2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bu model erkek bebeğe uygun mu.. Çok begendim. Hem isim de yazılıyor. Hep mavi olacak değil ya. Babynest de kaliteli gıbı duruyor ama emin olamadım
Renkleri erkek bebeğe çok uygun canım. Ben zaten şu an kıyafet olarak bile hep gri, sarı, beyaz gibi şeyler aldım. Bu üç rengin uyumu da çok güzel

Ben daha kullanmıyorum kuzum
Bende başlıcam yavaş yavaş karnım sertleşiyor ya akşamları yorulunca
Henüz kullanmıyorum canım doktorum her gidişimde soruyor kramp falan varmı diye yok diyince sonra yazarız ozaman şimdi şart değil diyor ama ben her gün 1 şişe soda içiyorum

Bende de kramp yokta..
Karnım sertleşiyor ve ağrıyor akşamları özellikle soda içmiyorum pek unutuyorum

Magnesium Diasporal ismi bendekinin canım, suda eriyen şekilde, içimi kolay geldi.
Aaa tamam canım
Ben magosit kullaniyorum.
Su da eritilen mi

Benim ki de magvital canım. Suda eriyen toz şeklinde. Limon tadı da var. İçimi rahat. İçmeyi unutuyorum o ayrı konu

Benim ki de magvital canım. Suda eriyen toz şeklinde. Limon tadı da var. İçimi rahat. İçmeyi unutuyorum o ayrı konu
Ben 2 hamileliğimde de kullandım ama bunda kullanmıyorum. 2 hamilelikte 16 18. Haftadan ıtıbaren kullandım. Kramplarım oluyordu bacağımda. Aslında bunda hiç güzel beslenemıyorum ama magnezyum vermedım daha... Illa kullanılacak dıye bırsey var mı

Kramplarım olduğunu söyleyince doktor direk yazdı. İlk hamileliğimde de kullanmıştım. Bunda aslında düzenli içmedim ve dişim kırıldı. Ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

AMin inşallah 32 değil 36 yı bile görürüz 16. Haftada detaylı ultrason yapıldı o zaman doktor detay vermedi . Tabi kendi doktorum da erken belki yukarı çıkar diye haber etmemiş. 24. Haftada raporu karıştırırken gördüm neymiş diye bi araştırdım kendi kendime buldum resmen . Sonra hemen yakında bi hastaneye gittik bakıldı ebet size söylenmesi gerekiyordu dedi doktor . Tamamen kapalı ve riskli bi durum diye anlattı aradım doktoru sordum . Erken olduğu icin yukarı çıkarsa diye söylemedim diyor . Ne diyim artık.. apar topar İzmir e geldik Ege de de bakıldı . Hiç yukarı çıkmamış aksine daha da kapatmış . İnşallah sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza
Canım dikkat et
Biz bi kere sen iki kere dikkat et
İnşallah sağlıkla kavuşursun mimiklerine..
Acaba yediklerin mi yaptı şeker ya da bünyen mi
Geçmiş olsun canım
aslında özel olarak bi şey yemedim az yiyorum ama meyve yiyorum bu sıcaklarda iyi gelir diye . Meyve şekeri de direk depolanıyormuş

Onlem alinmasi,en azindan senin bilgilendirilmen gerekiyordu canim.Neyse,su vakitten sonra dikkat edersin.Fazla yorma kendini.Malum bizde yorgunluk ta iki kat,agirlasma da iki kat.36 yi gorelim insallahhh

Kızlar bu model erkek bebeğe uygun mu.. Çok begendim. Hem isim de yazılıyor. Hep mavi olacak değil ya. Babynest de kaliteli gıbı duruyor ama emin olamadım

Ben çok beğendim Her şeyin mavi olması bence çok sıkıcı. Gri sarı yeşil turuncu falan da çok güzel renkler Bende ağırlıklı gri sarı yaptım her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…