Umarım sorun yoktur da sadece içimiz rahatlar canımGit canım riske atmaya gerek yok içinde rahatlamış olur biz ne söylesek boş
Kramp olayi bende de oldu. Geçen hapsirmamla kasigima sağdan kramp girdi. Bende çok korktum birşey olacak diye. Daha dönerken hala sızlıyor. Sizin bebeğiniz 28 haftalık mı doğmuştuKramp için telaş yapmıyorum cnm aslında kramp kasığıma vurunca ağrı yaptı sabah.
Bu saat oldu kasıklarımda hala sızlama var. Geçen yıl bu haftalarda erken doğum yaşadım her sızlamadan korkar oldum. Benzer durum yaşayanınız var mı? Normal midir ? Anlamaya çalışıyorum canın
Mideye dokunmaz en azından, yağı iyi bulmuşsun canım.
Sağol canım
Hep de gece oluyor bir de anlamadım gitti
Kramp olayi bende de oldu. Geçen hapsirmamla kasigima sağdan kramp girdi. Bende çok korktum birşey olacak diye. Daha dönerken hala sızlıyor. Sizin bebeğiniz 28 haftalık mı doğmuştu
Heralde uyku arasında dönerken istemsizce zorluyoruz o da kasılmaya meyilli maşallah. Ben bi sefer ay ay diye nasıl bağırdıysam bizimki doğuruyorum sandı daha çok erken değil mi diye fırladı yataktan
Yoktur canım inşallah olduğunu sanmıyorum kramptan girmiştir oUmarım sorun yoktur da sadece içimiz rahatlar canım ❤
bakım var gibi bir uyarı çıkıyordu foruma girince. şimdi düzelmiş :)kızlar sabahtan beri yazamıyorum sizde de öyle mi sürekli hata verdi sayfa
kadınlar olarak çenemizle siteyi bile çöketicez yakındabakım var gibi bir uyarı çıkıyordu foruma girince. şimdi düzelmiş :)
Bence takılmayınayy bunu görünce şok oldum ilk kez duyuyorum öyle mi oluyormuş ciddenben kızıma Afra Gökçe ismini vericem inşallah. Afra'yı ben istiyorum Gökçe'yi eşim. umarım inatçı olmaz
O sızı bende de oluyor ama kramptandır oğlumda da cok yaşadım. Ama için rahat etsin git Bi gör bebişiAynen canım her gece bende de var 2 haftadır ama tam olmadan ters hareket edip yakalanmadan kurtarıyordum bu sabaha kadar.
Doktoruma danışayım bir madem. Yatakta çok kasıldım o kasılmadan kasıklarımda sızı kaldı. Doktora randevum taa haftaya.
Canim benim doktorum kramplarin sebebinin kalsiyum eksikliginden oldugunu soyledi. Gunde 3 buyuk bardak sut yogurt kefir veya ayran icmemi. Kasar peynir yememi soyledi. Magnezyum kramplarini keser ama bunlari tuketmezsen kemik erimesi baslar dedi.Kızlar bir şey soracağım
2 haftadır gece kramp oluyor ama zamanında uyandığım için basitçe geçiyordu. Bu sabah 5 te bağırarak uyandım, erken farkedemedim hala bu saat oldu acıyor.
SORum şu; sabah kramp girdiğinde kasıklarıma vurdu. Şimdi de kasıklarımda hafif bir sızı var. Sizde de böyle krampın kasığa vurduğu oldu mu? Tedirgin oldum. (Haftaya doktor randevum var magnezyum verir sanırım)
Merhaba, bende kasığa vurduğu olmadı ama magnezyumu her gün almaya başladım artık, o zaman hafifledi.
Duck keten alacaksin canim
Nevresim yastık olayı için değil kuzum tepesindeki gri tente varya onu bebe sarısı ya da su yeşili yapacağım onun için sordum
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.Herkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
O sızı bende de oluyor ama kramptandır oğlumda da cok yaşadım. Ama için rahat etsin git Bi gör bebişi
Canim benim doktorum kramplarin sebebinin kalsiyum eksikliginden oldugunu soyledi. Gunde 3 buyuk bardak sut yogurt kefir veya ayran icmemi. Kasar peynir yememi soyledi. Magnezyum kramplarini keser ama bunlari tuketmezsen kemik erimesi baslar dedi.
Duck keten alacaksin canim
Düz Renk Duck Bezi Kumaş Çeşitleri ve Fiyatları | İntaşlar
Duck bezi kumaşlarımızı fon perde, kırlent, masa örtüsü, runner, minder, koltuk kılıfı, çanta ve çeşitli döşemelik alanlarda kullanılabilirsiniz.www.intaslar.com
Sağolasın canım amin.Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Basiniz sag olsunHerkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?