2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Nerden aldın canım bende bu şekild e istiyorum birde anne yani beşik
Pierre cardin montessori diye geçiyor canım e bebekte buldum ben bir çok bebek mağazasında da var tabi Ben anne yanı beşik 60*120 ölçüsünde caplonbaa markasından aldım montessoriye hemen geçiremeyeceğim için en azından 2 yaşına kadar odasında da kullanabilsin diye bakalım inşallah asansörlü daha sonra park yatak gibi de kullanılır özelliği var bir de önünde ki 4 demir çıkıyor oradan çocuk kendi kendine girip çıksın diye çok beğendik biz henüz gelmediler ama öneririm

gri rengi de mevcut bu arada

Son düzenleme:
A
aaaa bunu hic gormemistim cok begendim. Jokerden mi aldin canm? Bende getirteyim. Kiraz cekirdeklerini kurutmaya baslamistim bende.

Park da alacağım cnm ama park yüksek oluyor gece için. O yüzden ikinci el anne yanı. Sonra ben de elden çukartırım. Sanırım
Park yüksek oluyor dediğin içi alçak oluyor diyemi istemiyorsun sadece .onalyın yükseltici sepetleri var .bende öyle diye kullanacağım yoksa sezeryanla beşiğin içine eğil bebeği al koy asla yapamam çok derin olur .

yasada yok malesef tamamen iş verenin insiyatifinde .benim ilk iş verenim yapmamıştı .doğum öncesi paroru doğum yaptıktan 1 ay sonra alıp doğum sonrasınıda ondan 2 ay sonra almıştım .şimdikide yapmaz teklif edicem ama sanmıyorum .
sgk tamda ödeniyorsa şuan eline geçen paranın 3 te 2 sini alacaksın ama asgariden yatıyorsa asgari ücretin 3/2 sini alacaksın .inşallah işverenin yapar .

Kizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Benm kizm olacak ins ama ben hala isim konusunda net bisey olustramadm kafamda
Betül neva
İclal
Beyza
Ne bileyim hic karar veremedim
Neva ismi nasil sizce
Hayırlı olsun arkadaşım Nil Vera koydu onu anımsattı :)

Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
Güzel canım açıkcası işte bu diyemedim ama sanırım Neva olabilir içlerinden
Kontrolden ciktik biz.25+4 te su anda hersey yolunda gidiyor.
Cokk sukur sorun yok simdilik.
Alttaki minis 806 gram ustteki 840 gram olmus.100 gram fark 30 a dusmus cok sevindim.Kritik 4 hafta var.29-30 u bulalim gerisi Allah kerim dedik.
Maşallah canım bak nasıl arayı kapatıyorlar

Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce

İclal zor söylenen bir isim .
bence yazdıkların arasında en güzeli Neva .

Alttaki minis 806 gram ustteki 840 gram olmus.100 gram fark 30 a dusmus cok sevindim.Kritik 4 hafta var.29-30 u bulalim gerisi Allah kerim dedik.

maşallah
kiloları haftaları ile gayet uyumlu .
merak ediyorum bunlar hiç yer değiştirmedi mi yada artık değiştirmez mi acaba .bizimkiler dönüp duruyor ya o yüzden soruyorum :)

inşallah canım konuşacağım yaparlar diye düşünüyorum

Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
güzelmiş beğendim

Yok degistirmiyolar 10. Haftadan beri hep aynilar altli ustlu ama su acikliga kavustu ki bu kontrolde cogunlukla hep karnimin sag ust tarafina sert tekme geliyordu.Ben usttekinin kafasi ya da kollari saniyodum.Megerse alttakinin ayaklariymis sag kasigimda hissettigim titresimde kafasiymis.Gobegimin ortasinda hissettigim tekmeler de usttekiymis Icersi baya karisik yani

Fikrinizi almk istiyorm
Betül neva
İclal
Beyza
Neva ismi nasil sizce
Senin 2 oğlun vardı değil mi ne şanslısın.. Bence Defne ya da Zeynep koy.... Benım kızım olsaydı adı Zeynep olacaktı.. Hem türküsü de var.. Zeynep bu güzellik var mı soyunda..... Ben öğretmenim tüm Zeynep ler aklı basında hanım hanımcık ve çalışkan oluyorlar ve anlamı cok güzel babasının süsü ve en degerli taş anlamında... Senın şimdi hazırlıklar pembe pembe ne guzel dır ben bu sefer sarılar mint yeşili agırlıklı yaptım. Ama zeynebı boşver dersen neva güzel ıclerınde

Yine duygusala bagladim instagramda 60saniyefilmekibi dogum videolarini izleyip izleyip agliyorum iyi mi
İlk dogumunsa ne olur dogum falan izlemeyin, İnsan etkisinde kalıyor hele sezaryan hıc izlemeyin. Ben ilk dogumda hıcbırsey izlemedim. Kimsenin dogum hikayesini de dinlemeyin sanki savaşa gidiyorlar gıbı anlatıyorlar. Ne kadar kafaya takmazsan akışına bırakırsan herşey o kadar kolay ılerlıyor

Dogum derken kisa filmler bunlar canim ayrinti vs gosterilmiyor tabi ki. Bebege kavusma ani duygusalliklar var :) pozitif videolar yani. Ayrintili dogum izlemisligim var onceden ama hamileligimde izlemiyorum gerek yok.

Kafaya takma canım benım oğretmrn arkadasım tup bebek İkizleri 38.haftada dogurdum ama o o kadar rahat biriydi ki ne kglarını ne boylarını önemsedi. 34 e kadar da dısarda fıldır fıldır gezdi, kocası artık sokakta doguracaksın dıye kızıp evden son 1 ay cıkarmadı.. Rahat ol canım baska ıkız arkadasta 37 de dogurdu.bebeklerde birı 2800 birı 3100 falandı... Ikıze göre cok ıyı. Sen son ay bol bol muz bulgur kaşar peyniri yecanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…