- 15 Mart 2019
- 216
- 711
- 103
Basiniz sag olsun
Canm basın sağolsun Allah rahmet eylesin. Gebeliğin nasıl gidiyor .
Başınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun kızlar sağolun.Başınız sağ olsun canım.
Herkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
Başınız sağolsun
Çok sağolun kızlar.maddi açıdan peki ? daha uygun diyorlardı orası için
başın sağolsun
henüz görünürde birşey yok varda diyemem yok da
iki isim konusunda kendimden örnek vereyim ben de iki isimliyim ve kızıma asla iki isim koymam. özellikle çocuklukta çok karışıyordu kafam biri o isimle çağırıyor biri diğeriyle ve uyumsuz benmkiler ikisi bir arada söylenince olmuyor yani bi de evlenmeden önce ki soyisimim kısaydı şimdi ki uzun kargo falan olayında adamlar diyor abla yazana kadar yorulmuyor musunbrezilyalı futbolcular gibi oldum sadece fikir olsun diye söylüyorum yanlış anlaşılmasın
Maşallah kiziniza Rabbim sağlık versin hepsi güzel güzel kilo alsın bende merak ediyorum ne kadar oldu en son kontrolde az gelmişti kilosu banada.Günaydınbugün kontrole gitmiştim kızım geçen hafta 850 gramdı 1 kilo olmuş boy 36 37 cm civarında arada ger düşüyor arada yakalıyor falan totosunu döndü bize
Bende onu beğendim canım kulağa uyumlu ve hoş geliyor.Bizde daha isim konusuna gecemedik karar veremedik ama soy ismimiz uzun olduğu için tek isim olucak o kesin.Cok tesekkurler canim. Banada Elif Sare daha uyumlu geliyor aslinda sagolasin
Erkekler çok sevmiyolar böyle şeyleri canım olsun doğum sonrasına bişey dememiş en azından ben mavi elbiseyi beğendim çok hoş görünüyo.Fotograf cekımı yaptırcam. Sizce mavı bu elbiseyi mı alayım beyazı mı.. Mavı daha guzel gıbı gelıyor. Öküz kocam dogum öncesi cekıme gelmeyecek.. Bır turlu ıkna edemedim. Dugunu, dogum sonrası bebekle olurmusta, bu dogum öncesi ne alakaymış.. Ben oğluşlarınla gidecegım. Oğlanlar turkuaz gomlek beyaz pantalon. Ben de mavi cıceklı taç ve elime mavı cıcek yaptırcam. Fıyata bıle gık demedi tek şartı o gelmeyecekmiş.. Dogumfa ve dogum sonu tamam dedı
Doktorumla konuştuk 36.haftada dönüş yapacağımı. Uçak firması 37.haftaya kadar kabul ediyor. O kadar bunaldım ki şu an bulunduğum ülkede, ne kadar geç dönersem o kadar kâr bildim kendime:/Benim oğlumda hamileliğimde doktorum uçuşa izin vermemişti ki yurtiçi 29 hafta da 36 ya çok riskli degil mi? Doktorunuz ile görüştünüz mü bide yazı olayı var sıkıntı çıkaran cok oluyormus havaalanında
Oğlumda bacaklarım çatlamıştı şimdi kızımda ilk 15 18 hafta arası biraz göbeklerimde çizgiler gördüm durdu umarım devamı gelmez ama giden gitti.
Başınız sağolsun, Allah sizlere ve bebişinize hayırlı sağlıklı ömür versinHerkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
Sare ismini çok severim, eşim bir türlü beğenemediği için koyamayacağım maalesef, ama bence çok güzelArkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Elif Sare istiyor. Ben kararsizim. Sare ikra cok mu agir gelir sizce. Elif Sare uyumlu ama tek Elif denilsin istemiyorum.Bilemedim acikcasi fikriniz nedir?
Kızlar bebek bakım ürünlerinden karar verdiğiniz yada aldiğiniz oldumu şampuan deterjan bebek yağı vs.hani çantalı setlerden alayım diyorum ama hiç birinin içindekilerin hepsi güvenilir değil gibi mühendisinoğluna bakıyorum arada ama kafam karıştı biraz sizler neye karar verdiniz.
Fotograf cekımı yaptırcam. Sizce mavı bu elbiseyi mı alayım beyazı mı.. Mavı daha guzel gıbı gelıyor. Öküz kocam dogum öncesi cekıme gelmeyecek.. Bır turlu ıkna edemedim. Dugunu, dogum sonrası bebekle olurmusta, bu dogum öncesi ne alakaymış.. Ben oğluşlarınla gidecegım. Oğlanlar turkuaz gomlek beyaz pantalon. Ben de mavi cıceklı taç ve elime mavı cıcek yaptırcam. Fıyata bıle gık demedi tek şartı o gelmeyecekmiş.. Dogumfa ve dogum sonu tamam dedı
Benim şimdiden 9 aylık gıbı. Karın ıbtıya imiz yok, fazlasıyla var. Gören ıkız mı ya da gunun yakın mı diyor... Fotoğrafcı abla 15 gun ıcınde gun belirle dış cekımı yapalım dedi.. Agustosta sıcaklara kalmayalım dedi. Valla ister gelsin ister gelmesin gıdecegım ben.. Oğluşlarımla cekınırım. Hem daha rahat oluruz bızı de kasmaz. Şimdi orda olsa dalga geçer moralimi bozar. Ne meraklıymışım koca karnımla poz vermeye dıyor...Ben de fotograf cekiminden daha hic bahsetmedim az daha karnim buyusun de oyle bahsedeyim diyorum. Bakalim ne diyecekBu erkekler niye boyle :)
Benim şimdiden 9 aylık gıbı. Karın ıbtıya imiz yok, fazlasıyla var. Gören ıkız mı ya da gunun yakın mı diyor... Fotoğrafcı abla 15 gun ıcınde gun belirle dış cekımı yapalım dedi.. Agustosta sıcaklara kalmayalım dedi. Valla ister gelsin ister gelmesin gıdecegım ben.. Oğluşlarımla cekınırım. Hem daha rahat oluruz bızı de kasmaz. Şimdi orda olsa dalga geçer moralimi bozar. Ne meraklıymışım koca karnımla poz vermeye dıyor...
Kizlar catlaklariniz ne alemde
Arkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Elif Sare istiyor. Ben kararsizim. Sare ikra cok mu agir gelir sizce. Elif Sare uyumlu ama tek Elif denilsin istemiyorum.Bilemedim acikcasi fikriniz nedir?
Kızlar bebek bakım ürünlerinden karar verdiğiniz yada aldiğiniz oldumu şampuan deterjan bebek yağı vs.hani çantalı setlerden alayım diyorum ama hiç birinin içindekilerin hepsi güvenilir değil gibi mühendisinoğluna bakıyorum arada ama kafam karıştı biraz sizler neye karar verdiniz.
Sampuan olarak sebamed yeni doğan aldim. Bebek yağı tuylenme yapiyor. Kizimda kullanmadim bunda da kullanmayagim. Nivea yada sebamed losyon alacam yağ yerine. Kizimda nivea kullandim cok memnunum. Deterjan olarak ebegegin organik sabun tozu var. Onu kullanacagim kizimd cok memnun kaldim. Resmini atiyorum.Kızlar bebek bakım ürünlerinden karar verdiğiniz yada aldiğiniz oldumu şampuan deterjan bebek yağı vs.hani çantalı setlerden alayım diyorum ama hiç birinin içindekilerin hepsi güvenilir değil gibi mühendisinoğluna bakıyorum arada ama kafam karıştı biraz sizler neye karar verdiniz.
Bana sanki laci gibi geldiKizlar bu desen için düz renk olarak kırmızı mı? Lacivert mi? Sizce
Eki Görüntüle 2290687 Eki Görüntüle 2290688 Eki Görüntüle 2290689
Bence de lacivert. Çünkü hazırını arkası lacıvertlıydı çok güzel duruyorduBana sanki laci gibi geldi
Mustela ve Dalin aldım.Mustelanin çantası Dalin'e göre daha ufak duruyor.Ama ürün bazında ilk Mustelayi kullanacağım.Kızlar bebek bakım ürünlerinden karar verdiğiniz yada aldiğiniz oldumu şampuan deterjan bebek yağı vs.hani çantalı setlerden alayım diyorum ama hiç birinin içindekilerin hepsi güvenilir değil gibi mühendisinoğluna bakıyorum arada ama kafam karıştı biraz sizler neye karar verdiniz.
Bebek losyonu ve şampuanını mustela aldım. Bebek yağı kullanmayı pek düşünmüyorumKızlar bebek bakım ürünlerinden karar verdiğiniz yada aldiğiniz oldumu şampuan deterjan bebek yağı vs.hani çantalı setlerden alayım diyorum ama hiç birinin içindekilerin hepsi güvenilir değil gibi mühendisinoğluna bakıyorum arada ama kafam karıştı biraz sizler neye karar verdiniz.
Ay biz de aynıyız galibaGünaydınbugün kontrole gitmiştim kızım geçen hafta 850 gramdı 1 kilo olmuş boy 36 37 cm civarında arada ger düşüyor arada yakalıyor falan totosunu döndü bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?