- 24 Nisan 2019
- 295
- 682
- 53
- 38
Pek rapor isleriyle isim olmadigi icin hic bilgim yok.Nasil,ne zaman alinir vs? Ama baska bir baslikta cevap verildi.32 de izne ayrilmamiz gerekiyormus ve calisabilir iznir vermesi gerekiyormus doktorumuzun.Benim zaten 32 tatile denk geliyor.Somestr e 1 hafta kala bitiyor.O yuzden en azindan 1 hafta alsam dedim somestr sonrasi baslayabilirdim ama anlayamadim tam.
Daha cevap gelmedi gelince yazarım bır de ayıcıklı olanları da
Ya ben ne anadan ne kayınvalıdeden yana şanslı değilim. Kendı anam druna sor dogumdan 2 gün önce gelirim diyor hahahaha simdi kayınvalıdeye ne diyeyim. Valla herşeyi tek başıma yapmaya o kadar alıştım ki bana artık üzüntü bile vermiyor. Mantık şu nasıl olsa hepsi erkek abınınkıler var ne gerek var almaya yapmaya. Gereksiz masraf.. Onların zamanında bez bıle yokmuş. Cocuk buyutmeye ne var.. Annemle kayınvalıdem tam tencere kapak... Zaten dogumlardan 10 gun sonra annem anında gider ya hasta olur ya dr kontrolü gelir... Kayınvalıdem de kocasıyla yapışık ikiz öyle olunca da ben rahat edemiyorum... Bana gelen temızlıkcı ablayla konustum dogurunca 1 ay hergun gelecek yarım gün yemek yapıp camasır atıp temizlik yapıp gidecek... 10 gün sonra da hepsi bir zahmet gitsin misafir gıbı oturuyorlar gene ben hizmet ediyorum. Ay ne çok dolmuşummm. Az önce anneme diyorum ki bak gel doğumdan önce beraber kalırız ben yetısemıyorum. Cevap kim sana 3. Yü yap dedi...kızım kafam göturmuyor dedı.. En iyisi tarağın varsa başını kaşı.. O yüzden kayınvalıdeye gık diyecek durumum yok annem yapmıyor ki elin kadınından ne bekleyeyım..
Ayıcıklı olan 140 tl
Ayıcıksız olan 130
Kargo bize ait
Ben ayıcıklı olanı vereceğim
A AloeeVeraa bugün sizin aldığınız bebek arabasına baktık tekrar canım çookk içime sindi fiyatı da uygun geldi sanırım biz de onu alacağız iyiki söylemişsin yoksa joie markayı direkt kafadan elemiştik çünkü bizim baktığımız model başkaymış bugün farkettim bu çok mantıklı geldi fiyat performans sadece iç minderleri ince gibi geldi ana kucağının falan ekstra minder almak gerekecek gibi siz ne yaptınız o konuda ekstra mindere gerek varmı sence
Bende de bir kki gundur var belki bu haftaya ozeldir
E bebekte falanda vardı canım sanırım arabasını bi alalım da minder kolay bulunurcanım sana yasadıklarımı anlatsam kayınvalide ve annene sükredersin boşver düşünme tırnagın varsa basını kası hepsi oldugu kadar olsun ama keza agızlarını actıklarında benim cocugum benim kararlarım de geç. Ben dogumum dahil annem ve kayınvalidemi hastanede kalmasını asla istmeiyorum eşim ile de anlaştım. Doguma gidince 6 yasında olacak oğlumda bakıcı ile kalacak maalesef umarım sezeryan olmaz yada baska bi komplikasyon olmaz da dogumda hemen toplanırım oglumu da magdur etmem. Hastaneyi suit odası olan hastanelere bakıyorum bi aksilik olursa oglumda gelip kalabilsin diye.
Evde de kimse kalmasın yanımda istemiyorum. Hamileligim basında cok cok cok zorlandım midem perişan etti oğlum bbekliginde ciddi bir ameliyat geçirdi ve hic bir zaman normal bi cocuk gibi beslenmemesi gerekiyor ona rağmen bir tas corbalarını icmedimdemediler ki seni bosverde bu cocuk ne yiyip iciyor demediler aksine benden hizmet beklediler ikiside ben hamileyken gittim kendi anneme canı tursu istiyor diye gidip arayım aldım ben degil etrafımdakiler aserdi. Eşim annesine dedi gel bizde kal (köyde kalıyorlar on günlük gibi istanbula gelmişlerdi) yemek yaparsın hem biz yapamıyoruz hemde kayrayı bakıcıya yollamamıs oluruz biraz torunun ile de vakit geçirirsin dedi aksam 9 da gelmişlerdi bize benim onlara hizmet edemedigimi görünce sabah 9 da diger cocuklarına gittiler. bidaha da bizde kalmadan memleketlerine döndüler.
Cok agladım cok iclendim simdi kimse kusura bakmasın dogumda da gelip 3 gün kalıp faydaları geçmş gibi davranmasınlar ben rabbim güc versin atlatırım bunu da.
ısıklı olanları da 220 miş bende yazdım sordum cnm
trendyolda gördüm bende alacagım sanırım o minderlerden bel destekli ana kucagı örtüsü diye geciyor baya pofuduk pofuduk rahat ederler bence
belkide bu hafta iyiydim ben
Allah hepimizden razı olsun canım benim. Ne güzel içine sinen, aklına yatan bi şey olmasına çok sevindim. Biz de ebebekten aldık, başka bi yerde pek bulunmuyo zatenAynen canım bizimde bakmadığımız bi joie marka kalmıştı ki ondada baktığımız modeller hep sallanıyordu basit duruyordu bu modeli kimse göstermemişti enson gözümü karartıp normal travellerden alacaktım ki bunu görünce aklıma çok yattı Allah senden razı olsun tatlım valla içim rahatladı aklımda bir model var artık enazındanbiz ebebekten baktık gittiğimiz mağazanın kendi stoğunda yok merkezde de bayağı varmış yarın ya da en geç pazar falan almayı düşünüyoruz bizde nasipse
Hangi bebek arabası o :)A AloeeVeraa bugün sizin aldığınız bebek arabasına baktık tekrar canım çookk içime sindi fiyatı da uygun geldi sanırım biz de onu alacağız iyiki söylemişsin yoksa joie markayı direkt kafadan elemiştik çünkü bizim baktığımız model başkaymış bugün farkettim bu çok mantıklı geldi fiyat performans sadece iç minderleri ince gibi geldi ana kucağının falan ekstra minder almak gerekecek gibi siz ne yaptınız o konuda ekstra mindere gerek varmı sence
Joie litetrax 4 canımHangi bebek arabası o :)
Benim annemde en fazla 20 gun kalir. 2 cocukla bayagi zorluk cekecem. Diğeri de gelir oglunu ve bebegi gorer giderahh canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de farklı versiyonları var çünkü. 10. gün bende bebişle yalnız kalacağıma adım gibi eminim
Aynen canım birde şuan açılışa özel kampanya var baya uyguna gelecek yarın kampanyanın son günü yatağını da alıp asıl gözümüzde büyüyenleri aradan çıkaralım diyoruz ama park yatağı çok araştırmamıştım sadece bebek arabasına odaklanmıştım şimdiye kadar onda da tavsiyelere açığım biraz aceleye gelecek çünkü oAllah hepimizden razı olsun canım benim. Ne güzel içine sinen, aklına yatan bi şey olmasına çok sevindim. Biz de ebebekten aldık, başka bi yerde pek bulunmuyo zaten
AloeeVera da yazmış canım joie litetrax4 çok araştırdık çok mağaza gezdik en çok içimize sinen bu oldu girdiğimiz mağazalarda daha önce neden göstermedilerse hep 2500tl üstü bebek arabalarını gösterdiler onlar da hep ağır travellerdendi hafif olsun diyince de sallanan tıkır tıkır kırılıvercek gibi arabaları gösterdiler bu hem hafif hem kullanışlı 3 4 yaşına kadar rahat idare eder başka araba almaya gerek kalmazHangi bebek arabası o :)
Markasi neydi canimAynen kuzum hem fiyat olarak hem kullanışlılık olarak çok iyi geldi bize de. Bi de biz acayip araştırdık bebek arabası konusunu, bakmadığımız incelemediğimiz kalmadı. Aklımız hep bunda kalmıştı, en son alalım artık dedik ama o kadar zor bulduk ki sonra :) çok satılıyomuş, hatta Avrupada da en çok tercih edilen modellerden biriymiş.
İç minderine açıkçası çok ince gibi gelmedi ama yine de ekstra minder gerektirebilir, zaten çoğu bebek arabasına ekstra minder alınıyo. O bi sorun değil bence
Markasi neydi canim
Tamam canim burda soylemissinJoie litetrax 4 canım
Joie litetrax 4 canım
Aynen canım birde şuan açılışa özel kampanya var baya uyguna gelecek yarın kampanyanın son günü yatağını da alıp asıl gözümüzde büyüyenleri aradan çıkaralım diyoruz ama park yatağı çok araştırmamıştım sadece bebek arabasına odaklanmıştım şimdiye kadar onda da tavsiyelere açığım biraz aceleye gelecek çünkü o
AloeeVera da yazmış canım joie litetrax4 çok araştırdık çok mağaza gezdik en çok içimize sinen bu oldu girdiğimiz mağazalarda daha önce neden göstermedilerse hep 2500tl üstü bebek arabalarını gösterdiler onlar da hep ağır travellerdendi hafif olsun diyince de sallanan tıkır tıkır kırılıvercek gibi arabaları gösterdiler bu hem hafif hem kullanışlı 3 4 yaşına kadar rahat idare eder başka araba almaya gerek kalmaz
O zaman iyi denk gelmiş size canım, uyguna gelicek. Ben park yatak aldım kuzum, ne almayı düşünüyosun bilmiyorum ama yine bunu da uzun araştırmalar sonucu aldım. 1.5-2 yaşına kadar kullanıp odasını montessori tarzı yapıcam ben. Park yatağımız kraft calipso 2, ona da bakabilirsin oldukça sağlam bi şeyAynen canım birde şuan açılışa özel kampanya var baya uyguna gelecek yarın kampanyanın son günü yatağını da alıp asıl gözümüzde büyüyenleri aradan çıkaralım diyoruz ama park yatağı çok araştırmamıştım sadece bebek arabasına odaklanmıştım şimdiye kadar onda da tavsiyelere açığım biraz aceleye gelecek çünkü o
AloeeVera da yazmış canım joie litetrax4 çok araştırdık çok mağaza gezdik en çok içimize sinen bu oldu girdiğimiz mağazalarda daha önce neden göstermedilerse hep 2500tl üstü bebek arabalarını gösterdiler onlar da hep ağır travellerdendi hafif olsun diyince de sallanan tıkır tıkır kırılıvercek gibi arabaları gösterdiler bu hem hafif hem kullanışlı 3 4 yaşına kadar rahat idare eder başka araba almaya gerek kalmaz
Bakmanı tavsiye ederim canım, güzel araba :)Tamam canim burda soylemissin
Bende park yatak düşünüyorum canım ilk 6 ay içim anne yanı alacağım park yatağı da 3 yaşına kadar falan kullanabildiği yere kadar kullanıp sonra normal çocuk odası yaparız diyoruz bizde oyüzden calipso2ye baktık bizde baya sağlam uzun ömürlü olur diye düşündük ama uzun kenardan açılması dezavantaj geldi birde kraft compass diye bir model görmüştük yanlış hatırlamıyorsam sadece yatağı 10 cm küçüktü galiba ama o kısa kenardan açılıyordu hızlıca karar vermemiz lazım valla bilemedimO zaman iyi denk gelmiş size canım, uyguna gelicek. Ben park yatak aldım kuzum, ne almayı düşünüyosun bilmiyorum ama yine bunu da uzun araştırmalar sonucu aldım. 1.5-2 yaşına kadar kullanıp odasını montessori tarzı yapıcam ben. Park yatağımız kraft calipso 2, ona da bakabilirsin oldukça sağlam bi şey
Canım sen puseti ayrı mı aldınBakmanı tavsiye ederim canım, güzel araba :)
lamadığım birşey var doktorum bana 25nci haftada gel demişti ama benim haftalar karıştı yani kullanıdığım uygulamalarda hep 23+2 görünüyor sanırım ben şuan 24ncü haftadayım ben perşembe gününe randevu almıştım 4 temmuzda 25 haftalık mı oluyorum yoksa bir sonraki haftaya mı almam lazımdı birde şekerlerinize kaçıncı haftada bakılmıştı bu gidişimde şekere de bakılacak da oyüzden bukadar hassas hesap yapmaya ç
Ben uzun kenardan açılmasında bi dezavantaj görmedim canım. Bi de baktıklarımızın arasında en çok içimize sinen bu olunca aldık biz deBende park yatak düşünüyorum canım ilk 6 ay içim anne yanı alacağım park yatağı da 3 yaşına kadar falan kullanabildiği yere kadar kullanıp sonra normal çocuk odası yaparız diyoruz bizde oyüzden calipso2ye baktık bizde baya sağlam uzun ömürlü olur diye düşündük ama uzun kenardan açılması dezavantaj geldi birde kraft compass diye bir model görmüştük yanlış hatırlamıyorsam sadece yatağı 10 cm küçüktü galiba ama o kısa kenardan açılıyordu hızlıca karar vermemiz lazım valla bilemedim
Yok kuzum pusetle birlikte takım halde satılıyo zaten, set halinde aldık yaniCanım sen puseti ayrı mı aldın
Kuzum bugün baktım yoktu E bebekte ya ayrı ayrı dediYok kuzum pusetle birlikte takım halde satılıyo zaten, set halinde aldık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?