2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canım tamamen uyutulmak istedim. Tam ayılmadan odaya çıkarmıyorlar zaten. Ben çabuk kendime geldim Allahtan. Ama odaya geldiğimde oğlum beşiğinden yatıyor ilk mamasını yemişti bile. Bizde kıyafetini hemşireler giydirmiş öyle vermişler aileme

Birde bizim hastane de meme reddi yaşamasın diye mamayı şırınga ile verdirmişlerdi benim sütüm tamamen gelene kadar

Ağrı değil mide bulantısı yapıyor canım sabah üzerine fazla su içeyim dedim affedersin geri çıktı öğlene kadar etkisi devam ediyor
İlacını değiştirebilirsin. Midene daha uygun bir kan ilacı verebilirler. Birde bulantı yaparsa yemekten iki saat sonra iç demişti eczacı bana. Belki işe yarar sende

Evet bizde öyle vermiştik ama hastane demedi ebe kuzenim verirdi şırınga ile verdik hatta videosu var bakıp bakıp gülüyoruz
Yâni genel sadece uyuyup hiç birşeyi hissetmediğin içinn güzel. 3 bebeğine kardeşm epidural oldu hissettim diyo karnımı dikerken alırken ama acısı yoktu diyo. Bi de sakinleştirici veriyorlarmış ufakta olsa bazen onu sen iste mutlaka danışıp başlamadan heyecan olursa.. Bi de mide bulantısı olabilir diye uyarmışlar içimizi hafif karıştırdıkları için mideye bağırsaklara bi haller oluyor zaten
Allah kolay çook versin yani ikiside zor benim için düşünce normalde sezeryan da.. Rabbim en kolayı en sağlıklııs hangisi ise onu nasip etsin.

Canım o an sadece bebeği düşünüyorsun sağlıkla doğdu mu, iyi mi diye o yüzden de ağrı sancı ikinci planda kalıyor emin ol. Ben güle oynaya gitmiştim sezeryana

İlacını değiştirebilirsin. Midene daha uygun bir kan ilacı verebilirler. Birde bulantı yaparsa yemekten iki saat sonra iç demişti eczacı bana. Belki işe yarar sende
doktor bana günde 2 tane demişti ama midemi bozdu bulantı olmadı ama ishal oldum sonra tek e düşürdüm doktor a da söylemeyi unuttum
cümlemize

Canım o an sadece bebeği düşünüyorsun sağlıkla doğdu mu, iyi mi diye o yüzden de ağrı sancı ikinci planda kalıyor emin ol. Ben güle oynaya gitmiştim sezeryana
Ay inşallah kuzum ya..
Düşünmemeye çalışıyorum zaten şuan.
Zamanı gelince görecezz başımıza ne gelecek

Canim bana kum torbası koyulmadi. Cevremde de hic gormedim. Ilk kez senden duydum. Belki doktora gore degisiyordur.

Bence bosa masraf etme. Zaten dogumdan geliyorsun uzerinde ortu oluyor. Ustunede pijama üstünü giydiriyorlar.
Canım benim ilk sezaryanda da birşey konması ama şimdi baska bır sehırdetım ve 2 saat kum torbası konuluyor dendi. Ben de ilk duyunca ve arkadasım ziyarete gıdınce sasırmıştım...

Sabah üstüne 1 bardak fazladan su içtim zaten su çıktı demek ki biraz durup 1 saat sonra kahvaltı yapıp bastırmalıyım su içmeden duracağım bakalım ne olacak gece içtiğimde etkilemiyordu
Oy hangisini içtin canım..
Bende ağrı yaptı sandım bende ağrı yapıyor kan ilaçları b12ler
Gynoferol canım gece yatarken içince bir şey yapmıyordu da

Sezeryanmıydı senin diğer doğumların. Sezeryan da dikiş iyileşen kadar pijama giymek gerekiyor. Ben 4 tane alt almıştım. Bir, iki hafta hep pijama ile gezdim. Birde sezeryan da hasta bezi istiyorlar.
Benim ilki sezaryan, 2.normal dogum 3. Yü ben de Dr da bilmiyor.. Ben evde yumuşak kotlardan giydim. Hasta bezi çok kalın ben evde hep gece uzun pedlerden kullandım. Yüksek bel giydiğim için dikiş yerini etkilemiyor canım..

Benimde karnima bastırdılar canım
Benim ilk sezaryandi kum torbası konması ama bebegı cıkardıktan sonra 2 Dr resmen karnımı dümdüz yaptı.. İçimden dedim ki kızım karnın normal zamanda bıle böyle dümdüz değildi... İçini ıyıce temizledik lerı ıcın baatırıyorlar ve benım dogumdan sonra fazla kanamam olmamıştı.. 1 hafta sonra bıtmıstı..

Aynen hasta bezini sadece doğumdan sonra takıyorlar burda. Kan takibini rahat yapmak için sanırım.

Benim bebek çok kılo almassa sancın gelirse normal yaparım dedi. Ama bebek şimdi 1 kg.. Böyle giderse normali unut dedi.. Tarih ne zaman olur dedim. 10.10.2019.. Tarıh cok guzel... Oğlumda 05.05 i yakalayamıstık 40 hafta oldu dıye dr almıstı...takvımdrn baktım 94 gün kalmış. Allahım en sıcak ve kavurucu günler beni bekliyor

Eevt bende gece içiyordum 2ye çıkardı arada tek dozu unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…