Kızlar bir şey soracağım
2 haftadır gece kramp oluyor ama zamanında uyandığım için basitçe geçiyordu. Bu sabah 5 te bağırarak uyandım, erken farkedemedim hala bu saat oldu acıyor.
SORum şu; sabah kramp girdiğinde kasıklarıma vurdu. Şimdi de kasıklarımda hafif bir sızı var. Sizde de böyle krampın kasığa vurduğu oldu mu? Tedirgin oldum. (Haftaya doktor randevum var magnezyum verir sanırım)
Aynen canım her gece bende de var 2 haftadır ama tam olmadan ters hareket edip yakalanmadan kurtarıyordum bu sabaha kadar.Kramplara o kadar alistim ki artik neredeyse her gece oluyor o derece. Ama kasiklarla alakasi yok baldirlara kramp giriyor ama o kivranma kesinlikle oluyor
Bazı kişiler değil de G harfi ile başlayan isimler inatçı karaktere sahip olur diye okumuştum doğum öncesi..daha çok o yüzden vazgeçmiştim ben:) ama harflerin bileşimi mi ismin genel manası mı bilemiyorum ne etkiliyor, bazı isimler gerçekten bazı özelliklerde belirleyici oluyorArkadaşlar bazı kişiler öyle dedi diye sevdiğiniz isimlerden vazgeçtiniz ya Gökçe gibi. Ama herkes aynı karakter olacak diye birşey yok ki .
Aynen canım her gece bende de var 2 haftadır ama tam olmadan ters hareket edip yakalanmadan kurtarıyordum bu sabaha kadar.
Doktoruma danışayım bir madem. Yatakta çok kasıldım o kasılmadan kasıklarımda sızı kaldı. Doktora randevum taa haftaya.
Magnezyum yağı muBen yakalanacagimi bile bile hic kacamadim :) uyaniyorum genelde bacaklarim cenin pozisyonunda oluyor uzattigimda da kramp giriyor bunu biliyorum ben de bir an once olup bitsin diye uzatip kivranmaya basliyorum. :) bu arada gunluk soda iciyorum ve magnezyum yagi aldim onu surdugumde azaliyor kramplar. Soda tek basina etkili olmuyor da yagi unutuyorum bazen o zaman kotu iste... Ama yani napayim catlak yagi o kremi bu yagi derken gunluk ciddi mesai istiyor bu isler
Magnezyum yağı muilk kez duydun
Valla çalışırken hepsini zamana yayıp yapmam zor, sana maşallah canım. ❤
Çok sağol canm dikkat etmekte yarar var haklisin
Nevresim yastık olayı için değil kuzum tepesindeki gri tente varya onu bebe sarısı ya da su yeşili yapacağım onun için sordumCanim nevresim ve yastiklar icin poplin kumaş alacaksin. Bu arada sağlıkla kullansin
İşe yarıyor mu yağ bari canım? Toz saşe magnezyum kullananlar işe yaradığını yazmışlar. Bir de cıvık yaşlılık bırakıyor mu?Keske yapabilsem canim ben de ama biraz eksik biraz yarim yuvarlanip gidiyoruzmagnezyum yagini arastirip buldum. O kadar cok takviye aliyoruz ki vucudumuza bir de bunu almak istemedim doktorum da gerekli gormedi dogal yollarla halletmemi tavsiye etti. Bu yag;
MAGNEZYUM YAĞI ANTİK MİNERAL 200 ML
Antik Mineral Magnezyum Yağı (200ml ) ANTİK MİNERAL SAF MAGNEZYUM YAĞI 200 ML * Ultra saf magnezyum Klorit (Multi Mineral) Avrupanın eski Zechstein deniz yatağında yer kabuğunun yaklaşık 1600-2000 m altında ve 250 milyon yılda bakir bir şekilde oluşmaktadır. *Cilt ve cilt altı dwww.kozmetikmarket.org
Bende sarı mint açık mavi 3 rengi genelde kullanıyorumSenin 2 oğlun vardı değil mi ne şanslısın.. Bence Defne ya da Zeynep koy.... Benım kızım olsaydı adı Zeynep olacaktı.. Hem türküsü de var.. Zeynep bu güzellik var mı soyunda..... Ben öğretmenim tüm Zeynep ler aklı basında hanım hanımcık ve çalışkan oluyorlar ve anlamı cok güzel babasının süsü ve en degerli taş anlamında... Senın şimdi hazırlıklar pembe pembe ne guzel dır ben bu sefer sarılar mint yeşili agırlıklı yaptım. Ama zeynebı boşver dersen neva güzel ıclerınde
Bende takipteyim o sayfayı çok duygusalDogum derken kisa filmler bunlar canim ayrinti vs gosterilmiyor tabi ki. Bebege kavusma ani duygusalliklar var :) pozitif videolar yani. Ayrintili dogum izlemisligim var onceden ama hamileligimde izlemiyorum gerek yok.
Zeynep ismimAynen cnm
Cok dua ettim. Hayrli olsun onemli olan
Zeynep de cok var be
Herkes zeynep
Baska fikrin varmi
Erkek ismi ne kolaymis bi kiz begenemedim.
Elif ada icime siniyo ama eliflerde bi gıcik.i oluyo sanki
Ela neva meva beyza nr bileyim kafda donup dolaniyo
Artik a dan z ye oku oku anlamlarini ezberledim tum kiz isimlerinin
ElaKizlar hepinize tesk ederim
Bj turlu icime sindiremedim bi isim
Zor buldugum kizima bi isim layik göremedim
Son zamana kadar boyle olacak heralde
Selin merve
Elif ada
Betül neva
Neva
Meva
Ela
Icime sinen olabilir dedigim bunlar ama bi bilemedim
Neva da karar kilicam gibi
Canım bende vurmadı ama magnezyumdan olabilir doktorun başlatacaktır demek ki vücudunda eksiklik çok açığa çıktı telaş yapmaKızlar bir şey soracağım
2 haftadır gece kramp oluyor ama zamanında uyandığım için basitçe geçiyordu. Bu sabah 5 te bağırarak uyandım, erken farkedemedim hala bu saat oldu acıyor.
SORum şu; sabah kramp girdiğinde kasıklarıma vurdu. Şimdi de kasıklarımda hafif bir sızı var. Sizde de böyle krampın kasığa vurduğu oldu mu? Tedirgin oldum. (Haftaya doktor randevum var magnezyum verir sanırım)
İşe yarıyor mu yağ bari canım? Toz saşe magnezyum kullananlar işe yaradığını yazmışlar. Bir de cıvık yaşlılık bırakıyor mu?
Kramp için telaş yapmıyorum cnm aslında kramp kasığıma vurunca ağrı yaptı sabah.Bende sarı mint açık mavi 3 rengi genelde kullanıyorum
Bende takipteyim o sayfayı çok duygusal
Zeynep ismimBenim sevdiklerim Nil, Nehir, Eliz, Ekin, Eylül, Doğa, Lale, Başak Ela ve Ada ismini de severim tek düşünmüyorsun sanırım ben onları tek koyardım mesela özellikle Ela ismini
Ela
Canım bende vurmadı ama magnezyumdan olabilir doktorun başlatacaktır demek ki vücudunda eksiklik çok açığa çıktı telaş yapma
Duzenli kullandigimda yariyor 2 3 gun unuttugumda kramplar geri donebiliyor. Sabah aksam kullanmak ya da en azindan gunde 1 kez kullanmak lazim. Iki bacaga da 1-2 dk masaj yaparak suruyorum. Yagin dokusu cok farkli gercekten normal yaglar gibi degil pek anlatamiyorum o yuzden. Ama zaten catlak kremi surmemin pesine genelde magnezyumu surdugumden mutlaka 1-2 kere elimi yikiyorum. Bacakta ise biraz yedirmesi icin bekliyorum. Eger kullanacaksan aksam kullan kisa gecelik giyersin bir sıkıntı olmaz.
Kramp için telaş yapmıyorum cnm aslında kramp kasığıma vurunca ağrı yaptı sabah.
Bu saat oldu kasıklarımda hala sızlama var. Geçen yıl bu haftalarda erken doğum yaşadım her sızlamadan korkar oldum. Benzer durum yaşayanınız var mı? Normal midir ? Anlamaya çalışıyorum canın
Mideye dokunmaz en azından, yağı iyi bulmuşsun canım.
erkek ismimi kolaymış herkes kendindekini zor sanıyor .oğlana isim bulacağım diye uykularım kaçıyordu .sonunda karar verdikte kafam rahatladı .Aynen cnm
Cok dua ettim. Hayrli olsun onemli olan
Zeynep de cok var be
Herkes zeynep
Baska fikrin varmi
Erkek ismi ne kolaymis bi kiz begenemedim.
Elif ada icime siniyo ama eliflerde bi gıcik.i oluyo sanki
Ela neva meva beyza nr bileyim kafda donup dolaniyo
Artik a dan z ye oku oku anlamlarini ezberledim tum kiz isimlerinin
kızımın adı Duru Zeynep iki isminide çok severim , hele Zeynep çok beğendiğim bir isim .Tmm cnm tesk ederim
Elif ada
Ela
Neva
Duru
Beril
Begum
Bengisu
Bunlar ocin ne dersin
gebelik haftasına göre uçuışa kabul havayoluna göre değişiyor .36. hafta aslında riskli bir dönem o yüzden önce havayolunun izin verip vermediğini öğrenip sonrası rapor işini halledebilirsin .Bu yazıyı nerden aldınız? Ben gebeliğimin 36.haftası için bilet aldım:/ uçuş firması 37.hftaya kadar müsaade ettiğini yazıyordu.
Selam miraclemiracle, hamileleri xray den geçirmeme gibi bir durum olduğunu bilmiyordum:/ iyi oldu sayende öğrendim ama benim kızımu da acaba benimle muaf tutarlar mı? O benden 10 cm uzaklaşmaz da öyle durumlarda:/
Kızlar bir şey soracağım
Magnesium Diasporal saşe var bende canım, suda eritiliyor, ben memnunum, bir de içeriğindeki magnezyum sitrat formatındaymış, o da daha iyi demişti arkadaşlar oksit formunda olanlara göre.erkek ismimi kolaymış herkes kendindekini zor sanıyor .oğlana isim bulacağım diye uykularım kaçıyordu .sonunda karar verdikte kafam rahatladı .
kızımın adı Duru Zeynep iki isminide çok severim , hele Zeynep çok beğendiğim bir isim .
Duru
Ela
Lina
ben bu isimleri çok beğeniyorum .
anlamı kadar çağrışımıda önemli bence uysal naif narin isimler bence .
gebelik haftasına göre uçuışa kabul havayoluna göre değişiyor .36. hafta aslında riskli bir dönem o yüzden önce havayolunun izin verip vermediğini öğrenip sonrası rapor işini halledebilirsin .
valizlerin geçtiği yerde x-ray var avm ve havalimanı giriş kapılarında bebeği etkileyebilecek bi radyasyon yokmuş .bende çok araştırdım .avm de sorun olmuyor ama havalimanında geçen hafta gittiğimde hiç söylemedim bile geçtim gittim bi şüpheli bakıp sonra arıyor falan madem zarar yok geçtim .
ben yatakta her sağdan sola dönüşte kasıklarım ağrıyor ama dr bana kafası aşağıda rahime baskı yapıyor dedi benimki o yüzden olabilir .
bu sabaha karşıda bacağıma krap girdi girmedi arası birşey oldu .magnezyum alacağım soda ile eksilen magnezyumu yerine koyamayız diye düşünüyorum .doğal yollardan çok zor .
dr un gebelik krampları için size verdiği memnun olduğunuz magnezyum suda çözünür olan varmı direk alayım ben .
Valla hislerime tercüman olunuzBir isim herkeste aynı karakteri şekillendirse Kemal Atatürk de Kemal Sunal da Kemal Kılıçdaroğlu da aynı kişi olurdu herhalde
Kramp esnasında zor da olsa ayağa kalkıp ayağı yere tam basmak kasılmayı daha hızlı geçiriyor krampçı arkadaşlar belki işinize yarar:) benim bu ara biraz azaldı çok şükür
ayy bunu görünce şok oldum ilk kez duyuyorum öyle mi oluyormuş ciddenGökçe yi ben de aksi karaktere sebep olur diye kızıma koymamıştım. Zor bu isim meselesi:/
Kramp için telaş yapmıyorum cnm aslında kramp kasığıma vurunca ağrı yaptı sabah.
Bu saat oldu kasıklarımda hala sızlama var. Geçen yıl bu haftalarda erken doğum yaşadım her sızlamadan korkar oldum. Benzer durum yaşayanınız var mı? Normal midir ? Anlamaya çalışıyorum canın
Mideye dokunmaz en azından, yağı iyi bulmuşsun canım.
Git canım riske atmaya gerek yok içinde rahatlamış olur biz ne söylesek boşDoktorla görüştüm kızlar, krampın kasığıma vurması ile ilgili.
Riske atmayalım bugün ultrason ve rahim ağzı ölçelelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?