2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Erkek olsaydı bende öyle düşünüyordum
2 aylıkken yaptırıp öyle hem doğum hem sünnet mevlit yaparım diyordum ama kısmet kız oldu
Ben sizin yerinizde olsam kirkinda yapmazdim. Kalabalıkta cok cabuk hastalik kapıyorlar. Ben kızımda 4 aylikken okuttum. En azindan elden ele gezecek kadar büyümüştü. Onemli olan okutmak

Ben sizin yerinizde olsam kirkinda yapmazdim. Kalabalıkta cok cabuk hastalik kapıyorlar. Ben kızımda 4 aylikken okuttum. En azindan elden ele gezecek kadar büyümüştü. Onemli olan okutmak
Aynen kış bebeği olacaklar birde. Bağışıklık ları hazır olmadığı için. Birde ilk hastalıkları çok zor oluyor

2 aylık olunca düşünüyorum kuzum bende zaten.
60 günlük olmuş oluyor.
İyice kış olmadan yaparız herhalde geçe kaldığı zamanda hevesim olmaz gibi sanki
Kıştı hastalıktı uğraşmayalım belki de hiç yapmam anahtarlıkları hastane de veririm şuan iki ailenin de ilk çocuklarının ilk çocuğu ya özenip isterlerse büyükler mecbur

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün gidip kızımızı gördük 819 gram olmuş 32,2 cm de boyu hersey yolunda şükür. Yeni bir doktor deneyimi yasadık ve sevdik erkek doktor diye çekiniyordum ama cok iyi geldi sanırım bu doktor ile Doğuma kadar devam ederiz ayak parmaklarına kadar saydı gösterdi :))
Bebeğimiz su anda dik ve olması gereken pozisyonun tersi ayaklar kaşıkta bas midede bu sebeple agrın olur dedi ki oluyorda. Umarım Doğuma kadar döner de üzmez annesini. Bugün banyo setini aldım civil de indirim vardı ilginizi çekerse 3 parça 80 e geldi.

Eklentiler

• 631EFC44-A335-48D7-97F5-5417299291B1.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 46
Beşinci kata çıkmak cidden sıkıntı. Bir de ilk haftalarda işitme testi falan oluyor hastaneye git gel yapılıyor mutlaka. Büyük ev ortamında olsa daha rahat ederdi ama yapacak birşey yok senin durumunda
İşitme testi aklımdan çıkmış bile iki gunlukken mi yapılıyordu bı haftalikken mi unuttun. İki günlükken gittik kan alındı şekeri düşük sarılık başlamış dediler sütüm yetmemiş şekeri çok düşmüş acil mama başlayın şeker yukselmezse kuveze alcaz dediler. Onu hiç unutmam üç saatte bı alarm kurduk anne sütü artı mama ile besledik . Ama isitime testi ne zaman unutmusum onu

Erkek olsaydı bende öyle düşünüyordum
2 aylıkken yaptırıp öyle hem doğum hem sünnet mevlit yaparım diyordum ama kısmet kız oldu
Benim eğer kız olsaydı bı daha çocuk dusunmezdim galiba. Ama şimdiden üçüncü çocuk planı yapıyorum sağlıklı olsun bizim olsun birde kızım olmasını çok isterim

Benim minik te aynı senin kız gibi baş midede ayaklar kasıkta duruyodu bilmiyorum bugünlerde döndü gibi geliyor ayaklar asagidayken tekmeleri çok canımı yakiyodu şimdi farklı yerlerde hareket ediyor sanki

Kızlar cumartesi kontrol umuz var. Her seferinde olduğu gibi yine çok heycanliyim 26 hafta üç günlük olucak . Çok merak ediyorum bu sefer neler gorucez . Doğum heyecanı acayip sardı beni. İlk doğumda eşim oğlumuzu ilk kucağına aldığı an resmini çekmiştim o resim o kadar kiymetliki inşallah o anı bir kere daha yaşayacağız hayal ediyorum büyük oğlum ve minik paşa m babasının kucağında. İlk bebegimize çok zor kavuştuk çok bekledik. Hala o anılar taze bende . O yüzden o kavuşma anı çok kıymetli. Rabbim dileyen tüm ailelere nasip etsin inşallah. Bizlerde sihatle kolaylıkla kavusalim kuzucuklarmizi aminnnnn

bulursan ismi kestirmek daha bir şık olur tabii ama bulamazsan hobi mağzalarında yuvarlak ahşap alıp harfler ile istediğin büyüklükte isim yapıştırıp boyayabilirsin .evet akrilik boya ile boyanıyor istersen üstüne parlak vernik sıkarsan çok daha ucuz süre hiçbirşey olmadan kullanırsın .ertafınada ufak ufak oyuncak figurleri çokta güzel olur .

Kızlar lohusa şerbetini hastaneye ziyarete gelenler için mi yapacaksınız

benim doğum yapacağım hastahane sunum damacanada şerbet yapıp odaya getiriyor bende bu gittiğimde bardanta veriyormu yoksa alayımmı diye soracağım .ilk doğumumda evde gelenlere ikram etmiştik .

Böyle alınca boyamayı güzel yapar mıyım. Ahsap akrılık le mi boyanıyordu.. Akrılık dıye bıliyorum. Boyalıların da fıyatını alayım çok sağol

markasına göre 130-140 cc likler 6-7 tl ki 130 cc gözüne az gelmesin ben onun 500 cc liği ile gardorop boyadım o kadar fazla . .rich marka varsa tercih edebilirsin güzel boyadır .
beceremeyecek hiçbirşey yok , sulu boya fırçası yeterli .

kızlar meme uçlarımdan şeffaf bir sıvı geliyor ama çok az peçeteye bile çok az ıslatıyor sıktıkça az az geliyor o süt mü başka bişe mi ?

süttür muhtemelen ama sakın sıkma erken doğumu bile tetiklersin .bırak aksın az birşey diyorsun zaten hormonlar başlamış uyarılmaya .

Merhaba kızlar, benim göğüslerimde büyüme çok az oldu acaba bu durum sütüm olmayacağını mı gösterir, masaj falan yapmalı mıyım sizce

ilk zamanlar benimkilerde büyüdü dolgunlaştı ama son 2 aydır pek bi numara yok .süt olayı büyük göğüs küçük göğüse hiç bakmıyor .
kuzenim 75 beden sütyen takamazdı ki dolduracak meme yoktu 3 yaşına kadar emzirdi , musluk gibi akar ped yetiştiremezdim diyordu .inşallah bizlerde öyle oluruz.

7. gününe kadar bebeğin kontrolü olmuyor doğum yapıp eve gidip haftasında kontrole gidiliyor .bence ara katlarda dinlenerek bile evine gitmeyi deneyebilirsin .annen gelemeyecek olsa onda kalman mantıklı ama insan ne olursa olsun evini düzenini arıyor .hele birde evde abi varsa sanki kendi evin daha rahat olur .[/QUOTE]

biz haftasında kontrole gitmiştik ama benimki 10 yaşında tabii değiştimi acaba .
işitme ve kalça çıkığı 2 hafta sonrasıydı sanki .
ay herşeyi unutmuşum

İsimli nasıl yaptırdınız nerde yapıldı?

Hadi inşallah, 3 yaşına kadar emzirmek de iyiymiş yalnız. O zaman üç ay kadar daha bekleyelim görelim madem

Bende net hatırlamıyorum. Bizim hastane de bakılmıştı çıkmadan. Birine su kaçtığı için işitme testinden geçemedi tekrar gitmiştik

Bende IP kamera istiyorum daha kullanışlı geliyor. Ateş ölçer de en güzeli koltuk altı klasik ama bebekken onunla ölçmek cok zor mecbur bende alacağım bi alından kulaktan ölçer ama oğlumda kullanırken sapma yapıyordu 0,5 dereceye kadar

Benim eğer kız olsaydı bı daha çocuk dusunmezdim galiba. Ama şimdiden üçüncü çocuk planı yapıyorum sağlıklı olsun bizim olsun birde kızım olmasını çok isterim
Rabbim sağlık evlat nasip etsin canım benim bu zamanda kızı erkeği bir yetiştirilmeye bağlı

aksine ilk 6 ay koltuk altından ölçer kullanılmalı alından kulaktan doğru çıkmıyormuş.
bende araştırma içindeydim koltuk altından ölçer aldım diğeri sonra ihtiyaç olursaya kaldı . ilerde çok zor olursa kulaktan ölçer alınabilir braun 1000 miş benim aldığım 10 sn de ölçüyormuş kızımda 1 dk belemek zordu ama 10 sn den birşey olmaz .

Ilk 6 ay kulaktan sonra alindan mi olcum uygun oluyor? Eger oyleyse beurer marka ates olcer almak mantikli hem kulaktan hem de alindan olcuyor.

Eklentiler

• Screenshot_20190702-175021_n11com.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…