bu arada sonunda bebek arabamızı da aldık. mamas&papas armadillo almaya diye gidip, joie tourist aldık. size naçizane birkaç tavsiye vereyim; benim için een önemlisi bebek arabasının hafif olmasıydı ve bu araba gerçekten hafif. üstüne bir de puset takılabiliyor. yani bebek büyüyene kadar yüzü bize dönük olabiliyor. ve süper bir özellik olarak da tek elle o kadar kolay açılıp kapanıyor ki şimdiden kendimi arabaya taksiye binerken rahat hissediyorumkatlandığında minnacık oluyor bir de. araba bagajında kamp sandalyesi,kamp masası taşıyan biri olarak çok önemliydi bu bizim için.
herkesin kendine göre bütçesi vardır biz maksimum 2500 liraya kadar çıkmıştık ama hep acaba çocuk bu arabada rahat edecek mi binmek istemezse ne olacak gibi sorular vardı. bu arabayı 1100 liraya aldık,puset de 320 lira,1420 liraya tamamen içime sinen bir araba almış oldum. kocaman araba aldım sonra bastona döndük muhabbeti yapmayacağım için çok mutluyum.
umarım herkes gönlüne göre tamamlar bu süreci,şimdiden herkese hayırlı güzel haftalarrrr
Kan hapını aslında 4. Ayımda vermişlerdi ama midemi rahatsız etti kullanamadım. 2 hafta önce sağlık ocağından çağırdılar tahliller için kanım 10.4 e düşmüş. Aile hekimimiz 11in altına düşerse Doğum için riskli olabilir sabah içemiyorsan akşam yatmadan iç dedi. 2 haftadır kullanıyorum canım. Vitamin kullanmıyorum
Canim ben kan icin ilac kullanmiyorum doktorumun da bilgisiyle dogal pekmez kullaniyorum. Yeme icmeye de dikkat tabi. Daha yeni baktirdim kana 11.30 civari cikmisti yanlis hatirlamiyorsam sıkıntılı degil demisti doktorum. Kan icin pekmez kullanin mutlaka.
Bende 1.5 aydir kullanmiyorum midemi bulandiriyor vitaminle kan hapi bende baslayayim bari artikKan hapını aslında 4. Ayımda vermişlerdi ama midemi rahatsız etti kullanamadım. 2 hafta önce sağlık ocağından çağırdılar tahliller için kanım 10.4 e düşmüş. Aile hekimimiz 11in altına düşerse Doğum için riskli olabilir sabah içemiyorsan akşam yatmadan iç dedi. 2 haftadır kullanıyorum canım. Vitamin kullanmıyorum
Ben de hapı kullanmadığım zamanlar dikkat ettim. elimden geldiğince kullandım kan yapıcı şeyler ama yaz günü pekmez yemek ilk vazgeçtiğim Şey oldu sanırım. Ve Adana’da yaşayan biri olarakbebişim için kendimi tekrar zorlasam iyi olacak.
Günaydın, mutlu ve sağlıklı bir hafta olsun hepimiz içinPekmezi buzdolabinda sakliyorum sicak olmuyor. Sabah kalkar kalkmaz da cok degil 2 tatli kasigi aliyorum. Pesine de suyu ictiginde hicbir zorlugu yok
Kan hapi ve vitamin kullanmaya devam ediyormusunuz
Günaydın, mutlu ve sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için
Pekmez olarak ne pekmezi kullanıyorsunuz acaba ?
Bende 1.5 aydir kullanmiyorum midemi bulandiriyor vitaminle kan hapi bende baslayayim bari artik
Benim de öyle dolapta duruyorPekmezi buzdolabinda sakliyorum sicak olmuyor. Sabah kalkar kalkmaz da cok degil 2 tatli kasigi aliyorum. Pesine de suyu ictiginde hicbir zorlugu yok
Benim de öyle dolapta duruyor2 tatlı kaşığı olabilir aslında. Ben yeniden başlayayım en iyisi bi motive oldum sanki sizinle birlikte
D vitamini almak ıcın hergun 15 fak gunes ısınları ın zararlı olmadıgı saatlerde dizlerımı acıp ve bileklerimi ıcını guneste cevırerek 15 dk oturuyorum.Anladım cnm. Bilek içini neden açıyorsunuz
Sağolasın canım araştırmadayım duck ketende de bebe sarısı yok maalesef sanırım ışıklı top koyacağım sadeceCanim benim doktorum kramplarin sebebinin kalsiyum eksikliginden oldugunu soyledi. Gunde 3 buyuk bardak sut yogurt kefir veya ayran icmemi. Kasar peynir yememi soyledi. Magnezyum kramplarini keser ama bunlari tuketmezsen kemik erimesi baslar dedi.
Duck keten alacaksin canim
Düz Renk Duck Bezi Kumaş Çeşitleri ve Fiyatları | İntaşlar
Duck bezi kumaşlarımızı fon perde, kırlent, masa örtüsü, runner, minder, koltuk kılıfı, çanta ve çeşitli döşemelik alanlarda kullanılabilirsiniz.www.intaslar.com
Teşekkürler canımPekmez olarak hem dut hem keciboynuzu pekmezi ama en cok keciboynuzunu kullaniyorum cunku en fazla kan yapan o
evet gerçekten bir kalemden daha kurtulmak harikaymışşşşHayırlı olsun çok sevindim bi kalemden daha kurtulduğunuz içindarısı bize inşallah, önerileriniz çok iyi geldi teşekkürler ❤
biz e-bebek'ten baby plus puset alacağız henüz almadık. joie'nin bebek arabasına takılabiliyor.Kizlar gunaydin.
Travel sistem bebek arabasi almayanlar puset olarak hangi marka aldiniz ? Biz karar veremiyoruz bir turlu.
Kizlar gunaydin.
Travel sistem bebek arabasi almayanlar puset olarak hangi marka aldiniz ? Biz karar veremiyoruz bir turlu.
kızlar günaydın. cumartesi doktor kontrolüm vardı. kızımı 1 aydır görmüyordum heyecanla gittim :) bebeğim V pozisyonunda duruyor yani başı da ayakları da yukarda poposu aşağıdaöyle nasıl duruyor bu çocuk diye hayret ettim:) bebeğin tam doğum pozisyonu alması hangi haftalarda oluyor doktora sormayı unuttum o an. döner dimi bu çocuk
biz de joie gemm alacağız canım.Kizlar gunaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?