50 lik de sikinti cikarsa 100 luk yapmalari gerekiyomus...iki kere ugrasilmasin diye doktorlar 75 lik tercih ediyor benim bildigim:)Bana da 50lik verdiler neye göre yapıyorlar bilemedim
Valize koyup kaldırdım yarın çıkarıp atarm inşallah cnm. Ben çamaşır mağazasından aldım ikiyüz tl ye ama nette varmış hemde daha ucuz . Yarn bulup yazarm hepsini. Şimdi oğluşu uyutuyorumResım atar mısın merak ettim hangı marka ve model ve fıyat ne acaba
Ooo valizler hazırlanmış ben 32.haftada hep hazırlıyorum.. Daha modele karar veremedim alayım da kurtulayım.. Ben oğluşlar 21.00 da uyumuş oluyor, parkta oynamaktan yoruluyor lar. Zaten pijamada bıle 160 den aşağı birşey yokValize koyup kaldırdım yarın çıkarıp atarm inşallah cnm. Ben çamaşır mağazasından aldım ikiyüz tl ye ama nette varmış hemde daha ucuz . Yarn bulup yazarm hepsini. Şimdi oğluşu uyutuyorum
Aynen canım buna ilave olarak mide yanması da hat safada alev alev resmenMalesef bende böyleyimmm canmdiyafram bolumum öyle geriliyor ki makas atsan çatır çatır aşağı açılacak gibi
Hangi uygulamalı kullanıyosun canım ay İnşallah görelim o günleri
Çok güzel olmuş. Tam kış bebeği kıyafeti
çok güzel
Kardeşimin eşine gelinimize örüyorum. Benim evim sıcak. Bunlar fazla gelir. Sadece kendime sıra gelirse 2 yelek yaparim. Tabi birde kızım izin verirse.Çok güzel olmuş. Tam kış bebeği kıyafeti
çok güzel
Masallah findik kurdunaKardeşimin eşine gelinimize örüyorum. Benim evim sıcak. Bunlar fazla gelir. Sadece kendime sıra gelirse 2 yelek yaparim. Tabi birde kızım izin verirse.
Eki Görüntüle 2286810
Teşekkür ederim canım. Valla bende mavi ve pembeden sinir oluyorum. Kendime mavi birsey almadım dogru dürüst. Kaynanam almis bir kac birsey hepsi maviEllerine saglik.Coookk guzelllbir tek rengi sevmedigim renk.Insallah erkek diye bu bebe mavisi hediyelik getirmez misafirler bana.Giydiririm tabi gelmis diye ama hic isteyerek giydirmem
Daha dün annemle konustuk bunu.Bebek örgülerinde beyaz en favori diye.Rahmetli babannemin orgusu cok iyidi.etrafinda hamile olana boyle bere,eldiven,patik,tulumuna kadar set seklinde orup hediye ederdi. Tum torunlarina birer tane beyaz ceket ormus bundan seneler evvel.Sakliyor annem.Dönüsümlü giydiricem bende napayim.Teşekkür ederim canım. Valla bende mavi ve pembeden sinir oluyorum. Kendime mavi birsey almadım dogru dürüst. Kaynanam almis bir kac birsey hepsi maviben bebeklerde ozellikle beyaza hayranim. Bunu gelinimize örüyorum. Rengi o seçti. Yoksa ben krem örecektim. Düğmeleri kahve dikecektim.
Benim babannemde bir suru örmüş rahmetli. Ama nedense hep beyaz uzerine pembe süslemiş. Kızımda kullandim ama ogluma olmaz. O yuzden orebilirsem orecem oremezsem hazir alırım.Daha dün annemle konustuk bunu.Bebek örgülerinde beyaz en favori diye.Rahmetli babannemin orgusu cok iyidi.etrafinda hamile olana boyle bere,eldiven,patik,tulumuna kadar set seklinde orup hediye ederdi. Tum torunlarina birer tane beyaz ceket ormus bundan seneler evvel.Sakliyor annem.Dönüsümlü giydiricem bende napayim.
ya çok tatlı yerimKardeşimin eşine gelinimize örüyorum. Benim evim sıcak. Bunlar fazla gelir. Sadece kendime sıra gelirse 2 yelek yaparim. Tabi birde kızım izin verirse.
Eki Görüntüle 2286810
tatlım o kaçınılmaz son gibi bişeEllerine saglik.Coookk guzelllbir tek rengi sevmedigim renk.Insallah erkek diye bu bebe mavisi hediyelik getirmez misafirler bana.Giydiririm tabi gelmis diye ama hic isteyerek giydirmem
Küçük kedi gibi dolanmış ipeKardeşimin eşine gelinimize örüyorum. Benim evim sıcak. Bunlar fazla gelir. Sadece kendime sıra gelirse 2 yelek yaparim. Tabi birde kızım izin verirse.
Eki Görüntüle 2286810
Büyük oğlana hep mavi geldi örgüler zaten babaannesi tam örgü manyağı..komşusu modeli vermedi diye günde kadının torununu ızleye ızleye yanında da ıp goturmus modeli cıkardı ve benım oğlışa ördü.. Öbür ayın gününde ben toruna bakacağım sen cık gez dedi.. Allah Allah kayınvalıde ın kafaya taş düştü dedim. Sen al benım oğlanı güne götür bak sen bana modeli vermedin ben ördüm diye nispet yapmış... Ben kayınvalıdeye İlk bır hurc örfu getordı hepsı mavi anne bu ne bır daha örersen ya da baskası sorarsa krem beyaz kahve tonları örsün dedim. Tamam dedi. Ne cok erkek ıstıyormussun dedim. Kadının tum örfulerı mavi beyaz.... 2.de örme dedim.. 3 ye de gerek yok ev aşırı sıcak.. Zaten iyice yaşlandı da... Kendi herkese örer şapka bere bir biz 1 tane göremedik.... Ben de çok güzel bir bere görüp Kendime satın aldım.. Eşim anneme de alsaydın dedi annen herkese örüp örüp dagıtıyor ben bir tane birşey ini göremedim merak etme o Kendıne örmüştür dedim.. Birsey dıyemedı.. Eskiden ayırt etmezdim ne alırsam ona da alırdı. Kendı anneme de artık onu ayırt edıyorumEllerine saglik.Coookk guzelllbir tek rengi sevmedigim renk.Insallah erkek diye bu bebe mavisi hediyelik getirmez misafirler bana.Giydiririm tabi gelmis diye ama hic isteyerek giydirmem
çok güzelmiş güle güle kullankızlar bende bu gecelik ve beyaz sabahlıgı aldım. gecelik önünde cep gibi bişeyler var emzirmeye uygun. giyip denedim baya kullanışlı rahat bişeymiş. bir de beyaz lohusa pijaması ekledim. hem sade hem de kullanışlı bişeyler bulmak çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?