- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Kızlar anlamadığım birşey var doktorum bana 25nci haftada gel demişti ama benim haftalar karıştı yani kullanıdığım uygulamalarda hep 23+2 görünüyor sanırım ben şuan 24ncü haftadayım ben perşembe gününe randevu almıştım 4 temmuzda 25 haftalık mı oluyorum yoksa bir sonraki haftaya mı almam lazımdı birde şekerlerinize kaçıncı haftada bakılmıştı bu gidişimde şekere de bakılacak da oyüzden bukadar hassas hesap yapmaya çalışıyorum ama beynim yandı resmen
Anladım canım teşekkür ederim tam o sıralarda şehir dışına da çıkmam gerek oyüzden erken ya da geç olmaması için düzgün hesaplamam lazımbenim 24+1 de yapıldı seker yuklemem
24-28 arası yapılıyormus.
Anladım canım bakalım artık biz de teşekkür ederim tekrardanBen uzun kenardan açılmasında bi dezavantaj görmedim canım. Bi de baktıklarımızın arasında en çok içimize sinen bu olunca aldık biz de
Canım bizede öyle dedi puseti normalde 370tlymiş 300tl şuan indirimde dedi toplamda 1500tlye gelecek bütün ebebeklerde öyledir büyük ihtimalle şuanKuzum bugün baktım yoktu E bebekte ya ayrı ayrı dedi
[/QUOTE]Dr 24 ve 28 haftalar arasında yapılabilir dedi. Benim ailede şeker hastalığı cok oldugu ıcın bana 0.75 lik uygulayacak. Normalde 0.50 lık yapılıyor.. Ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım ama biraz meyveyi dondurmayı azaltmam lazım
belkide bu hafta iyiydim ben
Canım bizede öyle dedi puseti normalde 370tlymiş 300tl şuan indirimde dedi toplamda 1500tlye gelecek bütün ebebeklerde öyledir büyük ihtimalle şuan
Evet canım bana da aynısını dedi.Canım benim açlık tokluk şekeri mi şeker yükleme mi bakılacak ona emin değilim o kısmı kaçırmışım telefonla arayıp ayrıca soracağım tam olarak neye bakılacağını kaçlık yapılacağını falan ama doğru haftada gideyim de erkenden gidip boşa muayene parası vermeyeyim diye emin olmak istedimbizim ailede şeker hastalığı yok çok şükür ama gebelikte herkeste çıkabiliyormuş hepimizin dikkat etmesi lazım inşallah hepimizin sorunsuz geçer bu süreçler
Valla bizim bugüne kadar baktığımız modeller arasında en uygun fiyatlılardan biri buydu diyebilirim canım normalde bu fiyatta bu kalite bulmak zor yada bize denk gelmedi genelde ya uçuk fiyatlar kullanışsız hantal modeller yada düşük fiyat kalitesiz modeldi hep birde bizim burda açılışa özel her 200tl alışverişe 50tl indirim çeki veriyor oyüzden de iyice aklımıza yattı baya uyguna gelecek o şekilde 350tl falan hediye çeki gelecek park yatağını da oradan alırsak birsürü hediye çeki harca harca bitmezEvet canım bana da aynısını dedi.
Puset ndirimde 1200 bebek arabası Puset 300 dediğin gibi 1500 oluyor fiyar şuan vazgeçtik
Canım benim açlık tokluk şekeri mi şeker yükleme mi bakılacak ona emin değilim o kısmı kaçırmışım telefonla arayıp ayrıca soracağım tam olarak neye bakılacağını kaçlık yapılacağını falan ama doğru haftada gideyim de erkenden gidip boşa muayene parası vermeyeyim diye emin olmak istedimCanım bizede öyle dedi puseti normalde 370tlymiş 300tl şuan indirimde dedi toplamda 1500tlye gelecek bütün ebebeklerde öyledir büyük ihtimalle şuan
Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kuzuların sana bağışlasın. Hiç iş yapma, dr ne derse onu yap canım. Zaten yaparsın da... Benim de korkum gebelik şekeri ve ben dikkat de etmiyorum. Yaza denk gelen hamilelik dıye bol bol meyve dondurma yıyorum.. Allah sağsalım hepimize şu 3 ayı geçirsin ve bebeklerimize kavuşalımSelam kızlar uzun bir aradan sonra girebildimİki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler
Kombin değil canım onların elinde takımı yoktur farklı göstermişlerdir belki ama benim baktığım da takım aynı renk model sadece fiyatlandırırken satışı ayrı ama içine nasıl siniyorsa tabi canım herkesin tercihi farklı olabilir dünya kadar çeşit var zatenYa evet kullanışlıama model olarak takım bakıyorum ben. Puseti kombin yapmak içime gelmedi
Ama güzel araba ❤
Sen de 24 haftalık sın canım yüzde 90 seninki de şeker yüklemesidir. Çünkü bu aralıkta hepimiz seker yükleme yaptırıyoruz.. Aile hekiminin dediğine göre 75 liği tüm kadındogumcular ısıtıyor dedi. Ben whats apptan yazdım, 75 lık yaCanım benim açlık tokluk şekeri mi şeker yükleme mi bakılacak ona emin değilim o kısmı kaçırmışım telefonla arayıp ayrıca soracağım tam olarak neye bakılacağını kaçlık yapılacağını falan ama doğru haftada gideyim de erkenden gidip boşa muayene parası vermeyeyim diye emin olmak istedimbizim ailede şeker hastalığı yok çok şükür ama gebelikte herkeste çıkabiliyormuş hepimizin dikkat etmesi lazım inşallah hepimizin sorunsuz geçer bu süreçler
Çok geçmiş olsun canım lütfen dikkat et kendine birsüre hiçbirşey yapma hatta bence yat dinlen tatil ilan et kendine ev işleri için de yardım edebilecek biri varsa çağır o yardım etsin yoksa da boşver ev işi bekler bebişler iyi olsun yeterkiSelam kızlar uzun bir aradan sonra girebildimİki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler
Allah allah öyle değil canım ama niye öyle dediler ki. Modeli joie litetrax 4 kuzum, pusetle takım halde satılıyo. Gittikçe tekrar bakıp sorarsınKuzum bugün baktım yoktu E bebekte ya ayrı ayrı dedi
Aslında aynı fiyata denk geliyo, biz de 1 ay önce 1450 ye aldık zaten ikisini set halde ama bizim ayrı ayrı değildi canım tek fiyat buyduEvet canım bana da aynısını dedi.
Puset indirimde 1200 bebek arabası Puset 300 dediğin gibi 1500 oluyor fiyar şuan vazgeçtik
Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah bebeklerinSelam kızlar uzun bir aradan sonra girebildimİki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler
Yok kuzucum 2 çalışana sordukAllah allah öyle değil canım ama niye öyle dediler ki. Modeli joie litetrax 4 kuzum, pusetle takım halde satılıyo. Gittikçe tekrar bakıp sorarsın
AynenAslında aynı fiyata denk geliyo, biz de 1 ay önce 1450 ye aldık zaten ikisini set halde ama bizim ayrı ayrı değildi canım tek fiyat buydu
Selam kızlar uzun bir aradan sonra girebildimİki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler
Canım dikkat etSelam kızlar uzun bir aradan sonra girebildimİki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler
Kızın küçükmus gerçekten ama hastanede sıkılabilir bence bı çocuğa en iyi anneden sonra babası bakar. Evde daha huzurlu olur gibi geliyorValla o dusunce benide sardı. Kızım çok küçük. Doğum zamani tam 2 yasinda olacak. Bensiz kalmaz babasiyla. Annem yanımda kalacak. Izin verirlerse oda kalsin diyorum. Bir yanda da cocuk hastane de ne yapacak sıkılıp hastaneyi ayağa kaldırır mı? Valla ne yapacağımı bilmiyorum.
Amin insallah.
Evet bu konuda haklısın. Ben 40 ni zor bekledim. 40 çıktı hafta sonu avm ye gittik çoğu zaman. Avm de kapalı otoparka iniyorduk. Şükür hic hasta olmadi.
Dusun bencede ben 40 imi zor bekledim. Cok bunalıyorsun. Eninde sonunda cikiyorsun. Araba rahatlik.
Aynen cnm doğru soyluyorsunbenimki 10 yaşında 1 ay kadar önce kontrol sonrası odalara bakmaya çıktık .aa anne iyi bak yatak genişmiş anneannemle sığarız biz diyor.onun planı yanımda kalmak .gitmiycem kalıcam derse kalsın canı sıkılınca babası oralarda olacak zaten onunla çıkar gider gelir artık .yok sıkıldım dersede gece babası ile gider evde kalır .
küçük çoçukta sıkıntı sıkıldımda otur hastahane burası sustan anlamaz o sıkıntı olur .
sezeryanda 2 gün kalınıyor halen .su akar yolunu bulur hiç birşey yapamadınız hastahane özelse yanınızda kalır.gerekiyorsa babasıda kalsın gece huysuzlanırsa diye .o kadar işede yarasınlar artık .
kızımda hep dalin -jonshons kullandım .bundada şampuanı ve bebe yağını janshons aldım .pişik kremi desitini .zaten 1-2 yıkama -kullanma sonrası bebek alerjik mi anlaşılıyor o zamanda sebamed bile değil dermatolijik ürünlere yönleniyorsun .o yüzden peşin peşin hassas cilt için olanı almıycam .ihtiyaç halinde heryer ezcane market yada bugün sipariş ver yarın sende online imkan var .
Annelik zor zanaatbende bunları düşünüyorum bu sebeple suit odası olan hastane arıyorum normal olursa 1 gece idare ederiz ama sezeryan olursa 2.gün kardeşim sizinle kalıyor bende kalıcam der diye düşündüğüm için. Doktor önemli - normal dogumu desteklemesi de önemli - odası büyük olması önemli - hijyen önemli bu sebeple benimde kafamda deli sorular
benim ponçik geceleri cok hareketli kaçta kalksam hareketli gün icinde de maşallah iyi
ama simdi gece uyanık ya dogunca da öyle olur mu diye korkuyorum
50 gramlık seker yüklemesi için 1 saat sonrası 140 a kadar normal sanırım
benim aclık 79
1 saat sonrası 89 cıktı
24+6 6,5 olmustum ama sonra 1,5 kg kadar verdim
bende simdi onu düşünüyorum 6 ay icin 6 kg almısım gibi son aylarda da ayda 1,5 kg alsam 4,5 -5 derken 10 11 kg ya biter insallah
ay bende öyle yapıyorum bütün gün önce gecmisi oku falan :) okumasam birseyler kacırmısım gibi geliyor
bence büyüyen beşiklerde en büyük sorun derinlik arkadasımın oglu beşikten sarkıp düştü ve 1 yaşında iken beyin kanaması geçirdi cok zor süreçti bende sırf onda duyup gördügüm icin korkup baby teach beşik aldım siddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?