Lokumu kutusunu alıp kendin yapabilirsinEglenceli oluyor. Yaparken egleniyorsun. Tesekkur ederim canım ❤
Bende daha once paylaştığım tohum toplarından yapacam. Birde çikolata alacam. Tohum toplari ile çikolatanın etikeni ayni yaparim. 40 mevlidi düşünmüyorum. Sünnet yaptıracağım. O zaman mevlit okutacağım. O zamanda cikolata yada lokum yaptırırım. Hediyelik onun icin daha birsey düşünmedim. Yasin diyi herkes ama onu hic düşünmüyorum. O kadar moda olduki herkesin evinde en az 3-4 tane olmustur. Kenarda kalacak.
Bende 1 iliski ile hamile kaldim. Şokunu zor atlattim zatenCanim bende pko var.Adet duzensizligi ve yumurta tembelligi de.Aralik sonu bir catlatma tedavisi uyguladik.Tutmadi.Ocakta regl oldum.Subatta kendiliginden oldu bu minişler.Ama doktorun demesi su ki catlatma ignesi etkisi bazi bunyelerde birkac ay devam edebiliyormus.Yari tedavi yari dogal diyorum ben benim hamilelige yani.Ama ovulasyon takip vs hic bilmedigimden ve yasamadigim icin tam somestr tatilimde gezip tozarken o kadar az iliskiyle tutturmayi kendi basarim olarak goruyorum
Doktorum zorunlu sezeryan diye belirticegini soyledi hastaneye.Sezeryandan bir miktar daha az oluyormus ucreti.Baş duruşlarina gore normal yapan da var ama ben sezeryan olucam nasipse.
Külah kutulardan miLokumu kutusunu alıp kendin yapabilirsin
Ben öyle yaptım açık lokum aldım bi de kutu etikette çıkartmıştım matbaacıdan
Bebeğime öyle yapıcam mevlit yaparsam şuan net değil mevlit
Evet canım demin foto attım ya o külahlarrrBende 1 iliski ile hamile kaldim. Şokunu zor atlattim zaten
Külah kutulardan mi
senin bebişler tedavi falan anlamam kendimiz geliriz demişlerCanim bende pko var.Adet duzensizligi ve yumurta tembelligi de.Aralik sonu bir catlatma tedavisi uyguladik.Tutmadi.Ocakta regl oldum.Subatta kendiliginden oldu bu minişler.Ama doktorun demesi su ki catlatma ignesi etkisi bazi bunyelerde birkac ay devam edebiliyormus.Yari tedavi yari dogal diyorum ben benim hamilelige yani.Ama ovulasyon takip vs hic bilmedigimden ve yasamadigim icin tam somestr tatilimde gezip tozarken o kadar az iliskiyle tutturmayi kendi basarim olarak goruyorum
Doktorum zorunlu sezeryan diye belirticegini soyledi hastaneye.Sezeryandan bir miktar daha az oluyormus ucreti.Baş duruşlarina gore normal yapan da var ama ben sezeryan olucam nasipse.
senin bebişler tedavi falan anlamam kendimiz geliriz demişlerhımm evet zorunlu sezeryan fiyatları daha farklı normal sezeryana göre. bende ilaca rağmen kalmıştım
Evet külah da olur. Bende resimdeki gibi lokum yaptırıp etiketini degiseyim diye düşündüm. Bu lokumlar günlük yapılıyor cok taze.Evet canım demin foto attım ya o külahlarrr
Bu da olurEvet külah da olur. Bende resimdeki gibi lokum yaptırıp etiketini degiseyim diye düşündüm. Bu lokumlar günlük yapılıyor cok taze.
Eki Görüntüle 2283011
Sadece hacı şerif de var. Lokumun çeşitleri de var fındıklı fıstıklı gibi.Bu da olur
Ama bunu kendin yapamazsın hazır alıp dediğin gibi üstüne etiket yapıştırırsın.
Değişikmiş ben ilk gördüm bunu
Çok şükür canım bak kiloları da maşallah güzel ilerliyor farkları da yok tek gebelikte bile bazı organlar birbirinden bir kaç gün farklı ilerliyorMuayeneden ciktik.Simdilik hersey yolunda cok sukuraltta ezilen yavrum 490 gram tam gununde gidiyor 22+4.Ustteki 590 gram. O da 23+1. Ustteki yine pozlar verdi ama alttakinin kalp atisini dinledigimize,ölcüm yaptigimiza sukrettik.Insallah hep boyle devam eder.Aradaki fark cok artmaz insallah.Biraz onu kafama takiyorum.
Ben ilkini beğendim canımBende şu ikisi arasında kaldım hangisi daha güzel sizce???
Rahim ağzı karından ultrasonda çıkmayabiliyor cnm. Vajinal da bakılmasında fayda varmışSordum normal dedi. Daha 2 gebelik arasında 2 yıl bile gecmedi dedi.
Rahim agzi uzunluguna gecen hafta Detaylida bakıldı sıkıntı yok. Bende enfeksiyondan şüpheleniyorum. O yüzden bugün gideyim diyorum. Bugün antalyaya anneme gidecem. 1 ay yokum. Birde orada doktor aramayım. Hemde minigimi görürüm. 2 gun once ablamiz karnimin üzerine düştü. Bayagi kasigim ağrıdı. Bebegin hareketlerini hissettiğim icin gitmedim doktora.
Rahim ağzı karından ultrasonda çıkmayabiliyor cnm. Vajinal da bakılmasında fayda varmış
Babynest alan var mı.. Battaniyeye yatırmak ıstemıyorum. Çok guzeller ama fiyatlar cok degışken
benimde vajinadan ölctü doktor
Babynest alan var mı.. Battaniyeye yatırmak ıstemıyorum. Çok guzeller ama fiyatlar cok degışken
bebek çikolatası süsleme yapanlarda genelde Hacı Serif ten toptan alırmış.bende arkadaş tavsiyesi ile hediye almıştım çikolataları çokta lezzetli .Hastahane içinde hediye falan yaptırmıycam herkes bir tarafa atıyor sonrası çöp ,gelenler için çikolata yaptırıcam onuda hacı Şeriften aynalı isimlerden düşünüyorum .Evet külah da olur. Bende resimdeki gibi lokum yaptırıp etiketini degiseyim diye düşündüm. Bu lokumlar günlük yapılıyor cok taze.
Eki Görüntüle 2283011
Benim elektrikli sallanan anakucagım var ev için... O yuzden happy swing almayacağım ama baby nest çok kullanışlı koltuga yatırmaya gerek yok. Bir de tam kafama yatan bir kapı süsü buldumben eski oturdugumuz yerde yorgancıda gördüm instagramda sayfaları bebekdunyasigop diye geçiyor
120 tl fiyat verdi ve cok iyiydi acıkcası malzeme kalitesi ama su anda bi acabadayım happy swing mi yoksa babynest mi diye
çok güzel bencedeBenim elektrikli sallanan anakucagım var ev için... O yuzden happy swing almayacağım ama baby nest çok kullanışlı koltuga yatırmaya gerek yok. Bir de tam kafama yatan bir kapı süsü buldumEki Görüntüle 2283065
Anakucagında sanki 2 büklüm oluyor gıbı gelıyor bana bır de anakucagıı ı dısarda kullanıyorum. Bu babynest koltugu ustunde genişçe boylu boyuna yatar kuzucugum bir de heves ettim sankiiinereye yatırmak için istiyorsun .ben kızımda ilk aydan evde ana kucağına koyuyorduk bizde muzikli sallanandan var .evde koyacak yerden mi bahsediyorsun .
çok cici evet ama gerekli mi kısmına emin olamadım .1 ay ancak kullanılır sanki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?