Ben sizin yerinizde olsam kirkinda yapmazdim. Kalabalıkta cok cabuk hastalik kapıyorlar. Ben kızımda 4 aylikken okuttum. En azindan elden ele gezecek kadar büyümüştü. Onemli olan okutmakErkek olsaydı bende öyle düşünüyordum
2 aylıkken yaptırıp öyle hem doğum hem sünnet mevlit yaparım diyordum ama kısmet kız oldu
Aynen kış bebeği olacaklar birde. Bağışıklık ları hazır olmadığı için. Birde ilk hastalıkları çok zor oluyorBen sizin yerinizde olsam kirkinda yapmazdim. Kalabalıkta cok cabuk hastalik kapıyorlar. Ben kızımda 4 aylikken okuttum. En azindan elden ele gezecek kadar büyümüştü. Onemli olan okutmak
2 aylık olunca düşünüyorum kuzum bende zaten.Ben sizin yerinizde olsam kirkinda yapmazdim. Kalabalıkta cok cabuk hastalik kapıyorlar. Ben kızımda 4 aylikken okuttum. En azindan elden ele gezecek kadar büyümüştü. Onemli olan okutmak
İnşallah bol bol sütün olur canım yeter ikisine de merak etmeInsallah sutum olurda minnoslara.yetsin diye hastane tipi kiralaniyormus.Bir bakayim ona.Olmazsa 2 marka.var aklimda biri medela.
İşitme testi aklımdan çıkmış bile iki gunlukken mi yapılıyordu bı haftalikken mi unuttun. İki günlükken gittik kan alındı şekeri düşük sarılık başlamış dediler sütüm yetmemiş şekeri çok düşmüş acil mama başlayın şeker yukselmezse kuveze alcaz dediler. Onu hiç unutmam üç saatte bı alarm kurduk anne sütü artı mama ile besledik . Ama isitime testi ne zaman unutmusum onuBeşinci kata çıkmak cidden sıkıntı. Bir de ilk haftalarda işitme testi falan oluyor hastaneye git gel yapılıyor mutlaka. Büyük ev ortamında olsa daha rahat ederdi ama yapacak birşey yok senin durumunda
Benim eğer kız olsaydı bı daha çocuk dusunmezdim galiba. Ama şimdiden üçüncü çocuk planı yapıyorum sağlıklı olsun bizim olsunErkek olsaydı bende öyle düşünüyordum
2 aylıkken yaptırıp öyle hem doğum hem sünnet mevlit yaparım diyordum ama kısmet kız oldu
Benim minik te aynı senin kız gibi baş midede ayaklar kasıkta duruyodu bilmiyorum bugünlerde döndü gibi geliyor ayaklar asagidayken tekmeleri çok canımı yakiyodu şimdi farklı yerlerde hareket ediyor sankiSelam kızlar bugün gidip kızımızı gördük 819 gram olmuş 32,2 cm de boyu hersey yolunda şükür. Yeni bir doktor deneyimi yasadık ve sevdik erkek doktor diye çekiniyordum ama cok iyi geldi sanırım bu doktor ile Doğuma kadar devam ederiz ayak parmaklarına kadar saydı gösterdi :))
Bebeğimiz su anda dik ve olması gereken pozisyonun tersi ayaklar kaşıkta bas midede bu sebeple agrın olur dedi ki oluyorda. Umarım Doğuma kadar döner de üzmez annesini. Bugün banyo setini aldım civil de indirim vardı ilginizi çekerse 3 parça 80 e geldi.
Şimdi bunu da begendım hem de 80 TL ama işte kaliteden emin olamıyorum hem isim de yazılıyor
Daha önceki sayfalarda ahşap kestiren vardı acaba marangozda mı kestırdınız. Harfleri nasıl kesiyorlar. Nerede yaptırdınız. Bende şöyle bir şey yaptırayım eger marangoz keserse kolay. Akrılık boya ile boya geç.. Instagram fıyatlar ucuyor 150den asagı kapı susu yok
Kızlar lohusa şerbetini hastaneye ziyarete gelenler için mi yapacaksınız
Böyle alınca boyamayı güzel yapar mıyım. Ahsap akrılık le mi boyanıyordu.. Akrılık dıye bıliyorum. Boyalıların da fıyatını alayım çok sağol
kızlar meme uçlarımdan şeffaf bir sıvı geliyor ama çok az peçeteye bile çok az ıslatıyor sıktıkça az az geliyor o süt mü başka bişe mi ?
Merhaba kızlar, benim göğüslerimde büyüme çok az olduacaba bu durum sütüm olmayacağını mı gösterir, masaj falan yapmalı mıyım sizce
İlkinde hastane çok yakındı herkese doğumdan sonra annemde kaldım bi ay. Hem hastaneye hem anneme çok gelen oldu artı mevlüt yaptık. Bu sefer yine annemde kalırım ama bir hafta yeter diyorum annemin evi birinci kat benim beşinci sezeryan olup beş kat merdiven çıkmak ölüm olur heralde . Yoksa direk evime cikmak isterdim annem gelirdi büyük oglumun da düzeni bozulmadı. Ne olcak bilmiyorum valla.
biz haftasında kontrole gitmiştik ama benimki 10 yaşında tabii değiştimi acaba .İşitme testi aklımdan çıkmış bile iki gunlukken mi yapılıyordu bı haftalikken mi unuttun. İki günlükken gittik kan alındı şekeri düşük sarılık başlamış dediler sütüm yetmemiş şekeri çok düşmüş acil mama başlayın şeker yukselmezse kuveze alcaz dediler. Onu hiç unutmam üç saatte bı alarm kurduk anne sütü artı mama ile besledik . Ama isitime testi ne zaman unutmusum onu
Kizlar 2 gundur makrome manyagi oldum video izleye izleyeHastane odasi icin ortadaki ömer yazani yapmak istiyorum bebelere nasipse. Kasnagi isimlerini boyutlarina gore siparis vermeyi de buldum 30 liraya.Ip ne kadardir bilmiyorum ama cok tutacagini sanmiyorum.Elim yatkindir boyle islere.Umarim guzel olur
Hadi inşallah, 3 yaşına kadar emzirmek de iyiymiş yalnız. O zaman üç ay kadar daha bekleyelim görelim mademilk zamanlar benimkilerde büyüdü dolgunlaştı ama son 2 aydır pek bi numara yok .süt olayı büyük göğüs küçük göğüse hiç bakmıyor .
kuzenim 75 beden sütyen takamazdı ki dolduracak meme yoktu 3 yaşına kadar emzirdi , musluk gibi akar ped yetiştiremezdim diyordu .inşallah bizlerde öyle oluruz.
Aynen içimde de korku kızım olmazsa hiç diyeBenim eğer kız olsaydı bı daha çocuk dusunmezdim galiba. Ama şimdiden üçüncü çocuk planı yapıyorum sağlıklı olsun bizim olsunbirde kızım olmasını çok isterim
Bende net hatırlamıyorum. Bizim hastane de bakılmıştı çıkmadan. Birine su kaçtığı için işitme testinden geçemedi tekrar gitmiştikİşitme testi aklımdan çıkmış bile iki gunlukken mi yapılıyordu bı haftalikken mi unuttun. İki günlükken gittik kan alındı şekeri düşük sarılık başlamış dediler sütüm yetmemiş şekeri çok düşmüş acil mama başlayın şeker yukselmezse kuveze alcaz dediler. Onu hiç unutmam üç saatte bı alarm kurduk anne sütü artı mama ile besledik . Ama isitime testi ne zaman unutmusum onu
Kızlar bebek telsizi aldınız mı hangi marka kullanışlı fikriniz varmı? Birde ateşölçer alından ölçene kimi çok iyi diyor kimileri de iyi dğeil gereksiz diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Rabbim sağlık evlat nasip etsin canım benim bu zamanda kızı erkeği bir yetiştirilmeye bağlıBenim eğer kız olsaydı bı daha çocuk dusunmezdim galiba. Ama şimdiden üçüncü çocuk planı yapıyorum sağlıklı olsun bizim olsunbirde kızım olmasını çok isterim
Bende IP kamera istiyorum daha kullanışlı geliyor. Ateş ölçer de en güzeli koltuk altı klasik ama bebekken onunla ölçmek cok zor mecbur bende alacağım bi alından kulaktan ölçer ama oğlumda kullanırken sapma yapıyordu 0,5 dereceye kadar
Ilk 6 ay kulaktan sonra alindan mi olcum uygun oluyor? Eger oyleyse beurer marka ates olcer almak mantikli hem kulaktan hem de alindan olcuyor.aksine ilk 6 ay koltuk altından ölçer kullanılmalı alından kulaktan doğru çıkmıyormuş.
bende araştırma içindeydim koltuk altından ölçer aldım diğeri sonra ihtiyaç olursaya kaldı . ilerde çok zor olursa kulaktan ölçer alınabilir braun 1000 miş benim aldığım 10 sn de ölçüyormuş kızımda 1 dk belemek zordu ama 10 sn den birşey olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?