Kızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
Doguma hastane önlüğü gıydirip iniliyor.ilk dogum sezaryandı, odaya gelince gecelik giydirdiler. Sürekli kanama takibi ya da ıgne yaptılar. 2 saat sonra ıstedıgimi giydim.. Pijamalarımı giydim yürüdüm.. 2.normal doğumdu.bengene gecelık giydim.. 3. De farklı sehirdeyım, cuma kontrolde sordum hemşireye. Dogumdan cıkınca istersen gecelık ya da sadece pijama üstü gıydırırrız. 2 saat kum torbası konacak. Sonra sizi yürütecegız. Sonra ıstedıhınızı giyebilirsiniz dedi... Ben bu sefer nasıl olsa sezaryan olacak Dr bebek buyuk giderse normali unut dedi.. Dogumdan cıkınca pijama ustu giyerim zaten kum torbası konacak.. Gecelık toplanıyor belim agrımasım. 2 saat sonrada pijamanın altını giyerim.. Çok güzel dantelli gecelık pıjamalar var ama 350 400 den basılıyor. 1 gün için değer mi bilmiyorumKızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
Pijama takımı canım.hatta alt kısımdan fazla almak gerekiyor. Birde üstte düğmesi olan, emzirmeyi zorlaştırmayacak modelKızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
Dogumdan İlk cıkınca gecelık olabılır ama 2 saat sonra turuttukten sonra kesinlikle pijama.. Ben hıc hastanede 2 saatten sonra yatmadıgım ıcın hep gelen misafirlerle oturdum. Pijamada daha rahat hareket ediyorsun..Canim izledigim birkac dogumla ilgili videoda gecelikle daha rahat ettiklerini soylemisler ama ben her ikisinden de koymayi dusunuyorum sen de oyle yapabilirsin.
tatlım sanırım doğumdan önce elbise tarzı uzun gecelikler doğumdan sonra da önü düğmeli pijamalar iyi oluyormuşKızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
Aynen sezeryandan çıkınca sadece üstü giyiyorsun. Alt kısma kanama miktarını hemşireler kontrol ediyor sürekli. Hatta benim karna basıp pis kanı çıkardılar iki kez. Lohusalık döneminde öyle çok kanamam olmadı. Sonra zaten sondayı çıkarıp pijama altını giydirip yürütüyorlar.Doguma hastane önlüğü gıydirip iniliyor.ilk dogum sezaryandı, odaya gelince gecelik giydirdiler. Sürekli kanama takibi ya da ıgne yaptılar. 2 saat sonra ıstedıgimi giydim.. Pijamalarımı giydim yürüdüm.. 2.normal doğumdu.bengene gecelık giydim.. 3. De farklı sehirdeyım, cuma kontrolde sordum hemşireye. Dogumdan cıkınca istersen gecelık ya da sadece pijama üstü gıydırırrız. 2 saat kum torbası konacak. Sonra sizi yürütecegız. Sonra ıstedıhınızı giyebilirsiniz dedi... Ben bu sefer nasıl olsa sezaryan olacak Dr bebek buyuk giderse normali unut dedi.. Dogumdan cıkınca pijama ustu giyerim zaten kum torbası konacak.. Gecelık toplanıyor belim agrımasım. 2 saat sonrada pijamanın altını giyerim.. Çok güzel dantelli gecelık pıjamalar var ama 350 400 den basılıyor. 1 gün için değer mi bilmiyorum
Dogumdan İlk cıkınca gecelık olabılır ama 2 saat sonra turuttukten sonra kesinlikle pijama.. Ben hıc hastanede 2 saatten sonra yatmadıgım ıcın hep gelen misafirlerle oturdum. Pijamada daha rahat hareket ediyorsun..
Canım bir zararı yok diye biliyorum her gün 1 tane içmeye çalış ben unutursam diğer gün içiyorum muhakkaknehirnil111
Simdilik yok canim kramp vs herhangi birsey.Ilerleyen zamanda olursa kullanicaz artik.Hergun olmasa da gunasiri ya da 3 gunde 1 iciyorum maden suyu.
Onu tamamen dugmeli pijama takimi aldim ben.Pijamayla daha rahat ediliyormus.
Ben hazir olana baktim. Bir tane duz bir tane desenliyi ust uste koyup dikmisler. 0-3 ay yaziyor uzerinde. Hepsiburada da 30tl. Sevi hassas havlu yaz google incele istersen. Ben civcivli olana bayıldım ama almaktan vazgectim
Tesekkur ederim canım
Ben pijama giyindim en rahati. Zaten dogumdan geliyorsun sadece pijama uzerini giydiriyorlar. Yurumeye kaldirdiklarinda altini giydirip yürüttüler. Depend mutlaka al ama. Külot giyinmiyorsun. O cok rahat ped yetersiz kalir. Hem pijaman kirlenmez.
Canim izledigim birkac dogumla ilgili videoda gecelikle daha rahat ettiklerini soylemisler ama ben her ikisinden de koymayi dusunuyorum sen de oyle yapabilirsin.
Birde ben ozellikle pijama ve süslü olmayani tercih ettim. Yine lohusa pijamasi ama sadeydi. Çünkü hastane kolidorunda yürüyorsun . Herkesin eşi var. Herkesin geleni gideni var.kolidorda suslu puslu dantelli gecelikle gezmek pek hosuma gitmedi. Gozler bir şekilde uzerinde oluyor. Dikkat çekiyor butun anneler süslenmiş koridorlarda.
Doguma hastane önlüğü gıydirip iniliyor.ilk dogum sezaryandı, odaya gelince gecelik giydirdiler. Sürekli kanama takibi ya da ıgne yaptılar. 2 saat sonra ıstedıgimi giydim.. Pijamalarımı giydim yürüdüm.. 2.normal doğumdu.bengene gecelık giydim.. 3. De farklı sehirdeyım, cuma kontrolde sordum hemşireye. Dogumdan cıkınca istersen gecelık ya da sadece pijama üstü gıydırırrız. 2 saat kum torbası konacak. Sonra sizi yürütecegız. Sonra ıstedıhınızı giyebilirsiniz dedi... Ben bu sefer nasıl olsa sezaryan olacak Dr bebek buyuk giderse normali unut dedi.. Dogumdan cıkınca pijama ustu giyerim zaten kum torbası konacak.. Gecelık toplanıyor belim agrımasım. 2 saat sonrada pijamanın altını giyerim.. Çok güzel dantelli gecelık pıjamalar var ama 350 400 den basılıyor. 1 gün için değer mi bilmiyorum
Pijama takımı canım.hatta alt kısımdan fazla almak gerekiyor. Birde üstte düğmesi olan, emzirmeyi zorlaştırmayacak model
tatlım sanırım doğumdan önce elbise tarzı uzun gecelikler doğumdan sonra da önü düğmeli pijamalar iyi oluyormuş
Evet 2 tane de olabilir hem ondan hem ondanBen de oyle dusunuyorum o yuzden ikisinden de koyacagim leke gecme ihtimaline karsi pijamayi yedekli koyacagim hatta fazla olsun eksik olmasin zarari yok
Evet 2 tane de olabilir hem ondan hem ondan
Eve geçince ben sade 1 gün pijama gıydim. Fazla almaya gerek yok en basit pijama bıle 100 TL den basılıyor ve 1 kere gıyılıyor. Ben eve gecince 1 gun pijama gıydım, 2.gün hep günlük kıyafetlere başladım.. İlk baslarda kanama cok oldugu ıcın pijamaya kan rahatca cıkabıkıyor. Evde ben ilk dogumda kot gıydım hem sıkı tutuyor hem kan fazla cıkmıyordu.. 2 de temmuzda dogurdum valla elbiseyle evde dolandım çok kötu yazın dogurmak.. Hastaneye giderken 1 paket uzun gece pedi göturun.. Hastanenin verdikleri hemen gecırıyor. Benim ilk 1 hafta kanamam olur sonra kesilir... Cunku Dr ıcerıyı ıyı temızleyınce kanama fazla uzun sürmezmiş. Malesef ben hep 45 gün sonra adet oldum... İnsallah ben de herkes gıbı 9 10 ay sonra adet olurum..1 gecelik 2 pijama takimi gibi dusunuyorum yeter heralde bakalim
1 gecelik 2 pijama takimi gibi dusunuyorum yeter heralde bakalim
Yeter tabii ki
Doğum yapacağın hastaneye de bağlı kimi 2 gece tutuyor kimi 1 gecenormal doğum sa tutmuyorlar bile gece olduysa doğum akşama çıkıyorsun
Sezeryanmıydı senin diğer doğumların. Sezeryan da dikiş iyileşen kadar pijama giymek gerekiyor. Ben 4 tane alt almıştım. Bir, iki hafta hep pijama ile gezdim. Birde sezeryan da hasta bezi istiyorlar.Eve geçince ben sade 1 gün pijama gıydim. Fazla almaya gerek yok en basit pijama bıle 100 TL den basılıyor ve 1 kere gıyılıyor. Ben eve gecince 1 gun pijama gıydım, 2.gün hep günlük kıyafetlere başladım.. İlk baslarda kanama cok oldugu ıcın pijamaya kan rahatca cıkabıkıyor. Evde ben ilk dogumda kot gıydım hem sıkı tutuyor hem kan fazla cıkmıyordu.. 2 de temmuzda dogurdum valla elbiseyle evde dolandım çok kötu yazın dogurmak.. Hastaneye giderken 1 paket uzun gece pedi göturun.. Hastanenin verdikleri hemen gecırıyor. Benim ilk 1 hafta kanamam olur sonra kesilir... Cunku Dr ıcerıyı ıyı temızleyınce kanama fazla uzun sürmezmiş. Malesef ben hep 45 gün sonra adet oldum... İnsallah ben de herkes gıbı 9 10 ay sonra adet olurum..
İlaçları düzenli alıyorum ona rağmen halsiz bitkin ve hep yorgunum kan degerlerim iyi olmasına rağmen. İcmesem nolur bilememBen baski hissetmiyorum aslinda. Benim de sol kasik ve bebegin kafasi tahminimce sol tarafta yanlamasina yatiyor gibi 2 gun sonra randevum var orada gorucem artik ama dedigim gibi bu agrinin baski ve bebek pozisyonuyla ilgisi yok bende. Tamamen kemik agrisi gibi sol kasikta. Birkac aydir da devam ediyor. Doktor da kemikler icin takviye verdi ama duzenli icmiyorum su aralar hicbir seyim duzenli degil. Duzen ve ben ayni cumle icinde olamayiz
Olmamis bencede orta kısmı sertti baya kenarlar daha tatlı ve yumuşak . Kestirip aldım ben.Ananas cok guzel bir meyve. Ya olmamistir ya bazen kotuluyor bazi kisimlari kesilmis aldiysan oyledir.
Bebisler büyüdü baskı yapio artıkBenimde kasiklarim agriyor sanki adet agrisi gibi bi an adetim geldi saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?