Ay allah o günleri de göstersin..ay doğuma giderken de yazarız burayaben doğuruyorum falan diye
İnşallah minikler vaktini bekler kuzumInsallah ben yapmam acilisiEkimin ilk ve ikinci haftasina kalirim
Evet canım tamamen uyutulmak istedim. Tam ayılmadan odaya çıkarmıyorlar zaten. Ben çabuk kendime geldim Allahtan. Ama odaya geldiğimde oğlum beşiğinden yatıyor ilk mamasını yemişti bile. Bizde kıyafetini hemşireler giydirmiş öyle vermişler ailemeDiğerinde full mu aldın anteztesi..
Ayılması zormuş ya kardeşim 2. Bebekte öyle yapmıştı baya bi gelemedi kendine biz bebeği besledik giydirdik. İlk anlarını hiç görmedi
Ama bende sezeryan derlerse genel isterim beb çok paniğimm uslu durmam
Hepsi zamanında gelir inşallah
Ağrı değil mide bulantısı yapıyor canım sabah üzerine fazla su içeyim dedim affedersin geri çıktı öğlene kadar etkisi devam ediyorKoruyucu iste.
Ben koruyuxu ile içmeye başladım beni de magnezyum mahvetti ağrı yaptı çok
İlacını değiştirebilirsin. Midene daha uygun bir kan ilacı verebilirler. Birde bulantı yaparsa yemekten iki saat sonra iç demişti eczacı bana. Belki işe yarar sendeAğrı değil mide bulantısı yapıyor canım sabah üzerine fazla su içeyim dedim affedersin geri çıktı öğlene kadar etkisi devam ediyor
Evet bizde öyle vermiştik ama hastane demedi ebe kuzenim verirdi şırınga ile verdik hatta videosu var bakıp bakıp gülüyoruzEvet canım tamamen uyutulmak istedim. Tam ayılmadan odaya çıkarmıyorlar zaten. Ben çabuk kendime geldim Allahtan. Ama odaya geldiğimde oğlum beşiğinden yatıyor ilk mamasını yemişti bile. Bizde kıyafetini hemşireler giydirmiş öyle vermişler aileme
Birde bizim hastane de meme reddi yaşamasın diye mamayı şırınga ile verdirmişlerdi benim sütüm tamamen gelene kadar
Oy hangisini içtin canım..Ağrı değil mide bulantısı yapıyor canım sabah üzerine fazla su içeyim dedim affedersin geri çıktı öğlene kadar etkisi devam ediyor
Canım o an sadece bebeği düşünüyorsun sağlıkla doğdu mu, iyi mi diye o yüzden de ağrı sancı ikinci planda kalıyor emin ol. Ben güle oynaya gitmiştim sezeryanaEvet bizde öyle vermiştik ama hastane demedi ebe kuzenim verirdi şırınga ile verdik hatta videosu var bakıp bakıp gülüyoruz
Yâni genel sadece uyuyup hiç birşeyi hissetmediğin içinn güzel. 3 bebeğine kardeşm epidural oldu hissettim diyokarnımı dikerken alırken ama acısı yoktu diyo. Bi de sakinleştirici veriyorlarmış ufakta olsa bazen onu sen iste mutlaka danışıp başlamadan heyecan olursa.. Bi de mide bulantısı olabilir diye uyarmışlar içimizi hafif karıştırdıkları için mideye bağırsaklara bi haller oluyor zaten
Allah kolay çook versin yani ikiside zor benim için düşünce normalde sezeryan da.. Rabbim en kolayı en Sağlıklı iş hangisi ise onu nasip etsin.
doktor bana günde 2 tane demişti ama midemi bozdu bulantı olmadı ama ishal oldum sonra tek e düşürdüm doktor a da söylemeyi unuttumİlacını değiştirebilirsin. Midene daha uygun bir kan ilacı verebilirler. Birde bulantı yaparsa yemekten iki saat sonra iç demişti eczacı bana. Belki işe yarar sende
cümlemizeEvet bizde öyle vermiştik ama hastane demedi ebe kuzenim verirdi şırınga ile verdik hatta videosu var bakıp bakıp gülüyoruz
Yâni genel sadece uyuyup hiç birşeyi hissetmediğin içinn güzel. 3 bebeğine kardeşm epidural oldu hissettim diyokarnımı dikerken alırken ama acısı yoktu diyo. Bi de sakinleştirici veriyorlarmış ufakta olsa bazen onu sen iste mutlaka danışıp başlamadan heyecan olursa.. Bi de mide bulantısı olabilir diye uyarmışlar içimizi hafif karıştırdıkları için mideye bağırsaklara bi haller oluyor zaten
Allah kolay çook versin yani ikiside zor benim için düşünce normalde sezeryan da.. Rabbim en kolayı en sağlıklııs hangisi ise onu nasip etsin.
Canım o an sadece bebeği düşünüyorsun sağlıkla doğdu mu, iyi mi diye o yüzden de ağrı sancı ikinci planda kalıyor emin ol. Ben güle oynaya gitmiştim sezeryana
Canım benim ilk sezaryanda da birşey konması ama şimdi baska bır sehırdetım ve 2 saat kum torbası konuluyor dendi. Ben de ilk duyunca ve arkadasım ziyarete gıdınce sasırmıştım...Canim bana kum torbası koyulmadi. Cevremde de hic gormedim. Ilk kez senden duydum. Belki doktora gore degisiyordur.
Bence bosa masraf etme. Zaten dogumdan geliyorsun uzerinde ortu oluyor. Ustunede pijama üstünü giydiriyorlar.
Sabah üstüne 1 bardak fazladan su içtim zaten su çıktı demek ki biraz durup 1 saat sonra kahvaltı yapıp bastırmalıyım su içmeden duracağım bakalım ne olacak gece içtiğimde etkilemiyorduİlacını değiştirebilirsin. Midene daha uygun bir kan ilacı verebilirler. Birde bulantı yaparsa yemekten iki saat sonra iç demişti eczacı bana. Belki işe yarar sende
Gynoferol canım gece yatarken içince bir şey yapmıyordu daOy hangisini içtin canım..
Bende ağrı yaptı sandım bende ağrı yapıyor kan ilaçları b12ler
Benim ilki sezaryan, 2.normal dogum 3. Yü ben de Dr da bilmiyor.. Ben evde yumuşak kotlardan giydim. Hasta bezi çok kalın ben evde hep gece uzun pedlerden kullandım. Yüksek bel giydiğim için dikiş yerini etkilemiyor canım..Sezeryanmıydı senin diğer doğumların. Sezeryan da dikiş iyileşen kadar pijama giymek gerekiyor. Ben 4 tane alt almıştım. Bir, iki hafta hep pijama ile gezdim. Birde sezeryan da hasta bezi istiyorlar.
Benim ilk sezaryandi kum torbası konması ama bebegı cıkardıktan sonra 2 Dr resmen karnımı dümdüz yaptı.. İçimden dedim ki kızım karnın normal zamanda bıle böyle dümdüz değildi... İçini ıyıce temizledik lerı ıcın baatırıyorlar ve benım dogumdan sonra fazla kanamam olmamıştı.. 1 hafta sonra bıtmıstı..Benimde karnima bastırdılar canım
Hayir gitmedim noraldir diye dusundum sizlerde olmuyormuDoktora gittin mi canım bunun için
Aynen hasta bezini sadece doğumdan sonra takıyorlar burda. Kan takibini rahat yapmak için sanırım.Benim ilki sezaryan, 2.normal dogum 3. Yü ben de Dr da bilmiyor.. Ben evde yumuşak kotlardan giydim. Hasta bezi çok kalın ben evde hep gece uzun pedlerden kullandım. Yüksek bel giydiğim için dikiş yerini etkilemiyor canım..
Eevt bende gece içiyordum 2ye çıkardı arada tek dozu unutuyorumSabah üstüne 1 bardak fazladan su içtim zaten su çıktı demek ki biraz durup 1 saat sonra kahvaltı yapıp bastırmalıyım su içmeden duracağım bakalım ne olacak gece içtiğimde etkilemiyordu
Gynoferol canım gece yatarken içince bir şey yapmıyordu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?