- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Pierre cardin montessori diye geçiyor canım e bebekte buldum ben bir çok bebek mağazasında da var tabiNerden aldın canım bende bu şekild e istiyorum birde anne yani beşik
aaaa bunu hic gormemistim cok begendim. Jokerden mi aldin canm? Bende getirteyim. Kiraz cekirdeklerini kurutmaya baslamistim bende.Kiraz cekirdegini duymustum daha once resimdeki kemerden aldim. Yalniz kendiniz yapacaksaniz, kurutmadan once meyve kalintilarinin kalmamasina dikkat edin. Kiraz cekirdegi hem sicak hem soguk kompres olarak kullanilabiliyormus. Gaz sancisina iyi gelir umarim.
Park da alacağım cnm ama park yüksek oluyor gece için. O yüzden ikinci el anne yanı. Sonra ben de elden çukartırım. Sanırım
Park yüksek oluyor dediğin içi alçak oluyor diyemi istemiyorsun sadece .onalyın yükseltici sepetleri var .bende öyle diye kullanacağım yoksa sezeryanla beşiğin içine eğil bebeği al koy asla yapamam çok derin olur .Park da alacağım cnm ama park yüksek oluyor gece için. O yüzden ikinci el anne yanı. Sonra ben de elden çukartırım. Sanırım
çalışan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. şimdi doğum iznine çıkacağız ya devlet bize belli bir miktar para ödeyecek 4 ay için ben bunu şirketle konuşup maaşım hiç aksamadan ödenmeye devam etsin istiyorum böyle bir yasa ya da başka bişe var mı ? diğer türlü 4 ayın sonunda para yatacak ve o kadar zaman ödemeler falan var düzen bozulsun istemiyorum
Hayırlı olsun arkadaşım Nil Vera koydu onu anımsattı :)Kizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Benm kizm olacak ins ama ben hala isim konusunda net bisey olustramadm kafamda
Betül neva
İclal
Beyza
Ne bileyim hic karar veremedim
Neva ismi nasil sizce
Maşallah cnmKontrolden ciktik biz.25+4 te su anda hersey yolunda gidiyor.
Cokk sukur sorun yok simdilik.
Alttaki minis 806 gram ustteki 840 gram olmus.100 gram fark 30 a dusmus cok sevindim.Kritik 4 hafta var.29-30 u bulalim gerisi Allah kerim dedik.
Güzel canım açıkcası işte bu diyemedim ama sanırım Neva olabilir içlerindenKizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
Maşallah canım bak nasıl arayı kapatıyorlarKontrolden ciktik biz.25+4 te su anda hersey yolunda gidiyor.
Alttaki minis 806 gram ustteki 840 gram olmus.100 gram fark 30 a dusmus cok sevindim.Kritik 4 hafta var.29-30 u bulalim gerisi Allah kerim dedik.
Neva ismi bence de çok güzel:)Kizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
Kizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
Kontrolden ciktik biz.25+4 te su anda hersey yolunda gidiyor.
Neva güzel bence, çok zarifKizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
Kizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
[/QUOTE meva ismini çok beğeniyorum birde Serra Ayşe Serra mesela kızım olsaydı ya Serra yada mekselina koycaktim . Bilmem hoşuna gider mi
inşallah canım konuşacağım yaparlar diye düşünüyorumPark yüksek oluyor dediğin içi alçak oluyor diyemi istemiyorsun sadece .onalyın yükseltici sepetleri var .bende öyle diye kullanacağım yoksa sezeryanla beşiğin içine eğil bebeği al koy asla yapamam çok derin olur .
yasada yok malesef tamamen iş verenin insiyatifinde .benim ilk iş verenim yapmamıştı .doğum öncesi paroru doğum yaptıktan 1 ay sonra alıp doğum sonrasınıda ondan 2 ay sonra almıştım .şimdikide yapmaz teklif edicem ama sanmıyorum .
sgk tamda ödeniyorsa şuan eline geçen paranın 3 te 2 sini alacaksın ama asgariden yatıyorsa asgari ücretin 3/2 sini alacaksın .inşallah işverenin yapar .
güzelmiş beğendimKizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
Kontrolden ciktik biz.25+4 te su anda hersey yolunda gidiyor.
İclal zor söylenen bir isim .
bence yazdıkların arasında en güzeli Neva .
maşallah
kiloları haftaları ile gayet uyumlu .
merak ediyorum bunlar hiç yer değiştirmedi mi yada artık değiştirmez mi acaba .bizimkiler dönüp duruyor ya o yüzden soruyorum :)
Senin 2 oğlun vardı değil mi ne şanslısın.. Bence Defne ya da Zeynep koy.... Benım kızım olsaydı adı Zeynep olacaktı.. Hem türküsü de var.. Zeynep bu güzellik var mı soyunda..... Ben öğretmenim tüm Zeynep ler aklı basında hanım hanımcık ve çalışkan oluyorlar ve anlamı cok güzel babasının süsü ve en degerli taş anlamında... Senın şimdi hazırlıklar pembe pembe ne guzel dır ben bu sefer sarılar mint yeşili agırlıklı yaptım. Ama zeynebı boşver dersen neva güzel ıclerındeKizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
İlk dogumunsa ne olur dogum falan izlemeyin, İnsan etkisinde kalıyor hele sezaryan hıc izlemeyin. Ben ilk dogumda hıcbırsey izlemedim. Kimsenin dogum hikayesini de dinlemeyin sanki savaşa gidiyorlar gıbı anlatıyorlar. Ne kadar kafaya takmazsan akışına bırakırsan herşey o kadar kolay ılerlıyorYine duygusala bagladiminstagramda 60saniyefilmekibi dogum videolarini izleyip izleyip agliyorum iyi mi
İlk dogumunsa ne olur dogum falan izlemeyin, İnsan etkisinde kalıyor hele sezaryan hıc izlemeyin. Ben ilk dogumda hıcbırsey izlemedim. Kimsenin dogum hikayesini de dinlemeyin sanki savaşa gidiyorlar gıbı anlatıyorlar. Ne kadar kafaya takmazsan akışına bırakırsan herşey o kadar kolay ılerlıyor
Kafaya takma canım benım oğretmrn arkadasım tup bebek İkizleri 38.haftada dogurdum ama o o kadar rahat biriydi ki ne kglarını ne boylarını önemsedi. 34 e kadar da dısarda fıldır fıldır gezdi, kocası artık sokakta doguracaksın dıye kızıp evden son 1 ay cıkarmadı.. Rahat ol canım baska ıkız arkadasta 37 de dogurdu.bebeklerde birı 2800 birı 3100 falandı... Ikıze göre cok ıyı. Sen son ay bol bol muz bulgur kaşar peyniri yecanımKontrolden ciktik biz.25+4 te su anda hersey yolunda gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?