2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ben de bugün tam olarak 26+4'üm ve bana da aynı şeyleri söyledi doktorum. direkt kes demedi de diyetisyen eşliğinde diyet yap dedi. sabah ve öğlen şekerimi ölçüyorum ben evde şimdilik diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum ama şekerim yükselirse gideceğim. canını hiç sıkma doğumdan sonra neyden geri kaldıysan hepsini yersin inşallah ama dediğim gibi dikkat etmekte fayda var.

Çok güzelmiş güle güle kullan .
benim bile içine girip uyuyasım geldi
Çok rahat yatağını yataş aldım zaten sanırım ben içine girer şuan uyurum Daha güzeli sizlerin olsun canım
Maşallah boyu kilosu güzel canım bazen önden gidebilir aslında geriden de gelebildiği gibi son ayda genelde dikkat ediyorlardı diye biliyorum ama yine de sen canını sıkma dikkatli davran vücut yapabiliyor biz dikkatli olsakta bazen

26+2 de geçen hafta gittim şeker yüklemeside yapıldı .şeker çıkmadı .bebekte 2 gün önde 1002 gr ve 31 cm dedi .
sadece meyveyi kontrollü tüket dedi o kadar .ya benim ki pek rahat yada seninki fazla abartmış .
1 hafta önde olması çokta tedirginlik yaratacak birşey değil aslında .şeker ve karbonhidrat tabiiki iyi değil ama tedirginlik yaratacak bir uyarı gibide düşünme bence .

Ay valla grileri beğendim ben :) iyi yapmışsın, Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin ❤

1 hafta önden gitmesi sorun değil canım, benim de 3. Aydan beri hep 1 hafta önde. Bende bir de insülin direnci var potansiyelim yani. Sorun 1 haftadan fazla önden gelişiyorsa bebek annede gizli şeker (gebelik şekeri) olma riski. Annede şeker oluşunca bebek normalden çok fazla hızla büyüyormuş, 1 hafta felan değil 2-3 hafta önden boyut olarak büyüyormış ama iç organlar aynı hızla gelişmiyormuş. Özellikle ciğerler. Siz yine de dikkat edin tabi ama1 hafta cidden sıkıntı değil normal. Gerilik olmasın çok şükür

Amin canım benim inşallah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sende gönlüne göre bulursun

Benım oğluşum hep 2 hafta önde gıdıyor. Bana 1 temmuzda ki muane de 1 kg dedi. Şeker yuklemem ıyı cıktıgı ıcınde bırsey demedi. Senın ki kadar korkutmadı. Ben o zaman kafaya cok takıyordum. Risklı gebe uzmanına gene gıttım. Durumun dedıgını dedı bebegın tüm ölçümleri aynı oranda önde. Yanı karnı ya da kafası önde olsa tamam şekerine dikkat et deriz ama bebegun tum vucudu Esit 2 hafta önde gıdıyor. Tabıkı de otur sekerı hamur ısı ye demiyorum dedı... Bende zaten bulantı kusma bu 1 haftadır da yanma basladı.. Evde yemegı zor yapıyorum hamur ısı nasıl yapıp yiyeyim.. Sabah 1 dilim ekmek o da bulantım kessin dıye... Mide yanmadan dolayı akşam da yıyemıyorum artık... Yani drun gereksiz abartmış... Bir de uçak ıcın 30 dan sonra ızın alınmıyor mu ya, ben gecen hafta dugune gıttım geldım ucakla. Aslında benım karnımda kocaman bir allahım kulu rapor sormadı ıyı Kı de sormadı yoksa ucaga bınemezdım

Niye canin sıkılıyor ki canim? 1 hafta onden gitmesi kotu bir sey degil. Ben de 26+1 lerde kilosu 970 gr civarlarinda boyu da 35 cm di. Normal yani. Yine de karbonhidrata sekere her daim dikkat etmek gerekiyor tabi.

28. Haftadan itibaren doktor raporu gerekiyor uçabilir diye cnm

Ben 25. Haftada ve oncesinde de rapor aldim. Ucaga alinmamak degil de x-ray cihazindan gecmemek icin olur da ters birine denk gelirsem diye.

Ben 25. Haftada ve oncesinde de rapor aldim. Ucaga alinmamak degil de x-ray cihazindan gecmemek icin olur da ters birine denk gelirsem diye.
Yine de geçiren geçiriyor zorla. Denk gelmiş sana. Arkadaşım 32. De yurtdışına gidiyordu zorunlu geçirdiler yine de cnm.

Yine de geçiren geçiriyor zorla. Denk gelmiş sana. Arkadaşım 32. De yurtdışına gidiyordu zorunlu geçirdiler yine de cnm.

Ben sorun yasamadim rapora da gerek kalmadi yurtdisi durumum da vardi ama henuz deneyimleyemedim onu belki 1 ay sonra tekrar gitme durumum var. Sorun olmaz insallah. Ingilizce rapor almistim yurtdisi icin.

Nerden aldın canım bende bu şekild e istiyorum birde anne yani beşik

Bu arada kızlar anne yanı beşik 6 ay gibi kısa zaman kullanılıyormuş. Chicco next to me ti beğendim ama çooook pahalı 1400 TL civarı. İnternette temiz ikinci eller var baktım. 300-400 arası. Zaten uzun süre kullanılamayan ürün. Ben ikinci el bakacağım, düşünen varsa ikinci el seçeneği aklında olsun

Ben de ya next to me ya da bulabilirsem anne yani olabilen bir besik almak istiyorum yatak odasina. Esimin islerinin yogunlugundan cikabilirsek insallah haftaya halletme istegim var

Ben de ya next to me ya da bulabilirsem anne yani olabilen bir besik almak istiyorum yatak odasina. Esimin islerinin yogunlugundan cikabilirsek insallah haftaya halletme istegim var
Anne yanını çok beğendim arkadaşlarım da önerdi ama sıfırına para veremem o kadar. Anne yanı da ikinci el olsun artık :) 6. Aydan sonra odayı ayıracağım zaten Allah nasip ederse hayırlısıyla.

Senin haftalara geleyim hayırlısıyla bir, ben De o zaman ilk alışverişlere başlayacağım inşallah

Cann sıkılmasin benim ilk gebelikte hep önden gidiodu doktor hep iri bebek şeker mi var diyip duruodu. Ben dört kilo dogmusum annemin en zayif doğan çocuğu benim düşün yani. Bazen genetik oluyor bebeğin boy ve kilo gelişimi. Dikkat etmekte fayda var tabi

Insallah canim hayirlisiyla.

Ben simdi 6 ayda ayiririm diyemiyorum bebegine gore degisir gibi. Bizim garanti 1 yasi gecer o yuzden yetersiz kalabilir gibi next to me o kadar cok sey var ki alinacak yapilacak karar verilecek cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…