2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kuzu ben yaptırdım yine yünden yorgan yastık
Ben yün yorganla büyüdüm yazın bile üşüyorum onsuz inçe bi tane yaptırdım önce altına sererim 2-3 yaşında da üstüne sererim
Yani şimdiden yaptırman iyi olmuş kuzu
Zamanı gelince kullanırsın
Bebeklere battaniye yetiyor ya

Kızlar bebek telsizi aldınız mı hangi marka kullanışlı fikriniz varmı? Birde ateşölçer alından ölçene kimi çok iyi diyor kimileri de iyi dğeil gereksiz diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Yorgan 1 yasina kadar kullanılmıyor. Polar battaniye yeterli gelir. Benim kızım 20 aylık daha hic kullanmadim. 1 yasindan sonra uyku tulumu kullandim. Uzerini cok aciyor diye
Ben ateş ölçer olarak braun prt2000 kullanıyorum. Cok memnunum. Kol altından 8sn de ölçüyor. Bebek telsizi almadim. ip kamera aldim. Suan 150tl civari. 24 saat telefonumdan izliyorum

Anladım canım yorganın kullanılmadığını bilmiyordum açıkçası öğrenmiş oldum teşekkür ederim bi araştırayım onları da kameraya eşim sıcak bakmıyor geceleri bile uyumazsın durmadan onu izlersin diyor telsiz alacağız gibi ama senin kamera markası ney canım memnunsan araştırayım yinede bi belki ikna ederim eşimide

Canim benimki bu marka. Memnunum bana yeterli geldi. Ozellikle is yaparken ve gece cok işime yaradı. Eşini ikna atmek istiyorsan ozlediginde sende is yerinden izlersin de hemen ikna olur

Ben travel sistem aldım puset araba gibi kullanılıyor tek puseti elde taşımak zor geliyor bana bir elinde çanta bir elinde puset, direk bebek arabasi da alınabilir sürekli uyuma pozisyonunda olacak zaten puset şart değil anneligin ilk zamanların da konfor çok önemli

Hahahaa aynen çok mantıklı canım ben bunu nasıl düşünemedim daha önce ürün de güzel gibi baktımda yorumlarda falan da herkes memnun normalde çok yüksek fiyatları ama bunun fiyatı da baya uygunmuş ben ikna çalışmalarına başlayayım bir an önce

Telsiz ben de araştırıyorum. Hem görüntü hem ses olan bir şey istiyorum bakalım. Ateşölçeri braunun temazsızını aldım. Hatta geçen eşim hastalandı, onunkini ölçtük. Sonuçlar doğru çıktı. İşyerimde de karşılaştırmıştım. Kullanım şartlarına uyarsan doğru sonuç çıkıyor. Kişi ve ateşölçer aynı odada en az 10dk bulunmalı ve ölçülen kısım terli ıslak olmamalı.

Telsiz için erken mi diye düşündüm sonuçta bi süre yatak odasında yatıyor
Ben alışveriş listeme koymamıltım bi düşüneyim

Emily ben bu kamerayı beğendim ama şu kısmı anlamadım. Bebek gece kendi odasında uyuyor diyelim, ben de kendi odamda uyuyorum. Bebek uyandı, ağladı, duymazsam bu kamera bana bildirim falan yolluyor mu? Ya da telefondan kamerayı açtım, ekran hep açık mı kalıyor?

Evet fiyati çok uygun. Bende tavsiye üzerine aldım. Memnun kaldım. Pahalı birşey almaya gerek yok. Görüntüsü gayet net. Gece görüntüsü de net. En guzel yanı birden fazla cihazda izleyebiliyorsun. insallah ikna eder memnun kalırsın

Telsiz için erken mi diye düşündüm sonuçta bi süre yatak odasında yatıyor
Ben alışveriş listeme koymamıltım bi düşüneyim
Aslında erken değil. Bebek odada uyurken sen mutfakta işlerini halledebilirsin vs. Bizim ev dubleks alt kat üst kat derken bebeğin sesini duyamazsam telsiz rahatlık olur dedim. Ücretsiz izin de almayacağım için kameralı olursa işte de izlerim diyorum.

Canım bunda da ses var. Hatta sen odanda iken diger odadan biri ilede konusuyorsun. Ben bir kac kez konustum kızım korktu o yüzden cok kullanamadim bebek uyandigi zaman yada farkli bir hareket de bulundugu zaman yada odaya birigirdigi zaman resim çekip sana mail atiyor. Ben telefonunu sarja takıp sabaha kadar ekranda görüntüyü açık bırakıyordum. Kızım uyandigi zaman ekrandan bakiyordum. Eger uykuda mirildandiysa kalkmiyordum. Uyandigi zamanlar gidip bakiyordum. Bizim oda bitişik o yuzden rahat duyuyordum sesini

Tamam canım şimdi anladım çok saol :)

Anladım canım bende aynı şekilde ücretsiz alacağım 1 yıl bebeğimleyim
Senin dubleks olduğu için şart bence de almalısın
Bende bi düşüneyim

Kızlar 26. Haftamda 6 kilo 300 gram alarak şişmanlık zirvemi kimseye bırakmıyorum
Bence gayet iyisin canım benim. 2 hafta önce ben de toplamda 5 kilo almıştım bi daha da tartılmadım. Çarşamba randevum var kesin toplam 6.5 kiloya falan ulaşmışımdır

Bence gayet iyisin canım benim. 2 hafta önce ben de toplamda 5 kilo almıştım bi daha da tartılmadım. Çarşamba randevum var kesin toplam 6.5 kiloya falan ulaşmışımdır
Bilmiyorum ki normal mi canım
Çevredekiler gözle görülür fark YOk diyor fakat gel gör ki tartı
2 gün sonra 27 oluyorum 30 olsam gam yemeyecektim be duygu

Anladım canım bende aynı şekilde ücretsiz alacağım 1 yıl bebeğimleyim
Senin dubleks olduğu için şart bence de almalısın
Bende bi düşüneyim
Ücretsiz alamıyorum canım malesef. Keşke ben de alabilsem ama aile hekimliğinde ücretsiz izin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…