2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hayırlı olsun çok sevindim bi kalemden daha kurtulduğunuz için darısı bize inşallah, önerileriniz çok iyi geldi teşekkürler

Canim ben kan icin ilac kullanmiyorum doktorumun da bilgisiyle dogal pekmez kullaniyorum. Yeme icmeye de dikkat tabi. Daha yeni baktirdim kana 11.30 civari cikmisti yanlis hatirlamiyorsam sıkıntılı degil demisti doktorum. Kan icin pekmez kullanin mutlaka.

Ben de hapı kullanmadığım zamanlar dikkat ettim. elimden geldiğince kullandım kan yapıcı şeyler ama yaz günü pekmez yemek ilk vazgeçtiğim Şey oldu sanırım. Ve Adana’da yaşayan biri olarak bebişim için kendimi tekrar zorlasam iyi olacak.

Bende 1.5 aydir kullanmiyorum midemi bulandiriyor vitaminle kan hapi bende baslayayim bari artik

Pekmezi buzdolabinda sakliyorum sicak olmuyor. Sabah kalkar kalkmaz da cok degil 2 tatli kasigi aliyorum. Pesine de suyu ictiginde hicbir zorlugu yok

Pekmezi buzdolabinda sakliyorum sicak olmuyor. Sabah kalkar kalkmaz da cok degil 2 tatli kasigi aliyorum. Pesine de suyu ictiginde hicbir zorlugu yok
Benim de öyle dolapta duruyor 2 tatlı kaşığı olabilir aslında. Ben yeniden başlayayım en iyisi bi motive oldum sanki sizinle birlikte

Kizlar gunaydin.
Travel sistem bebek arabasi almayanlar puset olarak hangi marka aldiniz ? Biz karar veremiyoruz bir turlu.

Sağolasın canım araştırmadayım duck ketende de bebe sarısı yok maalesef sanırım ışıklı top koyacağım sadece

Hayırlı olsun çok sevindim bi kalemden daha kurtulduğunuz için darısı bize inşallah, önerileriniz çok iyi geldi teşekkürler ❤
evet gerçekten bir kalemden daha kurtulmak harikaymışşşş Allah size de şimdiden kolaylık versin
Kizlar gunaydin.
Travel sistem bebek arabasi almayanlar puset olarak hangi marka aldiniz ? Biz karar veremiyoruz bir turlu.
biz e-bebek'ten baby plus puset alacağız henüz almadık. joie'nin bebek arabasına takılabiliyor.

kızlar günaydın. cumartesi doktor kontrolüm vardı. kızımı 1 aydır görmüyordum heyecanla gittim :) bebeğim V pozisyonunda duruyor yani başı da ayakları da yukarda poposu aşağıda öyle nasıl duruyor bu çocuk diye hayret ettim:) bebeğin tam doğum pozisyonu alması hangi haftalarda oluyor doktora sormayı unuttum o an. döner dimi bu çocuk

Kizlar gunaydin.

Chicco liteway canım bizdeki .yiğenim kullanmıştı şimdi sıra bizde .kendi pusetide var araba koltuğundan çıkartıp bastona oturtuyorsun çokta pratik .

valla bizim ki 2 hafta önce doğum pozisyonu almıştı ama oda rahime baskı yapıp kasık ağrısı yapıyor.bende bi yukarı çıksada sonra inse diyorum .karın etlerimi ağırtıyor .birde yeri az gelmiş gibi ayaklarını yanlarıma bastırıyor bel boşluğuma gitmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…