nedenden ötürü. Bu sene artık odasına taşıyıp duvara sabitlemeyi düşünüyoruz. Cidden çok tehlikeli oluyorlarVe o yere dökülen arabalara basıp kolumu çatlatıp alçıda gezdıgım günler de var. Ikı erkek cocuk annesı olarak en nefret ettıgım şey oyuncak kücük arabalar... Fırlatıp atasım geliyor... Cocuklara salona oyuncak gelmeyeceğini öğretmek 1 yılımı aldı. Odalarına karışmıyorum gün boyunca istedikleri gıbı dagıtıyorlar uykudan önce müzik acıp toplatıyorum... Ha tabı erkek cocuk odalarında herseyı sabitlemeyı unutmayın buyuyunce... Gerci benimkiler acayıp yaramaz ve her yere maymun gıbı tırmanıyorlar...seminere göturıyorum müdür bana 11 olmadan hoca hanım sen eve gidebilirsin diyor..
Ben magnet yaptırmayacağım herkes atıyor. Sadece ıkı tarafın akrabalarını hesaplayıp az sayıda bundan yaptiracagim ama 50 den az sipariş almıyor. 50 taneyi ne yapayım.. Yasını de mavi istemiyorum mavı pembe renkler hoş gelmiyor yasınde sedeflı olacak. Baska da birsey yaptırmayacağım yeterkızlar bende bu ara kapı süsü odada dagıtılacak vs gibi seyler icin bakınıp duruyorum ama bi türlü net kafamda oturmadı bir iki model begendim epey pahalı sizlerden bakıp netleştiren var mı?
Yakın arkadaşıma ben bunu yaptım. Kendime yaparmiyim bilmiyorum ama benden 12 gun sonra kardesimin eşi doğum yapacak belki ona yaparim. Erkek olanınıKapi susunu kendin yapabilirsin.Hep kuzenimden ornek veriyorum ama yakin zamanli iki kizi oldugu icin.Ikisinde de kendimiz yaptik.Modeli begenip instada falan,carsidan malzemeleri alip kendimiz yaptik.3 te bir fiyatina geliyor.Hem kendin ozenerek yapiyosun
Sen çok marifetliymişsin canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.Yakın arkadaşıma ben bunu yaptım. Kendime yaparmiyim bilmiyorum ama benden 12 gun sonra kardesimin eşi doğum yapacak belki ona yaparim. Erkek olanını
Eki Görüntüle 2282803 Eki Görüntüle 2282804 Eki Görüntüle 2282805
Çok güzel olmuş eline sağlık canımYakın arkadaşıma ben bunu yaptım. Kendime yaparmiyim bilmiyorum ama benden 12 gun sonra kardesimin eşi doğum yapacak belki ona yaparim. Erkek olanını
Eki Görüntüle 2282803 Eki Görüntüle 2282804 Eki Görüntüle 2282805
Teşekkür ederim. Güzel olur seni cok yormaz hem. Yaparsan resmini at olur muSen çok marifetliymişsin canım ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Ben de kendim keçeden yapmayı düşünüyorum. Keçeden fil ve balonlar yapıp adını yazabilirim, şimdilik fikrim bu zor gelmezse
Tesekkur ederim ❤
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş eline sağlık canım
Cnm sallaniyormuKızlar dün park beşikten bahsetmiştim, kargo geldi bugün. Biz beğendik, müzik kutusu titreşimli ve ışıklı, Ara kablosu var telefondan ya da mp3ten de müzik dinletilebiliyor. Alt açma ünitesi ve yanındaki cepler de bana kullanılışlı geldi.
kızlar bende bu ara kapı süsü odada dagıtılacak vs gibi seyler icin bakınıp duruyorum ama bi türlü net kafamda oturmadı bir iki model begendim epey pahalı sizlerden bakıp netleştiren var mı?
Evet canım sallanıyor.Cnm sallaniyormu
Titresimn disinda
Yaptığımda atarım zaten canım. Artık ağustos gibi falan öyle şeylere yöneliyim diyorum bakalımTeşekkür ederim. Güzel olur seni cok yormaz hem. Yaparsan resmini at olur mu
Tesekkur ederim ❤
Teşekkür ederim canım
Makrome ipli olan daha güzel bence canım. Hatırlayamadım bebeğin kız mıydı erkek miydi. Kıza ikisi de güzel olur ama erkeğe çiçekli şeyleri pek yakıştıramıyorumBende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
Bana ikincisi güzel geldi:) ben de bunun gibi bişey yapacağım inşallahBende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
Makrome ipli olan daha güzel bence canım. Hatırlayamadım bebeğin kız mıydı erkek miydi. Kıza ikisi de güzel olur ama erkeğe çiçekli şeyleri pek yakıştıramıyorum
Bana ikincisi güzel geldi:) ben de bunun gibi bişey yapacağım inşallahEki Görüntüle 2282872
2 ve 3. Olan güzel ama yılbaşı kapı süsünü anımsattı. İlkini beğendim cnm :)Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
Aynen canım makromeler çok güzel duruyo. Erkek bebeğe de çiçekli falan pek gitmiyoErkek bebek bende makrome çok beğendim çok sade duruyor. Daha sonra odasında kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?