2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
haklısın sanırım
bebişin pozisyonundan mı kaynaklanıyor acaba
aa evet terazi nasıl acaba

Benim terazi kiz yegenim var. Aman Allahim cenesiyle olduremeyecegi insan yok bir seye tutturdu mu da siz kendiniz vereyim de kurtulayim dersiniz. erkegi nasil olur bilmem. Ekimin sonu da akrep oluyor.

Resim bakayim bulursam sana ozelden atayim.
kızlar saten nasıl olur sizce ? çok mu kayar yatakta rahat edilir mi acaba
Çok dikkat cekmezmi hastanede
Kızımın bebekliği çok sakindi. Uyumayi severdi. Karni acıkınca uyanırdı. Altini değiştirir karnını doyururdum uyurdu. Gaz sıkıntısı yada bir huysuzlugu olmadi. Yani sebebsiz hic ağladığını görmedim. 7 ay süperdi. Ne zaman emeklemeye başladı iste o zaman yorulmaya basladim. Cok hareketli merakli ama zeki. Birseyi 1 kere göster aynisini yapar. Aslında yaramaz degil aktif. Ogrenmek istiyor herseyi. Merak ediyor. Beni yoran sadece cok hareketli olması . Terazi burcu iyi yani.

Ben de teraziyim, inşallah benim kızın da sizin bebişlerin de sakinliği, bebekken benim olduğum gibi olur:) annem beni lazımlığa oturturmuş önüme de ablamın abimin kitaplarını verirmiş kendim oyalanır dururmuşum ama autumnn dediği gibi bende de çene çok, babam bazen yemekte nolur sus diye gözümün içine bakardı.. terazileri sevin bence

Teraziler sosyal arkadas cevresi genis ve herkesle anlasabilen bir burc severim kendilerini lakiiiin cocuklarinin cenesi tescilli sanirim motora baglamis gibi konusuyorlar insan derin dusuncelere daliyor insallah bizim bebisler daha sakin daha az konusur

Kızlar sabah akşama kadar sıkıntı yok akşam başlıyo şişkinlik resmen davul gibi oluyorum gece uyumada zorluk çekiyorum resmen iğne değse patlıycak gibi geriliyorum sizde böylemisiniz
Malesef bende böyleyimmm canm diyafram bolumum öyle geriliyor ki makas atsan çatır çatır aşağı açılacak gibi

kızlar saten nasıl olur sizce ? çok mu kayar yatakta rahat edilir mi acaba
Bence kullanışlı olmaz. İlk gün birkaç saat deli gibi üşüdüm ben sonra da çok terledim. O yuzden pamuklu daha rahat olur. Ama foto cekimi için diyorsan bı tanede öyle alabilirsin sezeryandan sonra yataktan ilk kalkış zor gelmisti bana aslında picama saten olsa çarşaf ta saten olursa yağ gibi kayabilirim . Şaka bir yana saten giysende mutlaka bı takim pamuklu n olsun canm bebeği de daha rahat tutarsın hem

Katılıyorum canım yorumlardan sonra vazgeçtim satenden haklisiniz hem o kadar parayı 2 saat için bayılmayayım hem rahat edeyim

Katılıyorum canım yorumlardan sonra vazgeçtim satenden haklisiniz hem o kadar parayı 2 saat için bayılmayayım hem rahat edeyim
Pamuklu kumaştan çok güzel lohusa picama lafı var. İlk doğumda aldığım usutunde leylek bebek resmi falan vardı. Bu seferki pamuk kumaş üstüne fransiz danteli koymuşlar sabahligin kolları dirsekten aşağı hem tül hem dantel çok hoş yani. Bu sefer oylet aldim

Resım atar mısın merak ettim hangı marka ve model ve fıyat ne acaba

Saten arayan arkadas vardı ona pamuk saten buldum bır tane

Eklentiler

• Screenshot_20190708-214144.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…