2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dr 24 ve 28 haftalar arasında yapılabilir dedi. Benim ailede şeker hastalığı cok oldugu ıcın bana 0.75 lik uygulayacak. Normalde 0.50 lık yapılıyor.. Ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım ama biraz meyveyi dondurmayı azaltmam lazım

belkide bu hafta iyiydim ben[/QUOTE]

benim 24+1 de yapıldı seker yuklemem
24-28 arası yapılıyormus.
Anladım canım teşekkür ederim tam o sıralarda şehir dışına da çıkmam gerek oyüzden erken ya da geç olmaması için düzgün hesaplamam lazım
Ben uzun kenardan açılmasında bi dezavantaj görmedim canım. Bi de baktıklarımızın arasında en çok içimize sinen bu olunca aldık biz de
Anladım canım bakalım artık biz de teşekkür ederim tekrardan

Kuzum bugün baktım yoktu E bebekte ya ayrı ayrı dedi
Canım bizede öyle dedi puseti normalde 370tlymiş 300tl şuan indirimde dedi toplamda 1500tlye gelecek bütün ebebeklerde öyledir büyük ihtimalle şuan
[/QUOTE]
Canım benim açlık tokluk şekeri mi şeker yükleme mi bakılacak ona emin değilim o kısmı kaçırmışım telefonla arayıp ayrıca soracağım tam olarak neye bakılacağını kaçlık yapılacağını falan ama doğru haftada gideyim de erkenden gidip boşa muayene parası vermeyeyim diye emin olmak istedim bizim ailede şeker hastalığı yok çok şükür ama gebelikte herkeste çıkabiliyormuş hepimizin dikkat etmesi lazım inşallah hepimizin sorunsuz geçer bu süreçler

Canım bizede öyle dedi puseti normalde 370tlymiş 300tl şuan indirimde dedi toplamda 1500tlye gelecek bütün ebebeklerde öyledir büyük ihtimalle şuan

Evet canım bana da aynısını dedi.

Puset indirimde 1200 bebek arabası Puset 300 dediğin gibi 1500 oluyor fiyar şuan vazgeçtik

Puset ndirimde 1200 bebek arabası Puset 300 dediğin gibi 1500 oluyor fiyar şuan vazgeçtik
[/QUOTE]
Valla bizim bugüne kadar baktığımız modeller arasında en uygun fiyatlılardan biri buydu diyebilirim canım normalde bu fiyatta bu kalite bulmak zor yada bize denk gelmedi genelde ya uçuk fiyatlar kullanışsız hantal modeller yada düşük fiyat kalitesiz modeldi hep birde bizim burda açılışa özel her 200tl alışverişe 50tl indirim çeki veriyor oyüzden de iyice aklımıza yattı baya uyguna gelecek o şekilde 350tl falan hediye çeki gelecek park yatağını da oradan alırsak birsürü hediye çeki harca harca bitmez

Puset ndirimde 1200 bebek arabası Puset 300 dediğin gibi 1500 oluyor fiyar şuan vazgeçtik
Valla bizim bugüne kadar baktığımız modeller arasında en uygun fiyatlılardan biri buydu diyebilirim canım normalde bu fiyatta bu kalite bulmak zor yada bize denk gelmedi genelde ya uçuk fiyatlar kullanışsız hantal modeller yada düşük fiyat kalitesiz modeldi hep birde bizim burda açılışa özel her 200tl alışverişe 50tl indirim çeki veriyor oyüzden de iyice aklımıza yattı baya uyguna gelecek o şekilde 350tl falan hediye çeki gelecek park yatağını da oradan alırsak birsürü hediye çeki harca harca bitmez
[/QUOTE]

Ya evet kullanışlı ama model olarak takım bakıyorum ben. Puseti kombin yapmak içime gelmedi
Ama güzel araba

Selam kızlar uzun bir aradan sonra girebildim İki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler

Canım benim açlık tokluk şekeri mi şeker yükleme mi bakılacak ona emin değilim o kısmı kaçırmışım telefonla arayıp ayrıca soracağım tam olarak neye bakılacağını kaçlık yapılacağını falan ama doğru haftada gideyim de erkenden gidip boşa muayene parası vermeyeyim diye emin olmak istedim bizim ailede şeker hastalığı yok çok şükür ama gebelikte herkeste çıkabiliyormuş hepimizin dikkat etmesi lazım inşallah hepimizin sorunsuz geçer bu süreçler
[/QUOTE]
Sen de 24 haftalık sın canım yüzde 90 seninki de şeker yüklemesidir. Çünkü bu aralıkta hepimiz seker yükleme yaptırıyoruz.. Aile hekiminin dediğine göre 75 liği tüm kadındogumcular ısıtıyor dedi. Ben whats apptan yazdım, 75 lık ya Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kuzuların sana bağışlasın. Hiç iş yapma, dr ne derse onu yap canım. Zaten yaparsın da... Benim de korkum gebelik şekeri ve ben dikkat de etmiyorum. Yaza denk gelen hamilelik dıye bol bol meyve dondurma yıyorum.. Allah sağsalım hepimize şu 3 ayı geçirsin ve bebeklerimize kavuşalım

Ya evet kullanışlı ama model olarak takım bakıyorum ben. Puseti kombin yapmak içime gelmedi
Ama güzel araba ❤
Kombin değil canım onların elinde takımı yoktur farklı göstermişlerdir belki ama benim baktığım da takım aynı renk model sadece fiyatlandırırken satışı ayrı ama içine nasıl siniyorsa tabi canım herkesin tercihi farklı olabilir dünya kadar çeşit var zaten
Sen de 24 haftalık sın canım yüzde 90 seninki de şeker yüklemesidir. Çünkü bu aralıkta hepimiz seker yükleme yaptırıyoruz.. Aile hekiminin dediğine göre 75 liği tüm kadındogumcular ısıtıyor dedi. Ben whats apptan yazdım, 75 lık ya
Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kuzuların sana bağışlasın. Hiç iş yapma, dr ne derse onu yap canım. Zaten yaparsın da... Benim de korkum gebelik şekeri ve ben dikkat de etmiyorum. Yaza denk gelen hamilelik dıye bol bol meyve dondurma yıyorum.. Allah sağsalım hepimize şu 3 ayı geçirsin ve bebeklerimize kavuşalım
[/QUOTE]
Aynen öyledir büyük ihtimalle canım ne olduğu önemli değil tam şehir dışına çıkacağım tarihe denk geldiği için doktora gideceğim haftayı doğru hesaplamam lazım erken yada geç gitmeyeyim de

Çok geçmiş olsun canım lütfen dikkat et kendine birsüre hiçbirşey yapma hatta bence yat dinlen tatil ilan et kendine ev işleri için de yardım edebilecek biri varsa çağır o yardım etsin yoksa da boşver ev işi bekler bebişler iyi olsun yeterki

Puset indirimde 1200 bebek arabası Puset 300 dediğin gibi 1500 oluyor fiyar şuan vazgeçtik
Aslında aynı fiyata denk geliyo, biz de 1 ay önce 1450 ye aldık zaten ikisini set halde ama bizim ayrı ayrı değildi canım tek fiyat buydu

Çok geçmiş olsun canım. Sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah bebeklerin

Allah allah öyle değil canım ama niye öyle dediler ki. Modeli joie litetrax 4 kuzum, pusetle takım halde satılıyo. Gittikçe tekrar bakıp sorarsın
Yok kuzucum 2 çalışana sorduk
İkiside aynı şeyi dedi ayrı ayrı kombin yapabilirsiniz Puset dahil değil dedi.
Sen de 1200 küsüre mi aldın takımk

Aslında aynı fiyata denk geliyo, biz de 1 ay önce 1450 ye aldık zaten ikisini set halde ama bizim ayrı ayrı değildi canım tek fiyat buydu
Aynen o zaman ayırdılar modeli tek satmaya başladılar fiyatı da düşürdüler
Gri yeşil bi renk daha vardı 4 olanınfns

Cok gecmis olsun canim.Teshis yeni mi kondu ? Hicbisey yapma dinlen hep.Gebelik sekeri hic belirti vermiyormus.Cok sinsiymis.2 hafta sonra benimde.Muhtemelen cikar diye dusunuyorum.Malum neredeyse senin aldigin kilonun 3 katini almis olucam 24 e bol bol dinlen minisler buyusun.Kritik surec 32 ye ulasalim da gerisi Allah kerim biz ikizler icin.

Canım dikkat et
Biz bi kere sen iki kere dikkat et
İnşallah sağlıkla kavuşursun mimiklerine..
Acaba yediklerin mi yaptı şeker ya da bünyen mi
Geçmiş olsun canım

Kızın küçükmus gerçekten ama hastanede sıkılabilir bence bı çocuğa en iyi anneden sonra babası bakar. Evde daha huzurlu olur gibi geliyor

Aynen cnm doğru soyluyorsun

Annelik zor zanaat her detayı düşünmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…