Kızlar gebelik var mı sizce iki gün önce yaptım adetim 1 gün geçmişti şimdi üç gün gecti yarın başka markayla yapcam kasiklarimda batmalar var
Şimdiden böyleysek doğuma yakın napıcaz bilmiyorum ayy bu şişkinlik cidden çok darlıyo yaa soda da rahatlatmıyo bunun bi çaresi yokmu acaba canım yaa
Yürüyüş yaparken daha çok şişiyorum ben canımHafif yemek ve bir de agrilar izin verdigi muddetce yuruyus disinda bir caresi yok gibi. Dusununce de cok normal aslinda tum organlar sıkıştı mide kucucuk kaldi kocaman kese var su var plasenta var bebek var. E daha ne olsun icimizde
Yürüyüş yaparken daha çok şişiyorum ben canımama bebiş hareket edince beni benden alıyo bütün sıkıntılarımı unutuyorum canım :)
Maşallah canım ya bayağı dikişten anlıyorsun demek ki Peki ne için bu ölçüler ne yapacaksınız bu kumaşlardan? Muslin felan da çok yazanlar olmuş Hiç fikrim yok yaYarim metre az gelir boyu 50cm olur. En az 90 cm olsun. Kumasin eni 150cm boyu 50cm olur. 75cm alirsan ortadan ikiye bölersin 75x75 olur ölçüsü. 1 metre alirsan 75x100 olur ölçüsü. Kesmek istemiyorum diyorsan 1 bucuk metre al. 150x150 olur.
Ferro sanol yanlış hatırlamıyorsamKızlar kan ilacı kullanıyomusunuz? Kullanıyosanız ilacın isminei söylermisinz
Ne şanslısın canım Hangi şehirdesinBenim drumda aşırı yoğun ve bu sehırde ünlü bir Dr. Ama muane süresince herşeyine detaylı bakıyor.. Bebek küçükken kısa sürerdi ama dün resmen 20 dk sürdü. Bizim böbrekleri kontrol altında tutuyor, sürekli böbrek ölçümü. Dün resmen ayrıntılı usg yaptı. Kalp böbrek beyne baktı... Artık her muanede renkli dopler yapıyor.. Son 3 dk da renkli usgyı acıyor, renkli olan bölüm çok güzel. Her şeyini görüyorsun.. Tansiyon kılo hep bakar.. En sevdıgım tarafı whats apptan ne yazsam o gun mutlaka mesai bitiminde cevap yazar.. Gece 11 de kanamam olmustu, tek seferde telefonu acınca ve pazar sabahı saat 8 de hastaneye gelınce benden 100 uzerınden 100 ü aldı
ANladım canım o zaman şu an dua etmekten ve beklemekten başka çare yok gibi. İnşallah gönlüne göre rahat bir doğum geçirirsin tüm hamişlerle birlikte[QUOTE
benim duru farklıydı da. Doktorum şimdikinde doğuma yakın bakıcaz dedi hem de bebeğin gelişimine göre. Gebeliğimin başında çatın dar dedi zaten leğen kemiğimi eliyle kontrol etti. Bebek çok kilolu olmaz mevcut çatıma göre normal doğum yapabilirmişim
İkinci çizgi çok silik gibi ama test bozulmuş olabilir gerçekten. Siz adetiniz geçmiş nasılsa direk kan vermeye gidin bence. Kesin sonuç almış olursunuz içiniz rahat ederKızlar gebelik var mı sizce iki gün önce yaptım adetim 1 gün geçmişti şimdi üç gün gecti yarın başka markayla yapcam kasiklarimda batmalar var
hemde nasıl bazen kendimi balon gibi hissediyorumKızlar sabah akşama kadar sıkıntı yok akşam başlıyo şişkinlik resmen davul gibi oluyorum gece uyumada zorluk çekiyorum resmen iğne değse patlıycak gibi geriliyorum sizde böylemisiniz
testi tekrarla bence bu hatalı gibi bi de idrarı 4 damla damlat buna sanki çok damlatmışsın da dağılmış gibiKızlar gebelik var mı sizce iki gün önce yaptım adetim 1 gün geçmişti şimdi üç gün gecti yarın başka markayla yapcam kasiklarimda batmalar var
Çok amaçli örtü. Yazın bebeğin üzerini ört, pusetin uzerini ört. Genelde ben sicak havalarda kızımın üstüne örtüyorumMaşallah canım ya bayağı dikişten anlıyorsun demek ki Peki ne için bu ölçüler ne yapacaksınız bu kumaşlardan? Muslin felan da çok yazanlar olmuş Hiç fikrim yok ya
Oy doğru valla olurBebek ağırlaştıkça benim orda da mı kemiğim varmış hissi ve ağrısı oluyor
Çok güzeller canım güle güle kullanKalitesine bayıldım. Bundan nevresim takımı da harika olur. Kış bebekleri sıcacık olur.
Eki Görüntüle 2285844 Eki Görüntüle 2285845
Canım korkma doktoruma sordum bende iş yerinde oluyor diye oturma simidi al ağrı olacaktır dediBenim ikinci aydan beri kuyruk sokumu kemiğim ve belim ağrıyor. Küçükken düşme falan da olmadı ama inşallah normal doğuma engel olmaz. Geçen cuma gittim kontrole. Baş aşağı duruyordu benim kızım da. Ama o kadar hareketli ki tekrar yan döner diye korkuyorım. Gerçi üç ay var nerdeyse.
Bende başlamadım canım şikayetin yoksa gerek yok maden suyu iç günde 1 tane şimdilikBeni hala magnezyuma baslatmadi.Neden bilmiyorum.Kalmasinlar magnezyumsuz bebeler
Ben cuma günü yaptırdım canım. Eczaneden 75 lik glikoz aldım sıvı şekilde 8 liraydı fiyatıda. bugün sonuçlarımı alıcam kısmetseKızlar şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıran varmı aranızda?
Kızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
Ben hazir olana baktim. Bir tane duz bir tane desenliyi ust uste koyup dikmisler. 0-3 ay yaziyor uzerinde. Hepsiburada da 30tl. Sevi hassas havlu yaz google incele istersen. Ben civcivli olana bayıldım ama almaktan vazgectimemily07 canım müslin havlu yapmak istiyorum ayrıyetten başka bir kumaş almama gerek var mı ? sadece muslin ile yapabilir miyim yapacağım dediğim de kenarlarını dikmekten ibret olacak
Tesekkur ederim canımÇok güzeller canım güle güle kullan
Canım korkma doktoruma sordum bende iş yerinde oluyor diye oturma simidi al ağrı olacaktır dedi
Bende başlamadım canım şikayetin yoksa gerek yok maden suyu iç günde 1 tane şimdilik
Ben pijama giyindim en rahati. Zaten dogumdan geliyorsun sadece pijama uzerini giydiriyorlar. Yurumeye kaldirdiklarinda altini giydirip yürüttüler. Depend mutlaka al ama. Külot giyinmiyorsun. O cok rahat ped yetersiz kalir. Hem pijaman kirlenmez.Kızlar hastane de pijama mı rahat olur gecelik mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?