2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Size bir sorum var ; bizde kan uyuşmazlığı var 28. haftada uyuşmazlık iğnesi olmam lazım. Acaba bu 28 hafta 27+ olanlar m yoksa 28+ olan süre mi?
Doktor ultrasonda 24+4 e bile 24. Hafta demişti bi keresinde. ama internette ve diğer makalelerde falan 24+4 (25.hafta olarak adlandırılıyor.
Şimdi benim doktora iğne için ne zaman gitmem gerek acaba?

Bence en iyisi doktoru arayıp sor.

İlk gebeliği öğrenince yapıyorlar canım. Bağışıklığın var mı yok mu diye. Toxoplasma, rubella, bir tane daha vardı. Genel tahlil de yapılmıştır belki haberi olmamıştır

Olabilir ben sadece zehirlenme vs olursa o yapılıyor sanıyordum ya da dediğin gibi haberim yok ona da bakılmıştır. Benim de ilk gebelik çünkü.

Olabilir ben sadece zehirlenme vs olursa o yapılıyor sanıyordum ya da dediğin gibi haberim yok ona da bakılmıştır. Benim de ilk gebelik çünkü.
Evet çünkü rutin bir tahlil bildiğim kadarıyla. Ben hamilelik düşündüğümde kan değerlerine bakıldığında bile yapmışlardı.

27+ olduğun zaman 27 bitmiş oluyor 28 haftanın içinde oluyorsun canım 28+larda 28i bitirmiş oluyorsun ama yinede doktoruna sor bence yanlış bilgilendirmeyelim bizde ne olur ne olmaz

Hayir canım hap şeklinde
Toxoplasma tahlillerinizi yeniden yaptırdınız mı hiç
Ben yaptirmadim
Benim bildiğim 28+0 da oluyor ama yinede doktorunuza sorun isterseniz

Kızlaarr bugün bebek arabası anne yanı yatağı ve park yatağını aldık park yatakta kraft almayı düşünüyorduk fakat son anda başka marka aldık kraft 70x120 bu 70x110 10 cm fazla farketmez diye düşündük ama bu modeli daha önce kullanan varmı çok hoşumuza gitti fiyat da yarı yarıya farkedince bu daha cezbedici geldi foto ekleyemedim linkini ekledim nasıl sizce https://www.e-bebek.com/baby-plus-l...MI3oLtsd2R4wIVyKQYCh2Pig84EAQYAiABEgJ_WvD_BwE

Gayet güzel duruyor. 110 cm de zaten yaklaşık 4 yaşında olur o zamana baza tarzı bir yatağa geçiş yaparsınız

Gayet güzel duruyor. 110 cm de zaten yaklaşık 4 yaşında olur o zamana baza tarzı bir yatağa geçiş yaparsınız
Aynen canım 2 3 yaşına kadar bile idare etse yeter yetmeyecek gibi olduğu yerde odasını alırız diye düşündük inşallah sağlam çıkar da 3 gün sonra kırılıp pişman etmez bizi tek korkum o

Evet meyveler çok tehlikeli

Aynen canım 2 3 yaşına kadar bile idare etse yeter yetmeyecek gibi olduğu yerde odasını alırız diye düşündük inşallah sağlam çıkar da 3 gün sonra kırılıp pişman etmez bizi tek korkum o
İnternetten yorumları, şikayetleri bir araştırın istersen, birde yatak konusunda mutlaka dokunmak gerekiyor. Mağazaya da gidip bakarsınız

Anne yanı yatağı hangisini aldınız ? Bende şu an onu araştırıyorum. Kraft güzel chicco daha küçük geldi bana?

İnternetten yorumları, şikayetleri bir araştırın istersen, birde yatak konusunda mutlaka dokunmak gerekiyor. Mağazaya da gidip bakarsınız
Mağazadan baktık gözümüzle gördük canlı canlı oradan aldık canım ama stoklarında olmadığı için kargoyla merkez depodan gelecek aldıklarımızın hiçbiri kalmamış mağazada zaten daha dün akşam vardı kampanya olunca herkes kapış kapış almış sanırım

T _Tokyo_ Baby&plus aldık canım e bebekin kendi markası olan bunu çok daha öncesinden araştırmıştım zaten chiccoyla aynı ekstra olarak titreşim aparatı falan da var fiyatı da çok daha uygun chiccoya göre zaten anne yanı en fazla 6 ay kullanılıyor diyorlar 6 ay olduğunda hala odamızda yatırmak istersek park yatağa geçiririz çok da sorun olmaz büyüklüğüne takılmadım ondan hiç canım bu baya içimize sindi yorumları falanda çok güzel

Kizlar 2 gundur makrome manyagi oldum video izleye izleye Hastane odasi icin ortadaki ömer yazani yapmak istiyorum bebelere nasipse.Kasnagi isimlerini boyutlarina gore siparis vermeyi de buldum 30 liraya.Ip ne kadardir bilmiyorum ama cok tutacagini sanmiyorum.Elim yatkindir boyle islere.Umarim guzel olur

Eklentiler

• IMG-20190629-WA0019.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 52
Güle güle kullanın canım gayet güzel görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…