2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Babynest alan var mı.. Battaniyeye yatırmak ıstemıyorum. Çok guzeller ama fiyatlar cok degışken
ben de set olarak var güzel görünüyor ve küçük de değil en azından benim aldığım 7 - 8 aylık bebek falan çok rahat sığar. hediye olarak geldiği için ne yazık ki fiyat bilmiyorum tatlım

Anakucagında sanki 2 büklüm oluyor gıbı gelıyor bana bır de anakucagıı ı dısarda kullanıyorum. Bu babynest koltugu ustunde genişçe boylu boyuna yatar kuzucugum bir de heves ettim sankiii
2 oğlumda da hep keçe yaptırdım bu çok güzel geldi bana... Kapı süsü netleşti.. Yavaş yavaş vereyim siparişlerinimi. Ay cok heyecan verici

bu son beşik bebekler anne içinde içimde birşey kalmasın kısımları daha mı bi özeniliyor sanki
bende bu sefer odamı olsa budamı olsa diyip sonrası ne yapıcam peki dediklerimden vazgeçiyorum .dün senin isimli tulum yaptırdığın yerden sipariş verdim haftaya gelir , ablasınada tişort istedim .
birdaha doğurmayacağım diyip diyip yeni işlere giriyorum :)

Valla benim son doğurmam.. eşime de alması gerekenleri söyledim, yoksa adamda düşünme yeteneği yok elini kolunu sallayıp doğuma geliyor... Dün arkadaslar verdi coşkuyu 3 erkek cocuk verdın ne aldı sana.. Hakikaten pis gaza geldim Trabzon bılezıgınden asagı gelme dedim. Benım ıstedıgım kolyeyi ucuz buldu arkadaslar... Bu sefer acımıyorum her istediğimi alıyorum...cunkü bebek arabası, oyun parkı, besik, ana kucagı alma gıbı buyuk alınacak ve cok para tutan seyler yok.. 1.nin kıyafetlerini hep 2 numara giydi.. 3. Artık giyerse olmaz... Çok sıcaklar bastırmadan hastane süsleme besik tulü cibindirik gıbı seyleri halledeyim... Yoksa zaman nasıl gececek

cok sıkmıs fiyat aldınız mı acaba?
Daha cevap gelmedi gelince yazarım bır de ayıcıklı olanları da
Benim annem yapacak babynest canim elinden geliyor boyle seyler. Cok hevesli bir suru ise giristi
Ya ben ne anadan ne kayınvalıdeden yana şanslı değilim. Kendı anam druna sor dogumdan 2 gün önce gelirim diyor hahahaha simdi kayınvalıdeye ne diyeyim. Valla herşeyi tek başıma yapmaya o kadar alıştım ki bana artık üzüntü bile vermiyor. Mantık şu nasıl olsa hepsi erkek abınınkıler var ne gerek var almaya yapmaya. Gereksiz masraf.. Onların zamanında bez bıle yokmuş. Cocuk buyutmeye ne var.. Annemle kayınvalıdem tam tencere kapak... Zaten dogumlardan 10 gun sonra annem anında gider ya hasta olur ya dr kontrolü gelir... Kayınvalıdem de kocasıyla yapışık ikiz öyle olunca da ben rahat edemiyorum... Bana gelen temızlıkcı ablayla konustum dogurunca 1 ay hergun gelecek yarım gün yemek yapıp camasır atıp temizlik yapıp gidecek... 10 gün sonra da hepsi bir zahmet gitsin misafir gıbı oturuyorlar gene ben hizmet ediyorum. Ay ne çok dolmuşummm. Az önce anneme diyorum ki bak gel doğumdan önce beraber kalırız ben yetısemıyorum. Cevap kim sana 3. Yü yap dedi...kızım kafam göturmuyor dedı.. En iyisi tarağın varsa başını kaşı.. O yüzden kayınvalıdeye gık diyecek durumum yok annem yapmıyor ki elin kadınından ne bekleyeyım..

Rahim ağzı karından ultrasonda çıkmayabiliyor cnm. Vajinal da bakılmasında fayda varmış
Benim ağrım sanırım dinlenememekten. Bugun sabah 7 de kalktim taa aksam 6 da popom yere degdi
Evet çok taze ve lezzetli. Kızımda oradan aldim yine oradan alacam. Ben denizlideyim kapıma kadar getiriyorlar 1 kuruş bile almiyorlar.

Ay kiyamam ya cok dolmussun. Ama haklisin insan bu donemde en cok destegi bekliyor. Kayinvalideden de bir sey bekleyemiyorsun annen geri planda kalinca. Benim de kayinvalidem hicbir sey yapmaz sanirim zaten beklemiyorum da ondan yapamayacagini biliyorum. Annem de sagolsun icinden geliyor babynest, orgu ana kucagi orguler vs yapiyor emegine saglik. Dogunca da bebek yardimci olacaktir cunku ilk bebegim acemiligim cok.
Sen de uzme kendini en azindan deneyimlisin cocuk bakimi konusunda. Gelen yardimci kadini da her gun almakla en mantiklisini yapmissin cok yardimci olur sana.

Ben de öyle işte yoruluyorum aslında. Bir de akşam geç kaldım diye servise biraz koşar adım yürüdüm bu halim ile. Eve geldiğimden beri hafiften ağrım var inşallah sorun olmaz

A AloeeVeraa bugün sizin aldığınız bebek arabasına baktık tekrar canım çookk içime sindi fiyatı da uygun geldi sanırım biz de onu alacağız iyiki söylemişsin yoksa joie markayı direkt kafadan elemiştik çünkü bizim baktığımız model başkaymış bugün farkettim bu çok mantıklı geldi fiyat performans sadece iç minderleri ince gibi geldi ana kucağının falan ekstra minder almak gerekecek gibi siz ne yaptınız o konuda ekstra mindere gerek varmı sence

Aynen kuzum hem fiyat olarak hem kullanışlılık olarak çok iyi geldi bize de. Bi de biz acayip araştırdık bebek arabası konusunu, bakmadığımız incelemediğimiz kalmadı. Aklımız hep bunda kalmıştı, en son alalım artık dedik ama o kadar zor bulduk ki sonra :) çok satılıyomuş, hatta Avrupada da en çok tercih edilen modellerden biriymiş.
İç minderine açıkçası çok ince gibi gelmedi ama yine de ekstra minder gerektirebilir, zaten çoğu bebek arabasına ekstra minder alınıyo. O bi sorun değil bence

Aynen canım bizimde bakmadığımız bi joie marka kalmıştı ki ondada baktığımız modeller hep sallanıyordu basit duruyordu bu modeli kimse göstermemişti enson gözümü karartıp normal travellerden alacaktım ki bunu görünce aklıma çok yattı Allah senden razı olsun tatlım valla içim rahatladı aklımda bir model var artık enazından biz ebebekten baktık gittiğimiz mağazanın kendi stoğunda yok merkezde de bayağı varmış yarın ya da en geç pazar falan almayı düşünüyoruz bizde nasipse

ahh canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de farklı versiyonları var çünkü. 10. gün bende bebişle yalnız kalacağıma adım gibi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…