2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kramp olayi bende de oldu. Geçen hapsirmamla kasigima sağdan kramp girdi. Bende çok korktum birşey olacak diye. Daha dönerken hala sızlıyor. Sizin bebeğiniz 28 haftalık mı doğmuştu

Kramp olayi bende de oldu. Geçen hapsirmamla kasigima sağdan kramp girdi. Bende çok korktum birşey olacak diye. Daha dönerken hala sızlıyor. Sizin bebeğiniz 28 haftalık mı doğmuştu

Hapşırmada bende de acıma oluyor ona takılmıyorum açıkcası. Bacağıma kramp girdiğinde kaşığımda sabah ağrı oldu. Sonra da sızlama şeklinde hafiften var hala geçmedi.

Yok canım daha küçüktü 22 haftalık, yaşamadı ne yazık ki.

Heralde uyku arasında dönerken istemsizce zorluyoruz o da kasılmaya meyilli maşallah. Ben bi sefer ay ay diye nasıl bağırdıysam bizimki doğuruyorum sandı daha çok erken değil mi diye fırladı yataktan

Aynen canım. Ah annelik ne zor, yürek hep ağızda :)

ayy bunu görünce şok oldum ilk kez duyuyorum öyle mi oluyormuş cidden ben kızıma Afra Gökçe ismini vericem inşallah. Afra'yı ben istiyorum Gökçe'yi eşim. umarım inatçı olmaz
Bence takılmayın bize başka isim daha baskın geldi onu koyduk. Ama Gökçe güzel isim, ben çok beğeniyorum.

O sızı bende de oluyor ama kramptandır oğlumda da cok yaşadım. Ama için rahat etsin git Bi gör bebişi

Bugun tam anlamiyla öldüm bittim Eminonune gittim hastane susleri bebegin birkac eksigi vs derken agrimayan tek bir noktam yok ama kiyafet alisverisi henuz yapmayanlara havuzlu hani tavsiye ediyorum gercekten. Internette satilan cogu urun de var. Her seyi alir cikarsiniz.

Canim benim doktorum kramplarin sebebinin kalsiyum eksikliginden oldugunu soyledi. Gunde 3 buyuk bardak sut yogurt kefir veya ayran icmemi. Kasar peynir yememi soyledi. Magnezyum kramplarini keser ama bunlari tuketmezsen kemik erimesi baslar dedi.
Merhaba, bende kasığa vurduğu olmadı ama magnezyumu her gün almaya başladım artık, o zaman hafifledi.

Nevresim yastık olayı için değil kuzum tepesindeki gri tente varya onu bebe sarısı ya da su yeşili yapacağım onun için sordum
Duck keten alacaksin canim

Herkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

O sızı bende de oluyor ama kramptandır oğlumda da cok yaşadım. Ama için rahat etsin git Bi gör bebişi

Saşe magnezyum verildi. Hastaneye gittim cnm bebek sorun yok çok şükür ama kasıktaki ağrıdan dolayı serum takıldı, enfeksiyon giderici endol fitil verdiler.

Kanda ve idrarda enfeksiyona bakıldı. Kanda CRP çok az üst sınırı geçmiş. Serum bitince ağrı da geçince eve geldik haftaya detaylımdan inşallah. Rabbim hepimize sağlıkl huzurlu gebelik nasip etsin

Canım her gün kefir içiyorum zaten

Basiniz sag olsun

Arkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Elif Sare istiyor. Ben kararsizim. Sare ikra cok mu agir gelir sizce. Elif Sare uyumlu ama tek Elif denilsin istemiyorum.Bilemedim acikcasi fikriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…