Bu yazıyı nerden aldınız? Ben gebeliğimin 36.haftası için bilet aldım:/ uçuş firması 37.hftaya kadar müsaade ettiğini yazıyordu.Uçamazsınız yazan çoklu gebelik
Thy nin kendi sitesi. Şirketten şirkete göre değişiyordur belki. Bence risk almayın rapor almak sorun değilBu yazıyı nerden aldınız? Ben gebeliğimin 36.haftası için bilet aldım:/ uçuş firması 37.hftaya kadar müsaade ettiğini yazıyordu.
Selam miraclemiracle, hamileleri xray den geçirmeme gibi bir durum olduğunu bilmiyordum:/ iyi oldu sayende öğrendim ama benim kızımu da acaba benimle muaf tutarlar mı? O benden 10 cm uzaklaşmaz da öyle durumlarda:/Ben bu bebegımde cok ucaga bindim hıc elımde belge de yoktu.. X rayda söyledim, zaten karnım cıkınca kendileri hanımefendi Sı burdan gecın dıye.. Hatta birinde çizmem vardı tamam abla çıkarmadan gec dedi.
Senin kizinda hayrli olsun cnm
Meva da guzel ama sanki hatice kubradan kopya çekmisim gibi hiseediyorm ve baya meva koyan var
Zumra yegenmin ismi manasida cok akilli demekmis yoksa koyardm
Vera da zorlama bi isim gibi geldiAynen canım hatice Kübradan sonra daha çok duyulmaya başladı galibaVera isminin de anlamı hoş bu da olabilir sanki biz bu gidişle seçenek azaltacağımıza tam tersi çoğaltırız
Başka bir şirket benimkisi ama bileti aldım bile, yurtdışı uçuşu üstelik. Allah korusun bir engel olmaz umarım aksi taktirde kocam yanımda olmadan doğum yapmak zorunda kalırım:////Thy nin kendi sitesi. Şirketten şirkete göre değişiyordur belki. Bence risk almayın rapor almak sorun değil
Biz dünyaya geldigimizde aile fertleri begendikleri isimleri yazmışlar kağıda kura çekilmiş . Üç kere üst üste benim adım çıkınca karar verilmiş adıma amcamın yazdığı isim olmuş isim böylece. İsterseni beğendiniz isimleri yazın kura cekin içine sinmeyen isim çıkarsa mızıkçılık yaparsınızseçenekler azalır belki
Benim de birinci kız, 5 gün isimsiz yattı yavrum. 5.günün sonunda eskiden çok beğendiğim bir isim vardı, o geldi aklıma onu koyduk. Şarkısı da varmış isminin. Şimdi gelecek olan kızıma da şarkısı, türküsü olan bir isim koyayım dedim ama bilemedim/bulamadım Feraye, NerimanVera da zorlama bi isim gibi geldi
Herseye de bi kulp buluyorm
Yok yok aynı bende öyleyimVera da zorlama bi isim gibi geldi
Herseye de bi kulp buluyorm
Gökce ben de dusundumBenim de birinci kız, 5 gün isimsiz yattı yavrum. 5.günün sonunda eskiden çok beğendiğim bir isim vardı, o geldi aklıma onu koyduk. Şarkısı da varmış isminin. Şimdi gelecek olan kızıma da şarkısı, türküsü olan bir isim koyayım dedim ama bilemedim/bulamadım Feraye, Nerimangibi..ağır geldi isimler vazgeçtim:/ şarkısız olacak isim
Size önerim; Gökçe, Gökçen, Pırıl..
İyi uçuşlar şimdiden :)Başka bir şirket benimkisi ama bileti aldım bile, yurtdışı uçuşu üstelik. Allah korusun bir engel olmaz umarım aksi taktirde kocam yanımda olmadan doğum yapmak zorunda kalırım:////
Teşekkür ederim
Benim ortanca oğlum benden ayrılamaz. Büyük olan hemen xraydan gecer sevıyor ama ortanca hep benle xray olmayan yerden geçti ama ikimize de elle arama oluyor ve ayakkabıları cıkarttırıyorlar.. Oğlum tabı çok gıdıklanıyor.. Ama karnım hep 1 metre önde oldugu için hemen ben demeden sizi burdan alalım diyorlar.Selam miraclemiracle, hamileleri xray den geçirmeme gibi bir durum olduğunu bilmiyordum:/ iyi oldu sayende öğrendim ama benim kızımu da acaba benimle muaf tutarlar mı? O benden 10 cm uzaklaşmaz da öyle durumlarda:/
Herşeye bi kusur buluyorlarmış amaGökce ben de dusundum
Arkadas gokceler cok dik basli oluyor deyince vazgectm
Pırilda bizimkier piril diye dalga gecer
Arkadaşlar bazı kişiler öyle dedi diye sevdiğiniz isimlerden vazgeçtiniz ya Gökçe gibi. Ama herkes aynı karakter olacak diye birşey yok ki .Herşeye bi kusur buluyorlarmış ama
Gökçe yi ben de aksi karaktere sebep olur diye kızıma koymamıştım. Zor bu isim meselesi:/
Bana bir arkadaşım Allah onu ismiyle gönderir tasalanma demişti, ben yine tasalanmıştım ama çok içimize sinen ve beğenilen bir isim koyduk: Süreyya
Bak Feza, Suha isimleri de güzel bence, ona da bi kusur bulmazlarsa:)
Valla hislerime tercüman olunuzArkadaşlar bazı kişiler öyle dedi diye sevdiğiniz isimlerden vazgeçtiniz ya Gökçe gibi. Ama herkes aynı karakter olacak diye birşey yok ki .
Benim ortanca oğlum benden ayrılamaz. Büyük olan hemen xraydan gecer sevıyor ama ortanca hep benle xray olmayan yerden geçti ama ikimize de elle arama oluyor ve ayakkabıları cıkarttırıyorlar.. Oğlum tabı çok gıdıklanıyor.. Ama karnım hep 1 metre önde oldugu için hemen ben demeden sizi burdan alalım diyorlar.
Merhaba, bende kasığa vurduğu olmadı ama magnezyumu her gün almaya başladım artık, o zaman hafifledi.Kızlar bir şey soracağım
2 haftadır gece kramp oluyor ama zamanında uyandığım için basitçe geçiyordu. Bu sabah 5 te bağırarak uyandım, erken farkedemedim hala bu saat oldu acıyor.
SORum şu; sabah kramp girdiğinde kasıklarıma vurdu. Şimdi de kasıklarımda hafif bir sızı var. Sizde de böyle krampın kasığa vurduğu oldu mu? Tedirgin oldum. (Haftaya doktor randevum var magnezyum verir sanırım)
Bende ilk kez böylemfena yakaladı kramp. Yatakta resmen kıvrandım. Hafif de olsa kasıklarımda sızı kaldı sabahtan beri. Endişelenmeli mi endişelenmemeli mi bilemedimMerhaba, bende kasığa vurduğu olmadı ama magnezyumu her gün almaya başladım artık, o zaman hafifledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?