Ben beyaz düşünüyorum canım yaKızlar hastanede giyeceğiniz pijamaları nasıl istiyorsunuz ekru ya da beyazlar pek dayanıklı olmaz gibi geliyor ama böyle bir model giyilse mesela çok mu basit durur çok kullanışlı gibi bunlarEkrular falan daha süslü tabi de
Eki Görüntüle 2286489
Benimde öyle canım unutmamaya çalışıyorum kan değerlerim çok erkenden düşmeye başladı demirim de diğerlerinde sıkıntı yokEevt bende gece içiyordum 2ye çıkardı arada tek dozu unutuyorum
Henüz onuda almadım ona göre kombinlerim ama kararsızım tabi ekru severim ama iç göstermesi rahat etme açısından düşünüyorum sadeceBen beyaz düşünüyorum canım ya
Bebeğe beyaz hastane çıkışı almıştım
Aslında bu da güzel duruyor. Ekru istiyorsan da sabahlıklı bir model düşünebilirsin. Yürüyüşte giyersin üstüne içini göstermez böyleceKızlar hastanede giyeceğiniz pijamaları nasıl istiyorsunuz ekru ya da beyazlar pek dayanıklı olmaz gibi geliyor ama böyle bir model giyilse mesela çok mu basit durur çok kullanışlı gibi bunlarEkrular falan daha süslü tabi de
Eki Görüntüle 2286489
Öyle de yapabilirim dediğin gibi canım 2 pijama takımı düşünüyorum aslında birini böyle birini sabahlıklı bir ekru süslü bir şey olabilir haklısınAslında bu da güzel duruyor. Ekru istiyorsan da sabahlıklı bir model düşünebilirsin. Yürüyüşte giyersin üstüne içini göstermez böylece
Bende almadım henüz. O ara hangi kilo da olurum tam kestiremiyorum. Altı demirsiz iç çamaşırı falan da almam lazım.Öyle de yapabilirim dediğin gibi canım 2 pijama takımı düşünüyorum aslında birini böyle birini sabahlıklı bir ekru süslü bir şey olabilir haklısın
Bence gayet güzel canım, benim de iki pijamam böyle önden düğmeli aynen.Kızlar hastanede giyeceğiniz pijamaları nasıl istiyorsunuz ekru ya da beyazlar pek dayanıklı olmaz gibi geliyor ama böyle bir model giyilse mesela çok mu basit durur çok kullanışlı gibi bunlarEkrular falan daha süslü tabi de
Eki Görüntüle 2286489
Oda var şimdi sığarım da ya son aylarda alırsam biraz büyük alayım diyorum ama ya çok değişmezse bedenim şuanda dengeli gidiyorum ama son 3 ay iyice artarsa ve durduramazsam kendimiBende almadım henüz. O ara hangi kilo da olurum tam kestiremiyorum. Altı demirsiz iç çamaşırı falan da almam lazım.
Sağol canım böyle bir takım muhakkak olmalı gibi en azından evde rahat edilirBence gayet güzel canım, benim de iki pijamam böyle önden düğmeli aynen.
Kızlar hastanede giyeceğiniz pijamaları nasıl istiyorsunuz ekru ya da beyazlar pek dayanıklı olmaz gibi geliyor ama böyle bir model giyilse mesela çok mu basit durur çok kullanışlı gibi bunlarEkrular falan daha süslü tabi de
Eki Görüntüle 2286489
Güzel modeller canım ama bende pek bu tarz giymediğim için 1 gün için vermeye kıyamıyorum daha sade paylaştığım gibi modeller ilgimi çekiyorBen de ekru mu mavi mi karar veremiyorum. Öncekilerden kalma penye var ama bu tüllü olanlar daha cok hoşuma gıdıyor... Aslında angelbutıkte uy şeytana ver 350 TL harıka gecelıkler var.. Sonra vazgecıyorum.. Bır gun ıcın değmez dıye
Benimde öyle canım 3 hafta başladım 3 kullnamaya 9 olmuştu. Şimdi 11.5lara çıktıBenimde öyle canım unutmamaya çalışıyorum kan değerlerim çok erkenden düşmeye başladı demirim de diğerlerinde sıkıntı yok
Henüz onuda almadım ona göre kombinlerim ama kararsızım tabi ekru severim ama iç göstermesi rahat etme açısından düşünüyorum sadece
Benim de hep 1.ve2.dogumdakiler sade ya da o zamanlar öyle şeyler vardı. Bu son doğurmam diye biraz abartıyorum.. Bir de büyük alınacak besık bebek arabası gıbı masraf olmayınca kendimi durduramıyorum... 2 gündür lohusa pijamalarımı arıyorum ama bulamıyorum.. Kımbılır nereye yıktım... Ben normalde de süsü püsü ışıltıyı severim...Güzel modeller canım ama bende pek bu tarz giymediğim için 1 gün için vermeye kıyamıyorum daha sade paylaştığım gibi modeller ilgimi çekiyor
Evet belden uyuşma. Belden igne vuruyorlar spinalde. Epiduralde sırtına katater takıyorlar. Spinal yaptirdim. Ne bel agrisi ne de bas agrisi yapti bende. Cok cabuk ayaga kalktım. Yatmadim fazla.Belden uyuşturma demi. İlkinde korktum genel istedim ısrarla. Genel de de ağrıyla uyanıyorsun.bebeğin doğum anını göremiyorsyn. Çabuk ayıldım ama yine de o anı yaşayamadım. Bel ağrısı kalıyor falan diyorlar doğru mu
Benim kızımda 10.10.17 de dogdu.Benim bebek çok kılo almassa sancın gelirse normal yaparım dedi. Ama bebek şimdi 1 kg.. Böyle giderse normali unut dedi.. Tarih ne zaman olur dedim. 10.10.2019.. Tarıh cok guzel... Oğlumda 05.05 i yakalayamıstık 40 hafta oldu dıye dr almıstı...takvımdrn baktım 94 gün kalmış. Allahım en sıcak ve kavurucu günler beni bekliyor
Benim ameliyathanede sırtımdan igne vurulduktan sonra sondayi taktilar. Ben oyle istedim.Bende o konuda çok korkuyorum. Kızımda genel anestesi almıştım uyanması zor o güne dair hayal meyal hatırlıyorsun. Bunda rabbim hayırlısı ile nasip ederse epidural düşünüyorum ama hissediyorsun dediklerinde de panik atagim başlamıyor değil daha şimdiden bol bol sakinleştirici verirler galiba bana bende diretirim zatenbir de sonda işivar tabi onuda uyustuktan sonra yapsınlar diye isteyecem kızımda uyumadan takmışlardı
Bende sade emzirme yeri olan penye pijama aldim. Biri açık mavi biri cok acik yesildi. Rahat ettimGüzel modeller canım ama bende pek bu tarz giymediğim için 1 gün için vermeye kıyamıyorum daha sade paylaştığım gibi modeller ilgimi çekiyor
Düzenli kullanacağım canım sanırım havalardan yine fazla su içtikçe mideme karışıyorBenimde öyle canım 3 hafta başladım 3 kullnamaya 9 olmuştu. Şimdi 11.5lara çıktı
Çıkar seninde düzenli kullanmaya çalış
İçinde kalmasın istediğini al tabi canımBenim de hep 1.ve2.dogumdakiler sade ya da o zamanlar öyle şeyler vardı. Bu son doğurmam diye biraz abartıyorum.. Bir de büyük alınacak besık bebek arabası gıbı masraf olmayınca kendimi durduramıyorum... 2 gündür lohusa pijamalarımı arıyorum ama bulamıyorum.. Kımbılır nereye yıktım... Ben normalde de süsü püsü ışıltıyı severim...
Bende önü açılan normal bir şey alabilirim gerçekten bebek görmeye gittiğim yerlerde de anne ne giymiş diye bakmadım hiç eltim hariçEvet belden uyuşma. Belden igne vuruyorlar spinalde. Epiduralde sırtına katater takıyorlar. Spinal yaptirdim. Ne bel agrisi ne de bas agrisi yapti bende. Cok cabuk ayaga kalktım. Yatmadim fazla.
Benim kızımda 10.10.17 de dogdu.
Benim ameliyathanede sırtımdan igne vurulduktan sonra sondayi taktilar. Ben oyle istedim.
Bende sade emzirme yeri olan penye pijama aldim. Biri açık mavi biri cok acik yesildi. Rahat ettim
kızlar saten nasıl olur sizce ? çok mu kayar yatakta rahat edilir mi acaba
Saten hem rahat olmaz hem de tüm hatları belli eder. Zaten dogumdan sonra ne olacağımı kestiremiyorum. Bugun kuaföre gıttım kız bana abla dogum yakın mı dedi. Ya karnım o kadar büyük ki haklılar. Artık eşim elini uzatıyor ki ben yataktan kalkayım yoksa yuvarlanarak kalkıyorum.. Eşim de şaşkın kg fazla almadın ki diğerlerinde bu aylarda rahat 6 kg almıstım. Sımdı 3 kg ama karnım dünyaya bedel. O yüzden kendım bir satenle düşüneyim dedim. Allahım o karın benı deli ederdikızlar saten nasıl olur sizce ? çok mu kayar yatakta rahat edilir mi acaba
10.10 da doğan kızının karakter nasıl. Terazı mı oluyor. İnatcı mı sakin mi.. Terazılere genelde İnatcı dıyor lar Terazı cocugu olanlar ben de tam araşturmadım. Sakin akıllı uslu olsun ne olur cunku benım 1 numara tüp bebek olan tozunu attırıyor. Yaz okulunu da karıştırmış. Herkesi havuza atıyormuş.. Ortanca kurallara uyar ama 1 numaramızın maşallahı arEvet belden uyuşma. Belden igne vuruyorlar spinalde. Epiduralde sırtına katater takıyorlar. Spinal yaptirdim. Ne bel agrisi ne de bas agrisi yapti bende. Cok cabuk ayaga kalktım. Yatmadim fazla.
Benim kızımda 10.10.17 de dogdu.
Benim ameliyathanede sırtımdan igne vurulduktan sonra sondayi taktilar. Ben oyle istedim.
Bende sade emzirme yeri olan penye pijama aldim. Biri açık mavi biri cok acik yesildi. Rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?