2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın kızlar. Ayağa kalkınca dikislerimin üst kısmı ağrıyor. Rahatsız ediyor yürürken. Doktor normal dedi ama bu kadar rahatsız etmesi normal mi sizce? Tekrar gideyim mi. Sabah idrarimim rengi bayağı koyuydu. Arada sizlama da oluyor. Acaba agri o yuzden olabilir mi

gözün aydın .
şimdilik küçükler daha çok dönecek alt üst olacak pozisyonları olur .arayı çok azmazlar.ikizler arası 300-500 gr oynuyor diye biliyorum daha fazlası olmas inşallah .takılma artık :)
Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
banada arkadaşım yaptıracak ipli olandan yaptıracak benimde pek hoşuma gidiyor onlar .
arkadaş ben yaptırıcam demese ben ahşap ürünler alıp akrilik boya ile yuvarlak bir tablaya yapıştıracaktım , çok basit ve şık.- duruyor .
minik minik araba fil balon herşey var ve o kadar basitki .

alta baskı yaptığı için olabilir .idrar yolu olsa ağrı değilde sancı yapmaz mı ?
benimde kalça kemiklerim ağrıyor .bizim balayı dedikleri 6-7 ay ne zaman gelecek geldi bitti mi anlamıyorum .

Eklentiler

• ahsap-el-boyamasi-hastane-kapi-susu-bebek-odasi-kapi-susu__1340888987432822.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
Malesef balayı bitti son aylarda Reflü, yürürken zorlanma kısmına geçtik. Benim de kalça batması iki aydır var.

Balayı bitmek üzere. Son 3 aya girdigimizde ağırlayacağız. Bu sefer galiba erken basladim ben. Sanci degil alt tarafim acıyor. Anlamadim gitti.
Bu arada kapı süsü cok güzel.

bende magnet istemiyorum hatta mevlütte yasin de dağıtmak istemiyorum kendi evimde bile en az 10 tane bebek mevlüdünden gelen yasinler var hep kenarda kalıyor gibi geliyor.

bende kapı süsü
mum yada kese
çikolata
istiyorum bide seker hamurundan kurabiye

tema kafamda oturdu fil hortumundan yıldızı tutuyor pembe ve mint yeşili şeklinde bakalım fiyat performans degişiyor tabi

çok güzel olmus ellerine emegine saglık

oyy masallah ne güzel ikizler ama haftalarından da öndeler ne güzel üzmesinler annelerini maşallah süphanallah

Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???

bende makreme ile olanı daha cok sevdim sanki

Eklentiler

• çikolata.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 54
  • kapı süsü.webp
    18 KB · Görüntüleme: 40
  • kese.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 39
  • mum.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 42
canım sadece meraktan soruyorum. bebekler tüp bebekmiydi yoksa doğal yolla mı ikiz oldu bi de ikiz olduğu için sezeryanla doğum yapmak zorunda mısın ?
Malesef balayı bitti son aylarda Reflü, yürürken zorlanma kısmına geçtik. Benim de kalça batması iki aydır var.
ne ara başladı ki gerçi kızım beni çok da zorlamadı aslında arada bi ağrı sızı olmuştu umarım sonuna kadar böyle devam edebilirim

Balayı bitmek üzere. Son 3 aya girdigimizde ağırlayacağız. Bu sefer galiba erken basladim ben. Sanci degil alt tarafim acıyor. Anlamadim gitti.
Benim de balayı erken bitti şimdiden başladım offf pufff diyerek yatmaya
Sıcaklar hızlandırdı bence

Ben gelin mevlidim de kendim mum yapmıştım
Kullanılır birşey olsun istedim

benimde gecen haftalarda agrıyordu sonra doktora gittim rahim agzı uzunlugu ölctürdüm korkup
ama enfeksiyon cıktı acaba sizde de böyle bir durum olabilir mi?

meraktan soruyorum. bebekler tüp bebekmiydi yoksa doğal yolla mı ikiz oldu bi de ikiz olduğu için sezeryanla doğum yapmak zorunda mısın ?

bizimde basta ikiz basladı tek yumurta ikizi dogal yolla hatta bu hamileligim tek seferde oldu
ama biri devam etmedi

Ben gelin mevlidim de kendim mum yapmıştım
Kullanılır birşey olsun istedim

mum kullanıslı geliyor bana
biblo gibi hemde sık sanki tanesi 6,5 tl 10 tl arası değişiyor

neden acaba doktora sordun mu ?
Sordum normal dedi. Daha 2 gebelik arasında 2 yıl bile gecmedi dedi.
benimde gecen haftalarda agrıyordu sonra doktora gittim rahim agzı uzunlugu ölctürdüm korkup
ama enfeksiyon cıktı acaba sizde de böyle bir durum olabilir mi?
Rahim agzi uzunluguna gecen hafta Detaylida bakıldı sıkıntı yok. Bende enfeksiyondan şüpheleniyorum. O yüzden bugün gideyim diyorum. Bugün antalyaya anneme gidecem. 1 ay yokum. Birde orada doktor aramayım. Hemde minigimi görürüm. 2 gun once ablamiz karnimin üzerine düştü. Bayagi kasigim ağrıdı. Bebegin hareketlerini hissettiğim icin gitmedim doktora.

bizimde basta ikiz basladı tek yumurta ikizi dogal yolla hatta bu hamileligim tek seferde oldu
ama biri devam etmedi

mum kullanıslı geliyor bana
biblo gibi hemde sık sanki tanesi 6,5 tl 10 tl arası değişiyor

Bu mumları, lokumları ve o çerçeveyi ben yapmıştım
Yâni tasarımı ben yaptım çerçevenin kızıma da öyle bi etiket tasarımı yapıcam

Eklentiler

• Screenshot_20190628_105032_com.android.gallery3d.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 52

birşey olmamıstır bence ama sen yine de git tabi bide 1 ay seyahat uzunmus erteleme bence de canım

sizinde cok güzel olmus ellerinize saglık eminönüne gidip bi göz mü atsam acaba önce diye düşündüm ama calısıyorumda hic sıcakta cekmek de istemiyorum :S

Bende kızımın herseyini kendim yapmıştım. Mevlit çikolatasini kendim tasarladım. Hediyeliginide pleksi olarak kestirdim. Süslemesini kendim yaptim.

Evet sıcak olması beni de etkiliyor
Evden çıkmak istemiyorum yoksa kapı süsü terlik falan da yapıcam malzeme alıp..
Eminönü çok güzel çok şanslısınız
Bizim şehirde kısıtlı malzeme dükkanı

Ellerine sağlık canım benim ❤
Bende kendşm yapmak istiyorum evdeyim zaten boş boş duruyorum örgü falan sevmiyor zaten sıcak bi de o iplerle terleyemem.bu bu tarz şeyler başlıcam bende
Eglenceli oluyor. Yaparken egleniyorsun. Tesekkur ederim canım ❤
Bende daha once paylaştığım tohum toplarından yapacam. Birde çikolata alacam. Tohum toplari ile çikolatanın etikeni ayni yaparim. 40 mevlidi düşünmüyorum. Sünnet yaptıracağım. O zaman mevlit okutacağım. O zamanda cikolata yada lokum yaptırırım. Hediyelik onun icin daha birsey düşünmedim. Yasin diyi herkes ama onu hic düşünmüyorum. O kadar moda olduki herkesin evinde en az 3-4 tane olmustur. Kenarda kalacak.

Canim bende pko var.Adet duzensizligi ve yumurta tembelligi de.Aralik sonu bir catlatma tedavisi uyguladik.Tutmadi.Ocakta regl oldum.Subatta kendiliginden oldu bu minişler.Ama doktorun demesi su ki catlatma ignesi etkisi bazi bunyelerde birkac ay devam edebiliyormus.Yari tedavi yari dogal diyorum ben benim hamilelige yani.Ama ovulasyon takip vs hic bilmedigimden ve yasamadigim icin tam somestr tatilimde gezip tozarken o kadar az iliskiyle tutturmayi kendi basarim olarak goruyorum
Doktorum zorunlu sezeryan diye belirticegini soyledi hastaneye.Sezeryandan bir miktar daha az oluyormus ucreti.Baş duruşlarina gore normal yapan da var ama ben sezeryan olucam nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…