2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben kgdan değil ama ben daha bu haftada böyle karın görmedim, ben cok zorlanıyorum. Dr normal 3.hamilelık daha erken cıkar ve buyuk olur. Eğlemıyorum bu karın normalde benım doguma yakın zamanda olan bır sey. Tek korkum şeker cunku ıkılı tarama da bebek 750 gram cıkmıstı Dr çok buyuk demişti... Ama erken döllenme dedi. Yani birşey de yemıyorum ben böyle koca bir şey görmedim. En başta ben şaşkınım, ondan şeker mi dıye tedırgınım.

Şeker yüklemesi de benim de midem acayip bulandı, bir saat zor dayandım, 50lik Di benim ona rağmen. Şeker de çıkmadı şükür. Sizde de yoktur inşallah.
Ben ilk hamılelık te 100 lüğü nasıl yaptırmısım kendime şaşırıyorum. 2.saat kan almada artık benim el ayak tıtredi zaten arabayı zor sürdüğünü söyledim hemen tansiyonum ölçttü hemşire. 8 e 6 cıktı. Yanımda gevrek vardı hemen yedim biraz bekledım kendım gelınce eve gectım. Yarın sonuç çıkacak ama endişem var. Bebek kg olarak haftasına göre çok önde ve bunun nedeni şeker olabilir ama benım aylık şeker ölçümlerım normal sınırda cıkıyor ama gizli şeker diye birşey varmış

[/QUOTE]
Babam bı sene onc vefat etti annem atlamadi başka yerde kalınca nefes alamıyorum diyor o yüzden illa kal desem kalır ama huzursuz olcak biliyorum. İki günlükken ilk kontole cagrimsti bizi doktor her hastahane prosedürü farklı demek ki

Buyuk 5.5 yasında ortanca 4 yasında .. Ortancayı göbek dusunce sunnet eytırmıstım cok rahatluktı. Bunu da öyle yapacagım. Seneye Allah ızın verırse hepsıne sünnet dugunu yapacagım.. Eşim diyor ki tek seferde hepsını cıkarırız aradan... Iyı ki düğün yapmamışım yoksa ufak olana yapmasak haksızlık olurdu... Bence düğün gereksiz de babamız çok hevesli.. Seneye de sünnet hazırlığı... Ama sünnetten hemen sonra mevlütlerini yaptım, cok ıyı gelıyor bebeklere

biz haftasında kontrole gitmiştik ama benimki 10 yaşında tabii değiştimi acaba .
işitme ve kalça çıkığı 2 hafta sonrasıydı sanki .
ay herşeyi unutmuşum
Kalca cikikligi 2 aylikken yapiliyor.
Ben hic zorlanmadim. Cok rahat kullandim koltuk altindan. 8sn de olcuyor.
Değişme imkanin varsa braun prt 2000 ile değişebilirsin. 8sn de ölçüyor

Sizin akrabalara acıdım ben her gelen üç çeyrek getircek şaka bir yana çok hoş olur

Eşim aşırı pimpirikli bebekken ellerine bırsey verdırmezdı Bız gızlı gızlı verırdık, bızı cok daralttı ama haklıymış.. Kaç arkadasının cocugunu soluk borusuna fındık badem cevız parcası kactı hastanelik oldular.. Bırı neredeyse Allah korusun.. Her seferınde eşim haklı cıktı. 3 yasından sonra zaten herturlu yıyor lar kendılerı ısıtıyor... Ben 1.de yemıyor dıye agladım şimdi Kendı acıktım bana yemek ver dıyor. Asla zorlamayacgım yerse yer yemesse aclıktan ölünmüyor hem anne de perişan olmuyor

Maşallah canım sana da kızına da. Hep böyle sağlıkla büyüsün, yeni doktorunuz hayırlı olsun.
Banyo setiniz de pembiş pembiş çok güzel güle güle kullanın

Sizin akrabalara acıdım ben her gelen üç çeyrek getircek şaka bir yana çok hoş olur
Yok be nerde eee gecen akrabalar dalga gecıyordu bızım sülalede kız kıymetlıdır.. Ne bahtsızlıhım ne sanssızlıgım kaldı.. Kayınvalıdem bıle yazık yavrum bır kız da doguramadın. Kız bambaşka... Oğluna söyle dedim nasıl gülüyor... Eskiden kız dogurunca laf olurdu, bunlarda erkek cok olunca kız kıymetli... Akrabalar gram altın getırırrız dıyor lar, sade gelın altına gerek yok zaten ben belli mıktarı gözden ccıkardım. Düğünümdeki tüm eksıklıklerı bunda yapmayacağım.. İşin şakası da saglık olsun gerisi boş

İlk oğlumda 16 tane falan çeyrek gelmişti ama bu sefer en fazla iki gelir annem ve kaynanamdan onlarda elmecbur devir çok pahalı . Aslında insanlar bebek görmeye bebek hediyesi yerine bı tencere yemek getirse hiç fena olmazdı.

Benim eğer kız olsaydı bı daha çocuk dusunmezdim galiba. Ama şimdiden üçüncü çocuk planı yapıyorum sağlıklı olsun bizim olsun birde kızım olmasını çok isterim
Ben 2 erkekten sonra kız umuduyla yaptım nasip gene erkek oldu. Yani erkek ihtimalini de unutma ben kendimi kıza öyle şsrtlamısımki Dr cınsıteyı söyleyince 2 gün sonra başka dra gıttım aynı hastanede. Tabı bunu drum sıstemden gordu ılac yazarken... Ooo bana ınanılmıyor baska dra da mı cınsıyet sordun dıye nasıl güldü.. Eşim de ne safsın aynı hastaneye gıdılır mi dıyor. Ama sonuc gene erkek.. Artık ben çocuk defterını kapattım

Eşimin akrabaların da adet bebek görmeye gelirken onlar pasta, börek tarzı birşey yapıp getirirler mutlaka. Başta bir sürü şey hazırlıyordum sonra baktım ki onlar zaten getiriyor

Selamlar herkese kızlar azı dişlerimin üst kısmında kahverengi lekeler oluşmuş böyle bir durum yaşayan var mı sanırım magnezyum yada başka bir şey eksikliği ama deneyimi olan varmı bu konuda

Eşimin akrabaların da adet bebek görmeye gelirken onlar pasta, börek tarzı birşey yapıp getirirler mutlaka. Başta bir sürü şey hazırlıyordum sonra baktım ki onlar zaten getiriyor
Bizim ilk bebek tam görmemişin oğlu olmuş misaliydi. Doguma 6 araba gıdıldı tabı bu kadar kalabalık ıcerı alınmadı. Odaya ben gelince herkes bebegın basındaydı altını takan gıttı.. Oh bır daha gelmezler derken eve gecınce 3 gun sonra hepsı eve geldi.. Allahım ıyıkı farklı sehırdeyim şimdi... Dogumu burda yapcam bu yüzden en rahat Kendı evın

Selam kizlar nasilsiniz? Tatiller nasil geciyor biz agrilarla bogusuyoruz tatilde bile. Kasik agrisi ve her gece kramplar. Doktorun verdigi ilaci da mecbur kullaniyorum hem kemik destekleyici hem magnezyum vs iceriyor ama bana misin demiyor gibi Gunes de iyi gelir dedim ama pek gelmedi. Kilo da almaya devam tatilde acik bufeler vs insan istemese de aliyor baya kafayi taktim bu kilo isine de kara kara dusunuyorum bu yaz da bir suru yakin akraba nisan dugun olacak gibi gidesim falan yok...

Çok bunaltıcı. Doğumdan sonra insan kalabalık görmek istemiyor ciddi anlamda. Zaten yeni bir durum adapte olmaya çalışmak zor. Bir hafta annem, bir hafta kayınvalidem kalmıştı yanımda. Çok şükür bizim akrabalar 40 ı çıkınca geliyor. Bakalım inşallah bunda da öyle olur.

Aaa ilk kez gördüm neler buluyorlar artık )

Süpermiş kesinlikle evde yapma o zaman. Bende sitenin bi mescidi ve Cafetaryası var hangisi müsaitse onda yapacağım evde cok zor oluyor öncesi ayrı sonrası ayrı

Gunaydinn.
Dun baya gogus pompasi arastirdim.Bugun ruyamda gordum.Emziriyodum ilk defa süt fışkırıyor ama bebegin bogazina kaciyodu.Hep en korktugum seyleri ruyamda gormek zorunda miyim ya

Hamilelikte kötü rüyalar görmek normal cnm sıkma canını

Arkadaşlar acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz 26 haftalık hamileyim

Bana doktorum gerek yok dedi hiç vitamin kullanmadım sadece Demir ilacı

Benim minik te aynı senin kız gibi baş midede ayaklar kasıkta duruyodu bilmiyorum bugünlerde döndü gibi geliyor ayaklar asagidayken tekmeleri çok canımı yakiyodu şimdi farklı yerlerde hareket ediyor sanki

Dönmüştür belki insallah bizimde döner dönmezsede sağlık olsun kasıklarıma kramp giriyor gibi oluyurdu ayakmış demek onlar

Maşallah canım sana da kızına da. Hep böyle sağlıkla büyüsün, yeni doktorunuz hayırlı olsun.
Banyo setiniz de pembiş pembiş çok güzel güle güle kullanın

Teşekkür ederim sağolasın hepimiz güzel haberler alalım hep insallah

İnsan hamileyken hiç dğgüne gitmek istemiyor hakikaten yakın değilse gitme valla sıcak hamile hali cok zor

Valla altın aldı basını gitti insanlar nasıl alsın çeyrek hakikaten bizim çeyrek alıp gittiklerimiz bize 0,5 gram anca alabilicek sanırım
Aman altın dert değil sağlıkla gelsin de minikler

Ilk 6 ay kulaktan sonra alindan mi olcum uygun oluyor? Eger oyleyse beurer marka ates olcer almak mantikli hem kulaktan hem de alindan olcuyor.
Bu ateş ölçeri hiç görmemiştim şu an inceledim hem uygun hem oldukça fonksiyonlu görünüyo canım. Uzun zamandır ateş ölçer arayışındayım en çok aklıma yatanlardan biri bu oldu şu an. Bi tane de koltuk altından ölçen var bakım setinin içinde. Sanırım bunlar oldukça iş görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…