Aaaa yemekle birlikte içeçek gibi miBirde yemek yerken içmek gerekiyormuş
İnanır mısın bu npark yatak fikrimi değiştirdi dün gittiğimde baktım bende galiba oda sadece dolap alıp bunu alıcamKızlaarr bugün bebek arabası anne yanı yatağı ve park yatağını aldık park yatakta kraft almayı düşünüyorduk fakat son anda başka marka aldık kraft 70x120 bu 70x110 10 cm fazla farketmez diye düşündük ama bu modeli daha önce kullanan varmı çok hoşumuza gitti fiyat da yarı yarıya farkedince bu daha cezbedici geldi foto ekleyemedim linkini ekledim nasıl sizce https://www.e-bebek.com/baby-plus-l...MI3oLtsd2R4wIVyKQYCh2Pig84EAQYAiABEgJ_WvD_BwE
Evet kahvaltıyla iyi gidiyor. Ben iki seferde içiyorum bir bardağıAaaa yemekle birlikte içeçek gibi mi
Bende aynısından yapıcam.Kizlar 2 gundur makrome manyagi oldum video izleye izleyeHastane odasi icin ortadaki ömer yazani yapmak istiyorum bebelere nasipse. Kasnagi isimlerini boyutlarina gore siparis vermeyi de buldum 30 liraya.Ip ne kadardir bilmiyorum ama cok tutacagini sanmiyorum.Elim yatkindir boyle islere.Umarim guzel olur
Mantıklı yaEvet kahvaltıyla iyi gidiyor. Ben iki seferde içiyorum bir bardağımideyi ağrıtıyor tek içince
Bende aynısından yapıcam.
İsimliği kestirdim
İpte internetten baktım değişpgr gram gram fiyatları..
İsimliğimizin ham hali bu ❤
Ekru ve lila ile yaprak yapıcam
Hayır canım tahta.SuperKaça aldin isimligi ve boyutu kac canim ? Boyamayi dusunuyorum isimligi ben.Metal mi seninki ?
Cok guzell canimHayır canım tahta.
Boyamadan yapıcam ben saf sade ekru renk ile daha bi uyumlu geliyor.. boyutunu bilmşyorum ben direk dükkana gidip kendim kestirdim
25 TL aldı.
Teşekkürler canımGüle güle kullanın canım gayet güzel görünüyo
Aynen canım sanırım o tanıdığımda gördüğüm de buydu ona sormaya fırsatım olmadı ama bu tarzdı o daİnanır mısın bu npark yatak fikrimi değiştirdi dün gittiğimde baktım bende galiba oda sadece dolap alıp bunu alıcam
Bayıldım buna ama yatak nasıl yapıcaz E bebekte baktım 70*110 park yatak olan yataklar çok yumuşak yatak nasıl almaya düşündün
140a buldum canım ben bi sayfa yapıyor.Cok guzell canim
30 cm lik ideal olur diye dusundum bende.180 lira diyor buna internette heryerdeYapinca paylasalim
Ben uygun yatak uygun nevresim bulup öyle almayı düşündümTeşekkürler canım
Aynen canım sanırım o tanıdığımda gördüğüm de buydu ona sormaya fırsatım olmadı ama bu tarzdı o daCanım ben yatağın yumuşaklığına bakmadım o mağazada iç yatağı da kalmamıştı başka mağazadan kraft yataşın 70x110 yatağını alacağım ama araştırdığımda birkaç markada daha vardı o rahat bulunur diye pek üstünde durmadım açıkçası ama yarın yada en geç çarşamba onu da alırız alırken incelerim yumuşaklığını da
140a buldum canım ben bi sayfa yapıyor.
Ama kendim yapmak istiyorum ya el emeği daha çok seviyorum
Anahtarlık içinde ip aldım başladım ama ipi ince geldi 3mm olsaydı çok güzel olacaktı 2 tane de ip aldım ziyan olmasın diye ince işe uygun örgü arıyorum
Dun arkadasla baktik instada 180 vermis fiyat.yuh dedimbir de benim ×2 malum
El emegi en onemlisi.anahtarlik mi dagiticaksin bu sekilde ? Iyi fikirmis.Tüy yapimini izledim cok basit.30 tane yapsak dagitsak yeter.
Kolay bulunur canım internette var ebebeklerde de var burada stoğunda olan başka mağazadan alacağım bende aldığımda haber veririm sana ama uygun nevresim bulmak zor olabilir onu araştırmadım diğer arkadaşlar biliyordur belki ama en kötü ihtimalle büyük gelirse de çok sorun olmaz diye düşündüm canım yorgan neden kullanmayacaksın kışın kullanılmaz mı kiBen uygun yatak uygun nevresim bulup öyle almayı düşündümnevresim dediğim çarşaf yani yorgan kullanmıcam hoş.
70*110 inşallah kolay bulunan ölçüdür.
Bulursan yatak bana da haber ver
Merhaba bende baston almak istiyorum 2 kere araba almanak için hem rahat oluyorlar hem de daha hafifiMerhaba kızlar, bizde bebisimizin dün bebek arabasını aldık. Kanzbebekten Casual Vista Trona modelini aldım. Indirim ile 1300 tl ye aldik .Hem puset hem baston. Ağır travellerdan istemedim. Araştırmalarımda olumsuz yorum okumadım. Kalitesini de beğendim umarım memnun kalırız.
Evet canım senin herşey 2xDun arkadasla baktik instada 180 vermis fiyat.yuh dedimbir de benim ×2 malum
El emegi en onemlisi.anahtarlik mi dagiticaksin bu sekilde ? Iyi fikirmis.Tüy yapimini izledim cok basit.30 tane yapsak dagitsak yeter.
Yok kuzum bebeğe yorgan gerekmez kiKolay bulunur canım internette var ebebeklerde de var burada stoğunda olan başka mağazadan alacağım bende aldığımda haber veririm sana ama uygun nevresim bulmak zor olabilir onu araştırmadım diğer arkadaşlar biliyordur belki ama en kötü ihtimalle büyük gelirse de çok sorun olmaz diye düşündüm canım yorgan neden kullanmayacaksın kışın kullanılmaz mı ki
Kuzu ben yaptırdım yine yünden yorgan yastıkYok kuzum bebeğe yorgan gerekmez ki
Kardeşim 4 yaşında kızına daha ynei yorgan kullanmaya başladı
Bi kalın bi ince battaniye bi de uyku tulumu yeter bebeğe ❤
Malesef hiç yorum yok, ondan tedırgın oluyorum ama artık yavaş yavaş almak gerekiyorYorumlar varsa yorumlarını okuyabilirsin. Önceden kullananların referansına güvenerek alıyorum bende internetten.
Anladım canımYok kuzum bebeğe yorgan gerekmez ki
Kardeşim 4 yaşında kızına daha ynei yorgan kullanmaya başladı
Bi kalın bi ince battaniye bi de uyku tulumu yeter bebeğe ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?