2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Beşinci kata çıkmak cidden sıkıntı. Bir de ilk haftalarda işitme testi falan oluyor hastaneye git gel yapılıyor mutlaka. Büyük ev ortamında olsa daha rahat ederdi ama yapacak birşey yok senin durumunda

Ayy ama dikkat etmek gerekiyor cidden. Ağızlarında yemek varken ağlamamaları, kafayı geriye atmamaları gerekiyor.
Oğlumun 2.5 yaşındayken sırf bu nedenden ciğerine badem kaçtı. Bronoskopi ile çıkardılar. Bende ikinciyi bebekken nasıl yedirip içiricem hiç bilmiyorum.

Halk egitim merkezlerine yakin yerlerde kesecek yer bulursun

Teşekkür ederim canım cevabın için doktor banada hamileyken boyayabilirsin dedi ama benim tüp bebek 4 sene sonra 3, denememde tuttu çok şükür o yüzden riske atmak istemedim. İçim bir türlü elvermedi hamileyken boyamaya

Arkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Ocean mummy kullanıyorum canım omega 3 ağırlıklı multivitamin. Ayrıca demir için de sidefer kullanıyorum o da demir ağırlıklı multivitamin, her şey var içinde

Benim kızım da tüp bebek. 3 kayiptan sonra oldu. Onda da boyattim. Bir sıkıntı olmadi canim. Yinede icin rahat etmeyecekse boyama
Arkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Ben regenesis kullaniyorum. Yumiti baska bir zamanda baska bir grupta konusmustuk. Hatırladın mi beni. Sanirim seninde tup bebekti degil mi

Bende de kaygı evham var sanırım hamilelik psikolojisi de bizi çok etkiliyor aslında Süt sağmada medela en iyisi araştırdım bu arada

İnsanları dinleme canım hamile insana yüklenen şu psikolojilerden nefret ediyorum sizene yani kaç kilo alırsam alırım karnım büyük küçük ne ilgilendirir sizi yani ben gayet 6-7 kg aldım görünmese de aldım ama doğuracak benim Rabbim nasip ederse millete söz söylemek düşmez sende stres olma şeker çıkmaz inşallah çıkarsa da hemen hemen yaşanan bir şey yediklerin farklı olur tutarlı gidersin ama çok güzel kilo alımın keşke bende 3-4 kg almış olsaydım mesela

Canım benim de 3. tüp bebekte tuttu. Doktorum 14. Haftadan sonra boyayabilirsin demişti ama ben biraz daha bekledim. Geçen hafta eczacı bir tanıdığıma da danıştım, kendi organik bir boya önerdi, onla boyadım.Artık beyazlar çığrından çıkmıştı. Saçım açık renk boya naturel olduğu için beyazları mükemmel kapatmadı ama yine de eski halinden güzel oldu.

sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize çok beklettiler bizi :) bakalım şimdilik boyatmayı pek düşünmüyorum ama ilerde psikolojim çok bozulursa boyayabilirim sağol .

Erkek olsaydı bende öyle düşünüyordum
2 aylıkken yaptırıp öyle hem doğum hem sünnet mevlit yaparım diyordum ama kısmet kız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…