2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Keske gitmeme sansim olsa gercekten. Bir de hemen olsa neyse agustos gibi olacak sanirim iyice karnim burnumda onca insan dedikodu biri cok kilo almissin derse moral falan iyice bitecek bir de agustosta kurban bayrami da var. Yaz hamileligi ne zormus ya dugun nisan bayram hepsi var. Inzivaya cekilemiyor insan

Iyi tatiller takma hic kilolari.Illaki veriliyor dogum sonrasi.Tatilin,acik bufenin tadini cikar

Iyi tatiller takma hic kilolari.Illaki veriliyor dogum sonrasi.Tatilin,acik bufenin tadini cikar

Tesekkur ederim canim. Ama vicdan azabiyla insan gonul rahatligiyla yiyemiyor bir de zor kilo veren bir yapim var Allah emzirme doneminde yardimcim olsun

Tesekkur ederim canim. Ama vicdan azabiyla insan gonul rahatligiyla yiyemiyor bir de zor kilo veren bir yapim var Allah emzirme doneminde yardimcim olsun

Soyle dusun.Bebe gelince ah keske tatilin daha cok tadini cikartsaydim diyeceksin O yuzden heleki otel tatili,hersey onune geliyor.Koyver gitsin

Hanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?
Bende 25+3teyim Canım. 6 kilo aldım maalesef. Ve göğüste, göğüs altlarında kaşıntı benim de oluyor. Göbekte olmuyor, sanırım sürekli yağlıyorum onun için

Hanımlar merhaba bende 25+6 yim. Toplamda kac kilo aldınız? Göbeğinizde gogus altnda goguste cok kaşıntı oluyor mu sizlerde de?

Goguslerde kasinti oluyor evet ama gobekte kasintiya dikkat et catlak olusumu olmasin. Kremleri yaglari unutma

Bulanti zamanlarimda kasintim cok oluyordu cunku su icemiyordum.Ne zaman mide bulantilarim kesildi ve bol su icmeye basladim kasinti kesildi.Haftada 2 defa da hindistan cevizi yagi suruyorum bir de.Etkisi var mi yok mu bilmiyorum tabi bununda.

Bundan 2 hafta önce 5 kilo almıştım canım bi daha tartılmadım yarın randevum var sanırım 6- 6.5 kg almışımdır toplamda.
Kaşıntım daha erken dönemlerde oluyodu şimdi yok hiç. Cildin kuruyodur mutlaka nemlendir ki çatlamasın

Kilo konusunda rekor bende 24+2 yim. Toplamda 9 buçuk kilo aldım hayatımda ilk kez 60 kiloyu gectim bazen krize girmiyor degilim ama kuzular saglıklı olsun kilodur verilir

Bende 4 kilo aldım simdilik. Sürekli yagliyorum nemlendiriyorum kremliyorum. Kurumaya baslayinca hemen yine kasiniyor malesef goguslerim benimde cok buyudu eski çamaşırlarım filan olmuyor artk

Bende 4 kilo aldım simdilik. Sürekli yagliyorum nemlendiriyorum kremliyorum. Kurumaya baslayinca hemen yine kasiniyor malesef goguslerim benimde cok buyudu eski çamaşırlarım filan olmuyor artk

Yeterli su tuketiyor musun ? Sadece distan krem,yag yeterli olmayabiliyor.

emily07 merhaba seni tabi ki hatırladım. Oğlum tup bebek şimdiki ikinci gebeligim spontan kendiliğinden aralarında allah nasip ederse 2.5 yaş olacak. Ama oğlum özel bir cocuk olduğu için 2. Bebek hiç düşünmemiştik. Allah nasip etti çok kararsız kaldım kürtaj olup olmamakta ama şimdi 26 haftalık olduk bile inşallah kızım sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir. Senin gebeliğinede çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın.

Ay çok güldüm. Benimde aklıma gelmezdi heralde sistemden görüleceği . Hayırlı evlat olsun lar benm kuzenler var üç erkek kardeş ama birbirne çok bagli maddi manevi hep birbirine destekler. Benim eşim tek erkek erkek kardesimde öyle . İkiside erkek kardeş yokluğunu hissediyolar. Benim ablam var herşeyimi onunla paylaşırım aslında erkek kardeşimle fikir olarak daha uyusuruz ama ablamla derlesiriz. O yüzden oğlum için çok sevindim erkek kardeşi olucak diye. Kız arzusu hep vardı bende ama tutku değil tabi ne gelirse rabbimden başım gözüm üstüne hayırlı bir evlat olması için elimizden geleni yapacağız. Kız olsun erkek olsun merhametli çocuklar yetiştirebilmek en büyük arzum. Çünkü kalbinde merhamet olan insan dan ne anne babasına ne eşine evladına çevresine zarar gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…