- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
ben normal doğum istiyorum ama dönmezse hayal olurChicco liteway canım bizdeki .yiğenim kullanmıştı şimdi sıra bizde .kendi pusetide var araba koltuğundan çıkartıp bastona oturtuyorsun çokta pratik .
valla bizim ki 2 hafta önce doğum pozisyonu almıştı ama oda rahime baskı yapıp kasık ağrısı yapıyor.bende bi yukarı çıksada sonra inse diyorum .karın etlerimi ağırtıyor .birde yeri az gelmiş gibi ayaklarını yanlarıma bastırıyor bel boşluğuma gitmese bari
evet gerçekten bir kalemden daha kurtulmak harikaymışşşşAllah size de şimdiden kolaylık versin
biz e-bebek'ten baby plus puset alacağız henüz almadık. joie'nin bebek arabasına takılabiliyor.
Chicco liteway canım bizdeki .yiğenim kullanmıştı şimdi sıra bizde .kendi pusetide var araba koltuğundan çıkartıp bastona oturtuyorsun çokta pratik .
valla bizim ki 2 hafta önce doğum pozisyonu almıştı ama oda rahime baskı yapıp kasık ağrısı yapıyor.bende bi yukarı çıksada sonra inse diyorum .karın etlerimi ağırtıyor .birde yeri az gelmiş gibi ayaklarını yanlarıma bastırıyor bel boşluğuma gitmese bari
biz de joie gemm alacağız canım.
valla ilk defa duydum benim dikkat ettiğim hafif sağlam az yer kaplayan ve yeni doğandan itibaren olacağı için arabanın tam yatması , araba koltuğundada ilk aylar zaten uzun uzun kalacak birşeyimiz yok 10-15 dk lık yakın yerler .Bas kismi onemliymis.Bebegin basi sıkışık olmasi gerekiyormus.Bu gonderdiginiz modellerde de kafa kismi genis.Casual 'in avrupa patentli bir ururununu begenmistim.Onun da oyleymis.2 bebek buyuten arkadasim oyle soyledi.Stokke kullaniyor o .Gercekten sıkısık duruyor bas kismi basi hareket etmesin diye yeni dogdugunda.Kafam karisti bilemedim ne yapsak.Bu begendigim benim.Kararsiz kaldim cok.
kızlar günaydın. cumartesi doktor kontrolüm vardı. kızımı 1 aydır görmüyordum heyecanla gittim :) bebeğim V pozisyonunda duruyor yani başı da ayakları da yukarda poposu aşağıdaöyle nasıl duruyor bu çocuk diye hayret ettim:) bebeğin tam doğum pozisyonu alması hangi haftalarda oluyor doktora sormayı unuttum o an. döner dimi bu çocuk
valla ilk defa duydum benim dikkat ettiğim hafif sağlam az yer kaplayan ve yeni doğandan itibaren olacağı için arabanın tam yatması , araba koltuğundada ilk aylar zaten uzun uzun kalacak birşeyimiz yok 10-15 dk lık yakın yerler .
denileni dikkate alırım ama zorluyorsada yapamam yoksa her kafadan birşey çıkıyor .düz kafa yastıkları falan var baktın ki gerçekten seni rahatsız ediyor onlardan takviye yaparsın .Bende duymamistim.Tam bu modele karar verdim,icime sindi.Hafifligi de onemli benim icin fiyati vs.Oyle deyince simdi bir vazgectim gibi.En fazla aşiya,doktora,bir de evin ilk zamanlar uyuyacak diye kullanirim diyordum.Bazi modeller asiri pahali o rakama cikamam cunku 2 tane.
37 hafta gayet ideal aslında ki öncesi eğer tamamlanmadı ise diye iğnede yapacaklar .hepimizde herşey için risk var .iyi düşün iyi olsun .sağlıkla alırsın inşallah kucağına .Merhaba hanımlar cuma dr gittim. Hamileliği 37 hafta da sonlandırması gerektiğini söyledi. İğne yaparız önce ciğerleri için dedi . Canım çok sıkıldı. Böbrek rahatsızlığım olduğu için ilk aydan itibaren çok fazla antibiyotik iğne ve ilaç kullandım Bebeği etkilemesinden korkuyorum. işitme kaybı yapıyormuş fazla antibiyotik kullanımı.
Merhaba hanımlar cuma dr gittim. Hamileliği 37 hafta da sonlandırması gerektiğini söyledi. İğne yaparız önce ciğerleri için dedi . Canım çok sıkıldı. Böbrek rahatsızlığım olduğu için ilk aydan itibaren çok fazla antibiyotik iğne ve ilaç kullandım Bebeği etkilemesinden korkuyorum. işitme kaybı yapıyormuş fazla antibiyotik kullanımı.
denileni dikkate alırım ama zorluyorsada yapamam yoksa her kafadan birşey çıkıyor .düz kafa yastıkları falan var baktın ki gerçekten seni rahatsız ediyor onlardan takviye yaparsın .
Normalde pozitifimdir herşeyin olumlu tarafına bakarım. İki kez böbrek ameliyatı oldum. Tiroidimde var. İlk günden buyana dahiliye üroloji kadın doğum arası mekik dokuyorum. Geçen hafta hem erken alıcaz deyip hemde perinatolojiye hemen gitmen lzm deyince moral veremiyorum kendime. Üstelik yaşımda genç değil 40 yaşındayım.37 hafta gayet ideal aslında ki öncesi eğer tamamlanmadı ise diye iğnede yapacaklar .hepimizde herşey için risk var .iyi düşün iyi olsun .sağlıkla alırsın inşallah kucağına .
Normalde pozitifimdir herşeyin olumlu tarafına bakarım. İki kez böbrek ameliyatı oldum. Tiroidimde var. İlk günden buyana dahiliye üroloji kadın doğum arası mekik dokuyorum. Geçen hafta hem erken alıcaz deyip hemde perinatolojiye hemen gitmen lzm deyince moral veremiyorum kendime. Üstelik yaşımda genç değil 40 yaşındayım.
Canım benim 5 yaşımdan beri hem taş hem iltihap var böbreklerimde . Malesef kalsiyum, (benim taşlarıma yapılan testlerin sonucunda et haftada 75 gr geçmemem calsiyum hiç almamam gerekiyor yememem gerekenlerin listesi saymıyorum çok uzun çünkü) fazla protein, tuz yaramıyor bize süzmüyor böbrek lakin bebek için ilk günden beri hem yiyorum hemde vitamin destek kullanıyorum. Suyu bol içmek gerekiyor bebek için taşı hareketlendirir diye korkuyorsun. Malesef bebekten dolayı alan daralıyor böbrek sıkışıyor normaldede süzemediği için ,idrar birikme yapıyor böbrekte. Ben bebeğim için diyet yapmadım sadece tuzlu yememeye çalışıyorum. Sütümü içiyorum ama hergün değil iki güne bir yumurta haftada 3 veya 4 yiyorum kefir içiyorum her gün meyve bol bol yiyorum. Sadece dua ediyorum. Bebğim doğana kadar taşlarım yer değiştirmesin düşmesin stabil kalsın diye.Bobrek rahatsizligin nedir ? Benim de polikistik bobrek rahatsizligim var.Normalde yememem gerekenleri su surecte yemek durumumdayim bebekler icin.Icim gidiyor yerken malesef ama az kaldi dogumdan sonra tekrar diyete baslayacagim diyorum.Hamilelik sureci tetikledi mi degerlerini ?
Canım benim 5 yaşımdan beri hem taş hem iltihap var böbreklerimde . Malesef kalsiyum, (benim taşlarıma yapılan testlerin sonucunda et haftada 75 gr geçmemem calsiyum hiç almamam gerekiyor yememem gerekenlerin listesi saymıyorum çok uzun çünkü) fazla protein, tuz yaramıyor bize süzmüyor böbrek lakin bebek için ilk günden beri hem yiyorum hemde vitamin destek kullanıyorum. Suyu bol içmek gerekiyor bebek için taşı hareketlendirir diye korkuyorsun. Malesef bebekten dolayı alan daralıyor böbrek sıkışıyor normaldede süzemediği için ,idrar birikme yapıyor böbrekte. Ben bebeğim için diyet yapmadım sadece tuzlu yememeye çalışıyorum. Sütümü içiyorum ama hergün değil iki güne bir yumurta haftada 3 veya 4 yiyorum kefir içiyorum her gün meyve bol bol yiyorum. Sadece dua ediyorum. Bebğim doğana kadar taşlarım yer değiştirmesin düşmesin stabil kalsın diye.
Allah şifa versin, inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi, dualarımız sizinleCanım benim 5 yaşımdan beri hem taş hem iltihap var böbreklerimde . Malesef kalsiyum, (benim taşlarıma yapılan testlerin sonucunda et haftada 75 gr geçmemem calsiyum hiç almamam gerekiyor yememem gerekenlerin listesi saymıyorum çok uzun çünkü) fazla protein, tuz yaramıyor bize süzmüyor böbrek lakin bebek için ilk günden beri hem yiyorum hemde vitamin destek kullanıyorum. Suyu bol içmek gerekiyor bebek için taşı hareketlendirir diye korkuyorsun. Malesef bebekten dolayı alan daralıyor böbrek sıkışıyor normaldede süzemediği için ,idrar birikme yapıyor böbrekte. Ben bebeğim için diyet yapmadım sadece tuzlu yememeye çalışıyorum. Sütümü içiyorum ama hergün değil iki güne bir yumurta haftada 3 veya 4 yiyorum kefir içiyorum her gün meyve bol bol yiyorum. Sadece dua ediyorum. Bebğim doğana kadar taşlarım yer değiştirmesin düşmesin stabil kalsın diye.
Canım benim 5 yaşımdan beri hem taş hem iltihap var böbreklerimde . Malesef kalsiyum, (benim taşlarıma yapılan testlerin sonucunda et haftada 75 gr geçmemem calsiyum hiç almamam gerekiyor yememem gerekenlerin listesi saymıyorum çok uzun çünkü) fazla protein, tuz yaramıyor bize süzmüyor böbrek lakin bebek için ilk günden beri hem yiyorum hemde vitamin destek kullanıyorum. Suyu bol içmek gerekiyor bebek için taşı hareketlendirir diye korkuyorsun. Malesef bebekten dolayı alan daralıyor böbrek sıkışıyor normaldede süzemediği için ,idrar birikme yapıyor böbrekte. Ben bebeğim için diyet yapmadım sadece tuzlu yememeye çalışıyorum. Sütümü içiyorum ama hergün değil iki güne bir yumurta haftada 3 veya 4 yiyorum kefir içiyorum her gün meyve bol bol yiyorum. Sadece dua ediyorum. Bebğim doğana kadar taşlarım yer değiştirmesin düşmesin stabil kalsın diye.
Amin canım. Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin.Allah şifa versin, inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeğinizi, dualarımız sizinle
Çok geçmiş olsun canım. İnşlh. hiç değerlerin yükselmeden sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.Bende de kistler var dogustan bobreklerimi saran kalitsal yani.Ayni sekilde sifir tuz tuketiyorum.Protein,kalsiyum normalde benimde kisitli ama su surecte beslemem lazim bebekleri.Hergun yumurta,sut,yogurt,peynir allah ne verdiyse yiyorum.Neyseki üre,kreatinin degerlerimde artis yok.Bebeklerim dogunca azalticam proteini ve kalsiyumu bende mecbur.Su 3 litreyi zorluyorum bende.Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?