2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Birde ben ozellikle pijama ve süslü olmayani tercih ettim. Yine lohusa pijamasi ama sadeydi. Çünkü hastane kolidorunda yürüyorsun . Herkesin eşi var. Herkesin geleni gideni var.kolidorda suslu puslu dantelli gecelikle gezmek pek hosuma gitmedi. Gozler bir şekilde uzerinde oluyor. Dikkat çekiyor butun anneler süslenmiş koridorlarda.

Kızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
Doguma hastane önlüğü gıydirip iniliyor.ilk dogum sezaryandı, odaya gelince gecelik giydirdiler. Sürekli kanama takibi ya da ıgne yaptılar. 2 saat sonra ıstedıgimi giydim.. Pijamalarımı giydim yürüdüm.. 2.normal doğumdu.bengene gecelık giydim.. 3. De farklı sehirdeyım, cuma kontrolde sordum hemşireye. Dogumdan cıkınca istersen gecelık ya da sadece pijama üstü gıydırırrız. 2 saat kum torbası konacak. Sonra sizi yürütecegız. Sonra ıstedıhınızı giyebilirsiniz dedi... Ben bu sefer nasıl olsa sezaryan olacak Dr bebek buyuk giderse normali unut dedi.. Dogumdan cıkınca pijama ustu giyerim zaten kum torbası konacak.. Gecelık toplanıyor belim agrımasım. 2 saat sonrada pijamanın altını giyerim.. Çok güzel dantelli gecelık pıjamalar var ama 350 400 den basılıyor. 1 gün için değer mi bilmiyorum

Canim izledigim birkac dogumla ilgili videoda gecelikle daha rahat ettiklerini soylemisler ama ben her ikisinden de koymayi dusunuyorum sen de oyle yapabilirsin.
Dogumdan İlk cıkınca gecelık olabılır ama 2 saat sonra turuttukten sonra kesinlikle pijama.. Ben hıc hastanede 2 saatten sonra yatmadıgım ıcın hep gelen misafirlerle oturdum. Pijamada daha rahat hareket ediyorsun..

Aynen sezeryandan çıkınca sadece üstü giyiyorsun. Alt kısma kanama miktarını hemşireler kontrol ediyor sürekli. Hatta benim karna basıp pis kanı çıkardılar iki kez. Lohusalık döneminde öyle çok kanamam olmadı. Sonra zaten sondayı çıkarıp pijama altını giydirip yürütüyorlar.

Dogumdan İlk cıkınca gecelık olabılır ama 2 saat sonra turuttukten sonra kesinlikle pijama.. Ben hıc hastanede 2 saatten sonra yatmadıgım ıcın hep gelen misafirlerle oturdum. Pijamada daha rahat hareket ediyorsun..

Ben de oyle dusunuyorum o yuzden ikisinden de koyacagim leke gecme ihtimaline karsi pijamayi yedekli koyacagim hatta fazla olsun eksik olmasin zarari yok

Onu tamamen dugmeli pijama takimi aldim ben.Pijamayla daha rahat ediliyormus.
Canim izledigim birkac dogumla ilgili videoda gecelikle daha rahat ettiklerini soylemisler ama ben her ikisinden de koymayi dusunuyorum sen de oyle yapabilirsin.
Pijama takımı canım.hatta alt kısımdan fazla almak gerekiyor. Birde üstte düğmesi olan, emzirmeyi zorlaştırmayacak model
tatlım sanırım doğumdan önce elbise tarzı uzun gecelikler doğumdan sonra da önü düğmeli pijamalar iyi oluyormuş

Sağolun kızlar fikirler için.
Bende gecelik istiyorum ama hangisi daha kullanışlı bilemediğim için tecrübeli annelere sorayım dedim..
Yâni pijama rahattır mutlaka ama kanama kontrolü bilmem ne içinn gecelik de şartmış demek.
Bende bi sabahlıklı pijama bakayım eğer daha rahat pijamaysa sonuçta rahatlık mühim hastane odasında

1 gecelik 2 pijama takimi gibi dusunuyorum yeter heralde bakalim
Eve geçince ben sade 1 gün pijama gıydim. Fazla almaya gerek yok en basit pijama bıle 100 TL den basılıyor ve 1 kere gıyılıyor. Ben eve gecince 1 gun pijama gıydım, 2.gün hep günlük kıyafetlere başladım.. İlk baslarda kanama cok oldugu ıcın pijamaya kan rahatca cıkabıkıyor. Evde ben ilk dogumda kot gıydım hem sıkı tutuyor hem kan fazla cıkmıyordu.. 2 de temmuzda dogurdum valla elbiseyle evde dolandım çok kötu yazın dogurmak.. Hastaneye giderken 1 paket uzun gece pedi göturun.. Hastanenin verdikleri hemen gecırıyor. Benim ilk 1 hafta kanamam olur sonra kesilir... Cunku Dr ıcerıyı ıyı temızleyınce kanama fazla uzun sürmezmiş. Malesef ben hep 45 gün sonra adet oldum... İnsallah ben de herkes gıbı 9 10 ay sonra adet olurum..

Sezeryanmıydı senin diğer doğumların. Sezeryan da dikiş iyileşen kadar pijama giymek gerekiyor. Ben 4 tane alt almıştım. Bir, iki hafta hep pijama ile gezdim. Birde sezeryan da hasta bezi istiyorlar.

İlaçları düzenli alıyorum ona rağmen halsiz bitkin ve hep yorgunum kan degerlerim iyi olmasına rağmen. İcmesem nolur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…