2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ah o dedigini yapabilsem rahat olabilmek...Iste malesef yapi olarak hep olumsuzu dusunuyorum ben.Nefret ediyorum bu huyumdan.Demiyorum ki 25 i bitirdin su ana kadar sorunsuz boyle de devam eder diye ama yok illa temkinli temkinli hep 30 u goreyim aman 32 yi goreyim.Rahat olunca.cidden cok daha guzel geciyor.Simdiki hedefim sorunsuz gecersr nasipse 21 agustos kadar kendimi hic dinlememek.Bakalim basarabilecek miyim

Kizlar ya ben yogunlktan artik çok okuyamiyorum
Fikrinizi almk istiyorm
Benm kizm olacak ins ama ben hala isim konusunda net bisey olustramadm kafamda
Betül neva
İclal
Beyza
Ne bileyim hic karar veremedim
Neva ismi nasil sizce

Neva güzelmiş canım hayırlı olsun kızınız, benim de kızım olacak nasipse ama bende karar veremedim. Meva, Liva, Eslem, Zümra isimleri hoşumuza gidiyor şimdilik. Anlamları da güzel baktığımız kadarıyla

Benim annemde 5 kilo doğmuş dediğinde haklı olabilirsin canım teşekkür ederim

Niye canin sıkılıyor ki canim? 1 hafta onden gitmesi kotu bir sey degil. Ben de 26+1 lerde kilosu 970 gr civarlarinda boyu da 35 cm di. Normal yani. Yine de karbonhidrata sekere her daim dikkat etmek gerekiyor tabi.
Doktorun konuşma şeklinden dolayı canım sıkıldı bu istemediğimiz birşey dedi. Sonuçta benim yediğim ictigimle kilo aliyor ben sebep oldum gibi kötü olmuştum, artık daha da dikkat edeceğim canm dediğin gibi

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canm için rahatladı sizlerle

Ben kendimi suçlu hissettim o an canm şimdi sizlerle ferahladm. Böyle böyle öğreneceğiz iste herşeyi .

Çok sağol canm dikkat etmekte yarar var haklisin

Bi meyve çok yiyorum dedim, meyve hep şeker işte dedi yakalandim Sağlıklı olsunlar tek dileğimiz bu yemeyiz ne olmuş ilk 4 ay hiç birşey yiyemedim zaten

Korkutmadan yana dikkat etmelisin bu istemediğimiz bit durum bebekte şeker yaratabilir dedi, benim yediğim ictigim buna sebep olduğundan üzüntü duydum o an canm. Uçak için izin raporu 28. Hafta da gerekiyor ben 27 içinde gideceğim 28 de döneceğim. Sormamalari senin için iyi olmuş

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canm için rahatladı sizlerle

Canım içini ferah tut ama hiçbir şeyin de dozu kaçmasın :)

Stres en büyük düşmanımız. Zaten uzun bir yolculuk hamilelik bir de üzerine gereksiz stres yapmayalım

Senin kizinda hayrli olsun cnm
Meva da guzel ama sanki hatice kubradan kopya çekmisim gibi hiseediyorm ve baya meva koyan var
Zumra yegenmin ismi manasida cok akilli demekmis yoksa koyardm

Canim nevresim ve yastiklar icin poplin kumaş alacaksin. Bu arada sağlıkla kullansin

Aynen cnm
Cok dua ettim. Hayrli olsun onemli olan
Zeynep de cok var be
Herkes zeynep
Baska fikrin varmi
Erkek ismi ne kolaymis bi kiz begenemedim.
Elif ada icime siniyo ama eliflerde bi gıcik.i oluyo sanki
Ela neva meva beyza nr bileyim kafda donup dolaniyo
Artik a dan z ye oku oku anlamlarini ezberledim tum kiz isimlerinin

Ayy ögrtmn oluncada kotuymus
Serra ismindeki ogrencilerim de de bi sknti var
Ama mevami koysam anlamida guzel
Hatice kubradan sonra meva ismi patlama yapacak

Tmm cnm tesk ederim
Elif ada
Ela
Neva
Duru
Beril
Begum
Bengisu
Bunlar ocin ne dersin

Kizlar hepinize tesk ederim
Bj turlu icime sindiremedim bi isim
Zor buldugum kizima bi isim layik göremedim
Son zamana kadar boyle olacak heralde
Selin merve
Elif ada
Betül neva
Neva
Meva
Ela
Icime sinen olabilir dedigim bunlar ama bi bilemedim
Neva da karar kilicam gibi

Biz dünyaya geldigimizde aile fertleri begendikleri isimleri yazmışlar kağıda kura çekilmiş . Üç kere üst üste benim adım çıkınca karar verilmiş adıma amcamın yazdığı isim olmuş isim böylece. İsterseni beğendiniz isimleri yazın kura cekin içine sinmeyen isim çıkarsa mızıkçılık yaparsınız seçenekler azalır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…