2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim bana kum torbası koyulmadi. Cevremde de hic gormedim. Ilk kez senden duydum. Belki doktora gore degisiyordur.
Bence bosa masraf etme. Zaten dogumdan geliyorsun uzerinde ortu oluyor. Ustunede pijama üstünü giydiriyorlar.

Doktorum 50lik yaptirmami istemis seker yuklemesini.Genelde 75 lik istenmiyor mu?
Bana da 50 lik istemişti canım. Şeker şüphesi fazlaysa o zaman 75 lik istiyorum demişti. Senin bebeğin normal kilo alıyo, sen normal kilo alıyosun, suyun da normal hiçbir şeker şüphesi görünmüyo sende demişti

Günaydın kızlar doktorum kan hapını 2 ye çıkardı sabah aç karnına aldığım ama midemi mahvediyor 3 hafta sonrada şeker yüklemesi için gideceğim nasipse bakalım Kilomdan korkuyordum ama harika dedi 1 aydır sabittim tabi ortalamayı buldum demek ki

50 lik fazla cikarsa da 100 luk isteniyormus sanirim.Bakalim nasip artik.Carsamba ya da persembe yaptiracagim.Insallah sorun cikmaz.

Canim bana kum torbası koyulmadi. Cevremde de hic gormedim. Ilk kez senden duydum. Belki doktora gore degisiyordur.

Bence bosa masraf etme. Zaten dogumdan geliyorsun uzerinde ortu oluyor. Ustunede pijama üstünü giydiriyorlar.
Bana da kum torbası konmadı. Kimi hastane koyuyormuş sezeryan sonrası baskı yapsın kalan kan çıksın diye. Bende de karnıma baskı yaparak çıkardılar onu yerine

Yani evde kendi olcum aletiyle olctugumuzde sorun cikmiyor.Babam seker hastasi ama.Zaten 50 likte yuksek cikarsa 75 lik yapiyorlarmis.Sanki oyle okumustum.
Evet öyle yapıyorlarmış. Bana sordu doktor, ilk gebeliğinde şeker çıktı mı, şeker ile ilgili bir rahatsızlığın var mı, aile de var mı diye, yok diyince 50 lik verdi. Sen de de şüphe görmedi demekki

50 lik fazla cikarsa da 100 luk isteniyormus sanirim.Bakalim nasip artik.Carsamba ya da persembe yaptiracagim.Insallah sorun cikmaz.
İnşallah sıkıntı çıkmaz bir daha yüklemene gerek kalmaz canım doktorun istediyse vardır bir bildiği açlık tokluk şekerine baktırdıysan belki de risk pek görmemiştir

Ben cuma günü yaptırdım canım. Eczaneden 75 lik glikoz aldım sıvı şekilde 8 liraydı fiyatıda. bugün sonuçlarımı alıcam kısmetse
Bende yaptırıcamda benimki toz şeklinde yaa sıvı şekilde olandamı varmış eczanede tühh ya ben nasıl ayarlayacaksam suyunu poff çok gözümde büyüyo bu şeker yükletme

Senin sezeryan tarihini belirledi mi doktor canım. Benim ki daha çok var, o zaman karar verelim dedi
20 ekimde yapariz dedi. 20 ekim pazara geliyor. Sordum pazar günü doguma giriyormusunuz diye. 1 gun once yada sonra yapariz dedi. 19 ekim olsun diyorum. 19.10.19 guzel tarih kızımda 10.10.17 de dogdu. 38+4 de alirlar seninde

Normal pijama mı alıyım lohusa için

Koruyucu iste.
Ben koruyuxu ile içmeye başladım beni de magnezyum mahvetti ağrı yaptı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…