2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Şimdiden böyleysek doğuma yakın napıcaz bilmiyorum ayy bu şişkinlik cidden çok darlıyo yaa soda da rahatlatmıyo bunun bi çaresi yokmu acaba canım yaa

Hafif yemek ve bir de agrilar izin verdigi muddetce yuruyus disinda bir caresi yok gibi. Dusununce de cok normal aslinda tum organlar sıkıştı mide kucucuk kaldi kocaman kese var su var plasenta var bebek var. E daha ne olsun icimizde

Hafif yemek ve bir de agrilar izin verdigi muddetce yuruyus disinda bir caresi yok gibi. Dusununce de cok normal aslinda tum organlar sıkıştı mide kucucuk kaldi kocaman kese var su var plasenta var bebek var. E daha ne olsun icimizde
Yürüyüş yaparken daha çok şişiyorum ben canım ama bebiş hareket edince beni benden alıyo bütün sıkıntılarımı unutuyorum canım :)

Slm kızlar , yazdıklarınizi anca okuyorum pek yazma fırsatım olmuyor Geçen Dr kontrolü vardı. Dr'm çok ilgisiz, anca sorarsan zar zor cvp veriyor. Özele gidiyorum bu arada ve bazi arkadaslarinki ne güzel ilgiliymis imreniyorum. Karnımda Kasılmalar vardı, mg eksikliği varmış. İçiyorum biraz rahatladım Kan ilacim vardi sadece herhangi bir vit felan vermedi. Asıl sıkıntım da genital bölge de nohut gibi şişlik ler oluştu. Ne ağrı ne sızı sadece sol tarafında sarkma gibi şişlikler baktı muayene etti ve önemli değil, gebelikten baskıdan felan olmuştur dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı acaba?

Maşallah canım ya bayağı dikişten anlıyorsun demek ki Peki ne için bu ölçüler ne yapacaksınız bu kumaşlardan? Muslin felan da çok yazanlar olmuş Hiç fikrim yok ya

Son düzenleme:
Kızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
Ferro sanol yanlış hatırlamıyorsam
Ne şanslısın canım Hangi şehirdesin

ANladım canım o zaman şu an dua etmekten ve beklemekten başka çare yok gibi. İnşallah gönlüne göre rahat bir doğum geçirirsin tüm hamişlerle birlikte

Kızlar gebelik var mı sizce iki gün önce yaptım adetim 1 gün geçmişti şimdi üç gün gecti yarın başka markayla yapcam kasiklarimda batmalar var
İkinci çizgi çok silik gibi ama test bozulmuş olabilir gerçekten. Siz adetiniz geçmiş nasılsa direk kan vermeye gidin bence. Kesin sonuç almış olursunuz içiniz rahat eder şimdiden hakkınızda hayırlısı

Kızlar sabah akşama kadar sıkıntı yok akşam başlıyo şişkinlik resmen davul gibi oluyorum gece uyumada zorluk çekiyorum resmen iğne değse patlıycak gibi geriliyorum sizde böylemisiniz
hemde nasıl bazen kendimi balon gibi hissediyorum rahatsız eden daralma durumu hiç bi yere sığamıyorum
Kızlar gebelik var mı sizce iki gün önce yaptım adetim 1 gün geçmişti şimdi üç gün gecti yarın başka markayla yapcam kasiklarimda batmalar var
testi tekrarla bence bu hatalı gibi bi de idrarı 4 damla damlat buna sanki çok damlatmışsın da dağılmış gibi

Maşallah canım ya bayağı dikişten anlıyorsun demek ki Peki ne için bu ölçüler ne yapacaksınız bu kumaşlardan? Muslin felan da çok yazanlar olmuş Hiç fikrim yok ya
Çok amaçli örtü. Yazın bebeğin üzerini ört, pusetin uzerini ört. Genelde ben sicak havalarda kızımın üstüne örtüyorum

emily07 canım müslin havlu yapmak istiyorum ayrıyetten başka bir kumaş almama gerek var mı ? sadece muslin ile yapabilir miyim yapacağım dediğim de kenarlarını dikmekten ibret olacak

Kalitesine bayıldım. Bundan nevresim takımı da harika olur. Kış bebekleri sıcacık olur.

Eki Görüntüle 2285844 Eki Görüntüle 2285845
Çok güzeller canım güle güle kullan
Canım korkma doktoruma sordum bende iş yerinde oluyor diye oturma simidi al ağrı olacaktır dedi
Beni hala magnezyuma baslatmadi.Neden bilmiyorum.Kalmasinlar magnezyumsuz bebeler
Bende başlamadım canım şikayetin yoksa gerek yok maden suyu iç günde 1 tane şimdilik

emily07 canım müslin havlu yapmak istiyorum ayrıyetten başka bir kumaş almama gerek var mı ? sadece muslin ile yapabilir miyim yapacağım dediğim de kenarlarını dikmekten ibret olacak
Ben hazir olana baktim. Bir tane duz bir tane desenliyi ust uste koyup dikmisler. 0-3 ay yaziyor uzerinde. Hepsiburada da 30tl. Sevi hassas havlu yaz google incele istersen. Ben civcivli olana bayıldım ama almaktan vazgectim
Tesekkur ederim canım
Kızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
Ben pijama giyindim en rahati. Zaten dogumdan geliyorsun sadece pijama uzerini giydiriyorlar. Yurumeye kaldirdiklarinda altini giydirip yürüttüler. Depend mutlaka al ama. Külot giyinmiyorsun. O cok rahat ped yetersiz kalir. Hem pijaman kirlenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…