2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sağlıklı normal kiloda olsunlarda fazlasında gözüm yok canım hepsi güzel güzel sağlıkla büyüsün inşallah.

Benimde öyle oluyo canım kasılma değildir onlar ben anlıyorum bebek hareketlerinden olduğunu bazen mesaneye baskı yapiyo hemen wcye gidiyorum mesela onun gibi hareketlerindendir.

Sağol canım.

Arada korkutuyolar minikler bizi bende canaze için köydeyken çok yoğun geçmişti eve bir geldim ertesi gün hareketlerde baya bir azalma oldu arada çok az hisseder oldum deli gibi tekmeleyen kız tek tük hafif yaptı az kalmıştı Dr.a gitmeme oysaki anne karnında olsa yoğunluk bitip eve geldiğimizi anliyo ve dinleniyodu biliyorum ama 2 gün endişe ettim hep oğlum hep geldi konuştu kardeşiyle hareket etsin diye sonunda başladı eski temposuna.
[/QUOTE]
Kızım 21 aylık. Şuan ona omo baby kullanıyorum. Sıvı ve memnunum.

Hanımlar benim göğsümün hemen altında sag tarafımda özellikle kaburga kemigimde cok agri oluyor batıyor. Son 1 haftadir da kemigimin ustunu orten etlerim sızlıyor resmen çürümüş gibi. Cok aci cekiyorum uzun sure oturamiyorum. Doktoruma sordum bebek buyuyp rahim asagi inene kadar olur dedi. Ama herkeste oluyor mu bana ozel durum mu bilmiyorum. Sizlerde de var mi? Hayirlisiyla vakitleri gelseydi bebislerin ben cok zorlanmaya basladim

Doğum günlerimiz aynı cnm. Yani tahlillerinde baktım d vitamini tahlili hiç yapmamışlardır ki

Tam olarak ayni sıkıntı ben de 3 haftadır var. Azalmıyo malesef sağ tarafıma bile uzun yatamıyorum. Bir yerde oturmaya gidince de 1-2 saat sonra kalkmam gerekiyo ağrı hemen başlıyo

Kızlar selam,
Magnezyuma başladım, midenize dokundu mu? Son günlerde zaten mide asitinde artış vardı daha da arttı. Magnezyumdan mu bilemedim

Doğum günlerimiz aynı cnm. Yani tahlillerinde baktım d vitamini tahlili hiç yapmamışlardır ki
Aile hekimine bi uğradığınızda isterseniz bakılabilir kanda d vitaminine, ya da vakit kaybetmek istemezseniz her ihtimale karşı devit 3 damlası veriyor kimi doktorlar da çünkü çoğu kişide eksikliği görülüyor ama ilaç toparlıyor.

Evet yaa mide yanması oldu ara ara bende de, sonra geçti ama

Bende zaten yanma vardı canım ama magnezyumla beraber birden artınca tesadüf mü oldu dokundu mu bilemiyorum. Günde 1 mi kullanıyorsun

N nanelimon1616 kızlar d vitamini eksikliği varsa verilen damla veya ampulu 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tüketin. Zeytinyağı vitaminin vücutta kalmasını sağlıyor, aklınızda bulunsun

Günde 1 kullanıyorum evet canım ama bir iki gündür aksattım yine maalesef, akşam içeyim gider gitmez

günaydın,geçmiş olsun evet maalesef bende de oluyor. sürekli dönmem gerekiyor dönerken de bacaklarım ve karnım kasılıyor arada ayaklarımı karnıma çeke çeke yürüyorum iyi geliyor.

Kan hapi ve vitamin kullanmaya devam ediyormusunuz

Sağlıkla gelsinler inşallah Canım sağlık ocağında yapılmıştı benim tahlilim orda düşük olduğu çıkmıştı ilk tahlillerde ama. Siz bu ayki takibinize gittiniz mi, çağırdılar mı? Siz talep edin isterseniz. Arkadaşların dediği gibi güneşle de aranızı iyi tutabilirsiniz

bu arada sonunda bebek arabamızı da aldık. mamas&papas armadillo almaya diye gidip, joie tourist aldık. size naçizane birkaç tavsiye vereyim; benim için een önemlisi bebek arabasının hafif olmasıydı ve bu araba gerçekten hafif. üstüne bir de puset takılabiliyor. yani bebek büyüyene kadar yüzü bize dönük olabiliyor. ve süper bir özellik olarak da tek elle o kadar kolay açılıp kapanıyor ki şimdiden kendimi arabaya taksiye binerken rahat hissediyorum katlandığında minnacık oluyor bir de. araba bagajında kamp sandalyesi,kamp masası taşıyan biri olarak çok önemliydi bu bizim için.
herkesin kendine göre bütçesi vardır biz maksimum 2500 liraya kadar çıkmıştık ama hep acaba çocuk bu arabada rahat edecek mi binmek istemezse ne olacak gibi sorular vardı. bu arabayı 1100 liraya aldık,puset de 320 lira,1420 liraya tamamen içime sinen bir araba almış oldum. kocaman araba aldım sonra bastona döndük muhabbeti yapmayacağım için çok mutluyum.
umarım herkes gönlüne göre tamamlar bu süreci,şimdiden herkese hayırlı güzel haftalarrrr

Kan hapi ve vitamin kullanmaya devam ediyormusunuz

Kan hapını aslında 4. Ayımda vermişlerdi ama midemi rahatsız etti kullanamadım. 2 hafta önce sağlık ocağından çağırdılar tahliller için kanım 10.4 e düşmüş. Aile hekimimiz 11in altına düşerse Doğum için riskli olabilir sabah içemiyorsan akşam yatmadan iç dedi. 2 haftadır kullanıyorum canım. Vitamin kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…