Muayeneden ciktik.Simdilik hersey yolunda cok sukuraltta ezilen yavrum 490 gram tam gununde gidiyor 22+4.Ustteki 590 gram. O da 23+1. Ustteki yine pozlar verdi ama alttakinin kalp atisini dinledigimize,ölcüm yaptigimiza sukrettik.Insallah hep boyle devam eder.Aradaki fark cok artmaz insallah.Biraz onu kafama takiyorum.
banada arkadaşım yaptıracak ipli olandan yaptıracak benimde pek hoşuma gidiyor onlar .Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
Günaydın kızlar. Ayağa kalkınca dikislerimin üst kısmı ağrıyor. Rahatsız ediyor yürürken. Doktor normal dedi ama bu kadar rahatsız etmesi normal mi sizce? Tekrar gideyim mi. Sabah idrarimim rengi bayağı koyuydu. Arada sizlama da oluyor. Acaba agri o yuzden olabilir mi
Malesef balayı bittigözün aydın .
şimdilik küçükler daha çok dönecek alt üst olacak pozisyonları olur .arayı çok azmazlar.ikizler arası 300-500 gr oynuyor diye biliyorum daha fazlası olmas inşallah .takılma artık :)
banada arkadaşım yaptıracak ipli olandan yaptıracak benimde pek hoşuma gidiyor onlar .
arkadaş ben yaptırıcam demese ben ahşap ürünler alıp akrilik boya ile yuvarlak bir tablaya yapıştıracaktım , çok basit ve şık.- duruyor .
minik minik araba fil balon herşey var ve o kadar basitki .
alta baskı yaptığı için olabilir .idrar yolu olsa ağrı değilde sancı yapmaz mı ?
benimde kalça kemiklerim ağrıyor .bizim balayı dedikleri 6-7 ay ne zaman gelecek geldi bitti mi anlamıyorum .
Balayı bitmek üzere. Son 3 aya girdigimizde ağırlayacağız. Bu sefer galiba erken basladim ben. Sanci degil alt tarafim acıyor. Anlamadim gitti.gözün aydın .
şimdilik küçükler daha çok dönecek alt üst olacak pozisyonları olur .arayı çok azmazlar.ikizler arası 300-500 gr oynuyor diye biliyorum daha fazlası olmas inşallah .takılma artık :)
banada arkadaşım yaptıracak ipli olandan yaptıracak benimde pek hoşuma gidiyor onlar .
arkadaş ben yaptırıcam demese ben ahşap ürünler alıp akrilik boya ile yuvarlak bir tablaya yapıştıracaktım , çok basit ve şık.- duruyor .
minik minik araba fil balon herşey var ve o kadar basitki .
alta baskı yaptığı için olabilir .idrar yolu olsa ağrı değilde sancı yapmaz mı ?
benimde kalça kemiklerim ağrıyor .bizim balayı dedikleri 6-7 ay ne zaman gelecek geldi bitti mi anlamıyorum .
Ben magnet yaptırmayacağım herkes atıyor. Sadece ıkı tarafın akrabalarını hesaplayıp az sayıda bundan yaptiracagim ama 50 den az sipariş almıyor. 50 taneyi ne yapayım.. Yasını de mavi istemiyorum mavı pembe renkler hoş gelmiyor yasınde sedeflı olacak. Baska da birsey yaptırmayacağım yeter
Yakın arkadaşıma ben bunu yaptım. Kendime yaparmiyim bilmiyorum ama benden 12 gun sonra kardesimin eşi doğum yapacak belki ona yaparim. Erkek olanını
Eki Görüntüle 2282803 Eki Görüntüle 2282804 Eki Görüntüle 2282805
Muayeneden ciktik.Simdilik hersey yolunda cok sukuraltta ezilen yavrum 490 gram tam gununde gidiyor 22+4.Ustteki 590 gram. O da 23+1. Ustteki yine pozlar verdi ama alttakinin kalp atisini dinledigimize,ölcüm yaptigimiza sukrettik.Insallah hep boyle devam eder.Aradaki fark cok artmaz insallah.Biraz onu kafama takiyorum.
Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
canım sadece meraktan soruyorum. bebekler tüp bebekmiydi yoksa doğal yolla mı ikiz oldu bi de ikiz olduğu için sezeryanla doğum yapmak zorunda mısın ?Muayeneden ciktik.Simdilik hersey yolunda cok sukuraltta ezilen yavrum 490 gram tam gununde gidiyor 22+4.Ustteki 590 gram. O da 23+1. Ustteki yine pozlar verdi ama alttakinin kalp atisini dinledigimize,ölcüm yaptigimiza sukrettik.Insallah hep boyle devam eder.Aradaki fark cok artmaz insallah.Biraz onu kafama takiyorum.
ne ara başladı kiMalesef balayı bittison aylarda Reflü, yürürken zorlanma kısmına geçtik. Benim de kalça batması iki aydır var.
neden acaba doktora sordun mu ?Balayı bitmek üzere. Son 3 aya girdigimizde ağırlayacağız. Bu sefer galiba erken basladim ben. Sanci degil alt tarafim acıyor. Anlamadim gitti.
Bu arada kapı süsü cok güzel.
Benim de balayı erken bitti şimdiden başladım offf pufff diyerek yatmayaBalayı bitmek üzere. Son 3 aya girdigimizde ağırlayacağız. Bu sefer galiba erken basladim ben. Sanci degil alt tarafim acıyor. Anlamadim gitti.
bende magnet istemiyorum hatta mevlütte yasin de dağıtmak istemiyorum kendi evimde bile en az 10 tane bebek mevlüdünden gelen yasinler var hep kenarda kalıyor gibi geliyor.
bende kapı süsü
mum yada kese
çikolata
istiyorum bide seker hamurundan kurabiye
tema kafamda oturdu fil hortumundan yıldızı tutuyor pembe ve mint yeşili şeklinde bakalım fiyat performans degişiyor tabi
çok güzel olmus ellerine emegine saglık
oyy masallah ne güzel ikizler ama haftalarından da öndeler ne güzel üzmesinler annelerini maşallah süphanallah
bende makreme ile olanı daha cok sevdim sanki
Balayı bitmek üzere. Son 3 aya girdigimizde ağırlayacağız. Bu sefer galiba erken basladim ben. Sanci degil alt tarafim acıyor. Anlamadim gitti.
meraktan soruyorum. bebekler tüp bebekmiydi yoksa doğal yolla mı ikiz oldu bi de ikiz olduğu için sezeryanla doğum yapmak zorunda mısın ?
Ben gelin mevlidim de kendim mum yapmıştım
Kullanılır birşey olsun istedim
Sordum normal dedi. Daha 2 gebelik arasında 2 yıl bile gecmedi dedi.neden acaba doktora sordun mu ?
Rahim agzi uzunluguna gecen hafta Detaylida bakıldı sıkıntı yok. Bende enfeksiyondan şüpheleniyorum. O yüzden bugün gideyim diyorum. Bugün antalyaya anneme gidecem. 1 ay yokum. Birde orada doktor aramayım. Hemde minigimi görürüm. 2 gun once ablamiz karnimin üzerine düştü. Bayagi kasigim ağrıdı. Bebegin hareketlerini hissettiğim icin gitmedim doktora.benimde gecen haftalarda agrıyordu sonra doktora gittim rahim agzı uzunlugu ölctürdüm korkup
ama enfeksiyon cıktı acaba sizde de böyle bir durum olabilir mi?
bizimde basta ikiz basladı tek yumurta ikizi dogal yolla hatta bu hamileligim tek seferde oldu
ama biri devam etmedi
mum kullanıslı geliyor bana
biblo gibi hemde sık sanki tanesi 6,5 tl 10 tl arası değişiyor
um. Bugün antalyaya anneme gidecem. 1 ay yokum. Birde orada doktor aramayım. Hemde minigimi görürüm. 2 gun once ablamiz karnimin üzerine düştü. Bayagi kasigim ağrıdı. Bebegin hareketlerini hissettiğim icin gitmedim d
Bu mumları, lokumları ve o çerçeveyi ben yapmıştım
Yâni tasarımı ben yaptım çerçevenin kızıma da öyle bi etiket tasarımı yapıcam
Bende kızımın herseyini kendim yapmıştım. Mevlit çikolatasini kendim tasarladım. Hediyeliginide pleksi olarak kestirdim. Süslemesini kendim yaptim.Bu mumları, lokumları ve o çerçeveyi ben yapmıştım
Yâni tasarımı ben yaptım çerçevenin kızıma da öyle bi etiket tasarımı yapıcam
Evet sıcak olması beni de etkiliyorbirşey olmamıstır bence ama sen yine de git tabi bide 1 ay seyahat uzunmus erteleme bence de canım
sizinde cok güzel olmus ellerinize saglık eminönüne gidip bi göz mü atsam acaba önce diye düşündüm ama calısıyorumda hic sıcakta cekmek de istemiyorum :S
Ellerine sağlık canım benimBende kızımın herseyini kendim yapmıştım. Mevlit çikolatasini kendim tasarladım. Hediyeliginide pleksi olarak kestirdim. Süslemesini kendim yaptim.
Eki Görüntüle 2282959 Eki Görüntüle 2282960 Eki Görüntüle 2282961 Eki Görüntüle 2282962
Eglenceli oluyor. Yaparken egleniyorsun. Tesekkur ederim canım ❤Ellerine sağlık canım benim ❤
Bende kendşm yapmak istiyorum evdeyim zaten boş boş duruyorum örgü falan sevmiyor zaten sıcak bi de o iplerle terleyemem.bu bu tarz şeyler başlıcam bende
canım sadece meraktan soruyorum. bebekler tüp bebekmiydi yoksa doğal yolla mı ikiz oldu bi de ikiz olduğu için sezeryanla doğum yapmak zorunda mısın ?
ne ara başladı kigerçi kızım beni çok da zorlamadı aslında arada bi ağrı sızı olmuştu umarım sonuna kadar böyle devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?