2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Lokumu kutusunu alıp kendin yapabilirsin
Ben öyle yaptım açık lokum aldım bi de kutu etikette çıkartmıştım matbaacıdan
Bebeğime öyle yapıcam mevlit yaparsam şuan net değil mevlit

Bende 1 iliski ile hamile kaldim. Şokunu zor atlattim zaten
Lokumu kutusunu alıp kendin yapabilirsin
Ben öyle yaptım açık lokum aldım bi de kutu etikette çıkartmıştım matbaacıdan
Bebeğime öyle yapıcam mevlit yaparsam şuan net değil mevlit
Külah kutulardan mi

senin bebişler tedavi falan anlamam kendimiz geliriz demişler hımm evet zorunlu sezeryan fiyatları daha farklı normal sezeryana göre. bende ilaca rağmen kalmıştım

Evet külah da olur. Bende resimdeki gibi lokum yaptırıp etiketini degiseyim diye düşündüm. Bu lokumlar günlük yapılıyor cok taze.

Eki Görüntüle 2283011
Bu da olur
Ama bunu kendin yapamazsın hazır alıp dediğin gibi üstüne etiket yapıştırırsın.
Değişikmiş ben ilk gördüm bunu

Çok şükür canım bak kiloları da maşallah güzel ilerliyor farkları da yok tek gebelikte bile bazı organlar birbirinden bir kaç gün farklı ilerliyor
Bende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
Ben ilkini beğendim canım Bende ledli çerçeve kapı süslerini beğendim

Rahim ağzı karından ultrasonda çıkmayabiliyor cnm. Vajinal da bakılmasında fayda varmış

Babynest alan var mı.. Battaniyeye yatırmak ıstemıyorum. Çok guzeller ama fiyatlar cok degışken

ben eski oturdugumuz yerde yorgancıda gördüm instagramda sayfaları bebekdunyasigop diye geçiyor
120 tl fiyat verdi ve cok iyiydi acıkcası malzeme kalitesi ama su anda bi acabadayım happy swing mi yoksa babynest mi diye

Babynest alan var mı.. Battaniyeye yatırmak ıstemıyorum. Çok guzeller ama fiyatlar cok degışken

nereye yatırmak için istiyorsun .ben kızımda ilk aydan evde ana kucağına koyuyorduk bizde muzikli sallanandan var .evde koyacak yerden mi bahsediyorsun .
çok cici evet ama gerekli mi kısmına emin olamadım .1 ay ancak kullanılır sanki .

Evet külah da olur. Bende resimdeki gibi lokum yaptırıp etiketini degiseyim diye düşündüm. Bu lokumlar günlük yapılıyor cok taze.

Eki Görüntüle 2283011
bebek çikolatası süsleme yapanlarda genelde Hacı Serif ten toptan alırmış.bende arkadaş tavsiyesi ile hediye almıştım çikolataları çokta lezzetli .Hastahane içinde hediye falan yaptırmıycam herkes bir tarafa atıyor sonrası çöp ,gelenler için çikolata yaptırıcam onuda hacı Şeriften aynalı isimlerden düşünüyorum .

ben eski oturdugumuz yerde yorgancıda gördüm instagramda sayfaları bebekdunyasigop diye geçiyor
120 tl fiyat verdi ve cok iyiydi acıkcası malzeme kalitesi ama su anda bi acabadayım happy swing mi yoksa babynest mi diye
Benim elektrikli sallanan anakucagım var ev için... O yuzden happy swing almayacağım ama baby nest çok kullanışlı koltuga yatırmaya gerek yok. Bir de tam kafama yatan bir kapı süsü buldum

Anakucagında sanki 2 büklüm oluyor gıbı gelıyor bana bır de anakucagıı ı dısarda kullanıyorum. Bu babynest koltugu ustunde genişçe boylu boyuna yatar kuzucugum bir de heves ettim sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…