- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Bir haftadır bende öyle herşeye ağlıyorum durup ufacık bi söze dahiBende de hiç hareket isteği kalmadı tansiyonum yerlerde uyku desen oda yok. Böyle depresyon bunalım halleri değişik durumlar yani. Şu sıra her şeye ağlıyorum yanlış anlıyorum. Oysa hiççç ağlamam valla.
Her hafta değişik ruh halindeyim. Bazen Bi ben mi böyleyim diyorum burayı okuyunca iyi normalmiş diyorumBir haftadır bende öyle herşeye ağlıyorum durup ufacık bi söze dahi
Sağlıklı normal kiloda olsunlarda fazlasında gözüm yok canım hepsi güzel güzel sağlıkla büyüsün inşallah.Amin canım cümlemize inşallah.
Ekran görüntüsü aldım canım sağol bakicam bende onlara.
Onunda biraz pahalı ürünleri ama onuda düşünücem canım sağol.
Benim makinam kurutmali ve toz deterjan kullanamıyorum malesef ya acaba toz olarak alsamda yıkarken icinemi döksem bilemedim ama diğer dediklerinde düşünücem canım sağol.
Lacivert bencede canım.
Maşallah bebişine canım ama daha erken değilmi dönmesi için acaba bilemedim bakalım biz gidince nasıl olucak sağlıkla gelsinlerdeverdiğin bilgiler içinde sağol canım.
Bende losyona karar verdim sanırım sağol canım.
Benim de ilk gebelikte şeker sıkıntılı çıkmıştı ama bunda güzel çıktı.bende Suna bağladım ilk gebelikte hep yattım. Bunda haliyle ilkine göre oldukça hareketliyim. Bu sefer yediklerm şekere cevirmedi galiba,şimdiye kadar on kilo aldım ama soylemeden gecmiyim doktor gelisim iyi diyorsa takma kafana canm. Benim bu bebeğime sol taraftan giden kan akışı azmis detaylida görüldü. Ama bebeğin gelişimi devam ettiği için aspirin baslamadik eğer kilo alimi az olursa aspirin desteği alicaz bende çok merak ediyorum
Doğum günlerimiz aynı cnm. Yani tahlillerinde baktım d vitamini tahlili hiç yapmamışlardır kiMerhaba canım ben neredeyse 2. ayımdan beri düzenli olarak kullanıyorum. Doktorum hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi. ama benim vücudumda d vitamini neredeyse boşalmıştı. bilemiyorum belki sizin ihtiyacınız olmamıştır tahlillere göre
Anladım cnm. Bilek içini neden açıyorsunuzCanım benim kan tahlillerimde d vitamini eksıklıgi cıkmadı. Bu 3.hamılelığim hıcbır inde kullanmadım. Zaten camasır falan asarken bilek içimi acıp oturuyorum 15 dk.. Dr ıhtıyac durumunda verıyor sanırım
Hanımlar benim göğsümün hemen altında sag tarafımda özellikle kaburga kemigimde cok agri oluyor batıyor. Son 1 haftadir da kemigimin ustunu orten etlerim sızlıyor resmen çürümüş gibi. Cok aci cekiyorum uzun sure oturamiyorum. Doktoruma sordum bebek buyuyp rahim asagi inene kadar olur dedi. Ama herkeste oluyor mu bana ozel durum mu bilmiyorum. Sizlerde de var mi? Hayirlisiyla vakitleri gelseydi bebislerin ben cok zorlanmaya basladim
Güneşte bileklerden d vitamini depolayabilirsin doğal yollarlaAnladım cnm. Bilek içini neden açıyorsunuz
Evet yaa mide yanması oldu ara ara bende de, sonra geçti amaKızlar selam,
Magnezyuma başladım, midenize dokundu mu? Son günlerde zaten mide asitinde artış vardı daha da arttı. Magnezyumdan mu bilemedim
Aile hekimine bi uğradığınızda isterseniz bakılabilir kanda d vitaminine, ya da vakit kaybetmek istemezseniz her ihtimale karşı devit 3 damlası veriyor kimi doktorlar da çünkü çoğu kişide eksikliği görülüyor ama ilaç toparlıyor.Doğum günlerimiz aynı cnm. Yani tahlillerinde baktım d vitamini tahlili hiç yapmamışlardır ki
Evet yaa mide yanması oldu ara ara bende de, sonra geçti ama
Aile hekimine bi uğradığınızda isterseniz bakılabilir kanda d vitaminine, ya da vakit kaybetmek istemezseniz her ihtimale karşı devit 3 damlası veriyor kimi doktorlar da çünkü çoğu kişide eksikliği görülüyor ama ilaç toparlıyor.
Günde 1 kullanıyorum evet canım ama bir iki gündür aksattım yine maalesef, akşam içeyim gider gitmezBende zaten yanma vardı canım ama magnezyumla beraber birden artınca tesadüf mü oldu dokundu mu bilemiyorum. Günde 1 mi kullanıyorsun
N nanelimon1616 kızlar d vitamini eksikliği varsa verilen damla veya ampulu 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tüketin. Zeytinyağı vitaminin vücutta kalmasını sağlıyor, aklınızda bulunsun
İç iç kramplar fenaGünde 1 kullanıyorum evet canım ama bir iki gündür aksattım yine maalesef, akşam içeyim gider gitmez
günaydın,geçmiş olsun evet maalesef bende de oluyor. sürekli dönmem gerekiyor dönerken de bacaklarım ve karnım kasılıyorHanımlar benim göğsümün hemen altında sag tarafımda özellikle kaburga kemigimde cok agri oluyor batıyor. Son 1 haftadir da kemigimin ustunu orten etlerim sızlıyor resmen çürümüş gibi. Cok aci cekiyorum uzun sure oturamiyorum. Doktoruma sordum bebek buyuyp rahim asagi inene kadar olur dedi. Ama herkeste oluyor mu bana ozel durum mu bilmiyorum. Sizlerde de var mi? Hayirlisiyla vakitleri gelseydi bebislerin ben cok zorlanmaya basladim
Kan hapi ve vitamin kullanmaya devam ediyormusunuzMerhaba canım ben neredeyse 2. ayımdan beri düzenli olarak kullanıyorum. Doktorum hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın dedi. ama benim vücudumda d vitamini neredeyse boşalmıştı. bilemiyorum belki sizin ihtiyacınız olmamıştır tahlillere göre
Doğum günlerimiz aynı cnm. Yani tahlillerinde baktım d vitamini tahlili hiç yapmamışlardır ki
Kan hapi ve vitamin kullanmaya devam ediyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?