Canm basın sağolsun Allah rahmet eylesin. Gebeliğin nasıl gidiyor .Herkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
Başınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesinHerkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
Çok mantıklı yaKizlar kiraz mevsimi bitmeden 1 avuc kadar kiraz cekirdegini guneste kurutun. Bebislerimiz dogunca karni agridiginda gaz sancisi oldugunda mikro dalgada yada tavada hafif ılıtıp bi bezle karnina koyunca sanciyi kesiyormus. Aklinizda bulunsun
Maşallah ikizlerineKontrolden ciktik biz.25+4 te su anda hersey yolunda gidiyor.
Cokk sukur sorun yok simdilik.
Alttaki minis 806 gram ustteki 840 gram olmus.100 gram fark 30 a dusmus cok sevindim.Kritik 4 hafta var.29-30 u bulalim gerisi Allah kerim dedik.
Başınız sağ olsun canım.Herkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
Arkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Elif Sare istiyor. Ben kararsizim. Sare ikra cok mu agir gelir sizce. Elif Sare uyumlu ama tek Elif denilsin istemiyorum.Bilemedim acikcasi fikriniz nedir?
Başınız sağolsunHerkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
maddi açıdan peki ? daha uygun diyorlardı orası içinBugun tam anlamiyla öldüm bittimEminonune gittim hastane susleri bebegin birkac eksigi vs derken agrimayan tek bir noktam yok ama kiyafet alisverisi henuz yapmayanlara havuzlu hani tavsiye ediyorum gercekten. Internette satilan cogu urun de var. Her seyi alir cikarsiniz.
başın sağolsunHerkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
henüz görünürde birşey yok varda diyemem yok daKizlar catlaklariniz ne alemde
iki isim konusunda kendimden örnek vereyim ben de iki isimliyim ve kızıma asla iki isim koymam. özellikle çocuklukta çok karışıyordu kafam biri o isimle çağırıyor biri diğeriyle ve uyumsuz benmkiler ikisi bir arada söylenince olmuyor yani bi de evlenmeden önce ki soyisimim kısaydı şimdi ki uzun kargo falan olayında adamlar diyor abla yazana kadar yorulmuyor musunArkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Elif Sare istiyor. Ben kararsizim. Sare ikra cok mu agir gelir sizce. Elif Sare uyumlu ama tek Elif denilsin istemiyorum.Bilemedim acikcasi fikriniz nedir?
maddi açıdan peki ? daha uygun diyorlardı orası için
başın sağolsun
henüz görünürde birşey yok varda diyemem yok da
iki isim konusunda kendimden örnek vereyim ben de iki isimliyim ve kızıma asla iki isim koymam. özellikle çocuklukta çok karışıyordu kafam biri o isimle çağırıyor biri diğeriyle ve uyumsuz benmkiler ikisi bir arada söylenince olmuyor yani bi de evlenmeden önce ki soyisimim kısaydı şimdi ki uzun kargo falan olayında adamlar diyor abla yazana kadar yorulmuyor musunbrezilyalı futbolcular gibi oldum sadece fikir olsun diye söylüyorum yanlış anlaşılmasın
Bizim de soyadı büyük.maddi açıdan peki ? daha uygun diyorlardı orası için
başın sağolsun
iki isim konusunda kendimden örnek vereyim ben de iki isimliyim ve kızıma asla iki isim koymam. özellikle çocuklukta çok karışıyordu kafam biri o isimle çağırıyor biri diğeriyle ve uyumsuz benmkiler ikisi bir arada söylenince olmuyor yani bi de evlenmeden önce ki soyisimim kısaydı şimdi ki uzun kargo falan olayında adamlar diyor abla yazana kadar yorulmuyor musunbrezilyalı futbolcular gibi oldum sadece fikir olsun diye söylüyorum yanlış anlaşılmasın
anladım canım teşekkürlerMaddi acidan da uygun bence. Benim kiyafet az eksigim oldugu icin 2 dukkana girdim kiyafet icin sadece. Birinde 180 tl ye hastane cikisi aldim 50-60 tl civari ikili tulum. Digerinde de battaniye 4 tane alt 3 tane zibin 2 corap vs 100 tl tuttu.
evet yaBizim de soyadı büyük.
O yüzden 2 isim hiç düşünmedim
Tek koydukçocuğa günah yazana kadar
Sare ikra’dansa Elif Sare kulağa daha hoş geliyor canım. Ama bana sorarsan Elif’i tek başına kullan. Çok asil bir isim. Kuzenimin adı olmasaydı ilk koyacağım isimdi :)Arkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Elif sare çok güzel. Kesinlikle bu ısımArkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Çok tesekkurler canimmElif sare çok güzel. Kesinlikle bu ısım
Cok tesekkurler canim. Banada Elif Sare daha uyumlu geliyor aslinda sagolasinSare ikra’dansa Elif Sare kulağa daha hoş geliyor canım. Ama bana sorarsan Elif’i tek başına kullan. Çok asil bir isim. Kuzenimin adı olmasaydı ilk koyacağım isimdi :)
Cok tesekkurler canim ilk kizimin 2 ismi var bunada 2 koyacagim nadipse ama bakalim kismetmaddi açıdan peki ? daha uygun diyorlardı orası için
başın sağolsun
ilk kizimin 2 ismi var diye 2 tane koyacagim muhtemelen ama isin icinden cikamazsam kura mantikli geldi cok tesekkurlerr...Sadece sare koysanız? Elif ismi içinize sinmiyorsa eğer. Ya da beğendiğiniz başka isimler varsa kağıda yazıp kızınıza çektirseniz. Yine o seçmiş gibi olur
Bu yazıyı nerden aldınız? Ben gebeliğimin 36.haftası için bilet aldım:/ uçuş firması 37.hftaya kadar müsaade ettiğini yazıyordu.
Kizlar catlaklariniz ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?