haklısın sanırımSaten hem rahat olmaz hem de tüm hatları belli eder. Zaten dogumdan sonra ne olacağımı kestiremiyorum. Bugun kuaföre gıttım kız bana abla dogum yakın mı dedi. Ya karnım o kadar büyük ki haklılar. Artık eşim elini uzatıyor ki ben yataktan kalkayım yoksa yuvarlanarak kalkıyorum.. Eşim de şaşkın kg fazla almadın ki diğerlerinde bu aylarda rahat 6 kg almıstım. Sımdı 3 kg ama karnım dünyaya bedel. O yüzden kendım bir satenle düşüneyim dedim. Allahım o karın benı deli ederdi
Resim bakayim bulursam sana ozelden atayim.Düzenli kullanacağım canım sanırım havalardan yine fazla su içtikçe mideme karışıyor
İçinde kalmasın istediğini al tabi canım
Bende önü açılan normal bir şey alabilirim gerçekten bebek görmeye gittiğim yerlerde de anne ne giymiş diye bakmadım hiç eltim hariç
Çok dikkat cekmezmi hastanedekızlar saten nasıl olur sizce ? çok mu kayar yatakta rahat edilir mi acaba
Kızımın bebekliği çok sakindi. Uyumayi severdi. Karni acıkınca uyanırdı. Altini değiştirir karnını doyururdum uyurdu. Gaz sıkıntısı yada bir huysuzlugu olmadi. Yani sebebsiz hic ağladığını görmedim. 7 ay süperdi. Ne zaman emeklemeye başladı iste o zaman yorulmaya basladim. Cok hareketli merakli ama zeki. Birseyi 1 kere göster aynisini yapar. Aslında yaramaz degil aktif. Ogrenmek istiyor herseyi. Merak ediyor. Beni yoran sadece cok hareketli olması . Terazi burcu iyi yani.10.10 da doğan kızının karakter nasıl. Terazı mı oluyor. İnatcı mı sakin mi.. Terazılere genelde İnatcı dıyor lar Terazı cocugu olanlar ben de tam araşturmadım. Sakin akıllı uslu olsun ne olur cunku benım 1 numara tüp bebek olan tozunu attırıyor. Yaz okulunu da karıştırmış. Herkesi havuza atıyormuş.. Ortanca kurallara uyar ama 1 numaramızın maşallahı ar
Ben de teraziyim, inşallah benim kızın da sizin bebişlerin de sakinliği, bebekken benim olduğum gibi olur:) annem beni lazımlığa oturturmuş önüme de ablamın abimin kitaplarını verirmiş kendim oyalanır dururmuşum10.10 da doğan kızının karakter nasıl. Terazı mı oluyor. İnatcı mı sakin mi.. Terazılere genelde İnatcı dıyor lar Terazı cocugu olanlar ben de tam araşturmadım. Sakin akıllı uslu olsun ne olur cunku benım 1 numara tüp bebek olan tozunu attırıyor. Yaz okulunu da karıştırmış. Herkesi havuza atıyormuş.. Ortanca kurallara uyar ama 1 numaramızın maşallahı ar
Ben de teraziyim, inşallah benim kızın da sizin bebişlerin de sakinliği, bebekken benim olduğum gibi olur:) annem beni lazımlığa oturturmuş önüme de ablamın abimin kitaplarını verirmiş kendim oyalanır dururmuşumama autumnn dediği gibi bende de çene çok, babam bazen yemekte nolur sus diye gözümün içine bakardı.. terazileri sevin bence
Malesef bende böyleyimmm canmKızlar sabah akşama kadar sıkıntı yok akşam başlıyo şişkinlik resmen davul gibi oluyorum gece uyumada zorluk çekiyorum resmen iğne değse patlıycak gibi geriliyorum sizde böylemisiniz
kızlar saten nasıl olur sizce ? çok mu kayar yatakta rahat edilir mi acaba
Çok şık bence ve sade, güle güle kullanınKizlar ben dagiden bu pijama ve geceligi aldim. Cok da rahatlar, ayrica fiyatlari da uygun.
Çok güzeller güle güle gıy, ama hastane sıcak olur ekimde..Kizlar ben dagiden bu pijama ve geceligi aldim. Cok da rahatlar, ayrica fiyatlari da uygun.
Cok tesekkurlerÇok şık bence ve sade, güle güle kullanın
Cok tesekkurler, kollari tulden. Saten daha cok yakar diye dusundugum icin bunlari aldim. Hem hafif hem rahat.Çok güzeller güle güle gıy, ama hastane sıcak olur ekimde..
Bence kullanışlı olmaz. İlk gün birkaç saat deli gibi üşüdüm ben sonra da çok terledim. O yuzden pamuklu daha rahat olur. Ama foto cekimi için diyorsan bı tanede öyle alabilirsinkızlar saten nasıl olur sizce ? çok mu kayar yatakta rahat edilir mi acaba
Katılıyorum canım yorumlardan sonra vazgeçtim satendenBence kullanışlı olmaz. İlk gün birkaç saat deli gibi üşüdüm ben sonra da çok terledim. O yuzden pamuklu daha rahat olur. Ama foto cekimi için diyorsan bı tanede öyle alabilirsinsezeryandan sonra yataktan ilk kalkış zor gelmisti bana aslında picama saten olsa çarşaf ta saten olursa yağ gibi kayabilirim . Şaka bir yana saten giysende mutlaka bı takim pamuklu n olsun canm bebeği de daha rahat tutarsın hem
Pamuklu kumaştan çok güzel lohusa picama lafı var. İlk doğumda aldığım usutunde leylek bebek resmi falan vardı. Bu seferki pamuk kumaş üstüne fransiz danteli koymuşlar sabahligin kolları dirsekten aşağı hem tül hem dantel çok hoş yani. Bu sefer oylet aldimKatılıyorum canım yorumlardan sonra vazgeçtim satendenhaklisiniz hem o kadar parayı 2 saat için bayılmayayım hem rahat edeyim
Resım atar mısın merak ettim hangı marka ve model ve fıyat ne acabaPamuklu kumaştan çok güzel lohusa picama lafı var. İlk doğumda aldığım usutunde leylek bebek resmi falan vardı. Bu seferki pamuk kumaş üstüne fransiz danteli koymuşlar sabahligin kolları dirsekten aşağı hem tül hem dantel çok hoş yani. Bu sefer oylet aldim
Çok kibarlarrKizlar ben dagiden bu pijama ve geceligi aldim. Cok da rahatlar, ayrica fiyatlari da uygun.
Bana da 50lik verdiler neye göre yapıyorlar bilemedimDoktorum 50lik yaptirmami istemis seker yuklemesini.Genelde 75 lik istenmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?