2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Fotograf cekımı yaptırcam. Sizce mavı bu elbiseyi mı alayım beyazı mı.. Mavı daha guzel gıbı gelıyor. Öküz kocam dogum öncesi cekıme gelmeyecek.. Bır turlu ıkna edemedim. Dugunu, dogum sonrası bebekle olurmusta, bu dogum öncesi ne alakaymış.. Ben oğluşlarınla gidecegım. Oğlanlar turkuaz gomlek beyaz pantalon. Ben de mavi cıceklı taç ve elime mavı cıcek yaptırcam. Fıyata bıle gık demedi tek şartı o gelmeyecekmiş.. Dogumfa ve dogum sonu tamam dedı

Eklentiler

• Screenshot_20190720-130416.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 46
Basiniz sag olsun
Canm basın sağolsun Allah rahmet eylesin. Gebeliğin nasıl gidiyor .
Başınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
Başınız sağ olsun canım.
Allah razı olsun kızlar sağolun.
Hamileliğimde iyi gidiyo çok şükür bi sknti yok şeker yükleme yaptırdım oğlumda şeker çıkmıştı ama bu sefer çıkmadı çok şükür tetenoz aşilarimi oldum 2 sefer en son gidişimde ebe emzirme ile ilgili bilgiler verdi anlattı Ağustos başında bi sonraki kontrolüm bakalım kızım kaç kilo olucak meraktayim.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Burada herkes bildiklerini bizim gibi tecrübesiz annelere aktardılar sabırla. Hamilelik hormonlarına rağmen özellikle emily07 kumaşla ilgili bi 50 soru cevaplamış olabilir sizin de aklınıza takılanları cevaplarlar içiniz rahat olsun
[/QUOTE]
Çok sağolun canım aslında benimde ikinci ama oğlum 7ye yaklaştı hem zaman geçti hemde ozaman maddi açıdan da çok rahat değildim zaruri şeyleri aldık sadece inşallah bu sefer istediğim şeyleri de alıcam.
Başınız sağolsun
Çok sağolun kızlar.
Günaydın bugün kontrole gitmiştim kızım geçen hafta 850 gramdı 1 kilo olmuşboy 36 37 cm civarında arada ger düşüyor arada yakalıyor falan totosunu döndü bize
Maşallah kiziniza Rabbim sağlık versin hepsi güzel güzel kilo alsın bende merak ediyorum ne kadar oldu en son kontrolde az gelmişti kilosu banada.

Cok tesekkurler canim. Banada Elif Sare daha uyumlu geliyor aslinda sagolasin
Bende onu beğendim canım kulağa uyumlu ve hoş geliyor.Bizde daha isim konusuna gecemedik karar veremedik ama soy ismimiz uzun olduğu için tek isim olucak o kesin.
Erkekler çok sevmiyolar böyle şeyleri canım olsun doğum sonrasına bişey dememiş en azından ben mavi elbiseyi beğendim çok hoş görünüyo.

Kızlar bebek bakım ürünlerinden karar verdiğiniz yada aldiğiniz oldumu şampuan deterjan bebek yağı vs.hani çantalı setlerden alayım diyorum ama hiç birinin içindekilerin hepsi güvenilir değil gibi mühendisinoğluna bakıyorum arada ama kafam karıştı biraz sizler neye karar verdiniz.

Doktorumla konuştuk 36.haftada dönüş yapacağımı. Uçak firması 37.haftaya kadar kabul ediyor. O kadar bunaldım ki şu an bulunduğum ülkede, ne kadar geç dönersem o kadar kâr bildim kendime:/

Başınız sağolsun, Allah sizlere ve bebişinize hayırlı sağlıklı ömür versin

Sare ismini çok severim, eşim bir türlü beğenemediği için koyamayacağım maalesef, ama bence çok güzel

Daha almadim ama alacagim. Tamamen kendi arastirmalarima yonelik alacagim yerleri yazayim canim ben de dogal urunler kullanan biriyim bebegime de cok hassasim o yuzden. Sampuan pisik kremi bebek bakim kremini instagram uzerinden dogal urunler yapan @rahikimahtumurunleri sayfasindan alip denemek istiyorum. Camasir deterjani ise ya naturalive markasi (hem dogal hem uygun fiyatlari bebek bakim seti de var sitesinde) ya da seventh generation (%97 biyolojik olarak yenilebilir kaynaklardan uretildigini iddia ediyorlar) dusunuyorum bakalim. 1 ay sonra falan almaya baslarim heralde. Bakim urunlerini belki daha gec alirim el yapimi oldugu icin omru daha kisa olabilir.

Ben de fotograf cekiminden daha hic bahsetmedim az daha karnim buyusun de oyle bahsedeyim diyorum. Bakalim ne diyecek Bu erkekler niye boyle :)

Ben de fotograf cekiminden daha hic bahsetmedim az daha karnim buyusun de oyle bahsedeyim diyorum. Bakalim ne diyecek Bu erkekler niye boyle :)
Benim şimdiden 9 aylık gıbı. Karın ıbtıya imiz yok, fazlasıyla var. Gören ıkız mı ya da gunun yakın mı diyor... Fotoğrafcı abla 15 gun ıcınde gun belirle dış cekımı yapalım dedi.. Agustosta sıcaklara kalmayalım dedi. Valla ister gelsin ister gelmesin gıdecegım ben.. Oğluşlarımla cekınırım. Hem daha rahat oluruz bızı de kasmaz. Şimdi orda olsa dalga geçer moralimi bozar. Ne meraklıymışım koca karnımla poz vermeye dıyor...

Git tabi hatira bunlar. Senin ogluslar var hem yalniz cekim olmayacak. Benimki gelmezse tek basima naparim bilemedim ay insallah sorun cikarmaz

Kizlar catlaklariniz ne alemde

İlk gebeliğimde yoktu bunda da aynı ürünleri kullanıyorum ama bu sefer çatlaklar baş gösterdi. İlk gebelikte 3 ay spor yapmıştım cidden çatlağa iyi geliyormuş. Bunda riskli olunca yapamadım. Spor şartmış

Sare, serra beğendiğim isimler

Daha almadım ama mustela alacağım sanırım. Çevremde memnun olan çok kişi var cnm

Sampuan olarak sebamed yeni doğan aldim. Bebek yağı tuylenme yapiyor. Kizimda kullanmadim bunda da kullanmayagim. Nivea yada sebamed losyon alacam yağ yerine. Kizimda nivea kullandim cok memnunum. Deterjan olarak ebegegin organik sabun tozu var. Onu kullanacagim kizimd cok memnun kaldim. Resmini atiyorum.

Ben de bugün kontrole gittim.Bebek 900 gram 34 cm dedi.24 Ekim muhtemel doğum tarihimiz Şeker yüklemesi olayını sordum, açken kan alındı 80lerde çıkınca gerek görmedi,yapılmadı.Bebek baş asagiymis,daha döneceğini sanmam, güzel yerlesmis dedi.Her gün sayfada aktif okuyucuyum,bugün ekleme yapayım dedim Mustela ve Dalin aldım.Mustelanin çantası Dalin'e göre daha ufak duruyor.Ama ürün bazında ilk Mustelayi kullanacağım.

Bebek losyonu ve şampuanını mustela aldım. Bebek yağı kullanmayı pek düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…