- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Beşinci kata çıkmak cidden sıkıntı. Bir de ilk haftalarda işitme testi falan oluyor hastaneye git gel yapılıyor mutlaka. Büyük ev ortamında olsa daha rahat ederdi ama yapacak birşey yok senin durumundaİlkinde hastane çok yakındı herkese doğumdan sonra annemde kaldım bi ay. Hem hastaneye hem anneme çok gelen oldu artı mevlüt yaptık. Bu sefer yine annemde kalırım ama bir hafta yeter diyorum annemin evi birinci kat benim beşinci sezeryan olup beş kat merdiven çıkmak ölüm olur heralde . Yoksa direk evime cikmak isterdim annem gelirdi büyük oglumun da düzeni bozulmadı. Ne olcak bilmiyorum valla.
Ayy ama dikkat etmek gerekiyor cidden. Ağızlarında yemek varken ağlamamaları, kafayı geriye atmamaları gerekiyor.Bende ve abimde bu resmen takinti.Kucukken abim uykumdan uyandirip abicim agzinda sakiz yok dimi,agzinda bisey yok dimi diye kontrol ederdi beni.Yegenimi de yakti.Puturlu bisey yedirmedi kac aylik olana kadar.Onu yapmamaya yemin ettim ama ellerine bisey verdigimde en yuksek puanli gerilim filmi izliyor olacagim bebeleri ellerindekileri yerken.Iste bunlar tamamen psikolojik
Halk egitim merkezlerine yakin yerlerde kesecek yer bulursunInstagramda aynı şeye bana hanına 50 TL fıyat verdi. 10 TL de kargo 60...boyanmıs halı 130 140 dedi.. Çarsıda ki reklamcıları gezecegım kırtasıyedekı cocuk abla 25 30 A kestırırsın, marangoz yapamaz dedi... Kırtasiyelerde İnce keçe de bulamadım... Çarsıya gıtmem şart. Ama bu sıcaklarda gözüm kesmiyor
Teşekkür ederim canım cevabın için doktor banada hamileyken boyayabilirsin dedi ama benim tüp bebek 4 sene sonra 3, denememde tuttu çok şükür o yüzden riske atmak istemedim. İçim bir türlü elvermedi hamileyken boyamayaOlmazsa ben alayim az birşey. Hacı şerif bana yakin. Adamlarin bu zamana aldigim hic bir ürünü kotu cikmadi.
40 mevludu bende yapmayacam. Sunnet yaptıracam. 3-4 ay sonra fotograflik olunca sunnet kiyafeti alip mevlud okutacağım. Fotoğrafcı da resim cektirecegim.
Boyalar internette ucuz. Hepsi buradaya bak. Akrilik ahşap boya ile boyayacaksin. Bence guzel boyarsin. Dümdüz boyuyorlar. 1 metrede led ışık al. Süper olur.
Ben hastane odasini suslemedim. Evimde kızımın odasini suslemistim. Yine oyle yaparim.
Ben hamileyken de emzirirkende eczaneden aldığım organik boya ile boyadim
İmom kullanıyorum canım içinde omega ve bir çok vitamin varArkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Ocean mummy kullanıyorum canım omega 3 ağırlıklı multivitamin. Ayrıca demir için de sidefer kullanıyorum o da demir ağırlıklı multivitamin, her şey var içindeArkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Arkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Ocean mummy kullanıyorum. Omega da var içindeArkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Benim kızım da tüp bebek. 3 kayiptan sonra oldu. Onda da boyattim. Bir sıkıntı olmadi canim. Yinede icin rahat etmeyecekse boyamaTeşekkür ederim canım cevabın için doktor banada hamileyken boyayabilirsin dedi ama benim tüp bebek 4 sene sonra 3, denememde tuttu çok şükür o yüzden riske atmak istemedim. İçim bir türlü elvermedi hamileyken boyamaya
Ben regenesis kullaniyorum. Yumiti baska bir zamanda baska bir grupta konusmustuk. Hatırladın mi beni. Sanirim seninde tup bebekti degil miArkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Bende de kaygı evham var sanırım hamilelik psikolojisi de bizi çok etkiliyor aslındaHem ne fena.Psikolojik gerilim filmi izleyip ruyamda devami ceken ben ,ilerleyen haftalarda bebekli psikolojik gerilim ruyalarimla yine aranizda olucamBen zaten anksiyeteliyim.Esim ,cocuklar siz annenize bakmayin,keyfinize bakin,strese sakin girmeyin diyo ama stres ve kaygi benim gobek adim
Ocean Mummy kullanıyorum. 2. kutu bitmek üzere.Arkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
İnsanları dinleme canım hamile insana yüklenen şu psikolojilerden nefret ediyorum sizene yani kaç kilo alırsam alırım karnım büyük küçük ne ilgilendirir sizi yani ben gayet 6-7 kg aldım görünmese de aldım ama doğuracak benim Rabbim nasip ederse millete söz söylemek düşmez sende stres olma şeker çıkmaz inşallah çıkarsa da hemen hemen yaşanan bir şey yediklerin farklı olur tutarlı gidersin ama çok güzel kilo alımın keşke bende 3-4 kg almış olsaydım meselaSabah şeker yuklemesi ıcın aç gittim. Gazoz kutusunda yapmışlar artık. Eskiden TO halindeydi. 75 lik zor ıctım kaç kere kusacak oldum. Dr yarım kımonun hepsını sıktırdı hala içemiyorum içine su kattırdı.. 40 dkda anca ıcebıldım... İçince 0. Saat kanı... 1. Saatten sonra gene kan... 2.saatte gene gıdecegım... 2. Saatten sonra yemek yıyecegım... Hala cıkarma ıstegı var. Hemşire çıkarırsan kana gecmez tekrar ıcmek zorunda kalırsın dedı.. Ya şu an midem felaket bir cıkarsam rahatlayacagım kaldı 15 dk. 2.saat kanı da alınsın cıkarıp rahatlayacagım.... Aslında tadı fazla tatlı degıl lımon gırınce guzel oldu su da katınca ama benım midem bulandı... Sanırım sekerım yuksek çıkacak... Bebekte buyuk gıdıyor... Kadının bırı dogum yakın mı dedi uyuz oldum ama karnım kocaman dev gıbıyım.. Kol bacak ince toplam 3-4 kg aldım ama o nasıl karın. Biri de çok hamurlu yeme ya ben yemek yıyemıyor um bulantı dan.. Insallah şeker cıkmaz.. Tansiyon da sıkıntı bir arkadas yuksek tansiyondan 33 de dogurdu haberı geldı.. Ayy bu şeker yüklemesi beni depresif yaptı aclık da basıma vurdu
Canım benim de 3. tüp bebekte tuttu. Doktorum 14. Haftadan sonra boyayabilirsin demişti ama ben biraz daha bekledim. Geçen hafta eczacı bir tanıdığıma da danıştım, kendi organik bir boya önerdi, onla boyadım.Artık beyazlar çığrından çıkmıştı. Saçım açık renk boya naturel olduğu için beyazları mükemmel kapatmadı ama yine de eski halinden güzel oldu.Teşekkür ederim canım cevabın için doktor banada hamileyken boyayabilirsin dedi ama benim tüp bebek 4 sene sonra 3, denememde tuttu çok şükür o yüzden riske atmak istemedim. İçim bir türlü elvermedi hamileyken boyamaya
Ocean mummy kullanıyorum gün aşırı ya da 2 günde 1 canım yoksa çok kilo yapıyor banaArkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Ben de imom ve dvit 3 damla kullanıyorum.Arkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim
Bende de kaygı evham var sanırım hamilelik psikolojisi de bizi çok etkiliyor aslındaSüt sağmada medela en iyisi araştırdım bu arada
sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize çok beklettiler bizi :) bakalım şimdilik boyatmayı pek düşünmüyorum ama ilerde psikolojim çok bozulursa boyayabilirim sağol .Canım benim de 3. tüp bebekte tuttu. Doktorum 14. Haftadan sonra boyayabilirsin demişti ama ben biraz daha bekledim. Geçen hafta eczacı bir tanıdığıma da danıştım, kendi organik bir boya önerdi, onla boyadım.Artık beyazlar çığrından çıkmıştı. Saçım açık renk boya naturel olduğu için beyazları mükemmel kapatmadı ama yine de eski halinden güzel oldu.
Olur canımGüzel hamişler merhaba
Deneyimli annelere bir sorum olucak, doğumdan 10 - 15 gün sonra falan saçımı boyasam anne sütüne etkisi olur mu ? Saçlarım sarı açıcı kullanılıcak yine büyük ihtimal.
Erkek olsaydı bende öyle düşünüyordumBende sünneti bebekken yaptırmak istiyorum . Ama kırk günlük Ken bebek mevludu yaparm. Büyük oğlum sünnet olmadı küçüğü doğumda sünnet yaparm büyüğü de birkaç ay sonra yasada ikisinin sünnet mevludunu yaparm diyorum nasip kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?