2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen o zaman ayırdılar modeli tek satmaya başladılar fiyatı da düşürdüler
Gri yeşil bi renk daha vardı 4 olanınfns
Galiba bazı renkler set halinde bazıları ayrı ayrı satılıyo canım. Şimdi hatırladım da biz internette araştırırken grisi falan tekti galiba, puseti ayrı alınıyodu. Bizimki bej renk bu takım haldeydi. Sen içine sinen ne olursa onu alırsın kuzum

Kızlar merhaba bende bugün 7+1im. Cardamba gunu doktora gittik 6+5 tik. Doktorumuz kese boyutu büyük kalp atısı görünüyor ancak duyulmaz sizin için dedi daha sonra beni vajinal bakmaya ikna etti. Kalp atısı I duyduk ancak bana kanama alanı var dedı yerleşme kanaması da olabilir dedi ama beni korkuttu bu durum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu bu normal mi

Ben ilk hamileliğimde 6 artı 1 de kalp sesi duydum ama karından yapılan usg İle. 1 gün sonra kanamam olmustu ve kanama alanım keseden çok daha büyüktü. Kanama alanı bitene kadar hep kanamam oldu... Ağır kaldırma ev işi yapma. İlk hamilelik hep yatarak gecti, hastanede yattığım zamanlar oldu... 3.bu hamileliğimde 12 hafta bitti oh tehlıkelı dönem bıttı dedim... Aşırı fazla kanama oldu. 2 gun hastanede yattım. Bendeki tüm kanama sebebi rahımdekı damarın çatlaması... 3.hamılelıkte cok kanama oldugu ıcın kanama alanı oluşmadı... Boşalmış... Yani kanamayı en cok yasayan bırı olarak korkma. Progestan vermiştir drun... Ben İlk hamılelık te hep düşük önleyıcı iğne kullandım. Zaten bebek saglıklıysa herturlu doguyor. Kafaya takma ama İlk 16 hafta dıkkat et. Cınsel ılıskı asla olmasın...

Ilişki yok zaten evet progestan hap verdi inşallah sorunsuz geçer

Kızlar bugün yeni bir doktorla randevum vardı. Herşey güzeldi. Detaylıda suyum fazla çıkmıştı. Bu doktorda şekerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilelim diye şeker yüklemesi yapalım dedi. Haftaiçi çağırdı ama ben 22. Haftadayım. Acaba erken mi bilemedim

Geçmiş olsun canım. Böyle bi şey yaşamadım ama dinlenmen ağır kaldırmaman falan gerekir. Doktorun zaten neler yapmaman gerektiğini söylemiştir. Onları uygularsan inşallah 12.haftadan sonra pek bu tür problemler kalmıyo. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Şeker yüklemesi 24-28.haftalar arasında yapılıyo canım ama bilemedim niye doktorun erken istemiş

Yok kuzucum 2 çalışana sorduk
İkiside aynı şeyi dedi ayrı ayrı kombin yapabilirsiniz Puset dahil değil dedi.
Sen de 1200 küsüre mi aldın takımk
Bende internetten baktim resimlerde takım halinde hep.
Kızın küçükmus gerçekten ama hastanede sıkılabilir bence bı çocuğa en iyi anneden sonra babası bakar. Evde daha huzurlu olur gibi geliyor
Bensiz baba ile kalabilir mi şüpheleyim . Esim tek basina bas edemez.

Aynen kuzum
Bakıyoruz hala daha netleşmedi
Güle güle kullansın aras'ımız

Anakucagında sanki 2 büklüm oluyor gıbı gelıyor bana bır de anakucagıı ı dısarda kullanıyorum. Bu babynest koltugu ustunde genişçe boylu boyuna yatar kuzucugum bir de heves ettim sankiii

Ben aldım çok beğendim görselden daha güzel geldi siparişim. Tavsiye ederim

Eklentiler

• 3BF9C26F-E8DC-44AD-B706-38675B7138AE.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 54
Kapi susu olarak ben de bunlari begeniyorum, bi kendim yapmayi denicem bakalim.

Eklentiler

• Screenshot_20190614-090625_Pinterest.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20190630-005325_Pinterest.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20190614-090644_Pinterest.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bu model erkek bebeğe uygun mu.. Çok begendim. Hem isim de yazılıyor. Hep mavi olacak değil ya. Babynest de kaliteli gıbı duruyor ama emin olamadım
İki cinsiyete de gider bence canım bu da çok güzel bende instagramdan birkaç sayfada beğenmiştim de kız bebek için cicişli bicişli bakıyorum ama emin olamıyorum görseldekinden farklı gelirse diye güvenemiyorum açıkçası ya baktığım sayfalarda erkek için de mavi falan modeller görmüştüm rengi içine sinmiyorsa instagramdan da bak çok çeşit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…