Lacivert canımKizlar bu desen için düz renk olarak kırmızı mı? Lacivert mi? Sizce
Eki Görüntüle 2290687 Eki Görüntüle 2290688 Eki Görüntüle 2290689
Saol teyzesii evettt herşeyimiz aynıAy biz de aynıyız galibaBoyu kilosu doğacağı tarih hep aynıymış Maşallah size de
Elif Sare kulağa hoş geliyor çok naif bı isimArkadaslar bende uzun zamandir takip edemiyorum ara ara baktim hep. Annem gorme engelli kardesimin nisani, kuzenimin dugunu derken cok yoruldum.Isim konusu kafami yedi bitirdi. 2. kizim olacak nasipse ilki Zeynep Azra. Uyumlu olmasa da olur, kizim
Elif Sare istiyor. Ben kararsizim. Sare ikra cok mu agir gelir sizce. Elif Sare uyumlu ama tek Elif denilsin istemiyorum.Bilemedim acikcasi fikriniz nedir?
Çok sağolun canım aslında benimde ikinci ama oğlum 7ye yaklaştı hem zaman geçti hemde ozaman maddi açıdan da çok rahat değildim zaruri şeyleri aldık sadece inşallah bu sefer istediğim şeyleri de alıcam.Allah razı olsun kızlar sağolun.
Hamileliğimde iyi gidiyo çok şükür bi sknti yok şeker yükleme yaptırdım oğlumda şeker çıkmıştı ama bu sefer çıkmadı çok şükür tetenoz aşilarimi oldum 2 sefer en son gidişimde ebe emzirme ile ilgili bilgiler verdi anlattı Ağustos başında bi sonraki kontrolüm bakalım kızım kaç kilo olucak meraktayim.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Burada herkes bildiklerini bizim gibi tecrübesiz annelere aktardılar sabırla. Hamilelik hormonlarına rağmenözellikle @emily07 kumaşla ilgili bi 50 soru cevaplamış olabilir sizin de aklınıza takılanları cevaplarlar içiniz rahat olsun
Kasilmalar bendede oluyor yani sertlesme doktora soyledim magnezyum verdi gunde 1 tane ictim hala devam ediyor dedim gunde 3 e kadar icebilirsin dedi .sende bi doktoruna sor istetsenMerhaba günde birkaç kez karnımda sertleşmeyle birlikle alt tarafta baskı doluluk baskı hissediyorum ve acil oturma ihtiyacı duyuyorum. İlk hamileliğim olduğu için bu kasılmamı demek oluyor anlayamıyorum. Boyle olması normalmi?
Başınız sağolsun canım...Herkese hayırlı geceler güzel anneler malesef bi süredir yazamadım eşimle ailelerimiz köyde olduğu için bayramda köydeydik tam dönmeden bir gün önce babannem fenalaştı ordan ilçeye hastaneye ordanda Bursa'ya sevk ettiler malesef durumu kötüydü hep yoğun bakımda kaldı kardeşim bende kaldı çoğu zaman gitti geldi hastaneye ablam ailem falan gelip gittiler bende bikere girdim yoğun bakıma çok kötü oldum bidaha gitmedim en son kaybettik malesef vefat etti geçen haftada git gel yaptım hep kaldım köyde son zamanlar çok yoruldum hem bedenen hem ruhen malum 3 aylık olduğum zamandada kv.mi kaybetmiştik üst üste geldi herşey ama çok şükür kızım iyi burayı takip edemediğim içinde üzgünüm aklım hep burdaydi sizlerde bebişlerde iyisinizdir umarim alışveriş konularını falan hep kaçırdım tekrar size sorarım artık kusuruma bakmassaniz.
Canım, bence mavi elbise çok güzel görünüyorFotograf cekımı yaptırcam. Sizce mavı bu elbiseyi mı alayım beyazı mı.. Mavı daha guzel gıbı gelıyor. Öküz kocam dogum öncesi cekıme gelmeyecek.. Bır turlu ıkna edemedim. Dugunu, dogum sonrası bebekle olurmusta, bu dogum öncesi ne alakaymış.. Ben oğluşlarınla gidecegım. Oğlanlar turkuaz gomlek beyaz pantalon. Ben de mavi cıceklı taç ve elime mavı cıcek yaptırcam. Fıyata bıle gık demedi tek şartı o gelmeyecekmiş.. Dogumfa ve dogum sonu tamam dedı
Tesk edrim
Esim oglum begenmiyor
Bisey yok diyolar guluyolar
Bunlar ne diyodiyorum ben de
Neva =nevar bisey yok
Bebeğin hareketlerini hissetmediğin zaman ağzına şekerli bir şeyler at (1 küp şeker mesela). Hissetmeye başlarsın 1 saat içinde 3-4 tane hissetmezsen doktoruna haber et. Bana bu öneride bulundu doktorlar.Gunaydinlar.
Cuma gunu 25.hafta bitiyor.Yenidogan ve 0-3 kiyafet disinda birsey almadik, hadi artik biseyler alalim dedik ve carsiya gittik.Park yatagin bir tanesi aldik.Baya gezdim zar zor da olsa kasila kasila,tas oldu karnim 4 saate yakin.Ceremesini o aksam degil de dun cektim.Normalde 5 dk kendilerini hissettirmeden durmayan devamli tekmeleyen minislerim dogru duzgun hareket bile etmediler,hissedemedimKorkudan ölücektim.Bugun bir nebze daha iyi karnim.Kasilma,sertlesmem pek yok.Ayakta durmuyorum. Allah nasip ederse doguma kadar onumuzdeki 10 hafta kendimi hic yormamaya karar verdim.Alinacaklara az cok karar verdim.Esimi gonderecegim carsiya,ben anca arabayla magazaya giderim.Kendim kolay kolay cikmam disari bu kadar uzun.
Benim alınacak büyük şeyler yok ve de sürekli hareket halindeyim ama gecen hafta bir çarşı maceram oldu kendimi arabaya atınca hemen arka koltuga yattım.. İnsan ne kadar hareketli de olsa evde az az uzanmak bıle ıyı geliyormuş. Dünkü akla bak 2 afacan erkek cocugumuzla piknıge gıttık.. Ara ara yürümem ragmen yoruldum gelince cocukları yıkayamadan yattık.. Ben herseyı netten alıyorum hem daha güzel hem daha hesaplıGunaydinlar.
Cuma gunu 25.hafta bitiyor.Yenidogan ve 0-3 kiyafet disinda birsey almadik, hadi artik biseyler alalim dedik ve carsiya gittik.Park yatagin bir tanesi aldik.Baya gezdim zar zor da olsa kasila kasila,tas oldu karnim 4 saate yakin.Ceremesini o aksam degil de dun cektim.Normalde 5 dk kendilerini hissettirmeden durmayan devamli tekmeleyen minislerim dogru duzgun hareket bile etmediler,hissedemedimKorkudan ölücektim.Bugun bir nebze daha iyi karnim.Kasilma,sertlesmem pek yok.Ayakta durmuyorum. Allah nasip ederse doguma kadar onumuzdeki 10 hafta kendimi hic yormamaya karar verdim.Alinacaklara az cok karar verdim.Esimi gonderecegim carsiya,ben anca arabayla magazaya giderim.Kendim kolay kolay cikmam disari bu kadar uzun.
Bebeğin hareketlerini hissetmediğin zaman ağzına şekerli bir şeyler at (1 küp şeker mesela). Hissetmeye başlarsın 1 saat içinde 3-4 tane hissetmezsen doktoruna haber et. Bana bu öneride bulundu doktorlar.
Benim alınacak büyük şeyler yok ve de sürekli hareket halindeyim ama gecen hafta bir çarşı maceram oldu kendimi arabaya atınca hemen arka koltuga yattım.. İnsan ne kadar hareketli de olsa evde az az uzanmak bıle ıyı geliyormuş. Dünkü akla bak 2 afacan erkek cocugumuzla piknıge gıttık.. Ara ara yürümem ragmen yoruldum gelince cocukları yıkayamadan yattık.. Ben herseyı netten alıyorum hem daha güzel hem daha hesaplı
Atmaz olur muyum.Bu defa cikolata falan ne bulursam yedim.Süt ictigimde bir de karpuz yedigimde deli gibi hareket ederlerdi.Dun minik minik pit 2 3 tane hissettim.Neyseki sonradan dinlenince normale dondum.Bir daha asla boyle yapmam.
Evet yorulunca ertesi gün pek hareket etmiyorlar. Galiba onlar da yorulup uyku moduna geçiyorlarYorulmamak lazim bunu anladim.2 haftada agirlastim ben.2 hafta once gayet iyidim.
Dun carsida ve magazada farkli markalarin pusetleri sordum internette en az 100-150lira ucuz..Internetten alicam bende herseyi.
Amin canım cümlemize inşallah.Başınız sağolsun, Allah sizlere ve bebişinize hayırlı sağlıklı ömür versin
Ekran görüntüsü aldım canım sağol bakicam bende onlara.Daha almadim ama alacagim. Tamamen kendi arastirmalarima yonelik alacagim yerleri yazayim canim ben de dogal urunler kullanan biriyim bebegime de cok hassasim o yuzden. Sampuan pisik kremi bebek bakim kremini instagram uzerinden dogal urunler yapan @rahikimahtumurunleri sayfasindan alip denemek istiyorum. Camasir deterjani ise ya naturalive markasi (hem dogal hem uygun fiyatlari bebek bakim seti de var sitesinde) ya da seventh generation (%97 biyolojik olarak yenilebilir kaynaklardan uretildigini iddia ediyorlar) dusunuyorum bakalim. 1 ay sonra falan almaya baslarim heralde. Bakim urunlerini belki daha gec alirim el yapimi oldugu icin omru daha kisa olabilir.
Onunda biraz pahalı ürünleri ama onuda düşünücem canım sağol.İlk gebeliğimde yoktu bunda da aynı ürünleri kullanıyorum ama bu sefer çatlaklar baş gösterdi. İlk gebelikte 3 ay spor yapmıştım cidden çatlağa iyi geliyormuş. Bunda riskli olunca yapamadım. Spor şartmış
Sare, serra beğendiğim isimler
Daha almadım ama mustela alacağım sanırım. Çevremde memnun olan çok kişi var cnm
Benim makinam kurutmali ve toz deterjan kullanamıyorum malesef ya acaba toz olarak alsamda yıkarken icinemi döksem bilemedim ama diğer dediklerinde düşünücem canım sağol.Sampuan olarak sebamed yeni doğan aldim. Bebek yağı tuylenme yapiyor. Kizimda kullanmadim bunda da kullanmayagim. Nivea yada sebamed losyon alacam yağ yerine. Kizimda nivea kullandim cok memnunum. Deterjan olarak ebegegin organik sabun tozu var. Onu kullanacagim kizimd cok memnun kaldim. Resmini atiyorum.
Eki Görüntüle 2290686
Lacivert bencede canım.Kizlar bu desen için düz renk olarak kırmızı mı? Lacivert mi? Sizce
Eki Görüntüle 2290687 Eki Görüntüle 2290688 Eki Görüntüle 2290689
Maşallah bebişine canım ama daha erken değilmi dönmesi için acaba bilemedim bakalım biz gidince nasıl olucak sağlıkla gelsinlerdeBen de bugün kontrole gittim.Bebek 900 gram 34 cm dedi.24 Ekim muhtemel doğum tarihimiz ♥ Şeker yüklemesi olayını sordum, açken kan alındı 80lerde çıkınca gerek görmedi,yapılmadı.Bebek baş asagiymis,daha döneceğini sanmam, güzel yerlesmis dedi.Her gün sayfada aktif okuyucuyum,bugün ekleme yapayım dedim
Mustela ve Dalin aldım.Mustelanin çantası Dalin'e göre daha ufak duruyor.Ama ürün bazında ilk Mustelayi kullanacağım.
Bende losyona karar verdim sanırım sağol canım.Bebek losyonu ve şampuanını mustela aldım. Bebek yağı kullanmayı pek düşünmüyorum
Benim de ilk gebelikte şeker sıkıntılı çıkmıştı ama bunda güzel çıktı.bende Suna bağladım ilk gebelikte hep yattım. Bunda haliyle ilkine göre oldukça hareketliyim. Bu sefer yediklerm şekere cevirmedi galiba,Elif Sare kulağa hoş geliyor çok naif bı isim
Çok sağolun canım aslında benimde ikinci ama oğlum 7ye yaklaştı hem zaman geçti hemde ozaman maddi açıdan da çok rahat değildim zaruri şeyleri aldık sadece inşallah bu sefer istediğim şeyleri de alıcam.
Çok sağolun kızlar.☺
Maşallah kiziniza Rabbim sağlık versin hepsi güzel güzel kilo alsın bende merak ediyorum ne kadar oldu en son kontrolde az gelmişti kilosu banada.
Benimde öyle oluyo canım kasılma değildir onlar ben anlıyorum bebek hareketlerinden olduğunu bazen mesaneye baskı yapiyo hemen wcye gidiyorum mesela onun gibi hareketlerindendir.Merhaba günde birkaç kez karnımda sertleşmeyle birlikle alt tarafta baskı doluluk baskı hissediyorum ve acil oturma ihtiyacı duyuyorum. İlk hamileliğim olduğu için bu kasılmamı demek oluyor anlayamıyorum. Boyle olması normalmi?
Sağol canım.Başınız sağolsun canım...
Arada korkutuyolar minikler bizi bende canaze için köydeyken çok yoğun geçmişti eve bir geldim ertesi gün hareketlerde baya bir azalma oldu arada çok az hisseder oldum deli gibi tekmeleyen kız tek tük hafif yaptı az kalmıştı Dr.a gitmeme oysaki anne karnında olsa yoğunluk bitip eve geldiğimizi anliyo ve dinleniyodu biliyorum ama 2 gün endişe ettim hep oğlum hep geldi konuştu kardeşiyle hareket etsin diye sonunda başladı eski temposuna.Gunaydinlar.
Sağlıklı normal kiloda olsunlarda fazlasında gözüm yok canım hepsi güzel güzel sağlıkla büyüsün inşallah.Amin canım cümlemize inşallah.
Ekran görüntüsü aldım canım sağol bakicam bende onlara.☺
Onunda biraz pahalı ürünleri ama onuda düşünücem canım sağol.
Benim makinam kurutmali ve toz deterjan kullanamıyorum malesef ya acaba toz olarak alsamda yıkarken icinemi döksem bilemedim ama diğer dediklerinde düşünücem canım sağol.
Lacivert bencede canım.
Maşallah bebişine canım ama daha erken değilmi dönmesi için acaba bilemedim bakalım biz gidince nasıl olucak sağlıkla gelsinlerde☺ verdiğin bilgiler içinde sağol canım.
Bende losyona karar verdim sanırım sağol canım.
Benim de ilk gebelikte şeker sıkıntılı çıkmıştı ama bunda güzel çıktı.bende Suna bağladım ilk gebelikte hep yattım. Bunda haliyle ilkine göre oldukça hareketliyim. Bu sefer yediklerm şekere cevirmedi galiba,şimdiye kadar on kilo aldım ama soylemeden gecmiyim doktor gelisim iyi diyorsa takma kafana canm. Benim bu bebeğime sol taraftan giden kan akışı azmis detaylida görüldü. Ama bebeğin gelişimi devam ettiği için aspirin baslamadik eğer kilo alimi az olursa aspirin desteği alicaz bende çok merak ediyorum
Merhaba canım ben neredeyse 2. ayımdan beri düzenli olarak kullanıyorum. Doktorum hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi. ama benim vücudumda d vitamini neredeyse boşalmıştı. bilemiyorum belki sizin ihtiyacınız olmamıştır tahlillere göreArkadaşlar merhaba. Vitamin haricinde, sağlık ocağı d vitamini veriyormus. Bana birşey demediler. Kadın doğum doktoru sordu. Şaşırdım. Sizler ayriyetten kullanıyor musunuz d vitamini
Canım benim kan tahlillerimde d vitamini eksıklıgi cıkmadı. Bu 3.hamılelığim hıcbır inde kullanmadım. Zaten camasır falan asarken bilek içimi acıp oturuyorum 15 dk.. Dr ıhtıyac durumunda verıyor sanırımArkadaşlar merhaba. Vitamin haricinde, sağlık ocağı d vitamini veriyormus. Bana birşey demediler. Kadın doğum doktoru sordu. Şaşırdım. Sizler ayriyetten kullanıyor musunuz d vitamini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?