2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnanır mısın bu npark yatak fikrimi değiştirdi dün gittiğimde baktım bende galiba oda sadece dolap alıp bunu alıcam
Bayıldım buna ama yatak nasıl yapıcaz E bebekte baktım 70*110 park yatak olan yataklar çok yumuşak yatak nasıl almaya düşündün

Bende aynısından yapıcam.
İsimliği kestirdim
İpte internetten baktım değişpgr gram gram fiyatları..
İsimliğimizin ham hali bu
Ekru ve lila ile yaprak yapıcam

Eklentiler

• IMG_20190629_144945.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 44
Evet kahvaltıyla iyi gidiyor. Ben iki seferde içiyorum bir bardağı mideyi ağrıtıyor tek içince
Mantıklı ya
Bende öyle yapardım herhelde..
Karnım çok sertleşiyor buna bi an önce çözüm bulmam lazım.
9 aylık gibi hareketimi kısıtlıyor karnım yorulunca

Bende aynısından yapıcam.
İsimliği kestirdim
İpte internetten baktım değişpgr gram gram fiyatları..
İsimliğimizin ham hali bu ❤
Ekru ve lila ile yaprak yapıcam

SuperKaça aldin isimligi ve boyutu kac canim ? Boyamayi dusunuyorum isimligi ben.Metal mi seninki ?

Hayır canım tahta.
Boyamadan yapıcam ben saf sade ekru renk ile daha bi uyumlu geliyor.. boyutunu bilmşyorum ben direk dükkana gidip kendim kestirdim
25 TL aldı.
Cok guzell canim
30 cm lik ideal olur diye dusundum bende.180 lira diyor buna internette heryerde Yapinca paylasalim

Güle güle kullanın canım gayet güzel görünüyo
Teşekkürler canım
Aynen canım sanırım o tanıdığımda gördüğüm de buydu ona sormaya fırsatım olmadı ama bu tarzdı o daCanım ben yatağın yumuşaklığına bakmadım o mağazada iç yatağı da kalmamıştı başka mağazadan kraft yataşın 70x110 yatağını alacağım ama araştırdığımda birkaç markada daha vardı o rahat bulunur diye pek üstünde durmadım açıkçası ama yarın yada en geç çarşamba onu da alırız alırken incelerim yumuşaklığını da

Cok guzell canim
30 cm lik ideal olur diye dusundum bende.180 lira diyor buna internette heryerde Yapinca paylasalim
140a buldum canım ben bi sayfa yapıyor.
Ama kendim yapmak istiyorum ya el emeği daha çok seviyorum
Anahtarlık içinde ip aldım başladım ama ipi ince geldi 3mm olsaydı çok güzel olacaktı 2 tane de ip aldım ziyan olmasın diye ince işe uygun örgü arıyorum

Ben uygun yatak uygun nevresim bulup öyle almayı düşündüm nevresim dediğim çarşaf yani yorgan kullanmıcam hoş.
70*110 inşallah kolay bulunan ölçüdür.
Bulursan yatak bana da haber ver

Dun arkadasla baktik instada 180 vermis fiyat.yuh dedimbir de benim ×2 malum
El emegi en onemlisi. anahtarlik mi dagiticaksin bu sekilde ? Iyi fikirmis.Tüy yapimini izledim cok basit.30 tane yapsak dagitsak yeter.

El emegi en onemlisi. anahtarlik mi dagiticaksin bu sekilde ? Iyi fikirmis.Tüy yapimini izledim cok basit.30 tane yapsak dagitsak yeter.

Yalniz daha dun ve daha onceki dusuncemde asla hediuelik yapmicaktim.Kararimin degismesi 10 saniye.Cunku ikizler burcu olmak

Ben uygun yatak uygun nevresim bulup öyle almayı düşündüm nevresim dediğim çarşaf yani yorgan kullanmıcam hoş.
70*110 inşallah kolay bulunan ölçüdür.
Bulursan yatak bana da haber ver
Kolay bulunur canım internette var ebebeklerde de var burada stoğunda olan başka mağazadan alacağım bende aldığımda haber veririm sana ama uygun nevresim bulmak zor olabilir onu araştırmadım diğer arkadaşlar biliyordur belki ama en kötü ihtimalle büyük gelirse de çok sorun olmaz diye düşündüm canım yorgan neden kullanmayacaksın kışın kullanılmaz mı ki

Merhaba bende baston almak istiyorum 2 kere araba almanak için hem rahat oluyorlar hem de daha hafifi
Hem poşet hem baston olan modeller çok nadir ürünü bende incelicem güle güle kullanım siz de
Beğenirsem bende alırım fikir oldu bana da

Evet canım senin herşey 2x
Olsun miniklerin sağlıklı olsun doğsun inşallah
Evet anahtarlık yapıcam canım modeline karar veremedim ip ince olunca
Bitince atarım

Yok kuzum bebeğe yorgan gerekmez ki
Kardeşim 4 yaşında kızına daha ynei yorgan kullanmaya başladı
Bi kalın bi ince battaniye bi de uyku tulumu yeter bebeğe

Yok kuzum bebeğe yorgan gerekmez ki
Kardeşim 4 yaşında kızına daha ynei yorgan kullanmaya başladı
Bi kalın bi ince battaniye bi de uyku tulumu yeter bebeğe ❤
Kuzu ben yaptırdım yine yünden yorgan yastık
Ben yün yorganla büyüdüm yazın bile üşüyorum onsuz inçe bi tane yaptırdım önce altına sererim 2-3 yaşında da üstüne sererim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…