Bana doktorum gerek yok dedi hiç vitamin kullanmadım sadece Demir ilacı
Dönmüştür belki insallah bizimde döner dönmezsede sağlık olsun kasıklarıma kramp giriyor gibi oluyurdu ayakmış demek onlar
Teşekkür ederim sağolasın hepimiz güzel haberler alalım hep insallah
İnsan hamileyken hiç dğgüne gitmek istemiyor hakikatenyakın değilse gitme valla sıcak hamile hali cok zor
Valla altın aldı basını gitti insanlar nasıl alsın çeyrek hakikaten bizim çeyrek alıp gittiklerimiz bize 0,5 gram anca alabilicek sanırım
Aman altın dert değil sağlıkla gelsin de minikler
Selam kizlar nasilsiniz? Tatiller nasil geciyorbiz agrilarla bogusuyoruz tatilde bile. Kasik agrisi ve her gece kramplar. Doktorun verdigi ilaci da mecbur kullaniyorum hem kemik destekleyici hem magnezyum vs iceriyor ama bana misin demiyor gibi Gunes de iyi gelir dedim ama pek gelmedi. Kilo da almaya devam tatilde acik bufeler vs insan istemese de aliyor baya kafayi taktim bu kilo isine de kara kara dusunuyorum bu yaz da bir suru yakin akraba nisan dugun olacak gibi gidesim falan yok...
Iyi tatillertakma hic kilolari.Illaki veriliyor dogum sonrasi.Tatilin,acik bufenin tadini cikar
Tesekkur ederim canim. Ama vicdan azabiyla insan gonul rahatligiyla yiyemiyorbir de zor kilo veren bir yapim var Allah emzirme doneminde yardimcim olsun
Bende 25+3teyim Canım. 6 kilo aldım maalesef. Ve göğüste, göğüs altlarında kaşıntı benim de oluyor. Göbekte olmuyor, sanırım sürekli yağlıyorum onun içinHanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
Soyle dusun.Bebe gelince ah keske tatilin daha cok tadini cikartsaydim diyeceksinO yuzden heleki otel tatili,hersey onune geliyor.Koyver gitsin
Hanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
Hanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
Benim göğüste kasıntı oluyor ama normal göğüslerimin 3 katı kadar büyüdüler sanırım bu sebeple
Bundan 2 hafta önce 5 kilo almıştım canım bi daha tartılmadım yarın randevum var sanırım 6- 6.5 kg almışımdır toplamda.Hanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
Kilo konusunda rekor bende 24+2 yim. Toplamda 9 buçuk kilo aldımHanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
Bende 4 kilo aldım simdilik. Sürekli yagliyorum nemlendiriyorum kremliyorum. Kurumaya baslayinca hemen yine kasiniyor malesef goguslerim benimde cok buyudueski çamaşırlarım filan olmuyor artk
Yani bazi gunler 1 litre bile icmedigim oluyor ama genelde kendimi zorluyorum 2-2,5 litre su tuketmeye calisiyorm.Yeterli su tuketiyor musun ? Sadece distan krem,yag yeterli olmayabiliyor.
Inşallah sorun yoktur ben bide pek faydal8 besinler tuketemedimCanım aynı haftada aynı kilodaydı benimki de. Doktor gayet normal olması gerektiği gibi dedi. İnsan Bi ikilemde kalıyor acaba mı diye ama korkulcak bişey yok
Ay çok güldüm. Benimde aklıma gelmezdi heralde sistemden görüleceğiBen 2 erkekten sonra kız umuduyla yaptım nasip gene erkek oldu. Yani erkek ihtimalini de unutma ben kendimi kıza öyle şsrtlamısımki Dr cınsıteyı söyleyince 2 gün sonra başka dra gıttım aynı hastanede. Tabı bunu drum sıstemden gordu ılac yazarken... Ooo bana ınanılmıyor baska dra da mı cınsıyet sordun dıye nasıl güldü.. Eşim de ne safsın aynı hastaneye gıdılır mi dıyor. Ama sonuc gene erkek.. Artık ben çocuk defterını kapattım
Valla çok iyi adetmisEşimin akrabaların da adet bebek görmeye gelirken onlar pasta, börek tarzı birşey yapıp getirirler mutlaka. Başta bir sürü şey hazırlıyordum sonra baktım ki onlar zaten getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?