2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Kramplara o kadar alistim ki artik neredeyse her gece oluyor o derece. Ama kasiklarla alakasi yok baldirlara kramp giriyor ama o kivranma kesinlikle oluyor

Kramplara o kadar alistim ki artik neredeyse her gece oluyor o derece. Ama kasiklarla alakasi yok baldirlara kramp giriyor ama o kivranma kesinlikle oluyor
Aynen canım her gece bende de var 2 haftadır ama tam olmadan ters hareket edip yakalanmadan kurtarıyordum bu sabaha kadar.

Doktoruma danışayım bir madem. Yatakta çok kasıldım o kasılmadan kasıklarımda sızı kaldı. Doktora randevum taa haftaya.

Arkadaşlar bazı kişiler öyle dedi diye sevdiğiniz isimlerden vazgeçtiniz ya Gökçe gibi. Ama herkes aynı karakter olacak diye birşey yok ki .
Bazı kişiler değil de G harfi ile başlayan isimler inatçı karaktere sahip olur diye okumuştum doğum öncesi..daha çok o yüzden vazgeçmiştim ben:) ama harflerin bileşimi mi ismin genel manası mı bilemiyorum ne etkiliyor, bazı isimler gerçekten bazı özelliklerde belirleyici oluyor

Ben yakalanacagimi bile bile hic kacamadim :) uyaniyorum genelde bacaklarim cenin pozisyonunda oluyor uzattigimda da kramp giriyor bunu biliyorum ben de bir an once olup bitsin diye uzatip kivranmaya basliyorum. :) bu arada gunluk soda iciyorum ve magnezyum yagi aldim onu surdugumde azaliyor kramplar. Soda tek basina etkili olmuyor da yagi unutuyorum bazen o zaman kotu iste... Ama yani napayim catlak yagi o kremi bu yagi derken gunluk ciddi mesai istiyor bu isler

Magnezyum yağı mu ilk kez duydun
Valla çalışırken hepsini zamana yayıp yapmam zor, sana maşallah canım.

Magnezyum yağı mu ilk kez duydun
Valla çalışırken hepsini zamana yayıp yapmam zor, sana maşallah canım. ❤

Keske yapabilsem canim ben de ama biraz eksik biraz yarim yuvarlanip gidiyoruz magnezyum yagini arastirip buldum. O kadar cok takviye aliyoruz ki vucudumuza bir de bunu almak istemedim doktorum da gerekli gormedi dogal yollarla halletmemi tavsiye etti. Bu yag;

İşe yarıyor mu yağ bari canım? Toz saşe magnezyum kullananlar işe yaradığını yazmışlar. Bir de cıvık yaşlılık bırakıyor mu?

Bende sarı mint açık mavi 3 rengi genelde kullanıyorum
Dogum derken kisa filmler bunlar canim ayrinti vs gosterilmiyor tabi ki. Bebege kavusma ani duygusalliklar var :) pozitif videolar yani. Ayrintili dogum izlemisligim var onceden ama hamileligimde izlemiyorum gerek yok.
Bende takipteyim o sayfayı çok duygusal
Zeynep ismim Benim sevdiklerim Nil, Nehir, Eliz, Ekin, Eylül, Doğa, Lale, Başak Ela ve Ada ismini de severim tek düşünmüyorsun sanırım ben onları tek koyardım mesela özellikle Ela ismini
Ela
Canım bende vurmadı ama magnezyumdan olabilir doktorun başlatacaktır demek ki vücudunda eksiklik çok açığa çıktı telaş yapma

İşe yarıyor mu yağ bari canım? Toz saşe magnezyum kullananlar işe yaradığını yazmışlar. Bir de cıvık yaşlılık bırakıyor mu?

Duzenli kullandigimda yariyor 2 3 gun unuttugumda kramplar geri donebiliyor. Sabah aksam kullanmak ya da en azindan gunde 1 kez kullanmak lazim. Iki bacaga da 1-2 dk masaj yaparak suruyorum. Yagin dokusu cok farkli gercekten normal yaglar gibi degil pek anlatamiyorum o yuzden. Ama zaten catlak kremi surmemin pesine genelde magnezyumu surdugumden mutlaka 1-2 kere elimi yikiyorum. Bacakta ise biraz yedirmesi icin bekliyorum. Eger kullanacaksan aksam kullan kisa gecelik giyersin bir sıkıntı olmaz.

Kramp için telaş yapmıyorum cnm aslında kramp kasığıma vurunca ağrı yaptı sabah.

Bu saat oldu kasıklarımda hala sızlama var. Geçen yıl bu haftalarda erken doğum yaşadım her sızlamadan korkar oldum. Benzer durum yaşayanınız var mı? Normal midir ? Anlamaya çalışıyorum canın

Mideye dokunmaz en azından, yağı iyi bulmuşsun canım.

Kesinlikle. Her seye bir ilac bir vitamin var zaten. Doktor zaten olmazsa olmaz olsaydi kesin kullan derdi. Kramp belki 20 30 saniyelik bir sey ama sonrasinda olusan agri kotu oluyor haklisin.

erkek ismimi kolaymış herkes kendindekini zor sanıyor .oğlana isim bulacağım diye uykularım kaçıyordu .sonunda karar verdikte kafam rahatladı .

Tmm cnm tesk ederim
Elif ada
Ela
Neva
Duru
Beril
Begum
Bengisu
Bunlar ocin ne dersin
kızımın adı Duru Zeynep iki isminide çok severim , hele Zeynep çok beğendiğim bir isim .
Duru
Ela
Lina

ben bu isimleri çok beğeniyorum .
anlamı kadar çağrışımıda önemli bence uysal naif narin isimler bence .

Bu yazıyı nerden aldınız? Ben gebeliğimin 36.haftası için bilet aldım:/ uçuş firması 37.hftaya kadar müsaade ettiğini yazıyordu.
gebelik haftasına göre uçuışa kabul havayoluna göre değişiyor .36. hafta aslında riskli bir dönem o yüzden önce havayolunun izin verip vermediğini öğrenip sonrası rapor işini halledebilirsin .

Selam miraclemiracle, hamileleri xray den geçirmeme gibi bir durum olduğunu bilmiyordum:/ iyi oldu sayende öğrendim ama benim kızımu da acaba benimle muaf tutarlar mı? O benden 10 cm uzaklaşmaz da öyle durumlarda:/

valizlerin geçtiği yerde x-ray var avm ve havalimanı giriş kapılarında bebeği etkileyebilecek bi radyasyon yokmuş .bende çok araştırdım .avm de sorun olmuyor ama havalimanında geçen hafta gittiğimde hiç söylemedim bile geçtim gittim bi şüpheli bakıp sonra arıyor falan madem zarar yok geçtim .

ben yatakta her sağdan sola dönüşte kasıklarım ağrıyor ama dr bana kafası aşağıda rahime baskı yapıyor dedi benimki o yüzden olabilir .

bu sabaha karşıda bacağıma krap girdi girmedi arası birşey oldu .magnezyum alacağım soda ile eksilen magnezyumu yerine koyamayız diye düşünüyorum .doğal yollardan çok zor .

dr un gebelik krampları için size verdiği memnun olduğunuz magnezyum suda çözünür olan varmı direk alayım ben .

Magnesium Diasporal saşe var bende canım, suda eritiliyor, ben memnunum, bir de içeriğindeki magnezyum sitrat formatındaymış, o da daha iyi demişti arkadaşlar oksit formunda olanlara göre.

Doktorla görüştüm kızlar, krampın kasığıma vurması ile ilgili.

Riske atmayalım bugün ultrason ve rahim ağzı ölçelelim dedi.

Kramp esnasında zor da olsa ayağa kalkıp ayağı yere tam basmak kasılmayı daha hızlı geçiriyor krampçı arkadaşlar belki işinize yarar:) benim bu ara biraz azaldı çok şükür

Kramp esnasında zor da olsa ayağa kalkıp ayağı yere tam basmak kasılmayı daha hızlı geçiriyor krampçı arkadaşlar belki işinize yarar:) benim bu ara biraz azaldı çok şükür

Sağol canım
Hep de gece oluyor bir de anlamadım gitti

Gökçe yi ben de aksi karaktere sebep olur diye kızıma koymamıştım. Zor bu isim meselesi:/
ayy bunu görünce şok oldum ilk kez duyuyorum öyle mi oluyormuş cidden ben kızıma Afra Gökçe ismini vericem inşallah. Afra'yı ben istiyorum Gökçe'yi eşim. umarım inatçı olmaz

Doktorla görüştüm kızlar, krampın kasığıma vurması ile ilgili.

Riske atmayalım bugün ultrason ve rahim ağzı ölçelelim dedi.
Git canım riske atmaya gerek yok içinde rahatlamış olur biz ne söylesek boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…